Гранд тур на Индокитай - Мианмар, Тайланд, Камбоджа и Виетнам

Версия за печат

Гранд тур на Индокитай - Мианмар, Тайланд, Камбоджа и Виетнам Резервирай за резервация и въпроси:

13 дни/ 10 нощувки
Цена от 5 790лв

 
Очаквайте нови дати!


Янгон – Баган –Банкок – Сием Рип – Ангкор – Сайгон - Делтата на р. Меконг


Предимства да изберете нашата програма:
✓ Най-интересните забележителности на Мианмар, Банкок, Камбоджа и Южен Виетнам!
✓ Настаняване само в 4+* и 5* хотели с гарантирано качество – лукс и комфорт по време на пътуването!
Без дълги и уморителни автобусни или влакови преходи, придвижването е само с вътрешни и регионални полети!
✓ Специален бонус на програмата – възможност за посещение на традиоционния фестивал на летящите фенери Yi Peng и фестивала на светлините Loy Krathong!
✓ Най-добрият сезон за посещение на Индокитай - без екстремни температури и валежи!
✓ Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!


Програма:

Ден 1 /17 ноемрви 2018, събота/ София – Доха - Янгон

Отпътуване от летище София в 12:15 с полет на Qatar Airways за Доха. Кацане в 18:05 в Доха. Продължение за Янгон с полет в 20:05. Нощувка в самолета.

Ден 2 /18 ноември 2018, неделя/ Янгон

Кацане на летището в Янгон в 05:35. Посрещане, трансфер и ранно настаняване в хотел Melia Yangon 5* , или подобен.Следобед панорамна обиколка на централната част на Янгон с разглеждане на пагодата Суле (отвън), парка Маха Бандула с Паметника на независимостта, езерото Кандавги, сградите на Кметството и на Съдебната палата (отвън) и други интересни колониални сгради, наследство от британците. Янгон е столица на Мианмар от края на 19 век до 2006 г. и представлява оживен многомилионен азиатски град, център на икономическия живот на страната. В късния следобед ще се насладим на залеза на слънцето при най-почитания будистки храм в Мианмар – великолепната пагода Шведагон, разположена на хълма Сингутара. Вярва се, че в нея се съхранява реликва от Буда. Цялата е покрита със злато и е богато декорирана с диаманти, рубини, смарагди и други скъпоценни камъни. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 /19 ноември 2018, понеделник/ Янгон - Баган

Сух пакет за закуска, трансфер и полет за древния град Баган, намиращ се на брега на река Иравади в района Мандалай. Посрещане на летище, трансфер и настаняване в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен. Баган е най-значимият архитектурен резерват в страната, където векове наред крале, генерали и глави на знатни родове не са жалели усилия, средства и време да строят тухла по тухла храм след храм, само за да увековечат своето пребиваване на тази земя и да гарантират своето следващо прераждане. По време на целодневния ни тур ще посетим Златната пагода Швезигон, високата 46 метра пагода Хтиломинло и колоритния местен пазар Няунг. В края на деня ще се изкачим наедин от хълмовете в града,откъдето се разкрива прекрасна гледка към храмовете на Баган. На това мистично място ще посрещнем залеза на слънцето. Вечеря в местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /20 ноември 2018, вторник/ Баган

Закуска и целодневна обиколка на Баган. Разглеждане на храма Мануха, известен с гигантските образи на Буда и хинду храмът Нанпая, изградена от пясъчник и тухли. Следва разглеждане на един най-красивите храмове в Баган - Ананда, архитектурен шедьовър на монската архитектура с перфектни пропорции и четири статуи на Буда. В манастира до храма са запазени древни стенописи от 9 век. Ще преминем през
портата Тарабар, единствената запазена от древния Баган, основан през 9 век, и ще влезем в Стария град.Включен обяд. Следобед се посещават още най-високия храм в Баган – Татбийню,датиращ от 1091 г. и познат още като „Храмът на всезнанието”, и храма Суламани с неговата противоречива история. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.
Важно!! При посещението на всички храмове в Мианмар се свалят обувките и чорапите.

Ден 5 /21 ноември 2018, сряда/ Баган – Банкок

Закуска. Следва трансфер до летище Баган за полет до Янгон и продължение за Банкок с полет в ранния следобед. Кацане в Банкок (Тайланд) в 14:45 и трансфер до хотел Pullman Bangkok G 5* или подобен. Вечерта по желание круиз по река Чао Прая. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 6 /22 ноември 2018, четвъртък/ Банкок

Закуска в хотела. Сутринта посещение на ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Изумрудения Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство. До 1782 г. Банкок бил малко рибарско селище, когато крал Рама І построява своя дворец на източния бряг на река Чао Прая и дава на града името „Град на ангели”. Разрастването на новата столица продължава покрай бреговете на делтата на Чао Прая и тъй като градът е пресичан от множество канали, често е наричан и „Венеция на Изтока”. Днес Банкок е един от най-големите мегаполиси в света с население повече от 14 млн. души и несъмнено е един от най-вълнуващите азиатски градове, съчетаващ екзотиката на множество дворци, мистиката на будистките храмове и блясъка на съвременните небостъргачи.
Денят продължава с посещение на храма на Златния Буда, Пазара на цветята и Ват По – храма на Полегналия Буда. В рамките на деня е включен обяд.
Вечерта по желание можете да посетите Лейди Бойс Шоу. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 7 /23 ноември 2018, петък/ Банкок

Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Банкок. Ще имате възможност да надблюдавате и участвате в два от най-популярните фестивали в Тайланд, които привличат туристи от цял свят. Празникът на светлините Loy Krathong се празнува ежегодно по време на първото пълнолуние през ноември, и се бележи с пускането по вода на малки лодки от сухи бананови листа, върху които се поставят запалени свещи, в знак на благодарност към Богинята на водата. Фестивалът Yi Peng включва рутиала по пускането на хиляди летящи фенери в небето, символ на „излитащите“ проблеми – една уникална гледка на фона на нощното небе над Банкок. По желание бихте могли да се включите в допълнителни ескурзии – посещение на старата столица Аютая, разходка с лодка по каналите на Банкок, шопинг или други допълнителни мероприятия. Вечерта по желание посещение на шоу Siam Niramit , което ще ви отведе на приключение през миналото и културата на Тайланд. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 8 /24 ноември 2018, събота/ Банкок – Сием Рип - Ангкор

Закуска. Трансфер до летище Банкок за сутрешен полет до Камбоджа. Кацане в Сием Рип в 11:00 и първо посещение на комплекса Ангкор. Построен и процъфтявал в периода 9-13 в., комплексът на Ангкор дълго време остава погребан и забравен в джунглите, за да бъде открит отново през 20-ти век и да смае света със своето величие. През този ден се посещават: Южната порта на Великия град Ангкор Том, разглежда се Байон – мистериозният храм, построен през 13-ти век, чиято най-отличителната черта са множеството огромни усмихнати лица. Следва разглеждане на храма Та Пром, построен в края на 12 век като будистки манастир и университет. За разлика от повечето храмове тук цялостната реставрация е почти невъзможна, без да се засегнат огромните дървета, които буквално са се вкоренили в галериите и коридорите на храма, създавайки неповторима атмосфера и превръщайки го в предпочитано за туристите място. В рамките на деня е предвиден обяд в местен ресторант. Трансфер и настаняване в хотел Angkor Miracle Resort 5*или подобен. Свободно време за почивка или по желание можете да се разходите до оживения център на Сием Рип, пълен с ресторанти и барове. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 9 /25 ноември 2018, неделя/ Сием Рип- Ангкор

Закуска. През този ден ще посетим най-впечатляващия храм от комплекса Ангкор - Ангкор Ват. Това е най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център. Образец на древната архитектура, Ангкор Ват се превръща и в символ на Камбоджа, присъствайки дори и на националния флаг на страната. Връщане в хотела и свободен следобед, който можете да прекарате край басейна на хотела или да се отдадете на разходки и шопинг в центъра на град.

Ден 10 /26 ноември 2018, понелник/ Сием Рип – Хо Ши Мин (Сайгон)

Закуска и транфер до летището на Сием Рип за полет до град Хо Ши Мин (Сайгон), Виетнам. Кацане във Виетнам в 11:00 и полудневна панорамна обиколка на диманичния и забързан Сайгон - сърцето и душата на Виетнам. Градът е по-известен със старото си име Сайгон от времето, когато е бил столица на Република Южен Виетнам. През 1975 след обединението на Северен и Южен Виетнам градът е прекръстен на лидера на Виетнамската социлистическа партия и президент на Социалистическа република Виетнам – Хо Ши Мин. До ден днешен Сайгон е най-големият икономически, търговски и културен център на Виетнам. По време на обиколката се посещават сградата на бившия Дворец (отвън), построен през 1966 г. и частично разрушен по време на войната, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Катедралата Нотр Дам, извисяваща се величествено в правителствения квартал в центъра на града; сградата на Централната поща – една от историческите сгради в Сайгон от края на 19 в., проектирана от самия Густав Айфел; Операта (отвън) с богато орнаментирана фасада, построена по подобие на Petit Palais в Париж. В рамките на обиколката е предвиден обяд в местен ресторант. Следобед настаняване в хотел Grand Hotel Saigon 5*. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 11 /27 ноември 2018, вторник/ Делтата на р.Меконг

Закуска. Този ден групата отпътува за еднодневна екскурзия до Ми То, откъдето се качва на корабче и продължава по делтата на река Меконг. Пешеходна разходка на острова на Дракона, посещение на местна ферма за плодове, където можете да дегустирате екзотични плодове, кокосови бонбони, оризово вино и др. Следва разходка с кану по речните канали на острова, обрасли с гъста тропична растителност. Обяд и връщане в Сайгон в късния следобед. Свободно време за вечеря и нощувка. Вечерта по желание вечеря на круизен кораб Bonsai Cruise с включено фолклорно шоу. Нощувка.

Ден 12 /28 ноември 2018, сряда/ Хо Ши Мин (Сайгон) – Доха

Закуска и свободен ден до следобедните часове на деня или по желание полудневна екскурзия до тунелите Ку Чи.
Тунелите Ку Чи са цял подземен град, изграден през 40-те години на миналия век по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс, с повече от 250 км тунели, поразява не само с размерите си, а най-вече с безумната храброст и стоицизъм на виетнамския народ. Връщане в Хо Ши Мин в ранния следобед. Свободно време за самостоятелен обяд.
Трансфер до летище Хо Ши Мин за обратен полет до Доха в 19:25. Кацане в Доха в 23:55. По желание и срещу доплащане ползване на бизнес салон (business lounge) на летище Доха.

Ден 13 /29 ноември 2018, четвъртък/ Доха – София

Продължение за България в 06:55. Кацане в София в 11:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия във Виетнам, Камбоджа, Мианмар и Тайланд - Хо Ши Мин , Ангкор, Баган, Янгон и Банкок

Старинни храмове, погребани с векове в джунглите, прекрасни плажове и райски острови, уникални вкусове и първокласно обслужване – това привлича всяка година милиони туристи към полуостров Индокитай.
Нашето пътуване започва с Мианмар – една страна, която дълги години остава скрита и по тази причина е все още недокосната от чуджо влияние и автентична. Има много места на Земята, за които можем да кажем „една страна много, много далеч оттук”, но малко са тези, на които това определение да стои толкова добре както на Мианмар. Едно кътче, където наистина ще се откъснете от съвремието и ежедневието. Това е земя, където времето сякаш е спряло, а „утре” е много далеч от настоящия момент. Но Мианмар също е страна със зашеметяващо бляскави храмове, с впечатляващи културни паметници, с невероятно вкусна кухня, с красива тропическа растителност и реално усещане за безметежност.
След Мианмар ще посетим Тайланд - неслучайно е наречена „страната на усмивките”. Тя не спира да омагьосва пътешествениците с пъстрата си и екзотична мозайка от луксозни курорти и древни храмове, азиатска пренаселеност и гостоприемство на местните. „Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.
Само час полет ни пренася до съседна Камбоджа и ни връща векове назад в епохата на великите древни кхмери и техния архитектурен гений, издигнал най-големия храмов комплекс в света – Ангкор Ват. Мистика, съзерцание и мъдрост се преплитат и до днес в изключителната форма на храмова архитектура.
Пътуването ни ще приключи във Виетнам - eдна страна, пълна с културни и природни забележителности. Ще стъпим в космополитния Хо Ши Мин (Сайгон) – един град от много разкази и напоен с история, в който днес можете да видите както небостъргачи, така и да усетите духа на традиционния виетнамски живот. Ако трябва да изберете един град във Виетнам, то това трябва да бъде Сайгон.

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

Стандартен пакет
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15-20 туристи 5 790 лв
Цена на летищни такси* 620 лв*
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 60 лв
Такса за виза за Мианмар 80 лв
Такса за виза за Тайланд 60 лв
Такса за виза за Виетнам 140 лв
Такса за виза за Камбоджа 60 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6 810 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Доха – Янгон / Хо Ши Мин – Доха – София с Катарски авиолинии с включени летищни такси;
• Самолетни билети Янгон – Баган, Баган – Янгон - Банкок, Банкок – Сием Рип, Сием Рип – Хо Ши Мин с включени летищни такси;
• 1 нощувка със закуска в хотел Melia Yangon 5* или подобен в Янгон;
• 2 нощувки със закуски в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен в Баган;
• 3 нощувки със закуска в хотел Pullman Bangkok G 5* или подобен в Банкок;
• 2 нощувки със закуски в хотел Angkor Miracle Resort 5* или подобен в Сием Рип;
• 2 нощувки със закуски в хотел Grand Hotel Saigon 5* или подобен в Сайгон;
• 10 закуски, 6 обяда и 3 вечери;
• Всички трансфери и турове по програма с климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
• Местно екурзоводско обслужване;
• Всички входни такси на посещаваните обекти;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
• Предварителна туристическа информация за посещаемите страни и градове;
• Застраховка „Кражба, загуба, забавяне на личен багаж по време на пътуването по вина на превозвача“ на ЗАД „Армеец”;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).

* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (11.05.18) са в размер на 620 лв и се фиксират към датата на доплащане – 07.09.2018, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Екскурзия до старата столица на Тайланд – Аютая - 65 USD при 6 туристи (сборна група);
• Шоу Siam Niramit с включена вечеря в Банкок – 60 USD при 6 туристи с вкл. трансфер;
• Шоу-кабаре Calypso с лейди бойс – 30 USD при 6 туристи с вкл. трансфер;
• Круиз и вечеря по река Чао Прая - 50 USD при 6 туристи с вкл. трансфер;
• Вечеря с фолклорно шоу на Bonsai Cruise в Сайгон – 45 USD при 10 туристи с вкл. трансфер;
• Полудневна екскурзия с посещение на тунелите Ку Чи – 25 USD при 10 туристи;
• Ползване на бизнес салон (business lounge) на летище Доха на връщане: при запитване;
• Доплащане за единична стая - при запитване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 30 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки и лични разходи.

Важно!

• Общата цена на пътуването е валидна при група от минимум 15 туристи;
• Краен срок за гарантиране на групата: 20.07.2018;
• Доплащането става в срок до: 07.09.2018;
• Необходими документи: валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датите на пътуването, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР и депозит от 2000 лв на човек;
• Подаването на заявление за виза за Мианмар се извърша предварително онлайн и се извършва от Профи Травъл Център. Необходима е електронна цветна снимка.
• Подаването на заявление за виза за Камбоджа се извърша предварително онлайн и се извършва от Профи Травъл Център. Необходима е електронна цветна снимка.
• Подаването на документите за виза за Тайланд и виза за Виетнам се извършва предварително в България от Профи Травъл Център, минимум четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, копие от лична карта и попълнени визови формуляри с лични данни;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• За посещение на Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд няма задължителни ваксини;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• При желание от страна на клиента ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР може да предложи пътуване в бизнес клас на Катарски авиолинии;
• Настаняването в хотелите е след 14:00, а освобождаването на стаите до 12:00;
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в лева в офиса ни при пълното плащане на екскурзията;
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1,65 лв на ОББ към 11.05.2018 г. и при увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3% Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане, която е 07.09.2018 г. Взема се под внимание курс продава на ОББ.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;


Програма:

Ден 1 /17 ноемрви 2018, събота/ София – Доха - Янгон

Отпътуване от летище София в 12:15 с полет на Qatar Airways за Доха. Кацане в 18:05 в Доха. Продължение за Янгон с полет в 20:05. Нощувка в самолета.

Ден 2 /18 ноември 2018, неделя/ Янгон

Кацане на летището в Янгон в 05:35. Посрещане, трансфер и ранно настаняване в хотел Melia Yangon 5* , или подобен.Следобед панорамна обиколка на централната част на Янгон с разглеждане на пагодата Суле (отвън), парка Маха Бандула с Паметника на независимостта, езерото Кандавги, сградите на Кметството и на Съдебната палата (отвън) и други интересни колониални сгради, наследство от британците. Янгон е столица на Мианмар от края на 19 век до 2006 г. и представлява оживен многомилионен азиатски град, център на икономическия живот на страната. В късния следобед ще се насладим на залеза на слънцето при най-почитания будистки храм в Мианмар – великолепната пагода Шведагон, разположена на хълма Сингутара. Вярва се, че в нея се съхранява реликва от Буда. Цялата е покрита със злато и е богато декорирана с диаманти, рубини, смарагди и други скъпоценни камъни. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 /19 ноември 2018, понеделник/ Янгон - Баган

Сух пакет за закуска, трансфер и полет за древния град Баган, намиращ се на брега на река Иравади в района Мандалай. Посрещане на летище, трансфер и настаняване в хотел Myanmar Treasure Resort 4+* или подобен. Баган е най-значимият архитектурен резерват в страната, където векове наред крале, генерали и глави на знатни родове не са жалели усилия, средства и време да строят тухла по тухла храм след храм, само за да увековечат своето пребиваване на тази земя и да гарантират своето следващо прераждане. По време на целодневния ни тур ще посетим Златната пагода Швезигон, високата 46 метра пагода Хтиломинло и колоритния местен пазар Няунг. В края на деня ще се изкачим наедин от хълмовете в града,откъдето се разкрива прекрасна гледка към храмовете на Баган. На това мистично място ще посрещнем залеза на слънцето. Вечеря в местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /20 ноември 2018, вторник/ Баган

Закуска и целодневна обиколка на Баган. Разглеждане на храма Мануха, известен с гигантските образи на Буда и хинду храмът Нанпая, изградена от пясъчник и тухли. Следва разглеждане на един най-красивите храмове в Баган - Ананда, архитектурен шедьовър на монската архитектура с перфектни пропорции и четири статуи на Буда. В манастира до храма са запазени древни стенописи от 9 век. Ще преминем през
портата Тарабар, единствената запазена от древния Баган, основан през 9 век, и ще влезем в Стария град.Включен обяд. Следобед се посещават още най-високия храм в Баган – Татбийню,датиращ от 1091 г. и познат още като „Храмът на всезнанието”, и храма Суламани с неговата противоречива история. Вечеря в местен ресторант, връщане в хотела и нощувка.
Важно!! При посещението на всички храмове в Мианмар се свалят обувките и чорапите.

Ден 5 /21 ноември 2018, сряда/ Баган – Банкок

Закуска. Следва трансфер до летище Баган за полет до Янгон и продължение за Банкок с полет в ранния следобед. Кацане в Банкок (Тайланд) в 14:45 и трансфер до хотел Pullman Bangkok G 5* или подобен. Вечерта по желание круиз по река Чао Прая. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 6 /22 ноември 2018, четвъртък/ Банкок

Закуска в хотела. Сутринта посещение на ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Изумрудения Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство. До 1782 г. Банкок бил малко рибарско селище, когато крал Рама І построява своя дворец на източния бряг на река Чао Прая и дава на града името „Град на ангели”. Разрастването на новата столица продължава покрай бреговете на делтата на Чао Прая и тъй като градът е пресичан от множество канали, често е наричан и „Венеция на Изтока”. Днес Банкок е един от най-големите мегаполиси в света с население повече от 14 млн. души и несъмнено е един от най-вълнуващите азиатски градове, съчетаващ екзотиката на множество дворци, мистиката на будистките храмове и блясъка на съвременните небостъргачи.
Денят продължава с посещение на храма на Златния Буда, Пазара на цветята и Ват По – храма на Полегналия Буда. В рамките на деня е включен обяд.
Вечерта по желание можете да посетите Лейди Бойс Шоу. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 7 /23 ноември 2018, петък/ Банкок

Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Банкок. Ще имате възможност да надблюдавате и участвате в два от най-популярните фестивали в Тайланд, които привличат туристи от цял свят. Празникът на светлините Loy Krathong се празнува ежегодно по време на първото пълнолуние през ноември, и се бележи с пускането по вода на малки лодки от сухи бананови листа, върху които се поставят запалени свещи, в знак на благодарност към Богинята на водата. Фестивалът Yi Peng включва рутиала по пускането на хиляди летящи фенери в небето, символ на „излитащите“ проблеми – една уникална гледка на фона на нощното небе над Банкок. По желание бихте могли да се включите в допълнителни ескурзии – посещение на старата столица Аютая, разходка с лодка по каналите на Банкок, шопинг или други допълнителни мероприятия. Вечерта по желание посещение на шоу Siam Niramit , което ще ви отведе на приключение през миналото и културата на Тайланд. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 8 /24 ноември 2018, събота/ Банкок – Сием Рип - Ангкор

Закуска. Трансфер до летище Банкок за сутрешен полет до Камбоджа. Кацане в Сием Рип в 11:00 и първо посещение на комплекса Ангкор. Построен и процъфтявал в периода 9-13 в., комплексът на Ангкор дълго време остава погребан и забравен в джунглите, за да бъде открит отново през 20-ти век и да смае света със своето величие. През този ден се посещават: Южната порта на Великия град Ангкор Том, разглежда се Байон – мистериозният храм, построен през 13-ти век, чиято най-отличителната черта са множеството огромни усмихнати лица. Следва разглеждане на храма Та Пром, построен в края на 12 век като будистки манастир и университет. За разлика от повечето храмове тук цялостната реставрация е почти невъзможна, без да се засегнат огромните дървета, които буквално са се вкоренили в галериите и коридорите на храма, създавайки неповторима атмосфера и превръщайки го в предпочитано за туристите място. В рамките на деня е предвиден обяд в местен ресторант. Трансфер и настаняване в хотел Angkor Miracle Resort 5*или подобен. Свободно време за почивка или по желание можете да се разходите до оживения център на Сием Рип, пълен с ресторанти и барове. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 9 /25 ноември 2018, неделя/ Сием Рип- Ангкор

Закуска. През този ден ще посетим най-впечатляващия храм от комплекса Ангкор - Ангкор Ват. Това е най-големият и най-добре запазен кхмерски храм и единственият, който и до днес запазва ролята си на важен религиозен център. Образец на древната архитектура, Ангкор Ват се превръща и в символ на Камбоджа, присъствайки дори и на националния флаг на страната. Връщане в хотела и свободен следобед, който можете да прекарате край басейна на хотела или да се отдадете на разходки и шопинг в центъра на град.

Ден 10 /26 ноември 2018, понелник/ Сием Рип – Хо Ши Мин (Сайгон)

Закуска и транфер до летището на Сием Рип за полет до град Хо Ши Мин (Сайгон), Виетнам. Кацане във Виетнам в 11:00 и полудневна панорамна обиколка на диманичния и забързан Сайгон - сърцето и душата на Виетнам. Градът е по-известен със старото си име Сайгон от времето, когато е бил столица на Република Южен Виетнам. През 1975 след обединението на Северен и Южен Виетнам градът е прекръстен на лидера на Виетнамската социлистическа партия и президент на Социалистическа република Виетнам – Хо Ши Мин. До ден днешен Сайгон е най-големият икономически, търговски и културен център на Виетнам. По време на обиколката се посещават сградата на бившия Дворец (отвън), построен през 1966 г. и частично разрушен по време на войната, но въпреки това великолепен пример за архитектурата на 60-те години; Катедралата Нотр Дам, извисяваща се величествено в правителствения квартал в центъра на града; сградата на Централната поща – една от историческите сгради в Сайгон от края на 19 в., проектирана от самия Густав Айфел; Операта (отвън) с богато орнаментирана фасада, построена по подобие на Petit Palais в Париж. В рамките на обиколката е предвиден обяд в местен ресторант. Следобед настаняване в хотел Grand Hotel Saigon 5*. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 11 /27 ноември 2018, вторник/ Делтата на р.Меконг

Закуска. Този ден групата отпътува за еднодневна екскурзия до Ми То, откъдето се качва на корабче и продължава по делтата на река Меконг. Пешеходна разходка на острова на Дракона, посещение на местна ферма за плодове, където можете да дегустирате екзотични плодове, кокосови бонбони, оризово вино и др. Следва разходка с кану по речните канали на острова, обрасли с гъста тропична растителност. Обяд и връщане в Сайгон в късния следобед. Свободно време за вечеря и нощувка. Вечерта по желание вечеря на круизен кораб Bonsai Cruise с включено фолклорно шоу. Нощувка.

Ден 12 /28 ноември 2018, сряда/ Хо Ши Мин (Сайгон) – Доха

Закуска и свободен ден до следобедните часове на деня или по желание полудневна екскурзия до тунелите Ку Чи.
Тунелите Ку Чи са цял подземен град, изграден през 40-те години на миналия век по време на виетнамската съпротива срещу френската окупация и по-късно разширяван, за да побере повече от 10 000 души по време на американската агресия. Частично отворен за туристи през 1988 г. и до днес този подземен комплекс, с повече от 250 км тунели, поразява не само с размерите си, а най-вече с безумната храброст и стоицизъм на виетнамския народ. Връщане в Хо Ши Мин в ранния следобед. Свободно време за самостоятелен обяд.
Трансфер до летище Хо Ши Мин за обратен полет до Доха в 19:25. Кацане в Доха в 23:55. По желание и срещу доплащане ползване на бизнес салон (business lounge) на летище Доха.

Ден 13 /29 ноември 2018, четвъртък/ Доха – София

Продължение за България в 06:55. Кацане в София в 11:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Гранд тур на Индокитай - Мианмар, Тайланд, Камбоджа и Виетнам:

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд - групова екскурзия 24.02 - 08.03.2018 - Камелия Попова и Величка Нечева, 20.03.2018

Съвсем редовно ползваме услугите на Профи Травъл, откакто Ви открихме. Много сме доволни от екскурзията. Водачът на групата Вили Лазарова е много организирана, усмихната, разбира си от работата, грижовна. Беше удоволствие да пътуваме с нея! Избрали сме вече следващите си дестинации с Вас!

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия 24.02 - 08.03.2018 - Илиана Вълчанова, 16.03.2018

За първи път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от екскурзията! Отлична оценка за местните екскурзоводи в Мианмар, Виетнам и Камбоджа. Водачът на групата Вили Лазарова е изключително организиран, позитивен, отговорeн и слънчев млад човек! За мен беше удоволствие! Благодаря, Вили, за грижите и съпричастността! С огромно удоволствие желая да пътувам отново с Вас!

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия - Йордана Стойкова, 17.03.2017

Здравейте,
Прекарахме си чудесно в Индокитай. Благодаря за чудесната организация.
Благодаря и на водача на групата – Петя, беше много внимателна и всеотдайна.

Виетнам, Камбоджа и почивка в Тайланд - групова екскурзия - Росица Митова и Йордан Мишев, 16.12.2016

Здравейте Профитравел! Споделяме Ви очерованието си от прекрасната организация на екскурзията до Индокитай! Специални благодарности на нашия водач-отговорен,внимателен,амбициозен,забавен,кипящ от енергия млад човек-Христо Доксанлиев! И той допринесе у нас завинаги да останат незабравими спомени от едно азиатско приключение. Пожелаваме му много здраве и професионални успехи! Весели празници на всички! Бъдете здрави!

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Илина Йоткова, Пловдив, 07.12.2015

Благодаря за пътуването с Профи Травъл! Мая Тунева е страхотна, отлично подготвена и грижовна, истински професионалист! Желая да пътувам отново с Вас!

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Златина Манолова, Варна, 07.12.2015

С Мая Тунева пътувам за втори път и потвърждавам мнението си за отговорен водач, който желае и съдейства за комфорта на всеки турист. Благодаря за цялото ти внимание и усилие да се чувстваме специални туристи, Мая.
Успешни дни и щастливи празници!
Злати

Банкок, Камбоджа и почивка във Виетнам - групова екскурзия - Елка Стоянова, 07.12.2015

Благодаря за пътуването до Индокитай с Профи Травъл Център. Г-жа Мая Тунева е отличен професионалист. Пожелавам на целия екип здраве и успехи!

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Катя Рабанова, 16.12.2014

Много съм доволна от екскурзията. Местните екскурзоводи са добри професионалисти, особено в Тайланд. Ани Орозова е внимателна, грижовна, услужлива и компетентна. Отново бих пътувала с Профи Травъл - до Норвежките фиорди.

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Тина Андреева Карадимова, 12.12.2014

Редовно пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от екскурзията. На нашият водач Ани давам най-висока оценка. С нея се пътува спокойно и сигурно, тя е много добър професионалист и човек.

Гранд тур на Индокитай 24.11-10.12.2014 - Юлия Грамовска, 10.12.2014

Ани е компетентна, сърдечна, отзивчива и винаги в услуга на туристите!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Бойко и Магдален Боеви, 02.04.2014

Здравейте,
Върнахме се от екскурзията в Индокитай и сме изключително доволни от всичко.
Предварителната туристическа информация, която Профи Травъл ни осигури беше много изчерпателна, хотелското настаняване, изхранването, трансферите и всичко останало беше отлично.
Очаровани сме от отзивчивата и енергична Петя Иванова. Компетентно ни предлагаше изчерпателна и актуална информация по време на цялото пътуване.
Отличен 6 +
Благодарим ти Петя!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Севдалина Балева, 02.04.2014

За втори път пътувам с Петя Иванова и винаги ме е изненадвала с великото си търпение и грижовност към всички от групата. Отлично информирана, бързо действаща без да ни изпуска от поглед. Не допуска противоречие между членовете на групата, което сближава хората.
Благодаря ти Петя, че направи това пътешествие в Индокитай толкова приятно.
Поздрави,
Севдалина Балева

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Петя Дракалиева, 02.04.2014

Здравейте,

За пръв път пътувам с Профи Травъл и останах изключително доволна.
Моите адмирации за водача на групата - Петя Иванова. Тя беше много добре подготвена професионално - ерудирана, ориентирана, търпелива и внимателна.
С удоволствие бих пътувала отново с вас.
Благодаря!

Петя Дракалиева

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Станислава и Александър Мечкови, 22.03.2014

За втори път пътуваме с Профи Травъл и за втори път водач ни е Ани Орозова. Тя отново се справи възможно най-добре с организацията при многобройните полети и изпълнението на програмата. Показа задълбочени познания за отделните обекти, владее отлично английски език, създава приятна атмосфера в групата. С удоволствие отново бихме пътували с нея.
Оценката ни за местните ни екскурзоводи също е висока по всички показатели - организираност, познания, владеене на английски език и всеотдайност.

Поздрави,
семейство Мечкови

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Добромил Добрев, 04.12.2013

Всичко беше на най-високо ниво.
С най-голямо удоволствие бих пътувал отново с Профи Травъл!
Благодаря за всичко.

Поздрави,
Добромил Добрев

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Ирина Карапеткова, 04.12.2013

Екскурзията в Индокитай беше невероятна. Програмата, допълнителните екскурзии, изхранването и хотелското настаняване бяха много добри.
Водачът на групата - Даниел, и местните екскурзоводи бяха отлични!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Виолета Грозева, 04.12.2013

Много ми хареса програмата на екскурзията.
Водачът на групата - Даниел, е отличен организатор с отличен английски език, много отзивчив и с разбиране на проблемите на отделните участници в групата.
Браво, Даниел!
Отново бих пътувала с Вас!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Атанаска Добрева, 04.12.2013

Останах много доволна от екскурзията в Индокитай. Изхранването, хотелите, допълнителните екскурзии и местните екскурзоводи бяха много добри.
Водачът на групата - Даниел, се справи отлично както с организацията на спането и допълнителните екскурзии, така и с прищявките на този и онзи.
Отново бих пътувала с Профи Травъл!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Весела Божилова - Шейек, 22.03.2013

Много съм доволна от програмата на екскурзията в Индокитай!
Местните екскурзоводи и водачът на групата - Ани Орозова, бяха много добри.
Отново бих пътувала с Профи Травъл!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Валерия Жекова, 23.11.2012

Програмата на екскурзията ми хареса, а водачът на групата - Ани Орозова, беше просто отлична!
Отново бих пътувала с Профи Травъл.

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Светлана Бущрджиева, 23.11.2012

Много съм доволна от водача на групата - Ани Орозова. Предварително представената туристическа информация беше много изчерпателна и полезна.

Поздрави,
Светлана

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Щелиана Джендова, 23.11.2012

Цялата екскурзия беше просто отлично организирана!

Поздрави, Щелиана!

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Атанас Пашкулев, 23.11.2012

Изключително съм доволен от програмата на екскурзията в Индокитай. Предварителната туристическа информация, която ни представиха беше много изчерпателна.
За втори път пътувам с Ани Орозова и искам да кажа, че се справи отлично, направи максималното, което зависеше от нея за всички туристи от групата.

Атанас Пашкулев

Съкровища и природни чудеса в Индокитай - Николай Събев Николов, 23.11.2012

Постоянно използвам услуите на Профи Травъл Център и сега, когато се връщам от екскурзията в Индокитай, мога да каза, че отново бих пътувал с тях.
Изключително съм доволен от водача на групата - Ани Орозова.

Поздрави,
Николай Николов

РЕЗЕРВИРАЙ
Чудесата на Индия, Непал и Бутан

Чудесата на Индия, Непал и Бутан

15 - 27 март 2019 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

от 6215лв 5975лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

23.04 - 01.05.2019 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3711 лв 3511лв
Великден в Япония - когато пролетта цъфти!

Великден в Япония - когато пролетта цъфти!

23.04 – 03.05.2019 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5 735 5 535 лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Март и Април 2019 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 4340 лв 4240 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония и Южна Корея

Япония и Южна Корея

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

от 6855 6555лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

11.02, 26.02 и 02.03.2019 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 2388лв 2193лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

01 март – 15 март 2019; 27 март – 10 април 2019 

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4699 лв 4399 лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

18 февруари–10 март 2019 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 12200 12 050лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

03 март – 14 март 2019 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4915 4 715 лв
Патагония с Чили и Великденски о-в

Патагония с Чили и Великденски о-в

27.02-13.03.2019 

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 8499 8199лв
Танзания и Занзибар група с водач

Танзания и Занзибар група с водач

01.03. - 10.03.2019 

Вълнуващо сафари и почивка в 5* хотел в Занзибар

от 6240лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

24 март – 05 април 2019 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5630 лв 5430 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

01 май - 09 май 2019 

Хавана – Сиенфуегос - Тринидад - Варадеро – Хавана

от 4 725 лв 4 525 лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

01 юни - 15 юни  

Лима – Свещената долина – Мачу Пикчу – Куско – Пуно – ез. Титикака – Ика – линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

от 6 465 лв
Индивидуално сафари в Танзания

Индивидуално сафари в Танзания

21.11 - 30.11. 2018 

Незабравимо сафари и почивка на остров Занзибар!

цена от 5028 лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

Очаквайте нови дати ! 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Бели нощи в Петербург

Бели нощи в Петербург

Очаквайте нови дати! 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 2300лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4190лв
Балтийска приказка

Балтийска приказка

Очаквайте нови дати! 

Естония, Латвия и Литва са приказно място от далечното минало.

от 3095лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2860лв
КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

Очаквайте нови дати! 

Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

цена от 8088лв