Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд - групова екскурзия на Профи Травъл Център

Версия за печат

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия Резервирай за резервация и въпроси:

13 дни/ 10 нощувки
Цена: от 5275 лв
Дата: 24.02 - 08.03.2018

 
Изчерпани места.

Янгон – Баган – Сайгон – Делтата на р. Меконг - Сием Рип – Ангкор – Банкок


Предимства да изберете нашата програма:
✓ Най-интересните забележителности на Мианмар, Сайгон, Камбоджа и Банкок!
✓ Настаняване само в 4+* и 5* хотели с гарантирано качество – лукс и комфорт по време на пътуването!
Без дълги и уморителни автобусни или влакови преходи , придвижването е само с вътрешни и регионални полети!
✓ Най-добрият сезон за посещение на Индокитай - без екстремни температури и валежи!
✓ Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!


Програма:

Ден 1 /24 февруари 2018, събота/ София – Доха - Янгон

Отпътуване от летище София в 12:15 с полет на Qatar Airways за Доха. Кацане в 17:55 в Доха. Продължение за Янгон с полет в 20:10. Нощувка в самолета.

Ден 2 /25 февруари 2018, неделя/ Янгон

Кацане на летището в Янгон в 05:20. Посрещане, трансфер и ранно настаняване в хотел Sedona Yangon 5*, или подобен. Следобед панорамна обиколка на централната част на Янгон с разглеждане на пагодата Суле (отвън), парка Маха Бандула с Паметника на независимостта, сградите на Кметството и на Съдебната палата (отвън) и на още много други интересни колониални сгради, наследство от британците. Янгон е столица на Мианмар от края на 19 век до 2006 г. и представлява оживен многомилионен азиатски град, център на икономическия живот на страната. В късния следобед ще се насладим на залеза на слънцето при най-почитания будистки храм в Мианмар – великолепната пагода Шведагон, разположена на хълма Сингутара. Вярва се, че в нея се съхранява реликва от Буда. Цялата е покрита със злато и е богато декорирана с диаманти, рубини, смарагди и други скъпоценни камъни. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 /26 февруари 2018, понеделник/ Янгон - Баган

Сух пакет за закуска, трансфер и полет за древния град Баган, намиращ се на брега на река Иравади в района Мандалай. Посрещане на летище, трансфер и настаняване в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен. Баган е най-значимият архитектурен резерват в страната, където векове наред крале, генерали и глави на знатни родове не са жалели усилия, средства и време да строят тухла по тухла храм след храм, само за да увековечат своето пребиваване на тази земя и за да гарантират своето следващо прераждане. По време на целодневния ни тур ще посетим Златната пагода Швезигон; пещерните храмове Кянситха и Губяукгуи, чиито стени са покрити с изящни стенописи и фрески, изобразяващи исторически и митологични сцени; високата 46 метра пагода Хтиломинло и колоритния местен пазар Няунг. Ще преминем през портата Тараба, единствената запазена от древния Баган, основан през 9 век, и ще влезем в Стария град. В края на деня ще се изкачим на ступата Швезандау, откъдето се разкрива прекрасна гледка към храмовете на Баган и река Иравади. На това мистично място ще посрещнем залеза на слънцето. Вечеря в местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /27 февруари 2018, вторник/ Баган

Закуска и целодневна обиколка на Баган. Разглеждане на храма Мануха, известен с гигантските образи на Буда; посещение на красивата пагода Нанпая, изградена от пясъчник и тухли, и разглеждане на един най-красивите храмове в Баган - Ананда, архитектурен шедьовър на монската архитектура с перфектни пропорции и четири статуи на Буда. В манастира до храма са запазени древни стенописи от 9 век. Включен обяд.
Следобед се посещават още най-високият храм в Баган – Татбийню, датиращ от 1091 г. и познат още като „Храмът на всезнанието”; храмът Дамаянги и пагодата Мингаларзеди – последният от големите храмове строени в Баган, преди армията на Кублай Хан да завладее кралството. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 5 /28 февруари 2018, сряда/ Баган – Сайгон

Закуска. Следва трансфер до летище Баган за полет до Янгон и продължение за Сайгон (Виетнам) с полет в ранния следобед. Кацане в Хо Ши Мин Сити (Сайгон) в 15:05 и трансфер до хотел Grand Hotel Saigon 5*. Сайгон е сърцето и душата на Виетнам - динамичен и забързан, това е най-големият икономически, търговски и културен център на Виетнам. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 6 /01 март 2018, четвъртък/ Сайгон

Закуска и полудневна панорамна обиколка на града: сградата на бившия Дворец (отвън), построен през 1966 г. и частично разрушен по време на войната, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Катедралата Нотр Дам, извисяваща се величествено в правителствения квартал в центъра на града; Операта (отвън) с богато орнаментирана фасада, построена по подобие на Petit Palais в Париж; сградата на Централната поща – една от историческите сгради в Сайгон от края на 19 в., проектирана от самия Густав Айфел. По желание полудневна екскурзия с посещение на Ку Чи – цял подземен град, изграден през 1948 г., по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс, с повече от 200 км тунели, поразява не само с размерите си, а най-вече с безумната храброст и стоицизъм на виетнамския народ. Връщане в Сайгон в късния следобед. Вечерта по желание вечеря на круизен кораб с включено фолклорно шоу. Нощувка.

Ден 7 /02 март 2018, петък/ Сайгон - Делтата на р.Меконг

Закуска. Този ден след закуска групата отпътува за еднодневна екскурзия до Ми То, откъдето се качва на корабче и продължава по делтата на река Меконг. Пешеходна разходка на острова на Дракона, посещение на местна ферма за плодове, където може да дегустирате екзотични плодове, кокосови бонбони, оризово вино и др. Следва разходка с кану по речните канали на острова, обрасли с гъста тропична растителност. Обяд и връщане в Сайгон в късния следобяд. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 8 /03 март 2018, събота/ Сайгон – Сием Рип

Закуска. Трансфер до летище Сайгон за полет до Камбоджа. Кацане в Сием Рип, трансфер и настаняване в хотел Angkor Miracle Resort 5*. Свободно време за почивка край басейна на хотела или по желание можете да се разходите до оживения център на Сием Рип, пълен с ресторанти и барове. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 9 /04 март 2018, неделя/ Сием Рип- Ангкор

Закуска. Днес денят е посветен на разглеждане на най-големия храмов комплекс в света, поразяващ не само с огромните си размери, но най-вече с архитектурния си стил – съчетание на изящество на детайлите и монументалност на формите. Построен и процъфтявал в периода 9-13 в., комплексът на Ангкор дълго време остава погребан и забравен в джунглите, за да бъде открит отново през 20-ти век и да смае света със своето величие. През този ден се посещават: Южната порта на Великия град Ангкор Том, разглежда се Байон – мистериозният храм, построен през 13-ти век, чиято най-отличителната черта са множеството огромни усмихнати лица. Следва разглеждане на храма Та Пром, построен в края на 12 век като будистки манастир и университет. За разлика от повечето храмове тук цялостната реставрация е почти невъзможна, без да се засегнат огромните дървета, които буквално са се вкоренили в галериите и коридорите на храма, създавайки неповторима атмосфера и превръщайки го в предпочитано за туристите място. Обяд в местен ресторант. Следобед обиколката ни продължава с най-впечатляващия храм от комплекса - Ангкор Ват. Това е най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център. Образец на древната архитектура, Ангкор Ват се превръща и в символ на Камбоджа, присъствайки дори и в националния флаг на страната. Връщане в хотела. Вечерта по желание вечеря с танцово апсара шоу. Нощувка.

Ден 10 /05 март 2018, понелник/ Сием Рип – Банкок

Закуска. Трансфер до летище Сием Рип за полет до Банкок. Кацане в Банкок, посрещане и трансфер до центъра на града. Кацане в Банкок и полудневен тур на града с разглеждане на ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес. До 1782 г. Банкок бил малко рибарско селище и тогава крал Рама І построява своя дворец на източния бряг на река Чао Прая и дава на града името „Град на ангели”. Разрастването на новата столица продължава покрай бреговете на делтата на Чао Прая и тъй като градът е пресичан от множество канали, често е наричан и „Венеция на Изтока”. Днес Банкок е един от най-големите мегаполиси в света с население повече от 14 млн. души и несъмнено е един от най-вълнуващите азиатски градове, съчетаващ екзотиката на множество дворци, мистиката на будистките храмове и блясъка на съвременните небостъргачи. Следобед настаняване в хотел Pullman Bangkok G 5*. Вечерта по желание посещение на Апсара шоу с вечеря с морски дарове и местни деликатеси в Silom Village, за повече информация: www.silomvillage.co.th. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 11 /06 март 2018, вторник/ Банкок

Закуска. Предиобед панорамна обиколка на Банкок с посещение на храма на Златния Буда, Пазара на цветята и Ват По – храма на Полегналия Буда. Свободен следобед за самостоятелно разглеждане на останалите забележителности по интереси или време за шопинг в многобройните молове. Вечерта по желание можете да посетите Лейди Бойс Шоу. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 12 /07 март 2018, сряда/ Банкок

Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Банкок или бихте могли да се включите в допълнителни ескурзии по желание. Възможност за късно освобождаване на стаите при запитване. Вечерта трансфер до летище за полет на Катарски авиолинии до Доха в 01:35 (08 март).

Ден 13 /08 март 2018, четвъртък/ Банкок – Доха – София

Полет Банкок – Доха в 01:35. Кацане в Доха в 04:45 местно време и продължение за България в 06:45. Кацане в София в 11:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия във Виетнам, Камбоджа, Мианмар и Тайланд - Хо Ши Мин , Ангкор, Баган, Янгон и Банкок

Старинни храмове, погребани с векове в джунглите, прекрасни плажове и райски острови, уникални вкусове и първокласно обслужване – това привлича всяка година милиони туристи към полуостров Индокитай.
Нашето пътуване започва с Мианмар – една страна, която дълги години остава скрита и по тази причина е все още недокосната от чуджо влияние и автентична. Има много места на Земята, за които можем да кажем „една страна много, много далеч оттук”, но малко са тези, на които това определение да стои толкова добре както на Мианмар – едно кътче, където наистина ще се откъснете от съвремието и ежедневието. Това е земя, където времето сякаш е спряло, а „утре” е много далеч от настоящия момент. Но Мианмар също е страна със зашеметяващо бляскави храмове, с впечатляващи културни паметници, с невероятно вкусна кухня, с красива тропическа растителност и реално усещане за безметежност.
След Мианмар ще посетим Виетнам - eдна страна, пълна с културни и природни забележителности. Ще стъпим в космополитния Хо Ши Мин (Сайгон) – един град от от много разкази и напоен с история, в който днес можете да видите както небостъргачи, така и да усетите духа на традиционния виетнамски живот. Ако трябва да изберете един град във Виетнам, то това трябва да бъде Сайгон.
Само час полет ни пренася до съседна Камбоджа и ни връща векове назад в епохата на великите древни кхмери и техния архитектурен гений, издигнал най-големия храмов комплекс в света – Ангкор Ват. Мистика, съзерцание и мъдрост се преплитат и до днес в изключителната форма на храмова архитектура.
Тайланд не случайно е наречена „страната на усмивките”. Тя не спира да омагьосва пътешествениците с пъстрата си и екзотична мозайка от луксозни курорти и древни храмове, азиатска пренаселеност и гостоприемство на местните. „Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

Дати:

24 февруари 2018 - 8 март 2018

Цени:

Стандартен пакет
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15-20 туристи 5475 лв
Цена на летищни такси* 627 лв*
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 65 лв
Такса за виза за Мианмар 84 лв
Такса за виза за Тайланд 59 лв
Такса за виза за Виетнам 140 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6450 лв
- -
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 21 и повече туристи 5275 лв
Цена на летищни такси* 627 лв*
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 65 лв
Такса за виза за Мианмар 84 лв
Такса за виза за Тайланд 59 лв
Такса за виза за Виетнам 140 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6250 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Доха – Янгон / Банкок – Доха – София с Катарски авиолинии с включени летищни такси;
• Самолетни билети Янгон – Баган, Баган – Янгон - Сайгон, Сайгон – Сием Рип, Сием Рип – Банкок с включени летищни такси;
• 1 нощувка със закуска в хотел Sedona Yagon 5* или подобен в Янгон;
• 2 нощувки със закуски в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен в Баган;
• 3 нощувки със закуски в хотел Grand Hotel Saigon 5* или подобен в Сием Рип;
• 2 нощувки със закуски в хотел Angkor Miracle Resort 4+ или подобен в Сием Рип;
• 2 нощувки със закуски в хотел Pullman Bangkok G 5* или подобен в Банкок;
• 10 закуски, 4 обяда и 3 вечери;
• Всички трансфери и турове по програма с климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
• Местно екурзоводско обслужване;
• Всички входни такси на посещаваните обекти;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
• Предварителна туристическа информация за посещаемите страни и градове;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (01.09.17) са в размер на 627 лв и се фиксират към датата на доплащане – 12.01.2018, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Вечеря с фолклорно шоу на Bonsai Cruise в Сайгон – 45 USD при 10 туристи;
• Полудневна екскурзия с посещение на тунелите Ку Чи – 25 USD при 10 туристи;
• Апсара шоу с вечеря в Сием Рим – 10 USD при 10 туристи;
• Шоу с вечеря с морски дарове в Silom Village в Банкок – 35 USD при 10 туристи;
• Лейди Бойс шоу в Calypso Bangkok – 20 USD;
• Късно освобождаване на стаите в Pullman Bangkok до 18:00 на 07.03 – 70 USD;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 20 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки и лични разходи.

Важно!

• Общата цена на пътуването е валидна при група от минимум 15 туристи;
• Краен срок за събиране на групата: 30.12.2017;
• Доплащането става в срок до: 12.01.2018;
• Необходими документи: валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датите на пътуването, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР и депозит от 2000 лв на човек;
• Подаването на заявление за виза за Мианмар се извърша предварително онлайн и се извършва от Профи Травъл Център. Необходима е електронна цветна снимка;
• Подаването на документите за виза за Тайланд и виза за Виетнам се извършва предварително в България от Профи Травъл Център, минимум четири седмици преди отпътуване. Необходими са 3 актуални снимки, паспорт, копие от лична карта и попълнени визови формуляри с лични данни;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• За посещение на Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд няма задължителни ваксини;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• При желание от страна на клиента ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР може да предложи пътуване в бизнес клас на Катарски авиолинии;
• Настаняването в хотелите е след 14:00, а освобождаването на стаите до 12:00 ч;
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в лева в офиса ни при пълното плащане на екскурзията;
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1,65 лв на ОББ към 01.09.2016 г. и при увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3% Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане, която е 12.01.2018 г. Взема се под внимание курс продава на ОББ към 12.01.2018 г.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;


Програма:

Ден 1 /24 февруари 2018, събота/ София – Доха - Янгон

Отпътуване от летище София в 12:15 с полет на Qatar Airways за Доха. Кацане в 17:55 в Доха. Продължение за Янгон с полет в 20:10. Нощувка в самолета.

Ден 2 /25 февруари 2018, неделя/ Янгон

Кацане на летището в Янгон в 05:20. Посрещане, трансфер и ранно настаняване в хотел Sedona Yangon 5*, или подобен. Следобед панорамна обиколка на централната част на Янгон с разглеждане на пагодата Суле (отвън), парка Маха Бандула с Паметника на независимостта, сградите на Кметството и на Съдебната палата (отвън) и на още много други интересни колониални сгради, наследство от британците. Янгон е столица на Мианмар от края на 19 век до 2006 г. и представлява оживен многомилионен азиатски град, център на икономическия живот на страната. В късния следобед ще се насладим на залеза на слънцето при най-почитания будистки храм в Мианмар – великолепната пагода Шведагон, разположена на хълма Сингутара. Вярва се, че в нея се съхранява реликва от Буда. Цялата е покрита със злато и е богато декорирана с диаманти, рубини, смарагди и други скъпоценни камъни. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 /26 февруари 2018, понеделник/ Янгон - Баган

Сух пакет за закуска, трансфер и полет за древния град Баган, намиращ се на брега на река Иравади в района Мандалай. Посрещане на летище, трансфер и настаняване в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен. Баган е най-значимият архитектурен резерват в страната, където векове наред крале, генерали и глави на знатни родове не са жалели усилия, средства и време да строят тухла по тухла храм след храм, само за да увековечат своето пребиваване на тази земя и за да гарантират своето следващо прераждане. По време на целодневния ни тур ще посетим Златната пагода Швезигон; пещерните храмове Кянситха и Губяукгуи, чиито стени са покрити с изящни стенописи и фрески, изобразяващи исторически и митологични сцени; високата 46 метра пагода Хтиломинло и колоритния местен пазар Няунг. Ще преминем през портата Тараба, единствената запазена от древния Баган, основан през 9 век, и ще влезем в Стария град. В края на деня ще се изкачим на ступата Швезандау, откъдето се разкрива прекрасна гледка към храмовете на Баган и река Иравади. На това мистично място ще посрещнем залеза на слънцето. Вечеря в местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /27 февруари 2018, вторник/ Баган

Закуска и целодневна обиколка на Баган. Разглеждане на храма Мануха, известен с гигантските образи на Буда; посещение на красивата пагода Нанпая, изградена от пясъчник и тухли, и разглеждане на един най-красивите храмове в Баган - Ананда, архитектурен шедьовър на монската архитектура с перфектни пропорции и четири статуи на Буда. В манастира до храма са запазени древни стенописи от 9 век. Включен обяд.
Следобед се посещават още най-високият храм в Баган – Татбийню, датиращ от 1091 г. и познат още като „Храмът на всезнанието”; храмът Дамаянги и пагодата Мингаларзеди – последният от големите храмове строени в Баган, преди армията на Кублай Хан да завладее кралството. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 5 /28 февруари 2018, сряда/ Баган – Сайгон

Закуска. Следва трансфер до летище Баган за полет до Янгон и продължение за Сайгон (Виетнам) с полет в ранния следобед. Кацане в Хо Ши Мин Сити (Сайгон) в 15:05 и трансфер до хотел Grand Hotel Saigon 5*. Сайгон е сърцето и душата на Виетнам - динамичен и забързан, това е най-големият икономически, търговски и културен център на Виетнам. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 6 /01 март 2018, четвъртък/ Сайгон

Закуска и полудневна панорамна обиколка на града: сградата на бившия Дворец (отвън), построен през 1966 г. и частично разрушен по време на войната, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Катедралата Нотр Дам, извисяваща се величествено в правителствения квартал в центъра на града; Операта (отвън) с богато орнаментирана фасада, построена по подобие на Petit Palais в Париж; сградата на Централната поща – една от историческите сгради в Сайгон от края на 19 в., проектирана от самия Густав Айфел. По желание полудневна екскурзия с посещение на Ку Чи – цял подземен град, изграден през 1948 г., по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс, с повече от 200 км тунели, поразява не само с размерите си, а най-вече с безумната храброст и стоицизъм на виетнамския народ. Връщане в Сайгон в късния следобед. Вечерта по желание вечеря на круизен кораб с включено фолклорно шоу. Нощувка.

Ден 7 /02 март 2018, петък/ Сайгон - Делтата на р.Меконг

Закуска. Този ден след закуска групата отпътува за еднодневна екскурзия до Ми То, откъдето се качва на корабче и продължава по делтата на река Меконг. Пешеходна разходка на острова на Дракона, посещение на местна ферма за плодове, където може да дегустирате екзотични плодове, кокосови бонбони, оризово вино и др. Следва разходка с кану по речните канали на острова, обрасли с гъста тропична растителност. Обяд и връщане в Сайгон в късния следобяд. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 8 /03 март 2018, събота/ Сайгон – Сием Рип

Закуска. Трансфер до летище Сайгон за полет до Камбоджа. Кацане в Сием Рип, трансфер и настаняване в хотел Angkor Miracle Resort 5*. Свободно време за почивка край басейна на хотела или по желание можете да се разходите до оживения център на Сием Рип, пълен с ресторанти и барове. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 9 /04 март 2018, неделя/ Сием Рип- Ангкор

Закуска. Днес денят е посветен на разглеждане на най-големия храмов комплекс в света, поразяващ не само с огромните си размери, но най-вече с архитектурния си стил – съчетание на изящество на детайлите и монументалност на формите. Построен и процъфтявал в периода 9-13 в., комплексът на Ангкор дълго време остава погребан и забравен в джунглите, за да бъде открит отново през 20-ти век и да смае света със своето величие. През този ден се посещават: Южната порта на Великия град Ангкор Том, разглежда се Байон – мистериозният храм, построен през 13-ти век, чиято най-отличителната черта са множеството огромни усмихнати лица. Следва разглеждане на храма Та Пром, построен в края на 12 век като будистки манастир и университет. За разлика от повечето храмове тук цялостната реставрация е почти невъзможна, без да се засегнат огромните дървета, които буквално са се вкоренили в галериите и коридорите на храма, създавайки неповторима атмосфера и превръщайки го в предпочитано за туристите място. Обяд в местен ресторант. Следобед обиколката ни продължава с най-впечатляващия храм от комплекса - Ангкор Ват. Това е най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център. Образец на древната архитектура, Ангкор Ват се превръща и в символ на Камбоджа, присъствайки дори и в националния флаг на страната. Връщане в хотела. Вечерта по желание вечеря с танцово апсара шоу. Нощувка.

Ден 10 /05 март 2018, понелник/ Сием Рип – Банкок

Закуска. Трансфер до летище Сием Рип за полет до Банкок. Кацане в Банкок, посрещане и трансфер до центъра на града. Кацане в Банкок и полудневен тур на града с разглеждане на ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес. До 1782 г. Банкок бил малко рибарско селище и тогава крал Рама І построява своя дворец на източния бряг на река Чао Прая и дава на града името „Град на ангели”. Разрастването на новата столица продължава покрай бреговете на делтата на Чао Прая и тъй като градът е пресичан от множество канали, често е наричан и „Венеция на Изтока”. Днес Банкок е един от най-големите мегаполиси в света с население повече от 14 млн. души и несъмнено е един от най-вълнуващите азиатски градове, съчетаващ екзотиката на множество дворци, мистиката на будистките храмове и блясъка на съвременните небостъргачи. Следобед настаняване в хотел Pullman Bangkok G 5*. Вечерта по желание посещение на Апсара шоу с вечеря с морски дарове и местни деликатеси в Silom Village, за повече информация: www.silomvillage.co.th. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 11 /06 март 2018, вторник/ Банкок

Закуска. Предиобед панорамна обиколка на Банкок с посещение на храма на Златния Буда, Пазара на цветята и Ват По – храма на Полегналия Буда. Свободен следобед за самостоятелно разглеждане на останалите забележителности по интереси или време за шопинг в многобройните молове. Вечерта по желание можете да посетите Лейди Бойс Шоу. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 12 /07 март 2018, сряда/ Банкок

Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Банкок или бихте могли да се включите в допълнителни ескурзии по желание. Възможност за късно освобождаване на стаите при запитване. Вечерта трансфер до летище за полет на Катарски авиолинии до Доха в 01:35 (08 март).

Ден 13 /08 март 2018, четвъртък/ Банкок – Доха – София

Полет Банкок – Доха в 01:35. Кацане в Доха в 04:45 местно време и продължение за България в 06:45. Кацане в София в 11:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия:

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд - групова екскурзия 24.02 - 08.03.2018 - Камелия Попова и Величка Нечева, 20.03.2018

Съвсем редовно ползваме услугите на Профи Травъл, откакто Ви открихме. Много сме доволни от екскурзията. Водачът на групата Вили Лазарова е много организирана, усмихната, разбира си от работата, грижовна. Беше удоволствие да пътуваме с нея! Избрали сме вече следващите си дестинации с Вас!

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия 24.02 - 08.03.2018 - Илиана Вълчанова, 16.03.2018

За първи път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от екскурзията! Отлична оценка за местните екскурзоводи в Мианмар, Виетнам и Камбоджа. Водачът на групата Вили Лазарова е изключително организиран, позитивен, отговорeн и слънчев млад човек! За мен беше удоволствие! Благодаря, Вили, за грижите и съпричастността! С огромно удоволствие желая да пътувам отново с Вас!

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия - Йордана Стойкова, 17.03.2017

Здравейте,
Прекарахме си чудесно в Индокитай. Благодаря за чудесната организация.
Благодаря и на водача на групата – Петя, беше много внимателна и всеотдайна.

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия - Росица Митова и Йордан Мишев, 16.12.2016

Здравейте Профитравел! Споделяме Ви очерованието си от прекрасната организация на екскурзията до Индокитай! Специални благодарности на нашия водач-отговорен,внимателен,амбициозен,забавен,кипящ от енергия млад човек-Христо Доксанлиев! И той допринесе у нас завинаги да останат незабравими спомени от едно азиатско приключение. Пожелаваме му много здраве и професионални успехи! Весели празници на всички! Бъдете здрави!

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Илина Йоткова, Пловдив, 07.12.2015

Благодаря за пътуването с Профи Травъл! Мая Тунева е страхотна, отлично подготвена и грижовна, истински професионалист! Желая да пътувам отново с Вас!

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Златина Манолова, Варна, 07.12.2015

С Мая Тунева пътувам за втори път и потвърждавам мнението си за отговорен водач, който желае и съдейства за комфорта на всеки турист. Благодаря за цялото ти внимание и усилие да се чувстваме специални туристи, Мая.
Успешни дни и щастливи празници!
Злати

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Елка Стоянова, 07.12.2015

Благодаря за пътуването до Индокитай с Профи Травъл Център. Г-жа Мая Тунева е отличен професионалист. Пожелавам на целия екип здраве и успехи!

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Катя Рабанова, 16.12.2014

Много съм доволна от екскурзията. Местните екскурзоводи са добри професионалисти, особено в Тайланд. Ани Орозова е внимателна, грижовна, услужлива и компетентна. Отново бих пътувала с Профи Травъл - до Норвежките фиорди.

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Тина Андреева Карадимова, 12.12.2014

Редовно пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от екскурзията. На нашият водач Ани давам най-висока оценка. С нея се пътува спокойно и сигурно, тя е много добър професионалист и човек.

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Юлия Грамовска, 10.12.2014

Ани е компетентна, сърдечна, отзивчива и винаги в услуга на туристите!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Бойко и Магдален Боеви, 02.04.2014

Здравейте,
Върнахме се от екскурзията в Индокитай и сме изключително доволни от всичко.
Предварителната туристическа информация, която Профи Травъл ни осигури беше много изчерпателна, хотелското настаняване, изхранването, трансферите и всичко останало беше отлично.
Очаровани сме от отзивчивата и енергична Петя Иванова. Компетентно ни предлагаше изчерпателна и актуална информация по време на цялото пътуване.
Отличен 6 +
Благодарим ти Петя!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Севдалина Балева, 02.04.2014

За втори път пътувам с Петя Иванова и винаги ме е изненадвала с великото си търпение и грижовност към всички от групата. Отлично информирана, бързо действаща без да ни изпуска от поглед. Не допуска противоречие между членовете на групата, което сближава хората.
Благодаря ти Петя, че направи това пътешествие в Индокитай толкова приятно.
Поздрави,
Севдалина Балева

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Петя Дракалиева, 02.04.2014

Здравейте,

За пръв път пътувам с Профи Травъл и останах изключително доволна.
Моите адмирации за водача на групата - Петя Иванова. Тя беше много добре подготвена професионално - ерудирана, ориентирана, търпелива и внимателна.
С удоволствие бих пътувала отново с вас.
Благодаря!

Петя Дракалиева

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Станислава и Александър Мечкови, 22.03.2014

За втори път пътуваме с Профи Травъл и за втори път водач ни е Ани Орозова. Тя отново се справи възможно най-добре с организацията при многобройните полети и изпълнението на програмата. Показа задълбочени познания за отделните обекти, владее отлично английски език, създава приятна атмосфера в групата. С удоволствие отново бихме пътували с нея.
Оценката ни за местните ни екскурзоводи също е висока по всички показатели - организираност, познания, владеене на английски език и всеотдайност.

Поздрави,
семейство Мечкови

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Добромил Добрев, 04.12.2013

Всичко беше на най-високо ниво.
С най-голямо удоволствие бих пътувал отново с Профи Травъл!
Благодаря за всичко.

Поздрави,
Добромил Добрев

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Ирина Карапеткова, 04.12.2013

Екскурзията в Индокитай беше невероятна. Програмата, допълнителните екскурзии, изхранването и хотелското настаняване бяха много добри.
Водачът на групата - Даниел, и местните екскурзоводи бяха отлични!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Виолета Грозева, 04.12.2013

Много ми хареса програмата на екскурзията.
Водачът на групата - Даниел, е отличен организатор с отличен английски език, много отзивчив и с разбиране на проблемите на отделните участници в групата.
Браво, Даниел!
Отново бих пътувала с Вас!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Атанаска Добрева, 04.12.2013

Останах много доволна от екскурзията в Индокитай. Изхранването, хотелите, допълнителните екскурзии и местните екскурзоводи бяха много добри.
Водачът на групата - Даниел, се справи отлично както с организацията на спането и допълнителните екскурзии, така и с прищявките на този и онзи.
Отново бих пътувала с Профи Травъл!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Весела Божилова - Шейек, 22.03.2013

Много съм доволна от програмата на екскурзията в Индокитай!
Местните екскурзоводи и водачът на групата - Ани Орозова, бяха много добри.
Отново бих пътувала с Профи Травъл!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Валерия Жекова, 23.11.2012

Програмата на екскурзията ми хареса, а водачът на групата - Ани Орозова, беше просто отлична!
Отново бих пътувала с Профи Травъл.

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Светлана Бущрджиева, 23.11.2012

Много съм доволна от водача на групата - Ани Орозова. Предварително представената туристическа информация беше много изчерпателна и полезна.

Поздрави,
Светлана

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Щелиана Джендова, 23.11.2012

Цялата екскурзия беше просто отлично организирана!

Поздрави, Щелиана!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Атанас Пашкулев, 23.11.2012

Изключително съм доволен от програмата на екскурзията в Индокитай. Предварителната туристическа информация, която ни представиха беше много изчерпателна.
За втори път пътувам с Ани Орозова и искам да кажа, че се справи отлично, направи максималното, което зависеше от нея за всички туристи от групата.

Атанас Пашкулев

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Николай Събев Николов, 23.11.2012

Постоянно използвам услуите на Профи Травъл Център и сега, когато се връщам от екскурзията в Индокитай, мога да каза, че отново бих пътувал с тях.
Изключително съм доволен от водача на групата - Ани Орозова.

Поздрави,
Николай Николов

РЕЗЕРВИРАЙ
Южна Корея и Япония

Южна Корея и Япония

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

цена от 6555 6255лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв 2990лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

15.11 - 30.11.2018  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5505 лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

20.11 - 29.11.2017 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4599 лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

Очаквайте нови дати! 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

15.10 и 20.10.2018 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 878лв 780лв
Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

15.08 и 22.08.2018 

Meeru Island Resort and Spa 4*+/North Male Atoll

от 2134 1939 лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Октомври и Ноември 2018 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 3645 лв 3545 лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи – Киото – Нара – Осака

цена от 5435лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

25.06 - 02.07.2018 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4190 3990лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

22.07 - 29.07.2018 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2860лв
КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

16 август – 28 август 2018  

Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

цена от 8088лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

24.10 - 04.11.2018 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4590лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

16.10 - 30.10.2018 

Лима – Куско – Свещената долина – Мачу Пикчу – Пуно – ез. Титикака – Ика - линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

от 6265лв 5965 лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

Очаквайте нови дати! 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 11100лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

28.08 - 06.09.2018 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5990лв 5790лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9490лв
Тропическият рай на Коста Рика

Тропическият рай на Коста Рика

Очаквайте нови дати! 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 5299 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4400 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Очаквайте нови дати! 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6240лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

02.03 - 11.03.2018 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв