В момента тази програма не се предлага. Свържете се с нас за информация кога ще бъде налична или за да ви предложим алтернативна програма.

Най-доброто от Китай в 12 дни

Версия за печат

Най-доброто от Китай в 12 дни Резервирай за резервация и въпроси:

12 дни/ 9 нощувки
Цена: от 4699лева
Дата: Очаквайте нови дати

 

Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Гуйлин с терасите Лонци – Шанхай с грандиозния Пудонг

Предимства на програмата на Профи Травъл Център:
✓ Нашата цена гарантира качество!
✓ Включени вътрешни полети – без дълги и уморителни трансфери с влакове!
✓ Настаняване само в хотели 4* – удобство и комфорт по време на пътуването!
Без такса обработка на документите за получаване на китайска виза!
✓ Включени 5 традиционни китайски обяда!
✓ Включена целодневна програма до невероятните тераси Лонци!
✓ Включен круиз по река Ли сред приказните планини на Гуйлин!
Бонус-изненада от Профи Травълпо време на пътуването!
✓ Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!

Програма:

Ден 1 /21 май, събота/ София – Франкфурт – Пекин

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 14:05. Кацане във Франкфурт в 15:30 и връзка за Пекин в 17:15. Нощувка в самолета.

Ден 2 /22 май, неделя/ Пекин

Пристигане в Пекин в 08:30 местно време. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Penta Hotel 4*. При наличност на свободни стаи, настаняването може да стане веднага. Свободно време за освежаване. Следобед тур с посещение на площад Тиананмън – най-големият открит градски площад с площ 440 000 кв. м, чието име „Врата към божествения покой” идва от названието на вратата, която го отделя от Забранения град. Продължение към Забранения град, който представлява огромен дворец в централната част на стария Пекин, седалище на китайските династии Мин и Чин, забележителен със своите 980 сгради и над 8700 стаи и обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 3 /23 май, понеделник/ Пекин

След закуска целодневна обиколка на Пекин включваща: Небесният храм, построен през 1420 г. по времето на династия Мин в чест на небето, и Летният Дворец с императорските градини – истински шедьовър на китайското градинарско изкуство, впечатляващи посетителите със своята хармония между естествените природни дадености и допълнително изградените павилиони, дворци, храмове и мостове. Обиколката на Летния Дворец включва разходка с лодка по езерото Кунмин, разглеждане на прочутия Дълъг коридор с рисунките, както и най-забележителния Павилион на щедростта и дълголетието с бронзовата статуя на магическия дракон Чилин. Включен е китайски обяд в местен ресторант и се посещава фабрика за обработка на перли. Връщане в хотела и възможност за вечеря с Патица по пекински. Нощувка.

Ден 4 /24 май, вторник/ Пекин – Китайската стена

След закуска отпътуване за Великата Китайска стена – едно от чудесата на света. Подобно на гигантски дракон тя лъкатуши през пустини, планини и плата в продължение на 7000 км. Това уникално архитектурно творение, което ясно се вижда и от Космоса, свидетелства за гения на неговите създатели и величието на древен Китай. Обяд в местен ресторант. Следобяд посещение на фабрика за нефрит – най-ценения камък в Китай и символ на благородството и чистотата.
Връщане в Пекин и фото стоп при впечатляващия Олимпийски комплекс с Водния куб и „Птичето гнездо”, построено за летните Олимпийските игри през 2008 г. от швейцарската фирма Herzog & de Meuron. При възможност и срещу заплащане на място – тур с рикши и посещение на един от най-старите квартали на Пекин, наречени хутуни. Хутуните са интересни със своята архитектура и показват живота на китайците в миналото, когато много семейства са живели в една и съща къща с двор. Днес са почти на изчезване и са заменени с високо строителство. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 5 /25 май, сряда/ Пекин – Сиан

Ранна закуска. Трансфер до летище и полет за Сиан. Посрещане и отпътуване за Теракотената армия – едно от Новите чудеса на света, случайно открита през 1974 г. от местни фермери. По пътя посещение на местна работилница за производство на теракотени войници. Армията и до днес пази зорко наблизо разположената гробница на Цин Шихуан – Великият Китайски император, обединил Китай още през 2 в.н.е. и поставил началото на неговото могъщество. Връщане в Сиан и по желание посещение на колоритното Тан Династи Шоу с включена вечеря. Спектакълът показва традиционни танци, песни и музикални инструменти от Династия Тан. Настаняване в хотел Aurum International 4*. Нощувка.

Ден 6 /26 май, четвъртък/ Сиан – Гуйлин

Закуска. Разглеждане на древните крепостни стени на Сиан (ЮНЕСКО) и Голямата пагода на Дивата гъска. Обяд в местен ресторант. Трансфер до летище и полет за Гуйлин, известен с емблематичните си пейзажи – величествени планини, покрити със зелен килим; стръмни склонове и скали, криволичещи реки и причудливи варовикови образувания. Посрещане и настаняване в хотел Park 4*. Нощувка.

Ден 7 /27 май, петък/ Гуйлин – Янгшуо – Гуйлин

След закуска целодневна екскурзия с включен обяд, по време на която ще се насладите на круиза по река Ли и ще разглеждате неописуемо красивите пейзажи от двете страни на реката. Слизане в малкото градче Янгшуо и възможност за пазаруване на сувенири от местните магазини, посветени на традиционно китайско изкуство и занаяти. По желание в късния следобяд трансфер до мястото, където се провежда неповторимото Impression Sanjie Liu Show и наблюдаване на грандиозния спектакъл на открито. Тук сцената е самата река Ли, а декорът са 12 потънали в мъгла приказни планини, луната, звездите и небесният свод. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 8 /28 май, събота/ Гуйлин – терасите Лонци

След закуска отпътуване към световноизвестните оризови тераси Лонци, наричани поетично „гръбнакът на дракона” – поредното човешко творение в Китай, което впечатлява с размерите си и с невероятната упоритост и трудолюбие на създателите си. Площта на терасите е около 70 кв. км, височината им варира от 300 до 1100 м н.в., а най-стръмните от тях имат наклон от 50°. Строени са в продължение на стотици години и най-старите тераси датират от времето на династия Юан (13–14 век). Особен колорит на това място придават и местните етнически народности чуан и яо, чиито самобитни костюми, селца и къщи може да видите по време на екскурзията. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /29 май, неделя/ Гуйлин – Шанхай

Закуска и полудневен тур с посещение на дългата 240 метра пещера „Тръстиковата флейта” – един уникален подземен свят на сталактити, каменни колони и драперии, осветени в разноцветни светлини. Посещение на „Хълма на слона” – една от най-невероятните панорамни гледки в района, почитан от местните хора стотици години и фото стоп при хълма Фубо. Трансфер до летище и полет до Шанхай. Посрещане и настаняване в хотел Central 4*. Нощувка.

Ден 10 /30 май, понеделник/ Шанхай

Закуска. Целодневна панорамна обиколка на най-динамично развиващия се град в света – Бунд, Нанджин Роуд и Централния площад с Историческия Музей – най-добрият в Китай с богати колекции от китайски порцелан, картини, калиграфия, монети и древни скулптури. Следобед обиколката продължава с градините Ююан, пъстрия базар до тях и Храма на Нефритения Буда, съхраняващ две уникални свещени статуи на Буда – истинско произведение на изкуството. Вечерта, по желание изкачване до 88 етаж на небостъргача Джинмао, откъдето имате възможност да погледнете ярко осветените сгради на модерния квартал Пудонг и да се качите на вечерен круиз с корабче по р. Хуанпу. Нощувка.

Ден 11 /31 май, вторник/ Шанхай - Мюнхен

Закуска. Свободен ден за разходка из модерния град – Пудонг с небостъргачите и Телевизионната кула, Океанариума, Френския квартал, Нанджин Роуд и други. Вечерта трансфер до летище и отпътуване за Мюнхен в 23:35. Нощувка в самолета.

Ден 12 /01 юни, сряда/ Мюнхен – София

Кацане на летище Мюнхен в 05:35 и полет за София в 08:55. Кацане на летище София в 11:45. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в Китай - Гуйлин, Пекин, Сиан и Шанхай


Китай винаги си остава една от най-притегателните страни за истинския пътешественик, предлагайки му палитра от цветове и звуци. В Пекин туристът може да остане изненадан от размаха на строителството, от трафика, шопинг центровете и неоновите светлини, но модерните времена подминават незабелязано величието на Забранения град, Летния дворец и мистичната симетрия на Небесния храм.
Теракотената армия със своя ансамбъл от войни, коне и карети зорко пази намиращата се в близост до древния град Сиан гробница на великия владетел Цин Шихуанди, а съчетанието на помпозните сгради на Бунд, поставени в началото на миналия век, и колоритните небостъргачи в Путонг придават на Шанхай неповторим облик.
В този тур сме включили и най-емблематичния пейзаж за Китай – стръмните варовикови планини на Гуйлин, които ще Ви накарат да затаите дъх и да се преклоните пред красотата на китайската земя.

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

- Пакет стандарт
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 20 туристи 4 699 лв
Цена на летищни такси* 880 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 78 лв
Такса за туристическа виза за Китай 139 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 5796 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетен билет София–Франкфурт–Пекин и Шанхай–Мюнхен–София с включени летищни такси и полети на Lufthansa;
• Самолетни билети Пекин–Сиан; Сиан–Гуйлин и Гуйлин-Шанхай с включени летищни такси ;
• 3 нощувки със закуски в хотел Penta 4* в Пекин;
• 1 нощувка със закуска в хотел Aurum International 4* в Сиан;
• 3 нощувки със закуски в хотел Park 4* в Гуйлин;
• 2 нощувки със закуски в хотел Central 4* в Шанхай;
• 5 обяда в местни ресторанти с китайска храна;
• Всички трансфери и турове с туристически климатизиран автобус, съобразен с броя на групата;
• Целодневна панорамна обиколка на Пекин и посещение на основните забележителности;
• Целодневна екскурзия до Великата Китайска стена и Олимпийския комплекс в Пекин;
• Екскурзия до Теракотената армия с посещение на работилница за производство на войници;
• Посещение на древните крепостни стени на Сиан и Пагодата на дивата гъска;
• Панорамна обиколка на Гуйлин и посещение на основните забележителности;
• Целодневна екскурзия с лодка до Янгшуо;
• Целодневен тур до оризовите полета Лонци;
• Панорамна обиколка на Шанхай и разглеждане на основните забележителности;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Подробна туристическа информация за Китай;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (17.09.15) са в размер на 880 лв и се фиксират към датата на доплащане – 15.04.2016, поради честата им променливост.

Общата цена на пътуването не включва:

• Традиционна вечеря с патица по пекински: 30 USD на човек при група от минимум 10 туристи;
• Тан Династи Шоу в Сиан с вечеря: 50 USD на човек при група от минимум 10 туристи;
• Светлинно шоу в Гуйлин: 60 USD на човек при група от минимум 10 туристи;
• Изкачване на небостъргача Джинмао и вечерен круиз по р. Хуанпу: 50 USD на човек при група от минимум 10 туристи;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 20 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни, независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи.

Виза:

Българските граждани е необходимо да притежават предварително туристическа китайска виза, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и 1 актуална снимка паспортен формат. Таксата се заплаща в офиса на Профи Травъл при доплащането на екскурзията.

Важно!

• Цената на екскурзията е валидна при група от минимум 15 човека!
• Необходими документи за записване: копие от валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на отпътуване), подписан договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лв;
• Плащането става в брой или с кредитна карта в офисите на фирмата или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• Краен срок за събиране на групата: 31.03.2016 г.;
• Доплащането на общата цена на пътуването става до: 21.04.2016 г.;
• За посещението на Китай няма задължителни ваксини;
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в лева по курса на долара за деня в офиса ни при пълното плащане на екскурзията;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1,739 лева на ОББ към 17.09.2015 и при увеличаване на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане, която е 08.04.2016 г.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Програма:

Ден 1 /21 май, събота/ София – Франкфурт – Пекин

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 14:05. Кацане във Франкфурт в 15:30 и връзка за Пекин в 17:15. Нощувка в самолета.

Ден 2 /22 май, неделя/ Пекин

Пристигане в Пекин в 08:30 местно време. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Penta Hotel 4*. При наличност на свободни стаи, настаняването може да стане веднага. Свободно време за освежаване. Следобед тур с посещение на площад Тиананмън – най-големият открит градски площад с площ 440 000 кв. м, чието име „Врата към божествения покой” идва от названието на вратата, която го отделя от Забранения град. Продължение към Забранения град, който представлява огромен дворец в централната част на стария Пекин, седалище на китайските династии Мин и Чин, забележителен със своите 980 сгради и над 8700 стаи и обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 3 /23 май, понеделник/ Пекин

След закуска целодневна обиколка на Пекин включваща: Небесният храм, построен през 1420 г. по времето на династия Мин в чест на небето, и Летният Дворец с императорските градини – истински шедьовър на китайското градинарско изкуство, впечатляващи посетителите със своята хармония между естествените природни дадености и допълнително изградените павилиони, дворци, храмове и мостове. Обиколката на Летния Дворец включва разходка с лодка по езерото Кунмин, разглеждане на прочутия Дълъг коридор с рисунките, както и най-забележителния Павилион на щедростта и дълголетието с бронзовата статуя на магическия дракон Чилин. Включен е китайски обяд в местен ресторант и се посещава фабрика за обработка на перли. Връщане в хотела и възможност за вечеря с Патица по пекински. Нощувка.

Ден 4 /24 май, вторник/ Пекин – Китайската стена

След закуска отпътуване за Великата Китайска стена – едно от чудесата на света. Подобно на гигантски дракон тя лъкатуши през пустини, планини и плата в продължение на 7000 км. Това уникално архитектурно творение, което ясно се вижда и от Космоса, свидетелства за гения на неговите създатели и величието на древен Китай. Обяд в местен ресторант. Следобяд посещение на фабрика за нефрит – най-ценения камък в Китай и символ на благородството и чистотата.
Връщане в Пекин и фото стоп при впечатляващия Олимпийски комплекс с Водния куб и „Птичето гнездо”, построено за летните Олимпийските игри през 2008 г. от швейцарската фирма Herzog & de Meuron. При възможност и срещу заплащане на място – тур с рикши и посещение на един от най-старите квартали на Пекин, наречени хутуни. Хутуните са интересни със своята архитектура и показват живота на китайците в миналото, когато много семейства са живели в една и съща къща с двор. Днес са почти на изчезване и са заменени с високо строителство. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 5 /25 май, сряда/ Пекин – Сиан

Ранна закуска. Трансфер до летище и полет за Сиан. Посрещане и отпътуване за Теракотената армия – едно от Новите чудеса на света, случайно открита през 1974 г. от местни фермери. По пътя посещение на местна работилница за производство на теракотени войници. Армията и до днес пази зорко наблизо разположената гробница на Цин Шихуан – Великият Китайски император, обединил Китай още през 2 в.н.е. и поставил началото на неговото могъщество. Връщане в Сиан и по желание посещение на колоритното Тан Династи Шоу с включена вечеря. Спектакълът показва традиционни танци, песни и музикални инструменти от Династия Тан. Настаняване в хотел Aurum International 4*. Нощувка.

Ден 6 /26 май, четвъртък/ Сиан – Гуйлин

Закуска. Разглеждане на древните крепостни стени на Сиан (ЮНЕСКО) и Голямата пагода на Дивата гъска. Обяд в местен ресторант. Трансфер до летище и полет за Гуйлин, известен с емблематичните си пейзажи – величествени планини, покрити със зелен килим; стръмни склонове и скали, криволичещи реки и причудливи варовикови образувания. Посрещане и настаняване в хотел Park 4*. Нощувка.

Ден 7 /27 май, петък/ Гуйлин – Янгшуо – Гуйлин

След закуска целодневна екскурзия с включен обяд, по време на която ще се насладите на круиза по река Ли и ще разглеждате неописуемо красивите пейзажи от двете страни на реката. Слизане в малкото градче Янгшуо и възможност за пазаруване на сувенири от местните магазини, посветени на традиционно китайско изкуство и занаяти. По желание в късния следобяд трансфер до мястото, където се провежда неповторимото Impression Sanjie Liu Show и наблюдаване на грандиозния спектакъл на открито. Тук сцената е самата река Ли, а декорът са 12 потънали в мъгла приказни планини, луната, звездите и небесният свод. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 8 /28 май, събота/ Гуйлин – терасите Лонци

След закуска отпътуване към световноизвестните оризови тераси Лонци, наричани поетично „гръбнакът на дракона” – поредното човешко творение в Китай, което впечатлява с размерите си и с невероятната упоритост и трудолюбие на създателите си. Площта на терасите е около 70 кв. км, височината им варира от 300 до 1100 м н.в., а най-стръмните от тях имат наклон от 50°. Строени са в продължение на стотици години и най-старите тераси датират от времето на династия Юан (13–14 век). Особен колорит на това място придават и местните етнически народности чуан и яо, чиито самобитни костюми, селца и къщи може да видите по време на екскурзията. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /29 май, неделя/ Гуйлин – Шанхай

Закуска и полудневен тур с посещение на дългата 240 метра пещера „Тръстиковата флейта” – един уникален подземен свят на сталактити, каменни колони и драперии, осветени в разноцветни светлини. Посещение на „Хълма на слона” – една от най-невероятните панорамни гледки в района, почитан от местните хора стотици години и фото стоп при хълма Фубо. Трансфер до летище и полет до Шанхай. Посрещане и настаняване в хотел Central 4*. Нощувка.

Ден 10 /30 май, понеделник/ Шанхай

Закуска. Целодневна панорамна обиколка на най-динамично развиващия се град в света – Бунд, Нанджин Роуд и Централния площад с Историческия Музей – най-добрият в Китай с богати колекции от китайски порцелан, картини, калиграфия, монети и древни скулптури. Следобед обиколката продължава с градините Ююан, пъстрия базар до тях и Храма на Нефритения Буда, съхраняващ две уникални свещени статуи на Буда – истинско произведение на изкуството. Вечерта, по желание изкачване до 88 етаж на небостъргача Джинмао, откъдето имате възможност да погледнете ярко осветените сгради на модерния квартал Пудонг и да се качите на вечерен круиз с корабче по р. Хуанпу. Нощувка.

Ден 11 /31 май, вторник/ Шанхай - Мюнхен

Закуска. Свободен ден за разходка из модерния град – Пудонг с небостъргачите и Телевизионната кула, Океанариума, Френския квартал, Нанджин Роуд и други. Вечерта трансфер до летище и отпътуване за Мюнхен в 23:35. Нощувка в самолета.

Ден 12 /01 юни, сряда/ Мюнхен – София

Кацане на летище Мюнхен в 05:35 и полет за София в 08:55. Кацане на летище София в 11:45. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Най-доброто от Китай в 12 дни:

Екскурзия "Многоликият Китай" - Светла Желязкова, 10.05.2014

Цялостно съм много доволна от екскурзията. Благодаря на екипа на Профи Травъл. Водачът Петя Иванова се представи отлично! Изключителен финес, внимание и ангажираност към хората от групата. Прекрасно представяне като екскурзовод и човек! Смятам, че Петя допринася съществено за утвърждаване положителните впечатления от работата с агенция "Профи Травъл". Щастлива съм, че точно тя беше с нас!

Екскурзия "Многоликият Китай" - Цветелина Симеонова, 05.05.2014

Екскурзията беше на ниво.
Оценката ми за водача на групата Петя Иванова е отлична. Високо ниво на информираност, изключително добър начин на поднасяне на информацията. Обърна внимание и се ангажира с всеки един от групата. Много добра координация с местните екскурзоводи. При появата на неочаквани събития реагираше изключително адекватно. Успя да ни заведе на обекти извън програмата (Център за китайска медицина и фабрика за клозоне).
Бих ползвала отново услугите на Профи. Вероятно бих се насочила към програми за Индия, Перу и Нова Зеландия.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Катя Петрова и Тома Томов, 29.04.2014

Вчера се върнахме от екскурзия в Китай и бързаме да благодарим на фирма Профи Травъл за добре организираната екскурзия.
Искаме и специално да благодарим на водача на групата - Петя Иванова. Тя е винаги усмихната, лъчезарна, готова да откликне на всяко запитване и желание. Петя кипи от енергия и заразява с нея дори и по-възрастните като нас. Петя беше невероятно подготвена за маршрута и забележителностите, които показа на групата, старае се непрекъснато да разширява информацията. По време на пътуването тя се разболя,но дори и с почти изчезнал глас продължи с усмивка да разказва.Много й благодарим за вниманието и търпението.
Записали сме се за екскурзия през м.ноември до Африка и се молим тя да е водач на групата.
Благодарим ви!

Поздрави,
Катя и Тома

Екскурзия "Многоликият Китай" - Антоанета Мирчева, 26.04.2014

Екскурзоводите поднасяха изчерпателна информация за местните забележителности. Бяха добре организирани и вежливи. Водачът от Профи Травъл - Ани Орозова е изключително интелигентна и организирана. Познаваща добре историята и културата на Китай тя ни даваше и допълнителна информация. По всяко време се поставяше в услуга на туристите. Впечатляващо компетентна.
Бих използвала отново услугите на Профи Травъл, но не съм решила за коя дестинация.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Хараламби Бенов и Царина Иванова, 26.04.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме много доволни от екскурзията до Китай. Водачът на групата - Петя, беше отлично подготвена.
Отново бихме пътували с Вас!

Екскурзия "Многоликият Китай" - Любомир Найденов, 26.04.2014

За първи път пътувам с Профи Травъл и съм много доволен от цялостната организация на екскурзията. Водачът ни - Петя Иванова, беше отлично подготвена.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Ива и Хари Ламбови, 26.04.2014

Много сме доволни от екскурзията в Китай. Водачът ни - Петя Иванова, беше просто фантастична! Много съобразителна, навсякъде ни предоставяше предварителна, изчерпателна и много практична информация. Петя помогна на всеки, който имаше проблем.
Категорични сме, че отново бихме пътували с Профи Травъл!

Екскурзия "Многоликият Китай" - Агнеса Герганова, 26.04.2014

Много съм доволна от програмата на екскурзията до Китай. Водачът на групата - Петя Иванова е много енергична и изключително внимателна. Ще следя с интерес Вашите актуални предложения за екскурзии.

Поздрави,
Агнеса Герганова

Екскурзия "Многоликият Китай" - Мая Цветанова Иванова, 26.04.2014

За втори път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от цялата организация и реализиране на екскурзията. Всичко беше на отлично ниво и задоволи изискванията и очакванията ми. Петя Иванова е отличен водач и организатор, невероятно компетентна и бих пътувала отново с нея.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Петьо Герганов, 26.04.2014

Много съм доволен от екскурзията до Китай. Ораганизацията, предварителната информация, трансферите, хотелското настаняване и изхранването бяха много добри. Всички местни екскурзоводи бяха много добре подготвени. Водачът на групата - Петя Иванова, беше отлична във всяко едно отношение.
Бих желал екскурзиите да бъдат по-кратки, с повече свободно време и посещение само на космополитни градове с по-малко "история".

Екскурзия "Многоликият Китай" - Надежда Петкова Петкова, 10.05.2013

Оценката ми за водача от Профи Турс е Отличен 6. Ани Орозова е отговорна, подготвена, отзивчива, грижовна, ненатрапчива и въпреки младостта си доста опитна! Да бъдеш с Ани Орозова на екскурзия е много приятно. Чувстваш се защитен и в безопасност в чуждата страна! Мога само да съм и благодарна за добре проведената екскурзия. Пътувала съм доста, но съм впечатлена от професионализма и! Благодаря и за всичко!

Екскурзия "Многоликият Китай" - Гладиола Йорданова, 20.06.2012

Вашият представител в лицето на Ани (позволявам си да се обръщам към нея с малкото и име) е много успешно избран. Тя очарова всички със своята непосредственост, сърдечност и не на последно място висок професионализъм и експедитивност. Бих използвала отново Вашите услуги и дори бих искала отново водач да е Ани до САЩ и Япония. Желая Ви успех и много, много екскурзии с нови и интересни дестинации.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Бинка Кирова, 31.10.2011

Здравейте Екип на "Профи Травъл"!

Казвам се Бинка Кирова и заедно със съпруга ми имахме удоволствието да направим Големия тур в Китай от 01.10.т.г..

С настоящото искам да изразя задоволството ни от добре подредената програма на пътуването и отличната организация. Всички познати гледаха доста скептично на многото обекти, включени за кратък период. Но, не пропуснахме нищо от предвиденото. Навсякъде ни очакваха китайските екскурзоводи - не всички на едно ниво, но, винаги с осигурен транспорт и билети за съответните обекти. Хотелите също бяха с отлична локация и чудесни условия. Имаше и умора от ранното ставане; някои се оплакваха от храната ... (?!); искаше ни се понякога да останем по-дълго на съответното място, но, мисля, че всички от петнадесетчленната ни група останаха доволни, защото целта ни да вземем максимума от това пътуване се реализира.

Искам да искажа специална благодарност на водача ни Веселина Янева !

Веси е достатъчно млада за да си позволи отпускане, но,нищо подобно не се случи. Напротив, с немска педантичност и винаги много пестеливо, тя ни напомняше какво трябва да не забравяме, какво ни очаква и много внимателно превеждаше обясненията на китайските ни екскурзоводи- без излишни думи - ясно, конкретно и запомнящо се. Имахме два показателни случая. Първият инцидент се случи след чекирането ни в Шанхай- моят паспорт беше "изчезнал" поради собствената ми небрежност. Нито за миг Веселина не се поддаде на паника, напротив - успокояваше и мен, и съпруга ми. Слава богу- паспортът се намери. В друг случай, съпругът ми се оплака,че нямаме интернет в стаята - Веси незабавно изпрати човек от хотела и след няколко минути лично провери по телефона дали всичко е наред! В далечна страна, като Китай, човек се чувства наистина спокоен, когато до себе си има водач като Веселина !

След толкова добре проведеното пътуване, искаме да Ви уверим, че оставаме Ваши клиенти и специално Ви молим да ни информирате на този адрес, за екскурзиите, които ще води Веселина Янева !

На всички Вас пожелаваме здраве, лично щастие, много успехи в работата и много доволни клиенти !

С поздрав от Бургас: Бинка Кирова

Екскурзия "Многоликият Китай" - Виолета Радева, 31.10.2011

Здравейте! Искам да споделя своите прекрасни впечатления от екскурзията до Китай и преди всичко от водача на групата Веселина Янева. Въпреки изключително богатата и натоварена програма, Веси винаги точно успяваше да усети настроенията и желанията на хората в групата. Стараеше се и успя да направи пътуването ни по-комфортно и приятно. Професионалното отношение на Вашите служители, богатите и разнообразни програми на екскурзиите, както и чудесните хотели по програмата определено ме спечелиха за Ваш клиент. Надявам се да пътуваме още много пъти заедно.

Екскурзия "Многоликият Китай" - Владимир Димчев, 31.05.2011

Уважаеми Дами и Господа,

С настоящето искам да изкажа благодарността си и удовлетворението си от организираната от вашата компания групова екскурзия до Китай и допълнителна индивидуална програма за долуподписания.

Груповата екскурзия беше организирана и протече отлично във всяко едно отношение - подбор на посещаваните обекти, пътуване и трансфери, хотели, храна и пр. Координацията с местните партньори беше безупречна и нито веднъж не възникна проблем, предизвикващ недоволство или разочарование.

До голяма степен това се дължи и на водача на групата Ани Орозова, която не жалеше силите си за да осигури безпроблемното изпълнение на програмата, както и да обгрижи всеки един от групата ни (особено тези, които не знаеха английски език). Много ти благодаря, Ани!

Удовлетворен съм и от организираната за мен допълнителна индивидуална програма - екскурзия до Суджоу, круиз по река Янгце и разглеждане на град Ухан. И там организацията беше перфектна, китайските гидове винаги се явяваха навреме и на място и нито веднъж през многобройните трансфери от едно на друго място не ми се наложи да се чудя "ами сега какво да правя...". Искам да отбележа, че круизът по река Янгце ми донесе истинско удоволствие и беше ако не най-интересната, то най-приятната част от екскурзията ми. Комфортът на хотелската база и качеството на храната и обслужването на кораба бяха от най-високо ниво (основната част от пасажерите бяха от САЩ, Канада и Великобритания и не чух някой от тях да се оплаква). Гледките също бяха изумителни (бих могъл да ви предоставя снимки, ако желаете).

Позволявам си да ви препоръчам да включите круиза като допълнителна опция към вашата програма за Китай. Естествено, при записване на отделни лица или на малки групи (които не позволяват да се изпрати български водач), те трябва да знаят английски език, но доста българи вече го знаят.

Възнамерявам да ползвам услугите на вашата компания и в бъдеще.

С уважение,
Владимир Димчев

РЕЗЕРВИРАЙ
Южна Корея и Япония

Южна Корея и Япония

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

цена от 6555 6255лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв 3040лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

15.11 - 30.11.2018  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

17 ноември – 29 ноемрви 2018 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5 590лв 5 290лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4499 лв 4299 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5505 лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

Очаквайте нови дати! 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

15.10 и 20.10.2018 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 878лв 780лв
Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

Малдиви - Meeru Island Resort and Spa

15.08 и 22.08.2018 

Meeru Island Resort and Spa 4*+/North Male Atoll

от 2134 1939 лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Октомври и Ноември 2018 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 3645 лв 3545 лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи – Киото – Нара – Осака

цена от 5435лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

22.07 - 29.07.2018 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2860лв 2660лв
Мароко, пустинята Сахара

Мароко, пустинята Сахара

21.09 - 29.09.2018 

Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури

от 3799лв 3599лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

24.10 - 04.11.2018 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4590лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

18.11 - 28.11.2018! 

Кейптаун-Нос Добра Надежда-Sun City-Водопади Виктория!

от 5990лв 5690лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

28.01 - 09.02.2019 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9090лв 8790лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

Очаквайте нови дати! 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 11100лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

28.08 - 06.09.2018 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5990лв 5790лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв
Тропическият рай на Коста Рика

Тропическият рай на Коста Рика

Очаквайте нови дати! 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 5299 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4400 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Очаквайте нови дати! 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6240лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

02.03 - 11.03.2018 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
search
Запишете се за нашия бюлетин Календар с предстоящи групи Обща политика за защита на личните данни и Декларация за поверителност Отзиви и мнения Най-търсени предложения