" /> Лятно приключение в Канада с круиз в Аляска - групова екскурзия в Канада

Лятно приключение в Канада с круиз в Аляска

Версия за печат

КАНАДА - от Квебек до Ванкувър Резервирай за резервация и въпроси:

19 дни/ 17 нощувки
Цена: от 11500лв
Дата: 11.08 - 29.08.2019
 

ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

 
Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Ванкувър – Джуно – Скагуей
Заливът на глетчерите – Кетчикан – Ванкувър

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
Балансиран и динамичен маршрут, включващ най-интересните забележителности от Канада!
Включен 8-дневен луксозен круиз в каюта с прозорец на база пълен пансион до Аляска!
✓ Настаняване само в 4* хотели с централно местоположение!
4 нощувки във Ванкувър - най-красивият град на Канада!
Включени 2 вътрешни полета, за удобство и комфорт!
Най-доброто време за посещение на Канада - лятото!
Включена eкскурзия до Ниагара, която ще Ви покаже най-пълно магията на водопада от канадската страна!
Без такса обслужване за издаване на Американска виза!
Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР!
Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!


Канада е красива, необятна и дива!
Тя е много повече от диви животни, страховити планини, белоснежни глетчери, безкрайни равнини и причудливи заливи, тя притежава и невероятен културен микс – от европейската архитектура и арт фестивалите през местната кухня до бурния нощен живот със своите рок и джаз концерти. Канада е тръпка на всеки истински пътешественик и не може да я забравите лесно. В нашата екскурзия ние сме подбрали най-доброто от източната и западната част на тази страна-гигант. Това приключение завършва с 8 дни на борда на луксозен круизен кораб, с който ще се пренесем в разказите на Джек Лондон в дните на Златната Треска!
Каним Ви на едно невероятно приключение, което ще Ви отведе далеч и ще вкусите от лятото на Канада и дивата красота на Аляска...

Програма:

Ден 1 /11 август, неделя/ София – Виена – Монреал

Отпътуване от летище София в 07:25 с полет на Австрийски Авиолинии за Виена. Кацане в 08:05 и продължение за Канада в 10:30. Пристигане в Монреал в 13:35 местно време. Посрещане и трансфер до хотел Montréal Marriott Château Champlain 4* . Настаняване и свободно време за аклиматицазия и самостоятелна разходка. Нощувка.

Ден 2 /12 август, понеделник/ Монреал

Монреал е впечатляващ град, възникнал от малка френска колония през 17 в. и превърнал се в процъфтяващ метрополис. Той е вторият по големина град в света, където населението говори френски език. Този ден програмата започва с полудневна панорамна обиколка, включваща: Базиликата Нотр Дам, построена върху основите на стар параклис от 1673г., Старото пристанище, централната търговска част на града с калдаръмените улички и ресторантчета на открито, Университета McGill, фотостоп при Монт Роял, Ораторията Св. Йосиф и много други. Следобед свободно време за самостоятелно разглеждане и разходка в стария град. Нощувка.

Ден 3 /13 август, вторник/ Монреал – Квебек

Трансфер до Квебек с автобус. Квебек е единственият укрепен град на континента северно от Мексико, чиято петкилометрова градска стена и внушителни порти са част от атракциите на града. Като люлка на френското влияние в Северна Америка, градът е жив урок по история със своите забележителни архитектура, културно наследство и изкуство. Посрещане в Квебек и организиран панорамен тур на града, по време на който ще се потопим във вълшебната атмосфера на този град, чийто център е включен в списъка на ЮНЕСКО. Ще разгледаме форта, градските стени, терасите Dufferin с изглед към река Св. Лоурънс, най-фотографирания хотел в света - Шато Фронтенак, Старото пристанище, сградата на Парламента и др. Настаняване в хотел Delta Quebec City 4* . Нощувка.

Ден 4 /14 август, сряда/ Квебек

Свободен ден в Квебек за самостоятелно разглеждане. В този ден имате възможност да посетите Цитаделата, построена по време на английското управление през 1820 г. на върха на хълма Cap Diamant. В музейната част са изложени исторически документи, оръжия, гербове, медали и др. Интересна за разглеждане е и Обсерваторията, която със своите 221 м надморска височина е най-високото място в града, откъдето се открива завладяваща панорамна гледка. Близо до площад Плас Роял се намира и Музеят на цивилизацията – един от най-популярните и посещавани музеи в страната, заради иновативната си езотерична и противоречива изложба. Не по–малък интерес представлява и разходка из Стария град, запазил атмосферата на първите френски заселници.

Ден 5 /15 август, четвъртък/ Квебек – Торонто

Сутринта трансфер до летище и полет за Торонто. Торонто е най-големият културен център в страната, където се провеждат множество ежегодни събития, фестивали и театрални постановки със световно значение. Кацане, посрещане и панорамна полудневна обиколка на града с разглеждане на Роджърс Център, Университета на Торонто, Съдебната Палата, Парламентът на Онтарио, модерната търговска зона Йорквил, Каса Лома и др. Настаняване в хотел Sheraton Center Toronto Hotel 4* . Вечерта имате възможност да посетите изпълнение на живо в канадския град на джаза – Торонто! Нощувка.

Ден 6 /16 август, петък/ Торонто

Този ден е посветен на разглеждане на Ниагарския водопад – целодневната екскурзия до полуостров Ниагара ще Ви дари с една емоция, която едва ли ще изпитате някъде другаде по света. На десетки метри над бездната се издигат водните пръски, приличащи на бяла пара и образуващи множество цветни дъги. За да преминете близо до водопада е включена разходка с корабче. Връщане в Торонто вечерта и нощувка.

Ден 7 /17 август, събота/ Торонто – Ванкувър

Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Торонто. Този ден имате възможност да посетите най-голямата атракция на Торонто - CN Tower, една от най-високите сгради в Западното полукълбо. Следобед трансфер до летище за полет за Ванкувър. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Vancouver Marriott Downtown Hotel 4*. Нощувка.

Ден 8 /18 август, неделя/ Ванкувър

Предиобед организирана полудневна екскурзия на Ванкувър с разглеждане на Стенли Парк, Броктън пойнт и колекцията от тотемни стълбове, остров Гранвил с известния в околността пазар за майсторски направени произведения на изкуството и занаятите, Канада Плейс и крайбрежния квартал Гастаун – там, където е започнал своята история града през 19 в. Свободно време за самостоятелна разходка. Нощувка.

Ден 9 /19 август, понеделник/ Ванкувър

Еднодневна екскурзия с ферибот до Остров Ванкувър и главния в него град Виктория. Фериботът прекосява проток Джорджия за около час и половина и преминава покрай красивите острови Гълф. Тук ако имате късмет ще зърнете плешив орел или косатка. След като слезете от ферибота ще посетите световноизвестните Градини Бутчарт, където ще останете смаяни от изкустно направените флорални украси и скулптури. Преди на мясотото на градините е имало каменоломна, но днес земята е превърната в райска градина с цъфтящи водопади от ефимерна красота през четирите сезона. След градините продължаваме към центъра на град Виктория и ще разгледаме забележителностите му като парк Beacon Hill, площад Бастион, сградата на Парламента, Китайския квартал, Вътрешното пристанище и историческия хотел Емпрес. След обиколката ще имате малко свободно време за пазаруване и разходка в района на пристанището. Връщане във Ванкувър вечерта. Нощувка.

Ден 10 /20 август, вторник/ Ванкувър

Свободен ден, за да се потопите в атмосферата на един от най-предпочитаните градове за живеене в целия свят. Самостоятелно разглеждане, шопинг в един от многобройните молове и разходка по красивата крайбрежна променада. При желание и хубаво време може да отидете до небостъргача „Харбър Сентър“, с външен стъклен асансьор, който отвежда посетителите до наблюдателната площадка, разположена на 130 м над земята. От там се разкрива панорамна гледка към града и заобикалящите го езера и острови. Можете да посетите 140-метровия висящ мост „Капилано“, издигащ се на 70 м над едноименната река, заобиколен от скални тераси в Западен Ванкувър, за да се насладите на шеметните гледки и да увеличите адреналина си, вървейки по най-модерната атракция в парка - Cliff Walk. Тя представлява конструкция от тесни конзолни мостове, стълби и площадки, хванати в извисяващата се гранитна скала край реката в 16 опорни точки. Нощувка.

Ден 11 /21 август, сряда/ Ванкувър

Този ден започва нашето приключение до Аляска или „Алиеска“ както я наричат местните, което на техния език означава „голямата земя“. Предиобед траснфер до пристанището за 8-дневния луксозен круиз на Holland America Line. Флотилията им се състои от 15 кораба, отличаващи се с елегантен външен вид – черен и много висок борд, подходящ за кръстосвания из големите океани и бяла надстройка. По стените на коридорите има произведения на изкуството, кухнята е впечатляваща, каютите – обширни, атмосферата – спокойна и изискана.
След чекиране, настаняване в каюта с прозорец на база пълен пансион. Пълната програма на изхранване и ползване услугите на кораба вижте в нашето приложение. Следобед отплаване за Джуно – столицата на Канадска Аляска.

Ден 12 /22 август, четвъртък/ Плаване

Плаване през Inside Passage (Вътрешният Пасаж), който e част от Югоизточният район на Аляска. Това е един лабиринт от фиорди, заливи, малки красиви зелени островчета, който изобилства с разнообразния си животински свят: китове, планински кози, орли, мечки, морски видри и др. Време за прекрасни снимки от палубите на кораба.
Насладете се на едно от многото развлечения, които 5-звездният кораб предлага: Театър, Казино, Пиано бар, Кино, Арт галерия, Библиотека и мн. др. Вземете напитка от един от 12-те бара в откритите и в закритите зони на кораба. За пълно отпускане и разтоварване, на борда се предлага СПА зона, басейн, шезлонги, джакузита и фитнес център. Нощувка.

Ден 13 /23 август, петък/ Джуно

Пристигане в Джуно и 9 часов престой. Тук имате възможност да се включите в някоя от многото брегови екскурзии. Профи Травтл препоръчва екскурзията „Най-доброто от Джуно - гледане на китове, ледник Менденхол и храна в Орка Пойнт Лодж“. /Заминаване: 14:00, Продължителност: 6,15ч/.
Насладете се на на-доброто от Джуно с тази невероятна екскурзия. Започнете с посещение на Центъра за посетители на ледника Менденхол, за да видите най-известната река от лед в Аляска, разговаряйте с представители на Горската служба и чрез интерактивни експонати научете за страхотната сила на ледниците.
Отидете на пътуване с автобус до живописния залив Оук и се качите на катамаран с водна струя, специално проектиран за гледане на диви животни. Отпуснете се в топлата и комфортна каюта, заобиколена от големи прозорци, докато преминавате през осеяните с острови води на Стивънс Пасаж. Този район е световноизвестен като предпочитано място за хранене през лятото на гърбати китове. След като китовете бъдат забелязани, вашият капитан внимателно ще маневрира кораба, за да предостави изключителна възможноста за гледане и фотографиране, докато тези грациозни океански гиганти бавно замахват с масивните си опашки в въздуха. Китовете често са достатъчно близо до вас, за да чуете дишането им. Натуралистът на кораба ще обясни поведението и местообитанията на гърбатия кит и други диви животни, които може да срещнете, включително китове убийци, морски лъвове на Стелър, морска свиня на Дал, пристанищни тюлени, плешиви орли и черноопашати елени на Ситка. Починете си от плаването в Орка Пойнт Лодж на остров Колт и се насладите на пиршество, което включва прясна печена дива сьомга от Аляска, пилешки кебап, зеленчуков микс, оризов пилаф, салата, пресни ролца и десерт. Ловната хижа предлага спокойно уединение с модерни удобства в тази отдалечена местност. Посетете специално направения басейн, където можете на живо да докоснете неговите морски обитатели или се разходете по плажа, преди да се върнете на катамарана за обратно пътуване до залива Оук. Забележки: Носете топло яке за излизане на горната палуба за наблюдение. Операторите на това пътуване гарантират, че на тази екскурзия ще бъде наблюдаван кит. В противен случай от страна на туроператора ще ви бъде възстановена сума от $ 100 в края на пътуването. През последните 15 години китовете са наблюдавани на всяко пътуване. Всички посещавани места са оборудвани с тоалетна. Носете удобни за ходене обувки.
Възможност и за самостоятелно разглеждане на Джуно. Градът е основан по време на Златната треска. Легендата гласи, че авантюристите Джо Джуно и Дик Харис спрели тяхното кану в устието на Златния залив. Започнали да промиват пясъка и открили едри късове злато. Историята за светкавичното им богатство се разчула, била доукрасявана и с небивалици, така златотърсачите заприиждали в това място и основали град. Днес Джуно е столицата на Аляска. За да се докоснете до това късче земя, трябва да пътувате на круиз, да летите или да вземете ферибот, тъй като до там няма автомобилен път. Градът е заобиколен от 30 ледника. Природното разнообразие е впечатляващо – срещат се делфини, морски лъвове, тюлени, кафяви мечки, планински кози, опашати елени и др. Но това, което е най - впечатляващо са реките от лед и гигантските айсберги. Една от най-емблематичните забележителности на града е Mendenhall Glacier. Глетчерът е един от 38-те основни ледници в Националната гора на Тонгас. Повечето от тях могат да се видят от въздуха като част от обиколка с хеликоптер. Отплаване късно вечерта. Нощувка на кораба.

Ден 14 /24 август, събота/ Скагуей

Сутринта пристигане в град Скагуей, някога наричан "входът към Клондайк". Възможност за самостоятелно разглеждане или включване в някоя от екскурзиите. Препоръчва екскурзияра „Най-доброто от Скагуей: Влак, Сьомга на грил и посещение на традиционен бар – салон“ /Заминаване: 09:00 Продължителност: 7 ч/.
Изкачете се до красивите планини на Белия проход с железопътната линия Юкон Руут. От старомодния тесен вагон на теснолинейката ще видите невероятна природа, докато екскурзоводът ви разказва историята на Златната треска в Клондайк. Във Фрейзър, Британска Колумбия се прехвърляте на луксозен автобус, за да пътувате по впечатляващата магистрала Клондайк, като посещавате забележителностите на Долината на терзанията и водопада Пичфорк. В подножието на прохода, в непосредствена близост до водопад, ще намерите лагера на златотърсачите Лиърсвил. Актьорски екип от златотърсачи и танцьорки ще ви забавлява с весела мелодрама и поезия от Робърт Сервиз и ще ви научат на изкуството на златотърсачеството. След това ще бъдете отведени в златодайната зона на Лиърсвил, където гарантирано ще намерите злато. Обядът се състои от печен боб, разнообразие от салати, царевичен хляб, кафе, лимонада и десерт – типичен обяд за златотърсачите отпреди повече от 100г. След обяда се разходете около лагера, насладете се на водопада и забележителностите на Лиърсвил или се снимайте с една от танцьорките. Обратно в Скагуей ще посетите световноизвестния Red Onion Saloon и публичния дом в историческата част на Скагуей. Дамите в известния салон (кръчма) ще напълнят чашата ви за тост с шампанско и ще ви забавляват с приказки за момичетата, които са работили в тези исторически стаи. Вижте безценната сребърна рокля, носена от първата „мадам“ на Red Onion Saloon, както и много други оригинални артефакти, оставени от „омърсените гълъбчета“. Забележки: По време на този тур се посещава музей на публичен дом, в който има снимки и съдържание от публичен дом. Това пътуване пресича границата между САЩ и Канада; Гражданите на САЩ и Канада трябва да носят паспорт и идентификация на кораба. Хората от всички останали националности трябва да имат валиден паспорт, виза и идентификационен номер на кораба.
Суровият северен живот и Златната треска от началото на миналия век създават легенди за Аляска, привличащи хиляди хора и туристи. По време на Златната треска в Скагуей, през 1898 г. има над 20 000 жители. Сега градът има само 700 къщи. Разхождайки се по улиците, можете да си представите непоносимите условия, през които са минали златотърсачите по пътя към Юкон. Днес, все още можете да се повозите на античната бяла проходка и теснолинейната железопътна линия до Юкон през сребристо-лилавите скални стени, за да усетите атмосферата от миналия век. Някои от местните заведенията и барове могат да бъдят оприличени като филмови декори с картини на различни местни герои като Клондайк Кейт, Пийхул Ани и др. Интересен е и музеят „Носталгичния път на 1898“. Прибиране на кораба и отплаване вечерта. Нощувка.

Ден 15 /25 август, неделя / Заливът на глетчерите

Днес е един от най–интересните и вдъхновяващи дни от круиза. Достигаме до националния парк и резерват “Glacier Bay” (Заливът на глетчерите) с 15 активни глетчера. Най-атрактивен е Маржери, от който се откъсват и падат в морето огромни айсберги. Паркът се отличава с невероятна северна красота и е класически пример за създаването и оформянето на ледниците. Крайбрежия, изпълнени с огромно разнообразие на животински видове, планини със снежни шапки, дълбоки речни каньони, оттеглящи се ледници, тесни протоци, наподобяващи фиорди – цялата тази красота е пред очите Ви! Нощувка на кораба.

Ден 16 /26 август, понеделник / Кетчикан

Пристигане в Кетчикан. Изграден като наколно селище над водата, градът се намира на бреговете на парк Тонгас и е първият град на Аляска - световната столица на сьомгата. Освен основните забележителности – улицата Крийк, историческия музей Тонгас, държавния парк и селцето Саксман, опитайте екскурзия с полет до спиращия дъха „Круиз за откриватели до Misty Fjords – Величествени потънали в мъгла фиорди и необятна шир“ /Заминаване: 14:00, Продължителност: 6,15ч/
Разгледайте Националния парк Мъгливи фиорд, едно от най-зрелищните творения на природата, докато пътувате луксозно на борда на едно от най-бързите туристически корабчета за разглеждане на забележителности в Аляска. Приключението започва веднага след като излезете от живописното пристанище на Кетчикан, минавайки покрай колоритни хидроплани и рибарски лодки. Насладете се на услугите и разказа, предоставени от екипажа ви, и отправете взор към морската и крайбрежната дива природа, докато пътувате по морското равнище покрай пресечените крайбрежия, граничещи с канал Ревиляхихедо. Пътуване до канала Бем, заобиколен от девствената красота на Националния парк Мъгливи фиорди (Misty Fjords), описан от Джон Муир като Йосемити на Севера. По пътя ще спрете, за да видите активно гнездо от плешиви орли, пиктограма на Тлингит, и Нова Едистоунска скала - огромна вулканична спирала, издигаща се от изумруденото море. Насладете се на безпрецедентно проучване на залива Ръдиърд - изваян в лед шедьовър. Тук ще научите естествената история на фиордите, ще чуете чуруликането на гнездящите морски птици и ще усетете мъглата от блестящи водопади, докато тихо се плъзгате под 3000-футови глетчерни скали. На круиза обратно до Кетчикан се насладете на селекция от леки закуски и напитки, докато наблюдавате за китове, тюлени, орли и други диви животни. Също така ще имате възможност да опитате местната култура и история, представени от местния разказвач и художник, или да се насладите на видео презентация, свързана с пътуването. Бележки: В зависимост от местоположението на круизния кораб, от участниците може да се изисква да се изкачат до 300 ярда и да ходят по рампа (която може да бъде доста стръмна при отлив), за да се качат на туристическия кораб. Обиколката се провежда при всякакви метеорологични условия. Облечете се топло с няколко пласта дрехи. Носете шапка или козирка;както и ръкавици и шал. Наблюденията на дивите животни вероятно ще се осъществят, но не са гарантирани. Ако бъдат забелязани диви животни и е осигурено допълнително време за гледане, пиктограмата на Тлингит може да бъде пропусната.
Тези дълбоки водни фиорди, останали от отстъпващите ледници, се извисяват на хиляди фута над морето и са изключително красиви. Отплаване в късния следобед. Нощувка.

Ден 17 /27 август, вторник / Плаване

Връщане през Вътрешния пасаж с възможност за много фотосесии и релакс в изисканата атмосфера на круизния кораб.

Ден 18 /28 август, сряда / Ванкувър – Франкфурт

Пристигане във Ванкувър суринта. Напускане на кораба. Свободно време в красивия Ванкувър. Следобед трансфер до летище и полет до Франкфурт в 16:20. Нощувка в самолета.

Ден 19 /29 август, четвъртък / Франкфурт – София

Кацане във Франкфурт в 11:05. Продължение за София същия ден в 15:00. Пристигане в София в 18:10. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Дати:

11 август 2019 - 29 август 2019

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакет стандарт
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15–20 туристи 11 500 лв
Цена на летищни такси * 835 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 12 335 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Виена – Монреал и Ванкувър – Франкфурт – София с полети на Австрийски Авиолинии и Луфтханза;
• Самолетни билети Квебек – Торонто/ Торонто – Ванкувър с Air Canada;
• 2 нощувки в хотел Montréal Marriott Château Champlain 4* в Монреал;
• 2 нощувки в хотел Delta Quebec City 4* в Квебек;
• 2 нощувки в хотел Sheraton Center Toronto Hotel 4* в Торонто;
• 4 нощувки в хотел Vancouver Marriott Downtown Hotel 4* във Ванкувър;
• Всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, сьобразен с броя на групата;
• Полудневна панорамна обиколка на Монреал;
• Полудневна панорамна обиколка на Квебек;
• Полудневна панорамна обиколка на Торонто;
• Еднодневна екскурзия до Ниагара от канадска страна;
• Разходка под водопада Ниагара с корабче;
• Полудневна панорамна обиколка на Ванкувър;
• Еднодневна екскурзия с ферибот до остров Ванкувър и град Виктория;
• 8-дневен круиз на 5-звезден кораб на Holland America Line с включени закуска, обяд и вечеря и някои безалкохолни напитки;
• Такса издаване и обработка на документи за електронно предварително разрешение за пътуване до Канада;
• Такса обработка на документи за Американска виза;
• Местно екурзоводско обслужване;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ.
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 25 000 щ.д. и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Предварителна подробна туристическа информация за страната и посещаваните градове и забележителности.
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (06.02.2019) са в размер на 835 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане 21.06.2019, поради честата им променливост!

Цената не включва:

• Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори в континентална Канада: 80 лв;
• Доплащане за единична стая: при запитване;
• Екскурзия „Най-доброто от Джуно - гледане на китове, ледник Менденхол и храна в Орка Пойнт Лодж“ - 231 USD при мин. 10 записани туристи с водач от Профи Травъл;
• Екскурзия „Най-доброто от Скагуей: Влак, Сьомга на грил и посещение на традиционен бар – салон“ - 264 USD при мин. 10 записани туристи с водач от Профи Травъл;
• Екскурзия „Круиз за откриватели до Misty Fjords – Величествени потънали в мъгла фиорди и необятна шир“ - 231 USD при мин. 10 записани туристи с водач от Профи Травъл;
• Над 40 организирани допълнителни брегови екскурзии по време на круиза – информация при запитване;
• Такса обслужване за персонала в круизния кораб - при настаняване в каюта с прозорец – по 12,50 долара на човек на нощувка (заплаща се на кораба).
• Напитките, закупени от баровете и ресторантите на кораба, от минибара в каютите и чрез румсървиса по време на круиза;
• Услугите на SPA и бизнес центъра, фризьорския салон, фотографското ателие, пране и гладене, игра в казиното на кораба;
• Медицински услуги и услугите на лекарския кабинет на кораба;
• Такса резервация за ресторант Pinnacle Grill - $20/пасажер (такъв ресторант има на борда на всички кораби от флотилията на Holland America Line);
• Такса резервация за специализираните ресторанти на борда на корабите от Signature Class (EURODAM, NIEUW AMSTERDAM, KONINGSDAM);
• Всякакви услуги с индивидуален характер по време на круиза;
• Телекомуникациите и интернет по време на круиза;
• Виза за САЩ (необходима за круиза в Аляска): 160 USD, издава се предварително от посолството на САЩ в София;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 25 000 щ.д и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни, независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Хранене и лични разходи.

Важно!

• Посочената пакетна цена е валидна при група от минимум 15 участници!
• Краен срок за събиране на групата: 26.04.2019;
• Необходими документи за записване: копие от валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 3 000 лв на човек;
• Второ плащане от 3 000 лв: 10.05.2019;
• Пълно плащане на цялата сума с летищните такси и доп. екскурзии: 21.06.2019;
• Плащането става с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• От 01.12.2017 отпада необходимостта от визи за българи, които пребивават в Канада до 6 месеца с цел туризъм, бизнес или гостуване. Българите, които пътуват със самолет до Канада ще трябва да получат предварително одобрение чрез Електронната система за издаване на предварително разрешение за пътуване до Канада (eTA). Разрешението е валидно за срок от 5 години. Молбата за еTA се подава от Профи Травъл. За подаването на искане за предварително одобрение са необходими валиден паспорт и валиден имейл адрес.
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса ни;
• В повечето хотели в Канада настаняването е след 16:00, а освобождаването на стаите - до 11:00.
• Закуската във всички хотели в Канада не е включена в цената на нощувката и в ресторантите се предлагат няколко варианта на меню по избор на клиента и затова сме преценили това да се прави на място!
• За посещението на Канада няма задължителни ваксини.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Цените са изготвени при валутен курс 1 канадски долар = 1,29 лв към 06.02.2019 и при увеличение на валутния курс на канадския долар към лева с минимум 3% Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към момента на доплащане, който е 21.06.2019. Взима се под внимание курс продава на ОББ към 06.02.2019.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Ден 1 /11 август, неделя/ София – Виена – Монреал

Отпътуване от летище София в 07:25 с полет на Австрийски Авиолинии за Виена. Кацане в 08:05 и продължение за Канада в 10:30. Пристигане в Монреал в 13:35 местно време. Посрещане и трансфер до хотел Montréal Marriott Château Champlain 4* . Настаняване и свободно време за аклиматицазия и самостоятелна разходка. Нощувка.

Ден 2 /12 август, понеделник/ Монреал

Монреал е впечатляващ град, възникнал от малка френска колония през 17 в. и превърнал се в процъфтяващ метрополис. Той е вторият по големина град в света, където населението говори френски език. Този ден програмата започва с полудневна панорамна обиколка, включваща: Базиликата Нотр Дам, построена върху основите на стар параклис от 1673г., Старото пристанище, централната търговска част на града с калдаръмените улички и ресторантчета на открито, Университета McGill, фотостоп при Монт Роял, Ораторията Св. Йосиф и много други. Следобед свободно време за самостоятелно разглеждане и разходка в стария град. Нощувка.

Ден 3 /13 август, вторник/ Монреал – Квебек

Трансфер до Квебек с автобус. Квебек е единственият укрепен град на континента северно от Мексико, чиято петкилометрова градска стена и внушителни порти са част от атракциите на града. Като люлка на френското влияние в Северна Америка, градът е жив урок по история със своите забележителни архитектура, културно наследство и изкуство. Посрещане в Квебек и организиран панорамен тур на града, по време на който ще се потопим във вълшебната атмосфера на този град, чийто център е включен в списъка на ЮНЕСКО. Ще разгледаме форта, градските стени, терасите Dufferin с изглед към река Св. Лоурънс, най-фотографирания хотел в света - Шато Фронтенак, Старото пристанище, сградата на Парламента и др. Настаняване в хотел Delta Quebec City 4* . Нощувка.

Ден 4 /14 август, сряда/ Квебек

Свободен ден в Квебек за самостоятелно разглеждане. В този ден имате възможност да посетите Цитаделата, построена по време на английското управление през 1820 г. на върха на хълма Cap Diamant. В музейната част са изложени исторически документи, оръжия, гербове, медали и др. Интересна за разглеждане е и Обсерваторията, която със своите 221 м надморска височина е най-високото място в града, откъдето се открива завладяваща панорамна гледка. Близо до площад Плас Роял се намира и Музеят на цивилизацията – един от най-популярните и посещавани музеи в страната, заради иновативната си езотерична и противоречива изложба. Не по–малък интерес представлява и разходка из Стария град, запазил атмосферата на първите френски заселници.

Ден 5 /15 август, четвъртък/ Квебек – Торонто

Сутринта трансфер до летище и полет за Торонто. Торонто е най-големият културен център в страната, където се провеждат множество ежегодни събития, фестивали и театрални постановки със световно значение. Кацане, посрещане и панорамна полудневна обиколка на града с разглеждане на Роджърс Център, Университета на Торонто, Съдебната Палата, Парламентът на Онтарио, модерната търговска зона Йорквил, Каса Лома и др. Настаняване в хотел Sheraton Center Toronto Hotel 4* . Вечерта имате възможност да посетите изпълнение на живо в канадския град на джаза – Торонто! Нощувка.

Ден 6 /16 август, петък/ Торонто

Този ден е посветен на разглеждане на Ниагарския водопад – целодневната екскурзия до полуостров Ниагара ще Ви дари с една емоция, която едва ли ще изпитате някъде другаде по света. На десетки метри над бездната се издигат водните пръски, приличащи на бяла пара и образуващи множество цветни дъги. За да преминете близо до водопада е включена разходка с корабче. Връщане в Торонто вечерта и нощувка.

Ден 7 /17 август, събота/ Торонто – Ванкувър

Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Торонто. Този ден имате възможност да посетите най-голямата атракция на Торонто - CN Tower, една от най-високите сгради в Западното полукълбо. Следобед трансфер до летище за полет за Ванкувър. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Vancouver Marriott Downtown Hotel 4*. Нощувка.

Ден 8 /18 август, неделя/ Ванкувър

Предиобед организирана полудневна екскурзия на Ванкувър с разглеждане на Стенли Парк, Броктън пойнт и колекцията от тотемни стълбове, остров Гранвил с известния в околността пазар за майсторски направени произведения на изкуството и занаятите, Канада Плейс и крайбрежния квартал Гастаун – там, където е започнал своята история града през 19 в. Свободно време за самостоятелна разходка. Нощувка.

Ден 9 /19 август, понеделник/ Ванкувър

Еднодневна екскурзия с ферибот до Остров Ванкувър и главния в него град Виктория. Фериботът прекосява проток Джорджия за около час и половина и преминава покрай красивите острови Гълф. Тук ако имате късмет ще зърнете плешив орел или косатка. След като слезете от ферибота ще посетите световноизвестните Градини Бутчарт, където ще останете смаяни от изкустно направените флорални украси и скулптури. Преди на мясотото на градините е имало каменоломна, но днес земята е превърната в райска градина с цъфтящи водопади от ефимерна красота през четирите сезона. След градините продължаваме към центъра на град Виктория и ще разгледаме забележителностите му като парк Beacon Hill, площад Бастион, сградата на Парламента, Китайския квартал, Вътрешното пристанище и историческия хотел Емпрес. След обиколката ще имате малко свободно време за пазаруване и разходка в района на пристанището. Връщане във Ванкувър вечерта. Нощувка.

Ден 10 /20 август, вторник/ Ванкувър

Свободен ден, за да се потопите в атмосферата на един от най-предпочитаните градове за живеене в целия свят. Самостоятелно разглеждане, шопинг в един от многобройните молове и разходка по красивата крайбрежна променада. При желание и хубаво време може да отидете до небостъргача „Харбър Сентър“, с външен стъклен асансьор, който отвежда посетителите до наблюдателната площадка, разположена на 130 м над земята. От там се разкрива панорамна гледка към града и заобикалящите го езера и острови. Можете да посетите 140-метровия висящ мост „Капилано“, издигащ се на 70 м над едноименната река, заобиколен от скални тераси в Западен Ванкувър, за да се насладите на шеметните гледки и да увеличите адреналина си, вървейки по най-модерната атракция в парка - Cliff Walk. Тя представлява конструкция от тесни конзолни мостове, стълби и площадки, хванати в извисяващата се гранитна скала край реката в 16 опорни точки. Нощувка.

Ден 11 /21 август, сряда/ Ванкувър

Този ден започва нашето приключение до Аляска или „Алиеска“ както я наричат местните, което на техния език означава „голямата земя“. Предиобед траснфер до пристанището за 8-дневния луксозен круиз на Holland America Line. Флотилията им се състои от 15 кораба, отличаващи се с елегантен външен вид – черен и много висок борд, подходящ за кръстосвания из големите океани и бяла надстройка. По стените на коридорите има произведения на изкуството, кухнята е впечатляваща, каютите – обширни, атмосферата – спокойна и изискана.
След чекиране, настаняване в каюта с прозорец на база пълен пансион. Пълната програма на изхранване и ползване услугите на кораба вижте в нашето приложение. Следобед отплаване за Джуно – столицата на Канадска Аляска.

Ден 12 /22 август, четвъртък/ Плаване

Плаване през Inside Passage (Вътрешният Пасаж), който e част от Югоизточният район на Аляска. Това е един лабиринт от фиорди, заливи, малки красиви зелени островчета, който изобилства с разнообразния си животински свят: китове, планински кози, орли, мечки, морски видри и др. Време за прекрасни снимки от палубите на кораба.
Насладете се на едно от многото развлечения, които 5-звездният кораб предлага: Театър, Казино, Пиано бар, Кино, Арт галерия, Библиотека и мн. др. Вземете напитка от един от 12-те бара в откритите и в закритите зони на кораба. За пълно отпускане и разтоварване, на борда се предлага СПА зона, басейн, шезлонги, джакузита и фитнес център. Нощувка.

Ден 13 /23 август, петък/ Джуно

Пристигане в Джуно и 9 часов престой. Тук имате възможност да се включите в някоя от многото брегови екскурзии. Профи Травтл препоръчва екскурзията „Най-доброто от Джуно - гледане на китове, ледник Менденхол и храна в Орка Пойнт Лодж“. /Заминаване: 14:00, Продължителност: 6,15ч/.
Насладете се на на-доброто от Джуно с тази невероятна екскурзия. Започнете с посещение на Центъра за посетители на ледника Менденхол, за да видите най-известната река от лед в Аляска, разговаряйте с представители на Горската служба и чрез интерактивни експонати научете за страхотната сила на ледниците.
Отидете на пътуване с автобус до живописния залив Оук и се качите на катамаран с водна струя, специално проектиран за гледане на диви животни. Отпуснете се в топлата и комфортна каюта, заобиколена от големи прозорци, докато преминавате през осеяните с острови води на Стивънс Пасаж. Този район е световноизвестен като предпочитано място за хранене през лятото на гърбати китове. След като китовете бъдат забелязани, вашият капитан внимателно ще маневрира кораба, за да предостави изключителна възможноста за гледане и фотографиране, докато тези грациозни океански гиганти бавно замахват с масивните си опашки в въздуха. Китовете често са достатъчно близо до вас, за да чуете дишането им. Натуралистът на кораба ще обясни поведението и местообитанията на гърбатия кит и други диви животни, които може да срещнете, включително китове убийци, морски лъвове на Стелър, морска свиня на Дал, пристанищни тюлени, плешиви орли и черноопашати елени на Ситка. Починете си от плаването в Орка Пойнт Лодж на остров Колт и се насладите на пиршество, което включва прясна печена дива сьомга от Аляска, пилешки кебап, зеленчуков микс, оризов пилаф, салата, пресни ролца и десерт. Ловната хижа предлага спокойно уединение с модерни удобства в тази отдалечена местност. Посетете специално направения басейн, където можете на живо да докоснете неговите морски обитатели или се разходете по плажа, преди да се върнете на катамарана за обратно пътуване до залива Оук. Забележки: Носете топло яке за излизане на горната палуба за наблюдение. Операторите на това пътуване гарантират, че на тази екскурзия ще бъде наблюдаван кит. В противен случай от страна на туроператора ще ви бъде възстановена сума от $ 100 в края на пътуването. През последните 15 години китовете са наблюдавани на всяко пътуване. Всички посещавани места са оборудвани с тоалетна. Носете удобни за ходене обувки.
Възможност и за самостоятелно разглеждане на Джуно. Градът е основан по време на Златната треска. Легендата гласи, че авантюристите Джо Джуно и Дик Харис спрели тяхното кану в устието на Златния залив. Започнали да промиват пясъка и открили едри късове злато. Историята за светкавичното им богатство се разчула, била доукрасявана и с небивалици, така златотърсачите заприиждали в това място и основали град. Днес Джуно е столицата на Аляска. За да се докоснете до това късче земя, трябва да пътувате на круиз, да летите или да вземете ферибот, тъй като до там няма автомобилен път. Градът е заобиколен от 30 ледника. Природното разнообразие е впечатляващо – срещат се делфини, морски лъвове, тюлени, кафяви мечки, планински кози, опашати елени и др. Но това, което е най - впечатляващо са реките от лед и гигантските айсберги. Една от най-емблематичните забележителности на града е Mendenhall Glacier. Глетчерът е един от 38-те основни ледници в Националната гора на Тонгас. Повечето от тях могат да се видят от въздуха като част от обиколка с хеликоптер. Отплаване късно вечерта. Нощувка на кораба.

Ден 14 /24 август, събота/ Скагуей

Сутринта пристигане в град Скагуей, някога наричан "входът към Клондайк". Възможност за самостоятелно разглеждане или включване в някоя от екскурзиите. Препоръчва екскурзияра „Най-доброто от Скагуей: Влак, Сьомга на грил и посещение на традиционен бар – салон“ /Заминаване: 09:00 Продължителност: 7 ч/.
Изкачете се до красивите планини на Белия проход с железопътната линия Юкон Руут. От старомодния тесен вагон на теснолинейката ще видите невероятна природа, докато екскурзоводът ви разказва историята на Златната треска в Клондайк. Във Фрейзър, Британска Колумбия се прехвърляте на луксозен автобус, за да пътувате по впечатляващата магистрала Клондайк, като посещавате забележителностите на Долината на терзанията и водопада Пичфорк. В подножието на прохода, в непосредствена близост до водопад, ще намерите лагера на златотърсачите Лиърсвил. Актьорски екип от златотърсачи и танцьорки ще ви забавлява с весела мелодрама и поезия от Робърт Сервиз и ще ви научат на изкуството на златотърсачеството. След това ще бъдете отведени в златодайната зона на Лиърсвил, където гарантирано ще намерите злато. Обядът се състои от печен боб, разнообразие от салати, царевичен хляб, кафе, лимонада и десерт – типичен обяд за златотърсачите отпреди повече от 100г. След обяда се разходете около лагера, насладете се на водопада и забележителностите на Лиърсвил или се снимайте с една от танцьорките. Обратно в Скагуей ще посетите световноизвестния Red Onion Saloon и публичния дом в историческата част на Скагуей. Дамите в известния салон (кръчма) ще напълнят чашата ви за тост с шампанско и ще ви забавляват с приказки за момичетата, които са работили в тези исторически стаи. Вижте безценната сребърна рокля, носена от първата „мадам“ на Red Onion Saloon, както и много други оригинални артефакти, оставени от „омърсените гълъбчета“. Забележки: По време на този тур се посещава музей на публичен дом, в който има снимки и съдържание от публичен дом. Това пътуване пресича границата между САЩ и Канада; Гражданите на САЩ и Канада трябва да носят паспорт и идентификация на кораба. Хората от всички останали националности трябва да имат валиден паспорт, виза и идентификационен номер на кораба.
Суровият северен живот и Златната треска от началото на миналия век създават легенди за Аляска, привличащи хиляди хора и туристи. По време на Златната треска в Скагуей, през 1898 г. има над 20 000 жители. Сега градът има само 700 къщи. Разхождайки се по улиците, можете да си представите непоносимите условия, през които са минали златотърсачите по пътя към Юкон. Днес, все още можете да се повозите на античната бяла проходка и теснолинейната железопътна линия до Юкон през сребристо-лилавите скални стени, за да усетите атмосферата от миналия век. Някои от местните заведенията и барове могат да бъдят оприличени като филмови декори с картини на различни местни герои като Клондайк Кейт, Пийхул Ани и др. Интересен е и музеят „Носталгичния път на 1898“. Прибиране на кораба и отплаване вечерта. Нощувка.

Ден 15 /25 август, неделя / Заливът на глетчерите

Днес е един от най–интересните и вдъхновяващи дни от круиза. Достигаме до националния парк и резерват “Glacier Bay” (Заливът на глетчерите) с 15 активни глетчера. Най-атрактивен е Маржери, от който се откъсват и падат в морето огромни айсберги. Паркът се отличава с невероятна северна красота и е класически пример за създаването и оформянето на ледниците. Крайбрежия, изпълнени с огромно разнообразие на животински видове, планини със снежни шапки, дълбоки речни каньони, оттеглящи се ледници, тесни протоци, наподобяващи фиорди – цялата тази красота е пред очите Ви! Нощувка на кораба.

Ден 16 /26 август, понеделник / Кетчикан

Пристигане в Кетчикан. Изграден като наколно селище над водата, градът се намира на бреговете на парк Тонгас и е първият град на Аляска - световната столица на сьомгата. Освен основните забележителности – улицата Крийк, историческия музей Тонгас, държавния парк и селцето Саксман, опитайте екскурзия с полет до спиращия дъха „Круиз за откриватели до Misty Fjords – Величествени потънали в мъгла фиорди и необятна шир“ /Заминаване: 14:00, Продължителност: 6,15ч/
Разгледайте Националния парк Мъгливи фиорд, едно от най-зрелищните творения на природата, докато пътувате луксозно на борда на едно от най-бързите туристически корабчета за разглеждане на забележителности в Аляска. Приключението започва веднага след като излезете от живописното пристанище на Кетчикан, минавайки покрай колоритни хидроплани и рибарски лодки. Насладете се на услугите и разказа, предоставени от екипажа ви, и отправете взор към морската и крайбрежната дива природа, докато пътувате по морското равнище покрай пресечените крайбрежия, граничещи с канал Ревиляхихедо. Пътуване до канала Бем, заобиколен от девствената красота на Националния парк Мъгливи фиорди (Misty Fjords), описан от Джон Муир като Йосемити на Севера. По пътя ще спрете, за да видите активно гнездо от плешиви орли, пиктограма на Тлингит, и Нова Едистоунска скала - огромна вулканична спирала, издигаща се от изумруденото море. Насладете се на безпрецедентно проучване на залива Ръдиърд - изваян в лед шедьовър. Тук ще научите естествената история на фиордите, ще чуете чуруликането на гнездящите морски птици и ще усетете мъглата от блестящи водопади, докато тихо се плъзгате под 3000-футови глетчерни скали. На круиза обратно до Кетчикан се насладете на селекция от леки закуски и напитки, докато наблюдавате за китове, тюлени, орли и други диви животни. Също така ще имате възможност да опитате местната култура и история, представени от местния разказвач и художник, или да се насладите на видео презентация, свързана с пътуването. Бележки: В зависимост от местоположението на круизния кораб, от участниците може да се изисква да се изкачат до 300 ярда и да ходят по рампа (която може да бъде доста стръмна при отлив), за да се качат на туристическия кораб. Обиколката се провежда при всякакви метеорологични условия. Облечете се топло с няколко пласта дрехи. Носете шапка или козирка;както и ръкавици и шал. Наблюденията на дивите животни вероятно ще се осъществят, но не са гарантирани. Ако бъдат забелязани диви животни и е осигурено допълнително време за гледане, пиктограмата на Тлингит може да бъде пропусната.
Тези дълбоки водни фиорди, останали от отстъпващите ледници, се извисяват на хиляди фута над морето и са изключително красиви. Отплаване в късния следобед. Нощувка.

Ден 17 /27 август, вторник / Плаване

Връщане през Вътрешния пасаж с възможност за много фотосесии и релакс в изисканата атмосфера на круизния кораб.

Ден 18 /28 август, сряда / Ванкувър – Франкфурт

Пристигане във Ванкувър суринта. Напускане на кораба. Свободно време в красивия Ванкувър. Следобед трансфер до летище и полет до Франкфурт в 16:20. Нощувка в самолета.

Ден 19 /29 август, четвъртък / Франкфурт – София

Кацане във Франкфурт в 11:05. Продължение за София същия ден в 15:00. Пристигане в София в 18:10. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

<

Всички резервации към маршрутите на Holland America включват следните удобства:


- Персонализирани услуги - за всеки двама души се грижи един член от екипажа
В каютата:
o Маринър Дрийм легло - матраци, произведени по най-високите стандарти на Sealy
o Фино изтъкани памучни чаршафи
o Луксозни халати
o Кърпи от 100% египетски памук
o Тоалетни принадлежности и удобства за баня на Elemis Aroma
o Сешоар
o Телевизор с плосък екран и DVD плейър
o Личен сейф
o Двукратно почистване и обслужване на каютите
o Безплатно почистване на обувки
o Плюс още повече удобства за гостите в апартаментите

Хранене на борда на кораба:
Закуска, обяд и вечеря (петстепенно меню) в елегантен a-la-carte ресторант - Holland America Line предлага гъвкава схема по отношение на часа на вечерята – т.нар. “As You Wish Dining”. Пасажерите имат възможност да избират между вариант с фиксирана маса и час на хранене за всяка вечер от круиза или вариант на “Open dining”, без фиксиран час и маса.
o Хранене в бюфет-ресторанта (Lido Restaurant)
o 24-часов румсървис (само храната не се заплаща)
o Някои напитки - вода (небутилирана), кафе и чай

Дневни и вечерни развлечения и дейности на борда на кораба:
o Ползване на басейн, шезлонги, джакузи и плажни хавлии
o Dancing with the Stars: уроци по танци в морето и конкурси
o Кулинарен Арт Център, представен от списание Food & Wine
o Тематични развлчечения, вдъхновени от круизния регион на маршрута
o Фитнес център, басейни и спортни площадки
o Цифрово Ателие, със съдействието на Windows
o Детски Клуб HAL за деца и тийнейджъри
o The Loft & The Oasis клубове за тийнейджъри
o Обширна библиотека в Explorations Café, със съдействието на The New York Times
o Шоу-програми, разнообразие от музика на живо, безплатна DVD библиотека, кино салон и театър

Kакво се заплаща допълнително:


o Брегови екскурзии
o Такси обслужване и парични благодарности към персонала
- при настаняване във вътрешна, каюта с прозорец или балкон – х 12,50 долара на човек на нощувка
- при настаняване в каюти категория апартамент - х 13,50 долара на човек на нощувка
o Напитките, закупени от баровете и ресторантите на борда, от минибара в каютите и чрез румсървиса
o Услугите на SPA и бизнес центъра, фризьорския салон, фотографското ателие, пране и гладене, казиното
o Медицински услуги и услугите на лекарския кабинет
o Такса резервация за ресторант Pinnacle Grill - $20/пасажер (такъв ресторант има на борда на всички кораби от флотилията на Holland America Line)
o Такса резервация за специализираните ресторанти на борда на корабите от Signature Class (EURODAM, NIEUW AMSTERDAM, KONINGSDAM)
o Всякакви услуги с индивидуален характер
o Телекомуникациите и интернет

Великден в МЕКСИКО!

Великден в МЕКСИКО!

12 април – 22 април 2020  

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5630 лв 5430 лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
САЩ - Източен, Западен бряг

САЩ - Източен, Западен бряг

Очаквайте нови дати! 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франциско и Хаваи

от 9 899лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

26.01 - 08.02.2020 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

от 10 280 10 130лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

12.02 - 24.02.2020 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9440 лв 9140 лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

21 февруари – 3 март 2020 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 5399лв 5099лв
Гранд тур на Индокитай - Мианмар, Тайланд, Камбоджа и Виетнам

Гранд тур на Индокитай - Мианмар, Тайланд, Камбоджа и Виетнам

29 февруари – 12 март 2020 

Най-красивите места на Мианмар и непознатите красоти на Северен Тайланд!

от 5 990 лв 5 690 лв
Танзания и Занзибар група с водач

Танзания и Занзибар група с водач

01. - 10.03.2020 

Вълнуващо сафари и почивка в 5* хотел в Занзибар

цена от 6 610 лв 6 360 лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

14 март – 02 април 2020 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 20 дни.

от 12200лв 11900лв
Тропическият Рай - Панама, Коста Рика, Гватемала

Тропическият Рай - Панама, Коста Рика, Гватемала

14.03 – 27.03.2020 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 6 300лв
Великденски Гранд Тур - Китай, Корея и Япония

Великденски Гранд Тур - Китай, Корея и Япония

14.04 - 29.04.2020 

Шанхай - Пекин - Сеул - Осака - Нара - Киото - Хаконе - Камакура - Токио

цена от 8290лв 7990лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

17 - 28 април 2020 

Кейптаун-Резреват Чобе-Водопади Виктория!

от 7 390лв 7 090лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Октомври и Ноември 2019 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 2900 лв 2800 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония и Южна Корея

Япония и Южна Корея

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

от 6855 6555лв
Индивидуално сафари в Танзания

Индивидуално сафари в Танзания

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ 

Незабравимо сафари и почивка на остров Занзибар!

цена от 5028 лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

Очаквайте нови дати ! 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Балтийска приказка

Балтийска приказка

Очаквайте нови дати! 

Естония, Латвия и Литва са приказно място от далечното минало.

от 3095лв
Мароко, пустинята Сахара

Мароко, пустинята Сахара

21.09 - 29.09.2018 

Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури

от 3799лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

Очаквайте нови дати! 

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4699 лв 4399 лв
Патагония с Чили и Великденски о-в

Патагония с Чили и Великденски о-в

27.02-13.03.2019 

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 8499лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

23.04 - 01.05.2019 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3711 лв 3411лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

01 май - 10 май 2019 

Хавана - Варадеро – Сиенфуегос - Тринидад – Хавана

от 4 340 лв 4 040 лв
Великден в Япония - когато пролетта цъфти!

Великден в Япония - когато пролетта цъфти!

23.04 – 03.05.2019 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

цена от 5975 лв