В момента тази програма не се предлага. Свържете се с нас за информация кога ще бъде налична или за да ви предложим алтернативна програма.

Чудесата на Индия, Непал и Бутан

Версия за печат

Екскурзия до Индия, Непал и Бутан Резервирай за резервация и въпроси:

13 дни/ 11 нощувки
Цена от 6449 лв
Дати: Очаквайте нови дати!

 
Делхи – Джайпур – Фатехпур Сикри – Агра – Делхи – Катманду – Патан – Бактапур – Тимпу – Паро – Делхи
Промоционална цена на основен пакет при записване до 20.07.17 и
група от минимум 21 туристи: 6 249 лв!

Предимства на програмата на Профи Травъл Център!
✓ Включено посещение на уникалния манастир Тигровото гнездо в Бутан;
✓ Включени 11 вечери по програма;
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване само в подбрани 4* и 5* хотели!
✓ Бонус от Профи Травъл – вечеря с фолклорно шоу в традиционен непалски ресторант в Катманду;
Октомври е най-доброто време за посещение на Хималаите!;
Опит и традиция в организирането на ескурзии до Индия и Непал;
✓ Подробна предварителна туристическа информация за трите страни.

Програма:

Ден 01 /10 октомври 2017, вторник/ София – Мюнхен – Делхи

Отпътуване от София за Мюнхен в 06:05 с полет на Луфтханза. Кацане в 07:00. Продължение за Делхи в 12:20. Кацане в Делхи в 23:20 през нощта. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Нощувка.

Ден 02 /11 октомври 2017, сряда/ Делхи

Закуска и начало на нашата панорамна обиколка на Делхи. Град Делхи е бил заселен още от VI-ти век. През вековете седем основни града са били основани от различни владетели на територията на днешния метрополис. Повечето от тях днес са само села с възхитителни руини и истории, други са превърнати в модерни мегаполиси с небостъргачи. Неслучайно Делхи често е наричан „Град на градовете”. Обиколката включва разглеждане на Червения Форт (само отвън), джамията Джама Масджид, Ню Делхи с неговите просторни булеварди, мемориалната арка “Вратата на Индия” сградите на Президентството и Парламента. Разглеждане на основните забележителности и в старата част на Делхи: Гробницата на Хумаюн и Кутуб Минар, най-високата каменна кула в Индия. Следобяд връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 03 /12 октомври 2017, четвъртък/ Делхи – Джайпур

Закуска в хотела. Отпътуване за Джайпур (250 км, 6 часа). Старият Джайпур, целият оцветен в розово, може да прикове вниманието на всеки. Той е свидетелство за отминала епоха и надживяваща годините романтика. Ще видите впечатляващата фасада на Двореца на ветровете Хава Махал, ще разгледате Градския дворец на Махараджата и древната обсерватория Джантар Мантар. Възможност за пазаруване на копринени платове и сарита в типична за района текстилна фабрика. Настаняване в хотел Park Regis 4* или подобен в Джайпур. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 04 /13 октомври 2017, петък/ Джайпур – Фатехпур Сикри – Агра

Закуска в хотела. Този ден ще посетите крепостта Амбър Форт по най-екзотичния начин – на гърба на слон и ще спрете за фотостоп при красивия Джал Махал – Двореца на езерото, намиращ се в центъра на езерото Ман Сагар. Следобед отпътуване за Агра (250 км, 6 часа). По пътя разглеждане на древната моголска столица Фатехпур Сикри – легендарният град е построен от най-великия моголски владетел Акбар в края на ХVІ век и днес е включен в списъка на ЮНЕСКО като част от световното културно наследство. Пристигане в Агра и настаняване в хотел Clarks Shiraz 4* или подобен в Агра. Вечеря и нощувка.

Ден 05 /14 октомври 2017, събота/ Агра – Делхи

Закуска. Предиобед посещение на Тадж Махал – уникалният храм, символ на любовта и един от световните паметници на културата. Той е наричан осмото чудо на света и е най-прекрасното и ненадминато творение на моголската архитектура. За да опише красотата на Тадж Махал Рабиндранат Тагор поетично нарича храма “Сълза на лицето на вечността” и “Мечта, въплътена в мрамор”. Посещение и на Агра форт с прекрасно съхранените му дворци, градини и крепостни стени. Отпътуване за Делхи (220 км, около 4 часа). Настаняване в хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Вечеря и нощувка.

Ден 06 /15 октомври 2017, неделя/ Делхи – Катманду

Закуска и отпътуване за Непал от летище Делхи с ранен полет до Катманду. Кацане в Катманду, трансфер до центъра на града и разглеждане на непалската столица – площад Дурбар с Храма на живата богиня Кумари, където при късмет ще зърнете младото непалско момиче, превъплъщение на почитаната богиня, както и будистката ступа Сваямбунат. Следва посещение на Пашупатинат, известен с гатовете за кремация. Настаняване в хотел Soaltee Crown Plaza 5* или подобен в Катманду. Вечеря и нощувка.

Ден 07 /16 октомври 2017, понеделник/ Катманду

Рано сутринта по желание полет над Еверест и над останалите хималайски първенци – чувството да прелетиш над най-високите върхове на планетата не може да се опише с думи! Връщане в хотела и закуска. Екскурзия до древния град Патан включен в списъка на UNESCO. В Патан ще разгледате централния площад Дурбар с многобройните храмови постройки в чест на боговете Кришна, Шива, Бимсен и Талежу и ще видите бившия Кралски дворец. Връщане в Катманду и вечеря в традиционен непалски ресторант с фолклорно шоу. Нощувка в хотела.

Ден 08 /17 октомври 2017, вторник/ Катманду

Закуска в хотела. Програмата за деня включва екскурзия до историческия град Бактапур, където ще видим Двореца с 55 прозореца, Златната врата и 7-етажната пагода Нятапола. Следобяд посещение на най-религиозното за непалците място – ступата Буднат, наричана още Малкия Тибет. Свободно време и възможност за пазаруване на уникалните местни текстилни, керамични и бронзови произведения и сувенири. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 09 /18 октомври 2017, сряда/ Катманду – Паро – Тимпу

Закуска и трансфер до летище за полет от Катманду до Паро (Бутан). Кацане в Кралство Бутан, посрещане и трансфер до столицата Тимпу (50 км, около 2 часа). Настаняване в хотел Druk Hotel 4* или подобен в Тимпу. Време за аклиматизация, вечеря и нощувка.

Ден 10 /19 октомври 2017, четвъртък/ Тимпу – Паро

След закуска обзорна обиколка на забележителностите на бутанската столица. Тимпу е разположен на 2320 метра надморска височина и е дом на около 100 000 жители, включително кралското семейство. Този оживен малък град е център на търговията, религията и правителството на страната. Тимпу, най-„модерният” град в Бутан, който е успял да запази своята културна идентичност и ценности, ще Ви накара да се чувствате като в приказките и да се чудите дали наистина живеете в XXI – ви век. Една от най-любопитните характеристики на града е, че е единствената столица в света, която няма нито един сфетофар. Вместо познатите ни червени и зелени светлини столицата на Бутан разполага с богато украсени кабини, в които полицаи насочват трафика с преувеличени движения на ръцете. Отпътуване за Паро (50 км, около 2 часа). Пристигане в Паро и обзорна обиколка на забележителностите на града, наричан още „Вратата към Бутан”. Ще видите централната улица на града с нейните богато украсени сгради и традиционна архитектура. Паро е пълен с история, свещени места, легенди и природен разкош. Настаняване в хотел Naksel Hotel & SPA 4* или подобен в Паро. Вечеря и нощувка.

Ден 11 /20 октомври 2017, петък/ Паро, Тигровото гнездо

След закуска Ви предстои да посетите едно от най-светите места в Бутан – манастира Таксанг, по-известен като манастира на Тигровото Гнездо. Там високо, зарит в легенди и митове, мъгла и сняг и извисяващ се на 3120 метра той се е слял със скалите. Легендата разказва, че през VIII век индийският светец Падмасабхава, по-известен като Гуру Ринпоче (Скъпоценният Учител), посетил мястото, долитайки на гърба на тигър, за да победи местен демон и после останал там да медитира с месеци. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 12 /21 октомври 2017, събота/ Паро – Делхи

Закуска. Трансфер до летището в Паро за обратен полет до Делхи. Кацане в Делхи. Посрещане и трансфер до хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Включена вечеря в хотела. Възможност за ползване на стаи за почивка в хотела. Трансфер до международното летище за полет на Луфтханза от Делхи до Мюнхен.

Ден 13 /22 октомври 2017, неделя/ Делхи – Мюнхен – София

Полет в 01:00. Кацане в Мюнхен в 05:40 сутринта. Продължение за София в 09:25. Кацане в София в 12:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в Бутан, Индия и Непал - Агра, Делхи, Джайпур и Катманду

Когато иска да те поздрави, индиецът ще допре длани, леко ще се поклони и ще изрече „Намасте!”, което на санскрит означава „Аз се прекланям и приветствам божественото в теб!”. Този обичай, разкриващ само малка част от индийската душевност и светоусещане, идва от хиндуисткото разбиране, че в сърцето на всеки човек е скрита една божествена искра, която изразява радостта при срещата на двама души. Да посетите Индия означава да се докоснете до една земя с хилядолетна култура и традиция, където религията е много повече от начин на живот. Индия е земя, която не може да бъде описана с думи, тя трябва да се види...
Само на около час полет от Делхи ще се прехвърлите в Непал, където ще се докоснете до един странен и непознат за европейците мистицизъм. В Непал ще видите древни храмове и манастири, пагоди и ступи, живата богиня Кумари, тибетски лами и всевиждащите очи на Буда и всичко това сгушено под закрилата на непристъпните Хималаи.
След Непал ще отлетите за друга хималайска държава – Бутан, очарователно планинско кралство и единствената държава в света, въвела индекса „Брутно национално щастие”. Когато посетите Бутан - една от най-затворените и откъснати държави в света, ще сте сред малкото, стъпвали някога на територията и. Бутан ще Ви очарова с прекрасната си смесица от непокътнати залесени хълмове, храмове, манастири и цветове.

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

- Стандартен пакет:
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 20 туристи 6 579 лв
Цена на летищни такси * 908 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 100 лв
Такса за туристическа виза за Индия 93 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 7 680 лв
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от минимум 21 туристи 6 449 лв
Цена на летищни такси * 908 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 100 лв
Такса за туристическа виза за Индия 93 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 7 550 лв

Цената включва:

• Самолетни билети София – Делхи – София с Луфтханза;
• Самолетен билет Делхи – Катманду;
• Самолетни билети Катманду – Паро – Делхи;
• 3 нощувки и 1 почивка в хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи;
• 1 нощувка в хотел Park Regis 4* или подобен в Джайпур;
• 1 нощувка в хотел Clarks Shiraz 4* или подобен в Агра;
• 3 нощувки в хотел Soaltee Crown Plaza 5* или подобен в Катманду;
• 1 нощувка в хотел Druk Hotel 4* или подобен в Тимпу;
• 2 нощувки в хотел Naksel Hotel & SPA 4* или подобен в Паро;
• Всички закуски и вечери в хотелите по програма;
• Вечеря в традиционен непалски ресторант в Катманду;
• Всички трансфери и турове с туристически автобус/микробус, съобразен с броя на групата;
• Всички входни такси, трансфери и екскурзии по програмата;
• Местно екскурзоводско обслужване през цялото време;
• Водач-преводач от Профи Травъл Център;
• Подробна туристическа информация за Индия, Непал и Бутан;
• Виза и всички такси за Кралство Бутан;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
* Летищни такси към момента на публикуване на офертата (11.04.2017) са в размер на 908 лв и се фиксират към датата на доплащане, поради честата им променливост!

Цената не включва:

• Доплащане за единична стая: при запитване;
• Виза за Непал: 25 USD (заплаща се на летище при влизане в страната срещу попълване на формуляр и представяне на 1 цветна снимка);
• Полет над Еверест от Катманду: заплаща се на място;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни, независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 30 лв на човек;
• Напитки по време на хранене и лични разходи.

Виза:

Българските граждани е необходимо преди отпътуването си за Индия да попълнят електронен визов формуляр, да предоставят валиден задграничен паспорт с минимум 2 свободни страници и 1 електронна снимка. Профи Травъл Център съдейства при попълването на он-лайн формулярите за индийска виза. Попълването на формуляра и подаването на документите за виза се извършва от Профи Травъл Център около шест седмици преди отпътуване. Визата се издава предварително електронно и се полага в паспорта при кацане на летището в Делхи.

Важно!

• Цената на екскурзията е валидна при група от минимум 15 туристи;
• Необходими документи за записване: копие от валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на отпътуване), подписан договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лв ;
• Плащането става с кредитна карта в офисите на фирмата или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: 10.07.2017;
• Доплащането на общата цена на пътуването става в срок до: 25.08.2017;
• За посещението на Индия, Непал и Бутан няма задължителни ваксини;
• Плащането се извършва в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД: РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• За посещението на Индия и Непал няма задължителни ваксини;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.84 лв на ОББ към 11.04.2017 г. и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да преизчисли цената на екскурзията към датата на финално доплащане, която е 25.08.2017 г. При калкулациите се използва курс продава на ОББ.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Ден 01 /10 октомври 2017, вторник/ София – Мюнхен – Делхи

Отпътуване от София за Мюнхен в 06:05 с полет на Луфтханза. Кацане в 07:00. Продължение за Делхи в 12:20. Кацане в Делхи в 23:20 през нощта. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Нощувка.

Ден 02 /11 октомври 2017, сряда/ Делхи

Закуска и начало на нашата панорамна обиколка на Делхи. Град Делхи е бил заселен още от VI-ти век. През вековете седем основни града са били основани от различни владетели на територията на днешния метрополис. Повечето от тях днес са само села с възхитителни руини и истории, други са превърнати в модерни мегаполиси с небостъргачи. Неслучайно Делхи често е наричан „Град на градовете”. Обиколката включва разглеждане на Червения Форт (само отвън), джамията Джама Масджид, Ню Делхи с неговите просторни булеварди, мемориалната арка “Вратата на Индия” сградите на Президентството и Парламента. Разглеждане на основните забележителности и в старата част на Делхи: Гробницата на Хумаюн и Кутуб Минар, най-високата каменна кула в Индия. Следобяд връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 03 /12 октомври 2017, четвъртък/ Делхи – Джайпур

Закуска в хотела. Отпътуване за Джайпур (250 км, 6 часа). Старият Джайпур, целият оцветен в розово, може да прикове вниманието на всеки. Той е свидетелство за отминала епоха и надживяваща годините романтика. Ще видите впечатляващата фасада на Двореца на ветровете Хава Махал, ще разгледате Градския дворец на Махараджата и древната обсерватория Джантар Мантар. Възможност за пазаруване на копринени платове и сарита в типична за района текстилна фабрика. Настаняване в хотел Park Regis 4* или подобен в Джайпур. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 04 /13 октомври 2017, петък/ Джайпур – Фатехпур Сикри – Агра

Закуска в хотела. Този ден ще посетите крепостта Амбър Форт по най-екзотичния начин – на гърба на слон и ще спрете за фотостоп при красивия Джал Махал – Двореца на езерото, намиращ се в центъра на езерото Ман Сагар. Следобед отпътуване за Агра (250 км, 6 часа). По пътя разглеждане на древната моголска столица Фатехпур Сикри – легендарният град е построен от най-великия моголски владетел Акбар в края на ХVІ век и днес е включен в списъка на ЮНЕСКО като част от световното културно наследство. Пристигане в Агра и настаняване в хотел Clarks Shiraz 4* или подобен в Агра. Вечеря и нощувка.

Ден 05 /14 октомври 2017, събота/ Агра – Делхи

Закуска. Предиобед посещение на Тадж Махал – уникалният храм, символ на любовта и един от световните паметници на културата. Той е наричан осмото чудо на света и е най-прекрасното и ненадминато творение на моголската архитектура. За да опише красотата на Тадж Махал Рабиндранат Тагор поетично нарича храма “Сълза на лицето на вечността” и “Мечта, въплътена в мрамор”. Посещение и на Агра форт с прекрасно съхранените му дворци, градини и крепостни стени. Отпътуване за Делхи (220 км, около 4 часа). Настаняване в хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Вечеря и нощувка.

Ден 06 /15 октомври 2017, неделя/ Делхи – Катманду

Закуска и отпътуване за Непал от летище Делхи с ранен полет до Катманду. Кацане в Катманду, трансфер до центъра на града и разглеждане на непалската столица – площад Дурбар с Храма на живата богиня Кумари, където при късмет ще зърнете младото непалско момиче, превъплъщение на почитаната богиня, както и будистката ступа Сваямбунат. Следва посещение на Пашупатинат, известен с гатовете за кремация. Настаняване в хотел Soaltee Crown Plaza 5* или подобен в Катманду. Вечеря и нощувка.

Ден 07 /16 октомври 2017, понеделник/ Катманду

Рано сутринта по желание полет над Еверест и над останалите хималайски първенци – чувството да прелетиш над най-високите върхове на планетата не може да се опише с думи! Връщане в хотела и закуска. Екскурзия до древния град Патан включен в списъка на UNESCO. В Патан ще разгледате централния площад Дурбар с многобройните храмови постройки в чест на боговете Кришна, Шива, Бимсен и Талежу и ще видите бившия Кралски дворец. Връщане в Катманду и вечеря в традиционен непалски ресторант с фолклорно шоу. Нощувка в хотела.

Ден 08 /17 октомври 2017, вторник/ Катманду

Закуска в хотела. Програмата за деня включва екскурзия до историческия град Бактапур, където ще видим Двореца с 55 прозореца, Златната врата и 7-етажната пагода Нятапола. Следобяд посещение на най-религиозното за непалците място – ступата Буднат, наричана още Малкия Тибет. Свободно време и възможност за пазаруване на уникалните местни текстилни, керамични и бронзови произведения и сувенири. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 09 /18 октомври 2017, сряда/ Катманду – Паро – Тимпу

Закуска и трансфер до летище за полет от Катманду до Паро (Бутан). Кацане в Кралство Бутан, посрещане и трансфер до столицата Тимпу (50 км, около 2 часа). Настаняване в хотел Druk Hotel 4* или подобен в Тимпу. Време за аклиматизация, вечеря и нощувка.

Ден 10 /19 октомври 2017, четвъртък/ Тимпу – Паро

След закуска обзорна обиколка на забележителностите на бутанската столица. Тимпу е разположен на 2320 метра надморска височина и е дом на около 100 000 жители, включително кралското семейство. Този оживен малък град е център на търговията, религията и правителството на страната. Тимпу, най-„модерният” град в Бутан, който е успял да запази своята културна идентичност и ценности, ще Ви накара да се чувствате като в приказките и да се чудите дали наистина живеете в XXI – ви век. Една от най-любопитните характеристики на града е, че е единствената столица в света, която няма нито един сфетофар. Вместо познатите ни червени и зелени светлини столицата на Бутан разполага с богато украсени кабини, в които полицаи насочват трафика с преувеличени движения на ръцете. Отпътуване за Паро (50 км, около 2 часа). Пристигане в Паро и обзорна обиколка на забележителностите на града, наричан още „Вратата към Бутан”. Ще видите централната улица на града с нейните богато украсени сгради и традиционна архитектура. Паро е пълен с история, свещени места, легенди и природен разкош. Настаняване в хотел Naksel Hotel & SPA 4* или подобен в Паро. Вечеря и нощувка.

Ден 11 /20 октомври 2017, петък/ Паро, Тигровото гнездо

След закуска Ви предстои да посетите едно от най-светите места в Бутан – манастира Таксанг, по-известен като манастира на Тигровото Гнездо. Там високо, зарит в легенди и митове, мъгла и сняг и извисяващ се на 3120 метра той се е слял със скалите. Легендата разказва, че през VIII век индийският светец Падмасабхава, по-известен като Гуру Ринпоче (Скъпоценният Учител), посетил мястото, долитайки на гърба на тигър, за да победи местен демон и после останал там да медитира с месеци. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 12 /21 октомври 2017, събота/ Паро – Делхи

Закуска. Трансфер до летището в Паро за обратен полет до Делхи. Кацане в Делхи. Посрещане и трансфер до хотел Lemon Tree Leisure Valley 4* или подобен в Делхи. Включена вечеря в хотела. Възможност за ползване на стаи за почивка в хотела. Трансфер до международното летище за полет на Луфтханза от Делхи до Мюнхен.

Ден 13 /22 октомври 2017, неделя/ Делхи – Мюнхен – София

Полет в 01:00. Кацане в Мюнхен в 05:40 сутринта. Продължение за София в 09:25. Кацане в София в 12:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Екскурзия до Индия, Непал и Бутан:

Екскурзия до Индия и Непал 12-25.10.14 - Снежана Тодорова, 30.10.2014

Благодаря за това, че ми предложихте едно незабравимо приключение с Вашата програма в Индия - Непал - Бутан. Петя, нашата прекрасна екскурзоводка, направи това пътуване много интересно и безпроблемно!
Програмите на Профи Травъл са много интересни и добре организирани. Екскурзоводите са добри професионалисти и всичко е насочено към удобството и интересите на екскурзиантите.
Благодаря, че бях Ваш клиент!
Желая успех на фирмата и хората, работещи в нея!

Екскурзия до Индия и Непал - Тодорка Крусева, 07.04.2011

За пръв път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от трансферите и автобусите. Хотелското настаняване и изхранването също оценявам като много добро! Много добре се представиха местните екскурзоводи и особено този в Индия. С удоволствие бих използвала отново услугите на фирмата.
С отлични впечатления съм от екскурзовода Ани Орозова - много добър организатор, не пропускаше нито един обект от програмата, любезна, отзивчива и грижовна.
С благодарности към нея и към фирма Профи Травъл,
Дора Крусева
Пловдив

РЕЗЕРВИРАЙ
Южна Корея и Япония

Южна Корея и Япония

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

цена от 6555 6255лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв 3040лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

15.11 - 30.11.2018  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

17 ноември – 29 ноемрви 2018 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5 590лв 5 290лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4499 лв 4299 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5505 лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

Очаквайте нови дати! 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

15.10 и 20.10.2018 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 878лв 780лв
Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

15.08 и 22.08.2018 

Meeru Island Resort and Spa 4*+/North Male Atoll

от 2134 1939 лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Октомври и Ноември 2018 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 3645 лв 3545 лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи – Киото – Нара – Осака

цена от 5435лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

22.07 - 29.07.2018 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2860лв 2660лв
Мароко, пустинята Сахара

Мароко, пустинята Сахара

21.09 - 29.09.2018 

Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури

от 3799лв 3599лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

24.10 - 04.11.2018 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4590лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

18.11 - 28.11.2018! 

Кейптаун-Нос Добра Надежда-Sun City-Водопади Виктория!

от 5990лв 5690лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

28.01 - 09.02.2019 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9090лв 8790лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

Очаквайте нови дати! 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 11100лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

28.08 - 06.09.2018 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5990лв 5790лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв
Тропическият рай на Коста Рика

Тропическият рай на Коста Рика

Очаквайте нови дати! 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 5299 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4400 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Очаквайте нови дати! 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6240лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

02.03 - 11.03.2018 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв