Лятно приключение в Канада - от Квебек до Ванкувър

Версия за печат

КАНАДА - от Квебек до Ванкувър Резервирай за резервация и въпроси:

13 дни/ 11 нощувки
Цена: от 8088 лв
Дата: 16 август – 28 август 2018
 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!
Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!

 
Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
Балансиран и динамичен маршрут, включващ най-интересните забележителности от двете крайбрежия на Канада!
✓ Настаняване само в 4* хотели с централно местоположение!
3 нощувки във Ванкувър - най-красивият град на Канада!
Включени 3 вътрешни полета, за да се разгледат възможно най-много забележителности!
Най-доброто време за посещение на Канада - лятото!
Включена eкскурзия до Ниагара, която ще Ви покаже най-пълно магията на водопада от Канадската страна!
Включени два целодневни тура на красивите и диви паркове Банф и Йохо!
Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР!
Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!


Канада е красива, необятна и дива!
Тя е много повече от диви животни, страховити планини, белоснежни глетчери, безкрайни равнини и причудливи заливи, тя притежава и невероятен културен микс – от европейската архитектура и арт фестивалите през местната кухня до бурния нощен живот със своите рок и джаз концерти. Канада е тръпка на всеки истински пътешественик и не може да я забравите лесно. В нашата екскурзия ние сме подбрали най-доброто от двете крайбрежия на тази страна-гигант. Там може да обикаляте с месеци и да се потапяте до безкрай в разнообразните й ландшафти, но ние ще посветим 13 наситени дни в откриването на нейното богатство с най-добрите местни екскурзоводи и водачи от Профи Травъл.
Каним Ви на едно невероятно приключение, което ще Ви отведе далеч и ще вкусите от лятото на Канада...

Програма:

Ден 1 /16 август, четвъртък/ София – Мюнхен – Монреал

Отпътуване от летище София в 12:55 с полет на Луфтханза за Мюнхен. Кацане в 13:50 и продължение за Канада в 16:15. Пристигане в Монреал в 18:40 местно време. Посрещане и трансфер до хотел Montréal Marriott Château Champlain Hotel 4* или подобен. Настаняване и нощувка.

Ден 2 /17 август, петък/ Монреал

Монреал е впечатляващ град, възникнал от малка френска колония от 17 в. и превърнал се в процъфтяващ метрополис. Той е вторият по големина град в света, където населението говори френски език. Този ден програмата започва с полудневна панорамна обиколка, включваща: Базиликата Нотр Дам (отвън), построена върху основите на стар параклис от 1673 г.; Старото пристанище; централната търговска част на града с калдаръмените улички и ресторантчета на открито; Университета McGill, фотостоп при Монт Роял, Ораторията Св. Йосиф и много други. Следобед свободно време за самостоятелно разглеждане и разходка по старите улички на града. Нощувка.

Ден 3 /18 август, събота/ Монреал – Квебек

Трансфер до Квебек с автобус. Квебек е единственият укрепен град на континента северно от Мексико, чиято петкилометрова градска стена и внушителни порти са част от атракциите на местността. Като люлка на френското влияние в Северна Америка градът е жив урок по история със своите забележителни архитектура, културно наследство и изкуство. Посрещане на ж.п. гарата в Квебек и организиран панорамен тур на града, по време на който ще се потопим във вълшебната атмосфера на тази съкровищница на човешкото наследство, включена в листата на ЮНЕСКО. Ще разгледаме форта, градските стени, терасите Dufferin с изглед към река Св. Лоурънс, най-фотографираният хотел в света Шато Фронтенак, Старото пристанище, сградата на Парламента и др. Настаняване в хотел Delta Quebec City 4* или подобен. Нощувка.

Ден 4 /19 август, неделя/ Квебек

Свободен ден в Квебек за самостоятелно разглеждане. В този ден имате възможност да посетите Цитаделата, построена по време на английското управление през 1820 г. на върха на Cap Diamant. В Музейната част са изложени исторически документи, оръдия, оръжия, гербове, медали и др. Интересна за разглеждане е и Обсерваторията Капитал, която със своите 221 м надморска височина е най-високото място в града, откъдето се открива завладяваща панорамна гледка. Близо до Плас Роял се намира и Музеят на цивилизацията – един от най-популярните и посещавани музеи в страната, заради иновативната си езотерична и противоречива изложба.

Ден 5 /20 август, понеделник/ Квебек – Торонто

Сутринта трансфер до летище и полет в 10:05 за Торонто. Торонто е най-големият културен център в страната, където се провеждат множество ежегодни събития, фестивали и театрални постановки със световно значение. Кацане в 11:52, посрещане и панорамна полудневна обиколка на града с разглеждане на Роджърс Център, Университета на Торонто, Съдебната Палата, Парламентът на Онтарио, модерната търговска зона Йорквил, Каса Лома и др. Този ден имате възможност да посетите най-голямата атракция на Торонто - CN Tower, една от най-високите сгради в Западното полукълбо. Настаняване в хотел DoubleTree by Hilton Downtown 4* . Нощувка.

Ден 6 /21 август, вторник/ Торонто

Този ден е посветен на разглеждане на Ниагарския водопад – целодневната екскурзия до полуостров Ниагара ще Ви дари с една емоция, която едва ли ще изпитате някъде другаде по света. На десетки метри над бездната се издигат водните пръски, приличащи на бяла пара и образуващи множество цветни дъги. За да преминете близо до водопада предлагаме разходка с корабче. Връщане в Торонто вечерта и нощувка.

Ден 7 /22 август, сряда/ Торонто – Калгари – Банф

Ранен трансфер до летище за полет до Калгари в 08:00. Кацане в Калгари в 10:13, посрещане и туристическа панорамна обиколка на Калгари, красиво разположен между равнини и стръмни планински върхове. Днес Калгари е шикозен метрополис с модерни сгради и изходен пункт за многото паркове и диви приключения в планините наоколо.
Продължение за Национален парк Банф, включен в листата на ЮНЕСКО за природни забележителности. В Банф могат да се срещнат много от представителите на фауната на Канада като лос, гризли, черна мечка, дива овца, планинска коза и др. През този ден може да се качите на лифта на Банф, който ще Ви отведе до върха на Сярната планина, за да се насладите на невероятната панорама и природна красота наоколо. Градчето Банф лежи сгушено в долината между шест планини и изпълва посетителите със страхопочитание към планината. Трансфер до хотел Buffalo Mountain Lodge 4* или подобен. Нощувка.

Ден 8 /23 август, четвъртък/ Банф

Целодневна екскурзия посветена на националните паркове Банф и Йохо. През този ден ще видим: красивото Изумрудено езеро – най-посещавания природен феномен на парк Йохо; естествено образувания Каменен мост над река Ритащия кон; Спиралните тунели, известната Долина на Десетте върха и глациалното езеро Морейн; величественото езеро Люис, отразяващо в тюркоазените си води ледовете на глетчера Виктория и др. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /24 август, петък/ Банф – Калгари – Ванкувър

Още един ден в Национален парк Банф и разглеждане на уникалния каньон Джонстън, където ще направим лека едночасова разходка до Долните водопади. Ще посетим езеро Миннеуанка и ще се запознаем с неговата история. Тук край бреговете на езерото през последните 10 000 години местното население лагерувало и ловувало дивеч за прехрана, следвайки неотклонно традициите на предците. Днес името на езерото се превежда като Езеро на духовете. Възможност за разходка край бреговете на езерото и кратък преход в зависимост от времето. Връшане в Калгари и трансфер до летище. Полет до Ванкувър в 21:30. Пристигане в 21:56. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Metropolitan Vancouver 4* или подобен. Нощувка.

Ден 10 /25 август, събота/ Ванкувър

Предиобед организирана полудневна екскурзия на Ванкувър с разглеждане на Стенли Парк, Броктън пойнт и колекцията от тотемни стълбове, остров Гранвил с известния в околността пазар за различни стоки, за майсторски направени произведения на изкуството и занаятите, Канада Плейс и крайбрежния град Гастаун – най-старото селище по тези земи, запазило своите очарователни сгради и фасади от 19 век, калдаръмени лабиринти от улички и исторически Часовник, задвижван с пара. Свободно време следобяд за разходка из музеите и променадите на Ванкувър. Нощувка.

Ден 11 /26 август, неделя/ Ванкувър

Свободен ден по интереси. Възможност за еднодневна екскурзия с ферибот до Остров Ванкувър и Виктория. Фериботът прекосява проток Джорджия за около час и половина и преминава покрай красивите острови Гълф. Тук ако имате късмет ще зърнете плешив орел или косатка. След като слезете от ферибота ще посетите световноизвестните Градини Бутчарт, където ще останете смаяни от изкустно направените флорални украси и скулптури. Преди на мясотото на градините е имало каменоломна, но днес земята е превърната в райска градина с цъфтящи водопади от ефимерна красота през четирите сезона. След градините продължаваме към центъра на град Виктория и ще разгледаме забележителностите му като парк Beacon Hill, площад Бастион, сградата на Парламента, Китайския квартал, Вътрешното пристанище и историческия хоте Емпрес. След обиколката ще имате малко свободно време за пазаруване и разходка в района на пристанището. Връщане във Ванкувър в късния следобяд.

Ден 12 /27 август, понеделник/ Ванкувър – Мюнхен

Свободно време за полет над града или самостоятелно разглеждане, шопинг и разходка из красивия Ванкувър. Следобед трансфер до летище и полет до Мюнхен в 18:35. Нощувка в самолета.

Ден 13 /28 август, вторник/ Мюнхен – София

Кацане в Мюнхен в 13:50. Продължение за София същия ден в 15:50. Пристигане в София в 18:40. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Дати:

16 август 2018 - 28 август 2018

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакет стандарт
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15–19 туристи 8 669 лв
Цена на летищни такси * 805 лв
Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори 99 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 9 573 лв
* *
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от минимум 20 туристи 8 088 лв
Цена на летищни такси * 805 лв
Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори 99 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 8 992 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Мюнхен – Монреал и Ванкувър – Мюнхен – София с полети на Луфтханза;
• Самолетни билети Квебек – Торонто – Калгари – Ванкувър с Air Canada;
• 2 нощувки в хотел Marriott Château Champlain 4* или подобен в Монреал;
• 2 нощувки в хотел Delta Quebec City 4* или подобен в Квебек;
• 2 нощувки в хотел DoubleTree by Hilton Downtown 4* или подобен в Торонто;
• 2 нощувки в хотел Buffalo Mountain Lodge 4* или подобен в района на Банф;
• 3 нощувки в хотел Metropolitan Vancouver 4* или подобен във Ванкувър;
• Всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, сьобразен с броя на групата;
• Полудневна панорамна обиколка на Монреал;
• Полудневна панорамна обиколка на Квебек;
• Полудневна панорамна обиколка на Торонто;
• Посещение на Ниагара от канадска страна;
• Един целодневен и два полудневни тура в Национални паркове Банф и Йохо;
• Полудневна панорамна обиколка на Ванкувър;
• Местно екурзоводско обслужване;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ.
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 25 000 щ.д. и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Предварителна подробна туристическа информация за страната и посещаваните градове и забележителности.
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (05.01.2018) са в размер на 805 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Доплащане за единична стая: при запитване;
• Доплащане за закуски: 525 лева на човек (доплащат се по избор на място);
• Такса за електронно издаване на предварително разрешение за пътуване до Канада (eTA): 7 канадски долара.
• Входен билет за Базиликата Нотр Дам: 6 канадски долара на човек;
• Входен билет за Цитаделата в Квебек: 16 канадски долара на човек;
• Входен билет за Музея на цивилизацията в Квебек: 16 канадски долара на човек;
• Входен билет за Обсерваторията в Квебек: 15 канадски долара на човек;
• Входен билет за CN Tower в Торонто: 41 канадски долара на човек;
• Разходка под водопада Ниагара с корабче: 26 канадски долара на човек;
• Билет за лифта на Банф: 51 канадски долара на човек;
• Билет за лифта на езерото Люис: 34 канадски долара на човек;
• Полет над Ванкувър (20 мин.): 118 канадски долара на човек;
• Еднодневна екскурзия до Виктория и градините Бутчарт: 325 лева на човек (цената е за група от 20 човека и включва трансфери с ферибот, транспорт с автобус, обяд, местен екскурзовод и водач от Профи Травъл);
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 25 000 щ.д и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни, независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Хранене и лични разходи.

Важно!

• Посочената пакетна цена е валидна при група от минимум 15 участници!
• Краен срок за събиране на групата: 30.04.2018;
• Необходими документи за записване: копие от валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 3 000 лв на човек;
• Второ плащане от 2 000 лв: 30.03.2018;
• Пълно плащане на цялата сума с летищните такси и доп. екскурзии: 30.06.2018;
• Плащането става с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• От 1.12.2017 отпада необходимостта от визи за българи, които пребивават в Канада до 6 месеца с цел туризъм, бизнес или гостуване. Българите, които пътуват със самолет до Канада ще трябва да получат предварително одобрение чрез Електронната система за издаване на предварително разрешение за пътуване до Канада (eTA). Разрешението е валидно за срок от 5 години. Молбата за еTA се подава от Профи Травъл. За подаването на искане за предварително одобрение са необходими валиден паспорт, такса от 7 канадски долара и валиден имейл адрес.
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса ни;
• В повечето хотели в Канада настаняването е след 16:00, а освобождаването на стаите - до 11:00.
• Във всички хотели в Канада закуската не е включена в цената на нощувката и в ресторантите се предлагат няколко варианта на меню по избор на клиента!
• За посещението на Канада няма задължителни ваксини.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
•Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1,63 лв и 1 канадски долар = 1,29 лв към 05.01.2018 и при промяна на валутния курс на щ. долар и на канадския долар към лева с минимум 3% Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към момента на доплащане, който е 10.08.2017. Взима се под внимание курс продава на ОББ към 10.08.2017.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Ден 1 /16 август, четвъртък/ София – Мюнхен – Монреал

Отпътуване от летище София в 12:55 с полет на Луфтханза за Мюнхен. Кацане в 13:50 и продължение за Канада в 16:15. Пристигане в Монреал в 18:40 местно време. Посрещане и трансфер до хотел Montréal Marriott Château Champlain Hotel 4* или подобен. Настаняване и нощувка.

Ден 2 /17 август, петък/ Монреал

Монреал е впечатляващ град, възникнал от малка френска колония от 17 в. и превърнал се в процъфтяващ метрополис. Той е вторият по големина град в света, където населението говори френски език. Този ден програмата започва с полудневна панорамна обиколка, включваща: Базиликата Нотр Дам (отвън), построена върху основите на стар параклис от 1673 г.; Старото пристанище; централната търговска част на града с калдаръмените улички и ресторантчета на открито; Университета McGill, фотостоп при Монт Роял, Ораторията Св. Йосиф и много други. Следобед свободно време за самостоятелно разглеждане и разходка по старите улички на града. Нощувка.

Ден 3 /18 август, събота/ Монреал – Квебек

Трансфер до Квебек с автобус. Квебек е единственият укрепен град на континента северно от Мексико, чиято петкилометрова градска стена и внушителни порти са част от атракциите на местността. Като люлка на френското влияние в Северна Америка градът е жив урок по история със своите забележителни архитектура, културно наследство и изкуство. Посрещане на ж.п. гарата в Квебек и организиран панорамен тур на града, по време на който ще се потопим във вълшебната атмосфера на тази съкровищница на човешкото наследство, включена в листата на ЮНЕСКО. Ще разгледаме форта, градските стени, терасите Dufferin с изглед към река Св. Лоурънс, най-фотографираният хотел в света Шато Фронтенак, Старото пристанище, сградата на Парламента и др. Настаняване в хотел Delta Quebec City 4* или подобен. Нощувка.

Ден 4 /19 август, неделя/ Квебек

Свободен ден в Квебек за самостоятелно разглеждане. В този ден имате възможност да посетите Цитаделата, построена по време на английското управление през 1820 г. на върха на Cap Diamant. В Музейната част са изложени исторически документи, оръдия, оръжия, гербове, медали и др. Интересна за разглеждане е и Обсерваторията Капитал, която със своите 221 м надморска височина е най-високото място в града, откъдето се открива завладяваща панорамна гледка. Близо до Плас Роял се намира и Музеят на цивилизацията – един от най-популярните и посещавани музеи в страната, заради иновативната си езотерична и противоречива изложба.

Ден 5 /20 август, понеделник/ Квебек – Торонто

Сутринта трансфер до летище и полет в 10:05 за Торонто. Торонто е най-големият културен център в страната, където се провеждат множество ежегодни събития, фестивали и театрални постановки със световно значение. Кацане в 11:52, посрещане и панорамна полудневна обиколка на града с разглеждане на Роджърс Център, Университета на Торонто, Съдебната Палата, Парламентът на Онтарио, модерната търговска зона Йорквил, Каса Лома и др. Този ден имате възможност да посетите най-голямата атракция на Торонто - CN Tower, една от най-високите сгради в Западното полукълбо. Настаняване в хотел DoubleTree by Hilton Downtown 4* . Нощувка.

Ден 6 /21 август, вторник/ Торонто

Този ден е посветен на разглеждане на Ниагарския водопад – целодневната екскурзия до полуостров Ниагара ще Ви дари с една емоция, която едва ли ще изпитате някъде другаде по света. На десетки метри над бездната се издигат водните пръски, приличащи на бяла пара и образуващи множество цветни дъги. За да преминете близо до водопада предлагаме разходка с корабче. Връщане в Торонто вечерта и нощувка.

Ден 7 /22 август, сряда/ Торонто – Калгари – Банф

Ранен трансфер до летище за полет до Калгари в 08:00. Кацане в Калгари в 10:13, посрещане и туристическа панорамна обиколка на Калгари, красиво разположен между равнини и стръмни планински върхове. Днес Калгари е шикозен метрополис с модерни сгради и изходен пункт за многото паркове и диви приключения в планините наоколо.
Продължение за Национален парк Банф, включен в листата на ЮНЕСКО за природни забележителности. В Банф могат да се срещнат много от представителите на фауната на Канада като лос, гризли, черна мечка, дива овца, планинска коза и др. През този ден може да се качите на лифта на Банф, който ще Ви отведе до върха на Сярната планина, за да се насладите на невероятната панорама и природна красота наоколо. Градчето Банф лежи сгушено в долината между шест планини и изпълва посетителите със страхопочитание към планината. Трансфер до хотел Buffalo Mountain Lodge 4* или подобен. Нощувка.

Ден 8 /23 август, четвъртък/ Банф

Целодневна екскурзия посветена на националните паркове Банф и Йохо. През този ден ще видим: красивото Изумрудено езеро – най-посещавания природен феномен на парк Йохо; естествено образувания Каменен мост над река Ритащия кон; Спиралните тунели, известната Долина на Десетте върха и глациалното езеро Морейн; величественото езеро Люис, отразяващо в тюркоазените си води ледовете на глетчера Виктория и др. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /24 август, петък/ Банф – Калгари – Ванкувър

Още един ден в Национален парк Банф и разглеждане на уникалния каньон Джонстън, където ще направим лека едночасова разходка до Долните водопади. Ще посетим езеро Миннеуанка и ще се запознаем с неговата история. Тук край бреговете на езерото през последните 10 000 години местното население лагерувало и ловувало дивеч за прехрана, следвайки неотклонно традициите на предците. Днес името на езерото се превежда като Езеро на духовете. Възможност за разходка край бреговете на езерото и кратък преход в зависимост от времето. Връшане в Калгари и трансфер до летище. Полет до Ванкувър в 21:30. Пристигане в 21:56. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Metropolitan Vancouver 4* или подобен. Нощувка.

Ден 10 /25 август, събота/ Ванкувър

Предиобед организирана полудневна екскурзия на Ванкувър с разглеждане на Стенли Парк, Броктън пойнт и колекцията от тотемни стълбове, остров Гранвил с известния в околността пазар за различни стоки, за майсторски направени произведения на изкуството и занаятите, Канада Плейс и крайбрежния град Гастаун – най-старото селище по тези земи, запазило своите очарователни сгради и фасади от 19 век, калдаръмени лабиринти от улички и исторически Часовник, задвижван с пара. Свободно време следобяд за разходка из музеите и променадите на Ванкувър. Нощувка.

Ден 11 /26 август, неделя/ Ванкувър

Свободен ден по интереси. Възможност за еднодневна екскурзия с ферибот до Остров Ванкувър и Виктория. Фериботът прекосява проток Джорджия за около час и половина и преминава покрай красивите острови Гълф. Тук ако имате късмет ще зърнете плешив орел или косатка. След като слезете от ферибота ще посетите световноизвестните Градини Бутчарт, където ще останете смаяни от изкустно направените флорални украси и скулптури. Преди на мясотото на градините е имало каменоломна, но днес земята е превърната в райска градина с цъфтящи водопади от ефимерна красота през четирите сезона. След градините продължаваме към центъра на град Виктория и ще разгледаме забележителностите му като парк Beacon Hill, площад Бастион, сградата на Парламента, Китайския квартал, Вътрешното пристанище и историческия хоте Емпрес. След обиколката ще имате малко свободно време за пазаруване и разходка в района на пристанището. Връщане във Ванкувър в късния следобяд.

Ден 12 /27 август, понеделник/ Ванкувър – Мюнхен

Свободно време за полет над града или самостоятелно разглеждане, шопинг и разходка из красивия Ванкувър. Следобед трансфер до летище и полет до Мюнхен в 18:35. Нощувка в самолета.

Ден 13 /28 август, вторник/ Мюнхен – София

Кацане в Мюнхен в 13:50. Продължение за София същия ден в 15:50. Пристигане в София в 18:40. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Очаквайте нови дати! 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5440 лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

20.05 - 02.06.2018 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4580 4380 лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

25.06 - 02.07.2018 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4190 3990лв
Балтийска приказка

Балтийска приказка

23.06 - 30.06.2018 

Естония, Латвия и Литва са приказно място от далечното минало.

от 3095 2845лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

22.07 - 29.07.2018 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2860лв
Южна Корея и Япония

Южна Корея и Япония

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

цена от 6555 6255лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв 2990лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

24.10 - 04.11.2018 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4590лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

16.10 - 30.10.2018 

Лима – Куско – Свещената долина – Мачу Пикчу – Пуно – ез. Титикака – Ика - линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

от 6265лв 5965 лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

Очаквайте нови дати! 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 11100лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5505 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

28.08 - 06.09.2018 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5990лв 5790лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

20.11 - 29.11.2017 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4599 лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

Очаквайте нови дати! 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

15.10 и 20.10.2018 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 878лв 780лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9490лв
Тропическият рай на Коста Рика

Тропическият рай на Коста Рика

Очаквайте нови дати! 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 5299 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4400 лв
Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

24.02 - 08.03.2018 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5275 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Очаквайте нови дати! 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6240лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

16.03 - 31.03.2018 и 03.04 - 18.04.2018  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5295лв 5095лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

02.03 - 11.03.2018 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

Очаквайте нови дати! 

Кейптаун-Нос Добра Надежда-Sun City-Водопади Виктория!

цена от 5990лв
Великден в Мароко

Великден в Мароко

03.04 - 11.04.2018 

Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури

от 3399лв