лв

Великден в Сингапур и остров Бали

  • Сингапур
  • О-в Бали
10 дни / 7 нощувки
звънни ни за резервация пиши ни за резервация
Очаквайте нови дати
Обща информация

Насладете се на прекрасна почивка и си подарете едно незабравимо изживяване в този приказен тропически свят, с извисяващи се в облаците вулкани, планински склонове, тропическа джунгла с аромат на орхидеи, хибискуси и бугенвилии, с плажове – искрящи под горещото слънце и галени от топлите вълни на Индийския океан.

ИНФОРМАЦИЯ и цени

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетен билет София – Доха – Сингапур; О-в Бали - Доха – София с включени летищни такси* на авиокомпания Qatar Airways;
• Самолетен билет Сингапур - о-в Бали с включени летищни такси*;
• 2 нощувки със закуски в двойна стая супериор в хотел Jen Orchardgateway 4* в Сингапур;
• 5 нощувки със закуски в двойна стая стандарт в хотел Melia Bali The Garden Villas 5* на о-в Бали;
• Трансфер летище Сингапур - хотел в Сингапур - летище Сингапур;
• Трансфер летище о-в Бали – хотел на о-в Бали – летище о-в Бали;
• Водач – преводач от Профи Травъл Център при група от минимум 12 туристи;
• Застраховка „Защита при пътуване в чужбина” за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
* Летищните такси са актуални към 18.09.2020 и се фиксират към датата на доплащане, поради честата им променливост.

Цената не включва:

• Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат предварително):
- Полудневна екскурзия до остров Сентоса с кабинков лифт - 165 лв;
- Целодневна екскурзия „Тайните на източен Бали” с включен обяд – 90 лв;
- Целодневна екскурзия до красивия планински курорт Кинтамани с включен обяд –98 лв;
- Целодневна екскурзия до Танах Лот с включен обяд –86 лв;
Допълнителни покрития по застраховка „Защита при пътуване в чужбина“ – пакет Класик с покритие 50 000 евро и пакет Премиум с покритие 100 000 евро (по желание, цена на запитване):
Пакет “Премиум” – всеобхватна защита по време на Вашата почивка – освен включеното в пакет “Класик” покрити са и следните рискове:
Прекъсване на пътуването, както и отделно връщане до родината поради заболяване или подозрения за COVID-19, при условие че това е в съответствие с инструкциите и разпоредбите на местните власти.
- В случай на заболяване на съпруг/а или близък роднина у дома, който има животозастрашаващо състояние поради COVID-19, застрахователят ще съдейства за връщането до родината и ще възстанови разходите за пътуването. Това включва такси за презаверяване и разходи за неизползвани туристически услуги.
- Застраховката също покрива разходите за закъсняло пристигане в чужбина или отделно връщане в родината, ако на пътуващия е отказан бординг поради съмнение за COVID-19.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ и прекъсване на пътуването по неотложни, независещи от клиента причини /включително COVID-19/.Тази допълнителна застраховка е по желание и може да се сключи до 40 дни преди отпътуване, като застраховката започва да важи 10 дни след датата на сключването. Цената към момента на публикуване на програмата е 204 лв на човек.
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има животозастрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:
Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. описани в Общите условия по застраховката.
Важни уточнения:
- Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
- Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
Доплащане за вечери на остров Бали –100 лв на човек на вечер (по желание);
Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори – 50 лв;
Напитки по време на хранене и лични разходи;



 

отвори цялата информация
Програма

Ден 1/29.04.2021,четвъртък / София – Доха

Отпътуване от летище София в 13:00 с полет на Катарски Авиолинии за Доха. Кацане на летището в Доха в 17:40 и продължение за Сингапур с полет в 20:05.

Ден 2/30.04.2021, петък/ Доха – Сингапур

Пристигане на летището в Сингапур в 09:05. Посрещане и специален бонус за групата - полудневна обиколка на Сингапур, по време на която се разглежда Ботаническата градина с най-голямата в света колекция от орхидеи, минава се през Китайския квартал, характерен с тесните си улички, многобройни храмове и живописни пазари, които ще ви пренесат към някогашния облик на града, както и през колоритния квартал “Малката Индия“, където ще можете да се потопите в оживлението и пъстротата на индийската общност в Сингапур. Фотостоп пред статуята на „Мерлиона” – митичен полулъв, полуриба – символ на Сингапур. Възможност за изкачване до панорамната площадка на емблематичния хотел Marina Bay Sands, откъдето се разкрива 360⁰ гледка към града и океана /срещу допълнително заплащане/. Настаняване в хотел Jen Orchardgateway 4*, разположен в най-известната шопинг зона в Сингапур - Orchard Road. Свободно време и нощувка.

Ден 3/01.05.2021, събота/ Сингапур

Закуска и свободно време. Сингапур е едно от тези места, където туристът е истински желан гост и цялата комуникационна система на града е в негова услуга. Лесно и бързо всеки може да посети забележителностите на този интересен град. Сред едни от най-интересните атракции в Сингапур са и прекрасните тропически градини /ЮНЕСКО/, в уникален архитектурен стил. Разположени са непосредствено до брега на залива и предлагат огромно разнообразие от най-красивите екзотични растения. За всички любители на животните пък е Сингапурската зоологическа градина - една от най-известните в света, не само като големина и разнообразие на животински видове, но и като предлагани атракции - нощно сафари, шоу с крокодили, шоу с тигри и др.
Следобед възможност за екскурзия до остров Сентоса с кабинков лифт. Разглеждат се основните атракции на острова, посещава се аквариума и се наблюдава уникалното 3D шоу „Крилете на времето” на брега на океана. Нощувка.

Ден 4/02.05.2021, неделя/ Сингапур - Остров Бали

Закуска и освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет до о-в Бали в 10:55. Пристигане в 13:40ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Melia Bali The Garden Villas 5*. Свободно време за плаж и развлечения. Специална бонус изненада за цялата група за българския Великден.

Ден 5/03.05.2021, понеделник/ Остров Бали

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия „Тайните на източен Бали” с включен обяд, по време на която се посещава селището Батубулан, където се наблюдава традиционната техника на рисуване „батик”. Разглежда се типичното балинезийскo селце Пенгглипуран, което се отличава с красивата си природа и архитектура. Следва посещение на древната сграда на съда в Клунгкунг и продължение през Букит Джамбул и красивите оризови тераси към подножието на планината Агунг, където се намира и най–святият и висок вулкан на о-в Бали. Разположен на един от вулканичните склонове се намира храмовият комплекс Бесаких - „Храмът Майка”, издигнат на пиедестала на святост от хиндуиското население на о-в Бали. Нощувка.
ВАЖНО: Препоръчваме облекло САРОНГ или дълги панталони за храма Бесаких.

Ден 6/04.05.2021, вторник/ Остров Бали

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия, по време на която ще се насладите на красивия планински курорт Кинтамани с впечатляваща гледка към езерото Батур и едноименния действащ вулкан. По пътя се посещава селцето Мас, известно с дърворезбарите си, както и местна ферма, където може да се опита уникалното балинезийско кафе Лувак. Разглежда се и културната столица на острова – Убуд, известна с многото си художествени галерии и Свещената гора на маймуните. Нощувка.

Ден 7/05.05.2021, сряда/ Остров Бали

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия до Танах Лот (Tanah Lot) – един от най-известните храмове в Бали. Разположен е върху скална формация на около 20 км от Денпасар. В превод от балинезийски Tanah Lot означава „Земя сред морето”, образувана от океанските вълни в продължение на хилядолетия. Според легендата храмът е построен през 15 век от пътуващ монах от Ява, който видял красивата скала-остров и се заселил на нея. След построяването си, храмът се превърнал във важна част от митологията и историята на Бали. Екскурзията продължава с посещение на Pura Luhur Batukaruзабележителен храмов комлекс, разположени сред буйна тропическа растителност. Следва посещение на балинезийското селце Jatiluwih, известно с красивите оризови тераси, както и храм Pura Taman Ayun, отличаващ се със своите величествени порти и извисяващи се към небето кули, посветени на боговете. Нощувка.

Ден 8/06.05.2021, четвъртък/ Остров Бали

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Ден 9/07.05.2021, петък/ Остров Бали

Закуска и свободно време. Освобождаване на стаите до обяд. Хотелът разполага със специална зала за ранно пристигащи и късно заминаващи гости с възможност за използване на всички услуги на хотела. Трансфер до летището за полет до Доха в 00:35/08.05.2021/.

Ден 10/08.05.2021, събота/ Остров Бали - Доха - София

Кацане на летището в Доха в 05:35 и продължение за София с полет в 06:45. Пристигане в България в 11:45.Край на програмата.

Важно

• Екскурзията ще бъде осъществена при минимум 12 туристи.
• Необходими документи за записване: валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване), попълнен договор на Профи Травъл Център и плащане на депозит в размер на 1500 лв на човек.
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път:
"ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД,
РАЙФАЙЗЕН БАНК,
гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А,
IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40,
BIC: RZBBBGSF.
• Краен срок за събиране на групата: 26.02.2021г.
• Доплащането се извършва в срок до: 12.03.2021г.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 10 записани туристи с водач-преводач от Профи Травъл Център.
• За всички допълнителни мероприятия, като отделна част и невлизащи в oбщата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• За посещението на Бали и Сингапур няма изискване за визи.
• До 2 седмици преди заминаване туроператорът ще информира туристите за всички актуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Сингапур и Индонезия.
• Цените са изготвени при валутен курс на ОББ към 17.09.2020: 1USD=1.65лв и при увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център ЕООД си запазва правото да промени цената към датата на доплащане, която е 12.03.2021. Взема се под внимание курс продава на ОББ.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвачите.

Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Лев Инс» с адрес на управление гр. София, бул. Цар Борис III, 136 B.

Резервирай сега тази екскурзия

Новипредложения

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 09:00 - 18:00 бул. "Витоша" 156, ет. 1 0882 34 55 55 02/951 61 49
Офис Пловдив понеделник до петък 9:00 - 18:00 +359 897 967 485 plovdiv@profitravel.bg