Грузия – по следите на Златното руно и Аргонавтите

Версия за печат

Грузия Резервирай за резервация и въпроси:

7 дни/ 6 нощувки
Цена: 2399 лева
Дата: 01.09 – 07.09.2017

 
Отстъпка за ранно записване 200 лв на човек до 28.04.2017!


Незабравимо приключение с богата туристическа програма в Грузия – страна с красива природа, древни традиции и уникални манастири!

Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Посещение на 6 обекта включени в Списъка на ЮНЕСКО : Мцкета - древната столица на Грузия, манастирът Джвари, катедралата Светицховели, пещерният град Уплисцихе, катедралата Баграти и манастирския комплекс Гелати в Кутаиси.
✓ Посещение на пещерата на Прометей!
✓ Настаняване само в централно разположени 4* хотели!
✓ Включена вечеря в традиционен грузински ресторант в Тбилиси и дегустация на три вида вино в Цинандали.
✓ Бонус - включена дегустация на грузински вина и обяд в семейна винарна в Гурджаани!
✓ 4 нощувки в най-интересния град на Грузия – Тбилиси!
✓ Професионализъм и качество – повече от 40 групи годишно до 6-те континента!
Специален бонус - изненада от Профи Травъл Център по време на екскурзията!

Програма:

Ден 1 /01.09.2017, петък/ София – Тбилиси

Събиране на групата на летище София за полет на Турски авиолинии в 10:00 до Истанбул и кацане в 11:25. Продължение за Тбилиси в 13:10, кацане в 16:25. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Hotel Museum 4* или подобен. Нощувка.

Ден 2 /02.09.2017, събота/ Тбилиси

След закуска обзорна екскурзия на Тбилиси с начало 10:00. Столицата на Грузия е основана през IV в. от крал Вахтанг I Горгасали на място, богато на минерални извори. Разположен на известния "Път на коприната", до XII век Тбилиси е един от най-важните политически, икономически и културни центрове в Средния Изток. Старият град на Тбилиси представя една неповторима смесица от култури - великолепието на грузинските църкви и традиционната архитектура е в красива хармония с джамии, синагога, арменска църква и др. Ще разгледаме най-известните забележителности: църквата "Света Троица" - красиво разположена на хълм над града, откъдето се открива великолепна гледка към планината Казбек; Храмът Метекхи от XIII в.; площад Европа; крепостта Нарикала от IV в. с невероятна гледка към града; статуята на Майка Грузия и квартала Абанотубани, където се намират топлите серни бани. Продължаваме пешеходната обиколка по площад Мейдан, с разходка по пешеходната улица Шардена, намираща се в запазената стара част на града. Тук се намира керван-сараят Арцруини – сега превърнат в пъстроцветен пазар за сувенири. Посещение на антикварния пазар „Сухи Мост” и връщане в стария град, където ще можете да разгледате църквата Сиони и свободно време да се разходите по ул. Шардена. Връщане в хотела и свободно време. Вечерта, трансфер и посещение на ресторант с типична грузинска кухня, фолклорна програма с кавказки танци и включено грузинско вино. Нощувка.

Ден 3 /03.09.2017, неделя/ Тбилиси – Сигнаги – Цинандали – Гурджаани – Тбилиси (300 км)

След закуска, отпътуване за Сигнаги. Разглеждане на града на любовта, известен със своята едноименна крепост, една от най-големите в Грузия. Двойната крепостна стена и 28-те кули са оцелели до днес и създават неповторима романтична атмосфера. Продължение за Цинандали с възможност да опитате някои от най-добрите сортове грузински вина и разбира се прочутото бяло вино „Цинандали” в дома–музей на князе Чавчавадзе. Продължаваме за Гурджаани, където ще посетим семейна винарна, в която ще усетите пословичното гостопримество на домакините, които ще ни гостят с вкусен обяд. Тук ще имате възможност и за дегустация на местно вино /бонус за групата/, собствено производство. Връщане в Тбилиси и по желание посещение на серните бани в квартал Абанотубани, възпети още от Ал. Дюма и Пушкин. Нощувка.

Ден 4 /04.09.2017, понеделник/ Тбилиси – Уплисцихе – Гори – Шорща – Кутаиси (330 км)

След закуска се отправяме към изсечения в скалите пещерен град Уплисцихе от I в. пр. н. е. , съществувал още през 4 в. преди новата ера, а по-късно през него е минавал Пътят на коприната. В този древен комплекс са съхранени и до днес пещерни жилища, пекарна, винарна и античен театър. Отпътуване за Гори и обяд в местен ресторант. Следобед посещение на родната къща на Сталин, превърната сега в музей, който е създаден през 1937 год. Кратък стоп за шопинг на открития пазар за глинени съдове в Шорща. Вечерта пристигане в Кутаиси, настаняване в хотел Boutique hotel ARGO 4* или подобен. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /05.09.2017, вторник/ Кутаиси – пещерата на Прометей - Кутаиси (40 км)

След закуска, обзорна екскурзия на Кутаиси - вторият по големина град на Грузия, разположен на река Риони и столица на няколко грузински царства. В миналото Кутаиси се споменава за първи път през III в. пр. н. е. в епическата поема „Аргонавтика“ на Аполоний Родоски. В античността това е била страната на Златното руно, а до VII в. пр. н. е. е столица на Колхида. Името на града идва от гръцката дума „kuata”, което означава каменист. По време на обиколката ще посетим двата най-значими паметника на културата в Кутаиси. Първият от тях е наскоро реставрираната катедрала Баграти от XI в. Тя е построена на хълм, от който се открива фантастична гледка към града и р. Риони. Другият архитектурен обект е манастирския комплекс Гелати от XII в. В този комплекс се намира гробът на най-великия грузински владетел - крал Давид IV Строителя. Ще имате възможност да се насладите на най-хубавите мозайки, създадени в кавказкия регион. В непосредствена близост до комплекса се намират древни руини от Академия, която е функционирала заедно с него. Наричана е „Втората Атина“, тъй като тук монасите са извършвали книжовна дейност и са преподавали светски науки. Свободно време за обяд. След обяд екскурзия до пещерата на Прометей. Легендата разказва, че в този район на една скала е бил прикован Прометей, който открадва огъня от Зевс, за да го даде на хората и така си навлича неговия гняв. Намира се в близост до град Тсхалтубо и на около 20 км от Кутаиси. Пещерата е отворена за посещение от 1984 год. и веднага се превръща в основна туристическа атракция в региона. По време на обиколката ще видите уникални сталактити и сталагмити, подземни водопади, реки и езеро. Връщане в хотела в късния следобяд. Вечерта, по желание, възможност за вечеря в традиционен ресторант с жива музика в Кутаиси. Нощувка.

Ден 6 /06.09.2017, сряда/ Кутаиси – Мцкета – Тбилиси (317 км)

След закуска, се отправяме към Мцкета - древната грузинска столица. Оттук през IV век е започнало разпространението на християнството в Грузия. Ще посетим манастира Джвари (Светия Кръст), построен през VI век и катедралата Светицховели от XI век, където е заровен хитонът на Исус Христос. Светицховели в продължение на хилядолетия е главният храм на страната, а сега се смята за един от духовните символи на модерна Грузия. И двете християнски светини са включени в списъка на ЮНЕСКО. След обяд пристигане в Тбилиси и настаняване в хотел Hotel Museum 4* или подобен. Свободно време за почивка или последна разходка в столицата на Грузия.

Ден 7 /07.09.2017, четвъртък/ Тбилиси – София

Трансфер за летище и отпътуване от Тбилиси в 10:55 с полет на Турски авиолинии и кацане в Истанбул в 12:20. Продължение за София в 19:25 и пристигане в България в 20:45. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Дати:

1 септември 2017 - 7 септември 2017

Цени:

На човек в двойна стая: Цена на основен пакет в двойна стая ПРОМО ПАКЕТ при записване до 28.04.17!
Цена на основен пакет при група от 16 - 23 туристи 2599 лв 2399 лв
Цена на летищни такси* 390 лв 390 лв
Такса обслужване местни екскурзоводи и шофьори 50 лв 50 лв
Обща цена на пътуването 3039 лв 2 839 лв

Пакетната цена включва:

• Самолетен билет София – Истанбул - Тбилиси и Тбилиси – Истанбул - София на Турски авиолинии с включени летищни такси *;
• Трансфери и транспорт с климатизиран туристически автобус;
• 6 нощувки в хотели 4*:
- 4 нощувки с включени 3 закуски в Hotel Museum 4 * или подобен в Тбилиси;
- 2 нощувки с включени 2 закуски в Boutique Hotel Argo 4* или подобен в Кутаиси ;
• 2 вечери (една в традиционен ресторант в Тбилиси с включено грузинско вино и една в хотела в Кутаиси);
• 2 обяда (в Гурджаани с включена дегустация на вина Master class и в Гори);
• Дегустация на 3 вида вина в Цинандали;
• Екскурзии по програмата:
- целодневна обиколка на Тбилиси;
- целодневна екскурзия в Кахети;
- екскурзия до Мцкета;
- обиколка на Кутаиси с посещение на катедралата Баграти и манастирския комплекс Гелати;
- екскурзия до пещерата на Прометей;
- екскурзия до пещерния град Уплисцихе;
- посещение на музея на Сталин в Гори;
• Входни такси за всички посещавани обекти, включително и лифта по време на обзорната екскурзия в Тбилиси;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро;
• Водач и преводач от Профи Травъл Център.
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (14.03.17) са в размер на 390 лв и се фиксират към датата на доплащане – 04.08.2017!

Пакетната цена не включва:

• Доплащане за единична стая - 380 лв;
• Посещение на серните бани в Тбилиси (2 ч) – 10 евро на човек;
• Вечеря в традиционен грузински ресторант в Кутаиси с музика на живо - 50 лв;
•Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 20 лв;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване.

Важно!

• Екскурзията ще бъде осъществена при минимум 16 туристи;
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на тръгване; попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 1200 лв на човек;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• Краен срок за събиране на групата: 09.06.2017г ;
• Доплащането става в срок до: 04.08.2017г ;
• Всички допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета;
• За посещение на Грузия не се изисква виза и няма задължителни ваксини;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Цените са изготвени при курс 1 USD = 1,84 лева и при промяна на валутния курс с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената към момента на доплащане, който е 04.08.2017;
• Профи Травъл не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. Стефан Караджа 2.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Програма:

Ден 1 /01.09.2017, петък/ София – Тбилиси

Събиране на групата на летище София за полет на Турски авиолинии в 10:00 до Истанбул и кацане в 11:25. Продължение за Тбилиси в 13:10, кацане в 16:25. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Hotel Museum 4* или подобен. Нощувка.

Ден 2 /02.09.2017, събота/ Тбилиси

След закуска обзорна екскурзия на Тбилиси с начало 10:00. Столицата на Грузия е основана през IV в. от крал Вахтанг I Горгасали на място, богато на минерални извори. Разположен на известния "Път на коприната", до XII век Тбилиси е един от най-важните политически, икономически и културни центрове в Средния Изток. Старият град на Тбилиси представя една неповторима смесица от култури - великолепието на грузинските църкви и традиционната архитектура е в красива хармония с джамии, синагога, арменска църква и др. Ще разгледаме най-известните забележителности: църквата "Света Троица" - красиво разположена на хълм над града, откъдето се открива великолепна гледка към планината Казбек; Храмът Метекхи от XIII в.; площад Европа; крепостта Нарикала от IV в. с невероятна гледка към града; статуята на Майка Грузия и квартала Абанотубани, където се намират топлите серни бани. Продължаваме пешеходната обиколка по площад Мейдан, с разходка по пешеходната улица Шардена, намираща се в запазената стара част на града. Тук се намира керван-сараят Арцруини – сега превърнат в пъстроцветен пазар за сувенири. Посещение на антикварния пазар „Сухи Мост” и връщане в стария град, където ще можете да разгледате църквата Сиони и свободно време да се разходите по ул. Шардена. Връщане в хотела и свободно време. Вечерта, трансфер и посещение на ресторант с типична грузинска кухня, фолклорна програма с кавказки танци и включено грузинско вино. Нощувка.

Ден 3 /03.09.2017, неделя/ Тбилиси – Сигнаги – Цинандали – Гурджаани – Тбилиси (300 км)

След закуска, отпътуване за Сигнаги. Разглеждане на града на любовта, известен със своята едноименна крепост, една от най-големите в Грузия. Двойната крепостна стена и 28-те кули са оцелели до днес и създават неповторима романтична атмосфера. Продължение за Цинандали с възможност да опитате някои от най-добрите сортове грузински вина и разбира се прочутото бяло вино „Цинандали” в дома–музей на князе Чавчавадзе. Продължаваме за Гурджаани, където ще посетим семейна винарна, в която ще усетите пословичното гостопримество на домакините, които ще ни гостят с вкусен обяд. Тук ще имате възможност и за дегустация на местно вино /бонус за групата/, собствено производство. Връщане в Тбилиси и по желание посещение на серните бани в квартал Абанотубани, възпети още от Ал. Дюма и Пушкин. Нощувка.

Ден 4 /04.09.2017, понеделник/ Тбилиси – Уплисцихе – Гори – Шорща – Кутаиси (330 км)

След закуска се отправяме към изсечения в скалите пещерен град Уплисцихе от I в. пр. н. е. , съществувал още през 4 в. преди новата ера, а по-късно през него е минавал Пътят на коприната. В този древен комплекс са съхранени и до днес пещерни жилища, пекарна, винарна и античен театър. Отпътуване за Гори и обяд в местен ресторант. Следобед посещение на родната къща на Сталин, превърната сега в музей, който е създаден през 1937 год. Кратък стоп за шопинг на открития пазар за глинени съдове в Шорща. Вечерта пристигане в Кутаиси, настаняване в хотел Boutique hotel ARGO 4* или подобен. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /05.09.2017, вторник/ Кутаиси – пещерата на Прометей - Кутаиси (40 км)

След закуска, обзорна екскурзия на Кутаиси - вторият по големина град на Грузия, разположен на река Риони и столица на няколко грузински царства. В миналото Кутаиси се споменава за първи път през III в. пр. н. е. в епическата поема „Аргонавтика“ на Аполоний Родоски. В античността това е била страната на Златното руно, а до VII в. пр. н. е. е столица на Колхида. Името на града идва от гръцката дума „kuata”, което означава каменист. По време на обиколката ще посетим двата най-значими паметника на културата в Кутаиси. Първият от тях е наскоро реставрираната катедрала Баграти от XI в. Тя е построена на хълм, от който се открива фантастична гледка към града и р. Риони. Другият архитектурен обект е манастирския комплекс Гелати от XII в. В този комплекс се намира гробът на най-великия грузински владетел - крал Давид IV Строителя. Ще имате възможност да се насладите на най-хубавите мозайки, създадени в кавказкия регион. В непосредствена близост до комплекса се намират древни руини от Академия, която е функционирала заедно с него. Наричана е „Втората Атина“, тъй като тук монасите са извършвали книжовна дейност и са преподавали светски науки. Свободно време за обяд. След обяд екскурзия до пещерата на Прометей. Легендата разказва, че в този район на една скала е бил прикован Прометей, който открадва огъня от Зевс, за да го даде на хората и така си навлича неговия гняв. Намира се в близост до град Тсхалтубо и на около 20 км от Кутаиси. Пещерата е отворена за посещение от 1984 год. и веднага се превръща в основна туристическа атракция в региона. По време на обиколката ще видите уникални сталактити и сталагмити, подземни водопади, реки и езеро. Връщане в хотела в късния следобяд. Вечерта, по желание, възможност за вечеря в традиционен ресторант с жива музика в Кутаиси. Нощувка.

Ден 6 /06.09.2017, сряда/ Кутаиси – Мцкета – Тбилиси (317 км)

След закуска, се отправяме към Мцкета - древната грузинска столица. Оттук през IV век е започнало разпространението на християнството в Грузия. Ще посетим манастира Джвари (Светия Кръст), построен през VI век и катедралата Светицховели от XI век, където е заровен хитонът на Исус Христос. Светицховели в продължение на хилядолетия е главният храм на страната, а сега се смята за един от духовните символи на модерна Грузия. И двете християнски светини са включени в списъка на ЮНЕСКО. След обяд пристигане в Тбилиси и настаняване в хотел Hotel Museum 4* или подобен. Свободно време за почивка или последна разходка в столицата на Грузия.

Ден 7 /07.09.2017, четвъртък/ Тбилиси – София

Трансфер за летище и отпътуване от Тбилиси в 10:55 с полет на Турски авиолинии и кацане в Истанбул в 12:20. Продължение за София в 19:25 и пристигане в България в 20:45. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ
Група Петербург през юли

Група Петербург през юли

15-20.07.2017 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 1999лв 1799лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

19.08 - 26.08.2017 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2699лв 2499лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати!  

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4090лв
Disneyland®Resort Paris

Disneyland®Resort Paris

02.04 - 05.04.2017 

Страната на приказките – удивително преживяване за малки и големи!!!

от 1136лв 1078лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

02.06 - 16.06.2017 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

от 6750лв 6410лв
Гранд тур на Китай

Гранд тур на Китай

10.09 - 23.09.2017 

Най-добрата оферта на българския пазар - съчетание на цена с качество!

от 4979лв 4779лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

14.09 - 22.09.2017 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3899лв 3699лв
САЩ - Източен, Западен бряг, Хаваи

САЩ - Източен, Западен бряг, Хаваи

27.09 - 17.10.2017 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франциско и Хаваи

от 11495лв 11195лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

10.10 - 20.10.2017 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5588лв 5388лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

17.10 - 26.10.2017 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв 3099лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

04.11- 19.11.2017  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 4800лв 4600лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

12.11 - 24.11.2017 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5555лв 5355лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

12.11 - 02.12.2017! 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 11200лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

20.11 - 29.11.2017 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4399лв 4199лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

26.11 - 06.12.2017 

Кейптаун-Нос Добра Надежда-Sun City-Водопади Виктория!

от 5555лв 5355лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

Юни 2017 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2940лв 2740лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 8699лв
Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Очаквайте нови дати! 

Куала Лумпур и остров Лангкави - перлите на Малайзия

от 3 099лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 5899лв
Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Очаквайте нови дати! 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 4800 лв
Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Очаквайте нови дати! 

Великолепно съчетание на почивка и туризъм

от 2869лв 2669лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

Очаквайте нови дати! 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4999лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Юни 2017 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5430лв 5230лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4399лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
Чудесата на Индия и Непал

Чудесата на Индия и Непал

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ! 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 3069лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Най-доброто от Китай в 12 дни

Най-доброто от Китай в 12 дни

Очаквайте нови дати! 

Пекин – Сиан – Гуйлин - терасите Лонци – Янгшуо – Шанхай

от 4699лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

06-21.11.17 и 13-28.11.17 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

цена от 3070лв