ВИВА МЕКСИКО!

Версия за печат

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! Резервирай за резервация и въпроси:

13 дни/ 11 нощувки
Цена: от 5555 лв
Дата: 12.11 - 24.11.2017

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
Последно 1 място с безплатно ползване на единична стая!


МЕКСИКО СИТИ, ТЕОТИУАКАН, ТАСКО, ЛА ВЕНТА,
ПАЛЕНКЕ, КАМПЕЧЕ, УКШМАЛ, МЕРИДА,
ЧИЧЕН ИЦА, РИВИЕРА МАЯ


Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Най–удачният маршрут, съчетаващ древната история на Мексико с най-красивата част от мексиканските Кариби!
✓ Настаняване в специално подбрани 4* и 5* хотели!
✓ Включено посещение на парк Ла Вента – градът на олмеките във Виляермоса!
✓ Включено посещение на археологическите комплекси в Паленке, Укшмал и Чичен Ица!
✓ Включени 4 обяда и 3 вечери по програма!
✓ Включени 3 нощувки All Inclusive в хотел 5* в Ривиера Мая!
✓ Специален бонус изненада от Профи Травъл Център по време на пътуването!
Опит и традиция с Профи Травъл – над 40 групи годишно!


Програма:

Ден 1 /12.11.17, неделя / София – Франкфурт – Мексико сити

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 06:15. В 07:50 кацане на летище Франкфурт и продължение за Мексико в 13:30. Кацане в Мексико Сити в 18:50. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел NH Historico 4* или подобен, централно разположен. Нощувка.

Ден 2 /13.11.17, понеделник/ Мексико сити

След закуска целодневна обиколка на политическия, финансов и културен център на Мексико, включваща: Централния площад, „Големият храм” - последната уникална археологична разкопка в края на миналия век в центъра на Мексико (само отвън), Катедралата, Националния дворец с фреските на Диего Ривера, пресъздал историята на народа си по експресивен начин, парка Аламеда с Двореца на изящните изкуства (само отвън).
Програмата ни продължава с разглеждане на живописния квартал Койоакан, известен с прочутите си жители, сред които Фрида Кало и Диего Ривера, красиви площади, фонтани и църкви, носещи колониален дух. Посещение на църквата Св. Йоан Кръстител близо до основния площад в Койоакан и свободно време. Посещение на музея Долорес Олмедо – един от най-интересните частни музеи, с красива градина и ексклузивна колекция картини. Вечеря в местен ресторант и нощувка.

Ден 3 /14.11.17, вторник/ Мексико сити – Теотиуакан

След закуска отпътуване за Теотиуакан – „Мястото, където хората стават Богове”, разположен на 50 км северно от Мексико Сити. Градът бил център на процъфтяваща държава, достигнала разцвета си около 2-3 в. от н.е . Изкачването на Пирамидата на Слънцето, третата по големина пирамида в света, разглеждането на Пирамидата на Луната, Цитаделата и Булеварда на мъртвите определено пренасят в един друг свят, сякаш наистина на „свят на богове”, а прозренията, знанията и ритуалите на тази цивилизация учудват учените и до днес. Включена дегустация на текила и мескал. Включен обяд в Теотиуакан.
Връщане в Мексико сити и посещение на Антропологическия музей – един от десетте музеи в света с най-богати и значими колекции, разположен в парка Чапултепек. Разглеждане на основните зали, където са изложени артефакти и съкровища от културата на маите, ацтеките, олмеките, толтеките и други народи на древно Мексико, сред които са възстановената гробница на най-известния владетел на маите Пакал Велики и слънчевият камък на ацтеките. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 4 /15.11.17, сряда/ Мексико сити – Таско – Мексико сити

Целодневна екскурзия до Таско – уникално градче, амфитеатрално разположено на няколко хълма, със запазена невероятна атмосфера и архитектура от времето, когато се откриват най-богатите сребърни находища в Мексико и неговите околности. На път спирка в Куернавака и посещение на местната катедрала. Разходка в Таско около красивия главен площад с многото си работилници и магазинчета за сребро, разглеждане на църквата „Санта Приска”, богато украсена със сребро. Обяд в местен ресторант и връщане в Мексико сити. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 5 /16.11.17, четвъртък/ Мексико сити – Виляермоса – Паленке

Закуска (сух пакет) и ранен трансфер до летище за полет до Виляермоса. Кацане във Виляермоса и посещение на парк-музей Ла Вента - център на древните олмеки – една цивилизац ия, оставила много въпросителни и до днес.
Продължение за Паленке – столицата на Първото Царство на маите, построена само с ръчен труд от намиращите се наоколо варовикови камъни. Настаняване в хотел Villa Mercedes 4*. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 6 /17.11.17, петък/ Паленке – Агуа Азул – Паленке

След закуска посещение на археологическия комплекс на Паленке (ЮНЕСКО), уникален със своята архитектура, където е открита гробницата на Пакал Велики – един от най-известните владетели на маите. В перфектна хармония със заобикалящата джунгла, храмовете на града впечатляват с пропорционалните си форми и гениалността, с която са били построени. Свободно време за обяд. Продължение през същинската джунгла до красивите водопади и бързеи Агуа Азул, разположени на 60 км от Паленке или до високия 30 м водопад Мисол Ха в зависимост от климатичните условия. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 7 /18.11.17, събота/ Паленке – Кампече

След закуска отпътуване през полуостров Юкатан за Мексиканския залив и красивия, заобиколен от крепостни стени град Кампече. Разглеждане на колониалния град, известен с гостоприемността на своите жители и с красивите си къщи, боядисани в пастелни цветове. Настаняване в хотел Gamma by Fiesta Inn Campeche Malecón 4*, на брега на Мексиканския залив.
Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 8 /19.11.17, неделя/ Кампече – Укшмал – Мерида

Закуска и отпътуване за древния град на маите Укшмал. Разглеждане на археологическата зона, която е в списъка на световните паметници на културата. Укшмал е процъфтяващ град около 700 г. от н.е.
Тогава са построени много храмове и дворци, между които и Двореца на Губернатора, запазен и до днес - една от най-красивите здания на древната архитектура. Сградите на Укшмал представляват елегантна композиция от шлифовани и изрисувани камъни – основния строителен материал за красивите храмове, дворци и пирамиди.
Обяд в Укшмал и продължение за Мерида – най-големият град на провинция Юкатан. Панорамна обиколка на града и настаняване в хотел El Conquistador 5*. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 9 /20.11.17, понеделник/ Мерида – Чичен Ица – Ривиера Мая

След закуска отпътуване за може би най-интересния за туристите древен град на маите - Чичен Ица. Астрономическите и математическите знания на тази древна цивилизация намират тук своя апогей - Обсерваторията, Пирамидата на Кукулкан, Храмът на Войните и Свещеният кладенец учудват не само с перфектните си пропорции и архитектура, но и с цялостната си обвързаност с небесните тела и космоса.
Обяд и трансфер до най-известния мексикански курорт на Карибите - Ривиера Мая. Настаняване в хотел Barcelo Maya Grend Resort 5* или подобен на база All inclusive. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /21.11.17, вторник/ Ривиера Мая

Свободни дни за почивка на база All inclusive и възползване от всички прекрасни услуги и условия на хотела.

Ден 11 /22.11.17, сряда/ Ривиера Мая

Свободен ден на база All Inclusive за плаж и гмуркане. Възможност за записване на допълнителни мероприятия на място, като екологичния парк Xcaret с посещение на вечерно шоу, пресъздаващо древната история на Мексико. Наричан още "свещен природен рай" Xcaret е дом на много видове местни птици и застрашени животни, предлагащ уникален увеселителен атракцион, където посетителите могат да се забавляват, научавайки за природните и археологически забележителности и преживявайки най-колоритните мексикански традиции.

Ден 12 /23.11.17, четвъртък/ Ривиера Мая – Канкун - Франкфурт

Закуска и свободно време през деня. Трансфер до летище Канкун за директен полет на Луфтханза до Франкфурт в 22:45. Нощувка в самолета.

Ден 13 /24.11.17, петък / Франкфурт – София

Кацане на летище Франкфурт 14:45 и продължение за България в 17:00. Кацане в София в 20:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в Мексико - Кампече, Мексико сити, Мерида, Паленке и Ривиера Майа

Мексико е завладяващо цветно, контрастно и пълно с живот!
Казват, че Мексико е страна, от която не можеш да си тръгнеш, защото част от теб завинаги остава там. Искрящите плажове на Ривиера Мая, лазура на Карибско море и топлите лагуни на полуостров Юкатан примамват туристите, но тези които дръзнат да навлязат във вътрешността на страната са истински възнаградените, защото са почувствали душата на Мексико.
Красиви, непокътнати от времето пирамиди, древни руини на ацтеките, свещени храмове на маите, великолепни останки от културата на толтеките, уникални постройки сред непроходимата джунгла – Мексико е съхранило най-доброто от индианската култура.

Дати:

12 ноември 2017 - 24 ноември 2017

Цени:

Стандартен пакет:
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15-23 туристи 5 555 лв
Цена на летищни такси за всички международни и вътрешни полети* 745 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 65 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6 365 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София–Франкфурт–Мексико сити, Канкун–Франкфурт–София с включени летищни такси на авиокомпания Луфтханза;
• Самолетни билети Мексико сити – Виляермоса с включени летищни такси;
• 4 нощувки със закуски в хотел NH Historico 4* в Мексико сити;
• 2 нощувки със закуски в хотел Villa Mercedes 4* в Паленке;
• 1 нощувка със закуска в хотел Gamma by Fiesta Inn Campeche Malecón 4* в Кампече;
• 1 нощувка със закуска в хотел El Conquistador 5* в Мерида;
• 3 нощувки на база All Inclusive в хотел Barcelo Maya Beach 4* в Ривиера Мая;
• 4 обяда по програма - в Теотиуакан, Таско, Укшмал и Чичен Ица;
• 3 вечери по програма – в Мексико сити и 2 вечери в Паленке;
• Всички трансфери и обиколки по програма;
• Входни такси за посещаваните обекти;
• Местни екскурзоводи;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
• Такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г.
за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте
приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Подробна туристическа информация за Мексико.
* Летищните такси към момента на публикуването на офертата (28.02.2017) са в размер на 745 лв и се фиксират към датата на доплащане – 21.09.17, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Доплащане за настаняване в единична стая: на запитване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Целодневна екскурзия в екологичния парк Xcaret на цена от 120$ на човек, включваща :
- Достъп до всички съоръжения в парка, плажове, заливи и естествени водни басейни, както и водни дейности в подземната река;
- Използване на шнорхел оборудване;
- Обяд с включени напитки (безалкохолни напитки/вода/кафе);
- Спасителните жилетки;
- Шезлонги, хамаци и кътове за отдих;
- Тоалетни, съблекални и душове;
- "Xcaret Мексико Espectacular", музикално шоу-пътешествие през историята на Мексико.
• Напитки по време на хранене и лични разходи.

Важно!

• Общата цена на пътуването е валидна при група от минимум 15 човека!
• Необходими документи за записване: валиден задграничен паспорт /минимум 6 месеца от датата на отпътуване/, подписан договор с Профи Травъл Център и депозит в размер на 2000 лв на човек;
• Краен срок за събиране на групата: 18.08.2017;
• Доплащането на общата цена на пътуването става в срок до: 21.09.2017;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• За посещението на Мексико няма визи и задължителни ваксини.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Цените са изготвени при валутен курс на ОББ към 28.02.2017: 1USD=1.85лв и при увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център ЕООД си запазва правото да промени цената към датата на доплащане, която е 21.09.2017. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата цена на пътуването, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Ден 1 /12.11.17, неделя / София – Франкфурт – Мексико сити

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 06:15. В 07:50 кацане на летище Франкфурт и продължение за Мексико в 13:30. Кацане в Мексико Сити в 18:50. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел NH Historico 4* или подобен, централно разположен. Нощувка.

Ден 2 /13.11.17, понеделник/ Мексико сити

След закуска целодневна обиколка на политическия, финансов и културен център на Мексико, включваща: Централния площад, „Големият храм” - последната уникална археологична разкопка в края на миналия век в центъра на Мексико (само отвън), Катедралата, Националния дворец с фреските на Диего Ривера, пресъздал историята на народа си по експресивен начин, парка Аламеда с Двореца на изящните изкуства (само отвън).
Програмата ни продължава с разглеждане на живописния квартал Койоакан, известен с прочутите си жители, сред които Фрида Кало и Диего Ривера, красиви площади, фонтани и църкви, носещи колониален дух. Посещение на църквата Св. Йоан Кръстител близо до основния площад в Койоакан и свободно време. Посещение на музея Долорес Олмедо – един от най-интересните частни музеи, с красива градина и ексклузивна колекция картини. Вечеря в местен ресторант и нощувка.

Ден 3 /14.11.17, вторник/ Мексико сити – Теотиуакан

След закуска отпътуване за Теотиуакан – „Мястото, където хората стават Богове”, разположен на 50 км северно от Мексико Сити. Градът бил център на процъфтяваща държава, достигнала разцвета си около 2-3 в. от н.е . Изкачването на Пирамидата на Слънцето, третата по големина пирамида в света, разглеждането на Пирамидата на Луната, Цитаделата и Булеварда на мъртвите определено пренасят в един друг свят, сякаш наистина на „свят на богове”, а прозренията, знанията и ритуалите на тази цивилизация учудват учените и до днес. Включена дегустация на текила и мескал. Включен обяд в Теотиуакан.
Връщане в Мексико сити и посещение на Антропологическия музей – един от десетте музеи в света с най-богати и значими колекции, разположен в парка Чапултепек. Разглеждане на основните зали, където са изложени артефакти и съкровища от културата на маите, ацтеките, олмеките, толтеките и други народи на древно Мексико, сред които са възстановената гробница на най-известния владетел на маите Пакал Велики и слънчевият камък на ацтеките. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 4 /15.11.17, сряда/ Мексико сити – Таско – Мексико сити

Целодневна екскурзия до Таско – уникално градче, амфитеатрално разположено на няколко хълма, със запазена невероятна атмосфера и архитектура от времето, когато се откриват най-богатите сребърни находища в Мексико и неговите околности. На път спирка в Куернавака и посещение на местната катедрала. Разходка в Таско около красивия главен площад с многото си работилници и магазинчета за сребро, разглеждане на църквата „Санта Приска”, богато украсена със сребро. Обяд в местен ресторант и връщане в Мексико сити. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 5 /16.11.17, четвъртък/ Мексико сити – Виляермоса – Паленке

Закуска (сух пакет) и ранен трансфер до летище за полет до Виляермоса. Кацане във Виляермоса и посещение на парк-музей Ла Вента - център на древните олмеки – една цивилизац ия, оставила много въпросителни и до днес.
Продължение за Паленке – столицата на Първото Царство на маите, построена само с ръчен труд от намиращите се наоколо варовикови камъни. Настаняване в хотел Villa Mercedes 4*. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 6 /17.11.17, петък/ Паленке – Агуа Азул – Паленке

След закуска посещение на археологическия комплекс на Паленке (ЮНЕСКО), уникален със своята архитектура, където е открита гробницата на Пакал Велики – един от най-известните владетели на маите. В перфектна хармония със заобикалящата джунгла, храмовете на града впечатляват с пропорционалните си форми и гениалността, с която са били построени. Свободно време за обяд. Продължение през същинската джунгла до красивите водопади и бързеи Агуа Азул, разположени на 60 км от Паленке или до високия 30 м водопад Мисол Ха в зависимост от климатичните условия. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 7 /18.11.17, събота/ Паленке – Кампече

След закуска отпътуване през полуостров Юкатан за Мексиканския залив и красивия, заобиколен от крепостни стени град Кампече. Разглеждане на колониалния град, известен с гостоприемността на своите жители и с красивите си къщи, боядисани в пастелни цветове. Настаняване в хотел Gamma by Fiesta Inn Campeche Malecón 4*, на брега на Мексиканския залив.
Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 8 /19.11.17, неделя/ Кампече – Укшмал – Мерида

Закуска и отпътуване за древния град на маите Укшмал. Разглеждане на археологическата зона, която е в списъка на световните паметници на културата. Укшмал е процъфтяващ град около 700 г. от н.е.
Тогава са построени много храмове и дворци, между които и Двореца на Губернатора, запазен и до днес - една от най-красивите здания на древната архитектура. Сградите на Укшмал представляват елегантна композиция от шлифовани и изрисувани камъни – основния строителен материал за красивите храмове, дворци и пирамиди.
Обяд в Укшмал и продължение за Мерида – най-големият град на провинция Юкатан. Панорамна обиколка на града и настаняване в хотел El Conquistador 5*. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 9 /20.11.17, понеделник/ Мерида – Чичен Ица – Ривиера Мая

След закуска отпътуване за може би най-интересния за туристите древен град на маите - Чичен Ица. Астрономическите и математическите знания на тази древна цивилизация намират тук своя апогей - Обсерваторията, Пирамидата на Кукулкан, Храмът на Войните и Свещеният кладенец учудват не само с перфектните си пропорции и архитектура, но и с цялостната си обвързаност с небесните тела и космоса.
Обяд и трансфер до най-известния мексикански курорт на Карибите - Ривиера Мая. Настаняване в хотел Barcelo Maya Grend Resort 5* или подобен на база All inclusive. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /21.11.17, вторник/ Ривиера Мая

Свободни дни за почивка на база All inclusive и възползване от всички прекрасни услуги и условия на хотела.

Ден 11 /22.11.17, сряда/ Ривиера Мая

Свободен ден на база All Inclusive за плаж и гмуркане. Възможност за записване на допълнителни мероприятия на място, като екологичния парк Xcaret с посещение на вечерно шоу, пресъздаващо древната история на Мексико. Наричан още "свещен природен рай" Xcaret е дом на много видове местни птици и застрашени животни, предлагащ уникален увеселителен атракцион, където посетителите могат да се забавляват, научавайки за природните и археологически забележителности и преживявайки най-колоритните мексикански традиции.

Ден 12 /23.11.17, четвъртък/ Ривиера Мая – Канкун - Франкфурт

Закуска и свободно време през деня. Трансфер до летище Канкун за директен полет на Луфтханза до Франкфурт в 22:45. Нощувка в самолета.

Ден 13 /24.11.17, петък / Франкфурт – София

Кацане на летище Франкфурт 14:45 и продължение за България в 17:00. Кацане в София в 20:15. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ
Del Mar - Кампече

Del Mar - Кампече

Местоположение:

Разположен е на брега на морето в модерен район на един от най-красивите и древни градове в Мексико – Кампече, недалеч от центъра, ...

El Conquistador - Мерида

El Conquistador - Мерида

Местоположение:

Централно разположен на главния градски булевард Paseo Montejo на 1 км от центъра на Мерида, на 3 пресечки от Музея по антропология ...

Barcelo Maya Beach - Ривиера Мая

Barcelo Maya Beach - Ривиера Мая

Местоположение:

Хотелът е разположен на великолепен плаж с дължина повече от 2 км, фин бял пясък и кристално чисти води. На 25км е Плая дел Кармен, ...

Отзиви и мнения за Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!:

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Гергана Георгиева, 20.04.2017

Ползвах услугите на Профи Травъл за първи път. Пътуването в Мексико беше брилянтно! Мая е изключително грижовна и бих искала отново да пътуваме заедно.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Мая Трифонова, 20.04.2017

За първи път пътувах с Профи Травъл и с удоволствие бих искала да посетя други дестинации с вас. Представителят на Профи Травъл се раздава безрезервно, създава отлична организация и е изключителен професионалист. Отлично (6+).

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Наталия Апостолова, 20.04.2017

Редовно ползвам услугите на Профи Травъл. За екскурзията в Мексико мога да кажа, че беше с отлично избран маршрут и много интересна програма. Водачът на групата, Мая Тунева е много професионална - владее отлично работата, много лек и слънчев характер, в същото време много организирана. Желая да пътувам отново с Профи.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - сем Пехливанови, 07.12.2016

Редовно ползваме услугите на Профи Травъл Център. Чудесна екскурзия до Мексико, много сме доволни. Прекрасна, всеотдайна, слънчева Мая Тунева. С удоволствие продължаваме да пътуваме с Вас.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Олег Опрев, 07.12.2016

Редовни клиенти сме на Профи Травъл. Много сме доволни от екскурзията Вива Мексико 15 - 27.11.2016. Изключитилин професионализъм на водача Мая Тунева, организираност и грижа за хората. Внимателна и справедлива. Повече от отлична оценка и за местния екскурзовод в Мексико. Непременно ще ползваме отново услугите Ви.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - , 04.04.2016

Очаровани сме от Мексико - всичко беше отлично организирано! За първи път пътуваме с Профи Травъл Център и водачът на групата, Грета Русева беше всеотдайна с чудесна грижа към клиентите. Местният водач също беше на високо ниво! Благодарим за подготовката и екскурзията, желаем да пътуваме отново с Вас!
Веско, Катя и Лидия

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - , 21.03.2016

За пореден път сме много доволни от пътуването ни с Профи Травъл.Всичко по екскурзията до Мексико беше много добре организирано - хотели, трансфери, местно екскурзоводско обслужване, допълнителни екскурзии и бонус инзенадата.Грета е както грижовна така и отлично подготвена - добър професионалист.
Ники и Ася

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Д-р Митрушев и Д-р Йорданова, 04.04.2014

Редовно пътуваме с Профи Травъл и отново се връщаме от екскурзия много доволни.
Всичко беше много хубаво, водачът на групата - Мая, беше изключително добре подготвена, много отзивчива и мила.
Благодарим!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Сем. Згуреви, 04.04.2014

Невероятна екскурзия!
Водача на групата - Мая Тунева е очарователна, отзивчива, внимателна, грижовна, отговорна, с една дума тя ни ОМАЯ!
Винаги и само с Профи Травъл ще пътуваме вече!
Благодарим!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Десислава и Иван Иванови, 02.04.2014

Здравейте,

Редовни клиенти сме на Профи Травъл и за пореден път се убеждаваме, че в тази агенция са абсолютни професионалисти. Екскурзията до Мексико нямаше да бъде същата без нашия водач - Мая Тунева. Тя беше с отлична предварителна подготовка, перфектно организирана, усмихната, отзивчива и внимателна. Надяваме се и друг път да пътуваме с Мая!

Поздрави,
семейство Иванови.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Здравка Керкова, 02.04.2014

Здравейте,

За втори път пътувам с Профи Травъл и искам изкажа своята благодарност за цялостната организация на екскурзията до Мексико.
Водачът на групата - Мая Тунева, направи програмата успешна. Тази жена има изключителни качества на човек и ръководител. Невероятно организирана, точна, внимателна и грижеща се за нуждите на всеки един клиент. С такъв отговорен, уравновесен, умен човек, тръгвам и на края на света!
Благодаря ти, Мая!

Поздрави,
Здравка Керкова.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Пламен Пенев, 02.04.2014

Връщам се с невероятни впечатления от екскурзията в Мексико. Всичко беше перфектно - предварителната информация, хотелите, ресторантите, местните екскурзоводи. Просто нямам никакви забележки.
Най-вече искам да изразя своята благодарност към водача на групата - Мая Тунева. Тя е истински професионалист, точна, отзивчива и с индивидуален подход към всеки от групата.
С удоволствие бих пътувал с вас отново!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Мария Пенева, 02.04.2014

Много съм доволна от цялостната организация на екскурзията до Мексико.
Мая е отличен водач и съм много доволна, че пътувахме заедно.
Благодаря ти, Мая!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Петя Калинова, 02.04.2014

Здравейте,
искам отново да благодаря за всичко!
Екскурзията до Мексико беше назабравима, а затова допринесе водачът ни - Мая Тунева, която беше изключително подготвена и информирана за всеки един обект, грижовна и пунктуална.
Благодара и до нови срещи!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Надежда Гаврилова, 02.04.2014

За пореден път съм изключително доволна, че избрах да пътувам с Профи Травъл.
Програмата и цялостната организация на екскурзията в Мексико бяха отлични. Мая Тунева, която беше водач на групата, е един отлично изграден професионалист.
С най-голямо удоволствие бих пътувала отново с вас!
Поздрави,
Надежда Гаврилова.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Стоян и Верка Николов, 02.04.2014

Пътуването ни до Мексико беше изключително!
Невероятно доволни сме от всичко. Хотелите, ресторантите, допълнителните екскурзии и местните водачи бяха отлични.
За водача на групата - Мая Тунева, можем да кажем само едно - перфектна във всяко едно отношение.
С удоволствие бихме пътували отново с Профи Травъл.
Благодарим!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Мая и Васил Дончеви, 02.04.2014

За пръв път пътуваме с вашата агенция и сме изключително доволни. Всичко по организацията беше отлично - хотелското настаняване, трансферите, изхранването, местните екскурзоводи.
За водача на групата - Мая Тунева, можем да кажем само, че е отличен професионалист. С удоволствие бихме пътували отново с вас.
Благодарим!
Поздрави,
семейство Дончеви.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Детелин и Стела Василеви, 02.04.2014

Здравейте,
редовно пътуваме с Профи Травъл и за пореден път се убеждаваме, че са невероятни професионалисти.
Водачът на групата - Мая, беше изключително подготвена по всички детайли от пътуването, комуникативна и отзивчива с туристите, много отговорна и организирана. Мая, благодарим ти за приятната атмосфера, която създаде през това наше пътуване.

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО! - Вера Митрева, 02.04.2014

Здравейте,
за пръв път пътувам с Профи Травъл и искам да изразя своите благодарности към водача на групата - Мая Тунева. Мая беше невероятно компетентна и подготвена, внимателна към всеки един от туристите, отзивчива и лъчезарна.
Благодаря отново!
Поздрави,
Вера Митрева

РЕЗЕРВИРАЙ
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
САЩ - Източен, Западен бряг, Хаваи

САЩ - Източен, Западен бряг, Хаваи

Очаквайте нови дати 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франциско и Хаваи

от 11495лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

17.10 - 26.10.2017 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв 3099лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

20.11 - 29.11.2017 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4399лв 4199лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

30.11 - 11.12.2017 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4620лв 4420лв
Нова Година на Занзибар

Нова Година на Занзибар

29.12.2017 – 07.01.2018 

Едно незабравимо посрещане на Новата 2018 година сред райските плажове на 5 звезден хотел на остров Занзибар!

от 5330лв 5130лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

25.01 - 07.02.2018 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 8399 8199лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

29.01 – 11.02.2018  

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9490лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

11.02 – 22.02.2018 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв 4699лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

27.02 - 08.03.2018 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6099лв 5899лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

Септември 2017 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2790лв 2590лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Очаквайте нови дати! 

Куала Лумпур и остров Лангкави - перлите на Малайзия

от 3 099лв
Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Очаквайте нови дати! 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 4800 лв
Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Очаквайте нови дати! 

Великолепно съчетание на почивка и туризъм

от 2869лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Септември 2017 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5955лв 5755лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

Очаквайте нови дати! 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

от 6750лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4399лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати!  

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4090лв
Група Петербург през юли

Група Петербург през юли

Очаквайте нови дати! 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 1999лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ! 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2699лв 2499лв
Гранд тур на Китай

Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Най-добрата оферта на българския пазар - съчетание на цена с качество!

от 4919лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

Очаквайте нови дати! 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3999лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

Очаквайте нови дати! 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5588лв
Най-доброто от Китай в 12 дни

Най-доброто от Китай в 12 дни

Очаквайте нови дати! 

Пекин – Сиан – Гуйлин - терасите Лонци – Янгшуо – Шанхай

от 4699лв
Чудесата на Индия, Непал и Бутан

Чудесата на Индия, Непал и Бутан

Очаквайте нови дати! 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 6449лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

19.11 и 24.11.2017  

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 2345 2149лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

04.11- 19.11.2017  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5295лв 5095лв
search
Запишете се за нашия бюлетин Календар с предстоящи групи Отзиви и мнения Най-търсени предложения