В момента тази програма не се предлага. Свържете се с нас за информация кога ще бъде налична или за да ви предложим алтернативна програма.

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките

Версия за печат

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките Резервирай за резервация и въпроси:

15 дни/ 13 нощувки
Цена: от 6750 лв
Дати: Очаквайте нови дати!

 

Лима – Куско – Свещената долина – Мачу Пикчу – Пуно –
ез. Титикака – линиите Наска – Паракас

Прeдимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
Най-добрият сезон за посещение на Перу, когато времето в Андите е сухо и ясно!
Водач от ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР с опит по тази дестинация!
✓ Включени две допълнителни нощувки – една в Свещената долина на Инките и една близо до Мачу Пикчу, за да усетите напълно зареждащата сила на тези мистични места!
✓ Възможност за изкачване на впечатляващия връх на Андите – Уайна Пикчу, откъдето Инките са посрещали изгрева на слънцето със специални ритуали!
✓ Включени 4 вечери и 3 традиционни перуански обяда!
✓ Специален бонус по време на тура – участие в Деспачо церемония с местен шаман!
✓ Традиция и професионализъм – над 40 групи годишно до 6-те континента!


Програма:

Ден 1 /02 юни, петък/ София – Париж – Лима

Събиране на групата на летище София на Терминал 2 за полет до Париж в 07:10. Кацане в 09:10 и продължение за Лима с авиокомпания Ер Франс в 10:50. Пристигане в Перу в 16:15. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Four Points by Sheraton 4*, разположен в модерния квартал Мирафлорес.

Ден 2 /03 юни, събота/ Лима

След закуска полудневна панорамна обиколка на „Града на кралете”: посещава се главния площад „Пласа Майор”/ЮНЕСКО/, оригинално запазен от създаването му през 1535 г. и се разглеждат отвън сградите на Правителствения дворец; на Кметството; на Катедралата; на къщата Ойдор и на двореца „Торе Тагле”. Посещение на манастира „Сан Франциско”. Специалният акцент по време на обиколката е влизането в Каса Алиага – най-старото и най-добре запазено колониално имение в цяла Америка, притежавано от една и съща фамилия от 1535 г. до днес. Продължение към частния музей „Ларко Херера” и неговата уникална колекция от произведения на изкуството, мумии, перуански тъкани, еротична керамика и др. Турът завършва с панорамна обиколка на Тихоокеанското крайбрежие на Лима със стоп при красивия Parque del Amor и стоп при Larcomar - най-големият шопинг комплекс на крайбрежието, откъдето се разкрива невероятна панорамна гледка към океана и околните планини. Свободно време за обяд и самостоятелна разходка.
Вечерта по желание посещение на традиционен ресторант с включена вечеря с местни деликатеси и фолклорно шоу с музика и танци от различни части на Перу.

Ден 3 /04 юни, неделя/ Лима – Куско

Трансфер до летище и в 11:00 полет до „Златния град” на Инките – Куско, разположен на около 3 250 м н. в. В 12:35 пристигане в Куско, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Есо Inn Hotel 4*. Свободно време за аклиматизация и почивка. Нощувка.

Ден 4 /05 юни, понеделник/ Куско

Закуска. Организирана полудневна екскурзия включваща историческия център на Куско /ЮНЕСКО/ с Храма на Слънцето Кориканча, Катедралата и Плаза де Армас, след което групата се изкачва с автобус по стръмния път над града, за да се запознае с най-внушителния строеж от епохата на Инките – впечатляващата крепост Саксайхуаман. Посещават се още баните Тамбомачай, храма Кенко и червената крепост Пука Пукара. Връщане в хотела, свободно време за обяд и самостоятелно разглеждане на многобройните забележителности и музеи на Куско. Нощувка.

Ден 5 /06 юни, вторник/ Куско – Юкай

Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Свещената долина и главния град в нея – Олантайтамбо, построен при управлението на Пачакутек, най-успешният владетел на Инките. Разглеждат се запазените руини от цял комплекс сгради, които включват Цитаделата, Храма на Слънцето и жилищата на древните Инки, живописно разположени в долината на река Урубамба. По пътя се посещава ферма за отглеждане на лами, както и пъстрия индиански пазар в Писак. Настаняване в хотел Sonesta Posada del Inka 3*+, разположен в малкото градче Юкай. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 6 /07 юни, сряда/ Свещената долина – Мачу Пикчу

Закуска. Ранно заминаване с панорамен влак – Vistadome до Мачу Пикчу, за да се срещнем с една от най-големите загадки в света. Влакът се придвижва по специален релсов път по стръмните склонове на Андите и позволява гледка към каньона, който води през Свещената долина към джунглата и Мачу Пикчу. Трансфер с автобус от Агуас Калиентес до Мачу Пикчу, намиращ се на 2430 м н. в. и състоящ се от 200 постройки, изградени сред невероятен природен декор. Величието на природата тук сякаш е породила и гениалността на древните Инки да сътворят с изключителна прецизност този уникален град. Свободно време за самостоятелна разходка и снимки на Мачу Пикчу. Следобяд настаняване в хотел Еl Mapi 3*+ в Агуас Калиентес. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 7 /08 юни, четвъртък/ Мачу Пикчу – Куско

Закуска. По желание ранно ставане и повторно посещение на Мачу Пикчу с наблюдаване на изгрева на слънцето над сакралното за Инките място. Възможност за кратък едночасов трекинг тур до Уайна Пикчу – в превод „Младия връх”, висок 2720 м, откъдето най-добре се разкрива гениалното творение на древните строители. Следобед връщане с влак до Куско. Настаняване в хотел Есо Inn Hotel 4*. Свободно време за вечеря.

Ден 8 /09 юни, петък/ Куско – Пуно

Закуска и отпътуване за Пуно, пристанище на езерото Титикака – най-високото плавателно езеро в света, разположено на 3 800 м н.в. По пътя посещение на бароковата църква от 17 в. при Андауалияс, често наричана «Американската Сикстинска капела» заради впечатляващите си фрески. Обяд и разглеждане на руините от Храма на Виракоча, разположен край малкото индианско градче Ракчи. Разглеждане и на Музея в Пукара, където ще видим редица каменни стели и зооморфни артефакти, разкриващи живота на хората по тези места преди идването на испанците. Пристигане в Пуно в късния следобяд и настаняване в хотел Jose Antonio 4*, разположен край бреговете на езерото. Тук, от панорамната тераса на хотела, може да се насладите на един от най-красивите залези в Перу. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 9 /10 юни, събота/ Пуно

Закуска. Сутринта екскурзия с лодка до островите Урос, където живеят така наречените “езерни хора”. Те са изградили своите наколни жилища върху платформи от тръстика и изцяло се изхранват и преживяват от езерото. Запознаване с техните обичаи, съхранили в най-истински вид традициите на предците им. Продължение към остров Такиле, населен от „такиленьос” друга индианска народност, говорещи езика кечуа и също запазили древните си обичаи и атрактивни традиционни облекла. Включен обяд в местен ресторант и връщане в хотела. Нощувка.

Ден 10 /11 юни, неделя/ Пуно – Лима – Паракас

Закуска. Трансфер до летището в Хулиака и полет за Лима в 13:15. Кацане в Лима в 14:50, посрещане и трансфер до Паракас – курорт, разположен на Тихоокеанското крайбрежие. Настаняване в хотел Doubletree by Hilton Paracas 5*. Вечеря и нощувка.

Ден 11 /12 юни, понеделник/ Паракас

След закуска за всички желаещи да летят над платото Наска – трансфер до летището в Писко. Полетът над платото Наска продължава час и половина и е единственият начин да се видят мистериозните линии, издълбани в пясъчната скала преди повече от 2000 години и останали непокътнати от ерозията. Желаещите ще имат уникалната възможност да видят над 32 фигури, с огромни размери, наподобяващи маймуна, паяк, пеликан, кондор, риба, влечуги и др., за произхода на които съвременната наука все още не е дала окончателен отговор. Връщане в хотела. Свободно време за вечеря.

Ден 12 /13 юни, вторник/ Паракас – Лима

Сутринта за всички желаещи предстои едно вълнуващо морско пътешествие с моторна лодка до Балестовите острови, част от Националния резерват Паракас, където живеят морски лъвове, тюлени, делфини и много видове птици – една наистина уникална конгломерация от екзотични морски обитатели, защитена от ЮНЕСКО. Закуска в хотела и отпътуване обратно за Лима. Настаняване в хотел Four Points by Sheraton 4*.
Вечерта по желание може да се включите в нощния ни тур, по време на който ще посетим „Магическия кръг на водата”– 13 интерактивни фонтана с много цветове, светлини и музика. Фонтаните са уникални за Латинска Америка и са влезли в рекордите на Гинес. Те са голямо забавление за малки и големи, но ако не внимавате може да се измокрите! Връщане в хотела и нощувка.

Ден 13 /14 юни, сряда/ Лима – Париж

Закуска. Свободно време в Лима за последен шопинг или за самостоятелна разходка в столицата. По желание разглеждане на уникалния археологически комплекс Хуака Пуклана, разположен в квартал Мирафлорес. Освобождаването на стаите става до обяд. Трансфер за летище и полет до Европа в 18:25. Нощувка в самолета.

Ден 14 /15 юни, четвъртък/ Париж

Кацане в Париж в 13:40. Нощувка в хотел 3* на летище Шарл дьо Гол. Свободно време за вечеря и по желание посещение на центъра на Париж.

Ден 15 /16 юни, петък/ Париж – София

Закуска. Придвижване до Терминал 2Е на летище Шарл дьо Гол и полет за София в 12:25. Кацане в София в 16:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в Перу - Куско, Лима, Мачу Пикчу, Паракас и Пуно

Колко могъща може да е силата на едно свещено място? Има ли друго място, където сътвореното от хората и изваяното от природата да се съчетават с такава поразителна красота? Вижте Мачу Пикчу – съкровището на Андите и си отговорете сами!
Легендарният Мачу Пикчу е разположен в непристъпните Анди на 2500 м н. в. За инките Мачу Пикчу бил място за магия и тайнства. Как ли са се чувствали непосветените, когато на зимното слънцестоене си проправяли път по пътеките към планинския връх? Стояли в хладината на изгрева, а със засилването на светлината, както предсказвали жреците, камъкът оживявал и слънчевите лъчи се процеждали по издълбаните от светите хора бразди... С нахлуването на испанците, империята на инките се разпаднала, но Мачу Пикчу останал невредим. През следващите 300 г. Мачу Пикчу спял в покой, необезпокояван в прегръдките на джунглата. Град, споменаван само в легендите. После, в началото на 20 в., американският преподавател по история Хайръм Бингъм, ръководен от старите ръкописи, се изкачил до „Великия връх”. Древният град отново се събудил за всички, търсещи ново начало...

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

- Стандартен пакет
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 20 туристи 6 750 лв
Цена на летищни такси * 1049 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 70 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 7869 лв

Общата цена на пътуването включва:

• самолетен билет София–Париж–Лима–Париж–София с включени летищни такси на авиокомпания Ер Франс;
• самолетни билети Лима–Куско и Хулиака–Лима с включени летищни такси на Lan Airlines;
• 12 нощувки в хотели 3*+, 4* и 5* в Перу;
• 12 закуски, 5 вечери и 3 обяда по програмата в Перу;
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* на летище Шарл дьо Гол;
• всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, съобразен с броя на групата;
• входни такси на посещаваните обекти, описани в програмата;
• целодневна туристическа обиколка на Лима с автобус и екскурзовод;
• туристическа обиколка на Куско с автобус и екскурзовод;
• целодневна обиколка с автобус и екскурзовод на Свещената долина;
• посещение на Мачу Пикчу и туристическа обиколка с местния екскурзовод;
• билет за влак Vistadome: Олантайтамбо - Мачу Пикчу - Куско;
• екскурзия с лодка по езерото Титикака до островите Урос и остров Такиле;
• водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР;
• местно екскурзоводско обслужване;
• подробна предварителна туристическа информация за Перу;
• застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (10.02.2017) са в размер на 1049 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане – 28.04.2017, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• вечеря в традиционен ресторант с шоу програма в Лима: 42 USD на човек;
• трекинг тур до Уайна Пикчу с местен водач и водач от Профи Травъл Център и включена входна такса за повторно посещение на Мачу Пикчу: 115 USD на човек;
• полет над платото Наска от Писко*: 261 USD на човек (провежда се при благоприятни климатични условия);
* Летище Писко се намира на 1ч. полет от платото Наска, като така се спестява 3,5ч трансфер до платото с автобус.
• екскурзия с лодка до Балестовите острови в Тихия океан: 33 USD на човек;
• посещение на фонтаните в Лима: 33 USD на човек;
• застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 20 лв на човек;
• напитки по време на хранене и разходи за лични нужди.

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 15 туриста.
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на екскурзията; подписан договор с ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 2000 лв на човек;
• Поради високата надморска височина на някои от посещаваните градове, при записване е необходимо представяне на бележка от личния лекар, че съответното лице не страда от проблеми на дихателните органи и сърдечно-съдовата система.
• Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• Краен срок за събиране на групата: 28.04.2017;
• Доплащането на общата цена на пътуването става до: 28.04.2017.
• За посещение на Перу не се изисква виза и за районите, включени в тази програма, няма задължителни ваксини.
• Посочените хотели могат да бъдат сменени с подобни от същата категория.
• Всички допълнителни екскурзии се провеждат при минимум 15 туриста. Те се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• Цените са изготвени при курс 1USD=1,84 лева на ОББ към 10.02.17 и при промяна на валутния курс на щ. долар към лв с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената към момента на доплащане, който е 28.04.2017. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Профи Травъл не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. Стефан Караджа 2.

Програма:

Ден 1 /02 юни, петък/ София – Париж – Лима

Събиране на групата на летище София на Терминал 2 за полет до Париж в 07:10. Кацане в 09:10 и продължение за Лима с авиокомпания Ер Франс в 10:50. Пристигане в Перу в 16:15. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Four Points by Sheraton 4*, разположен в модерния квартал Мирафлорес.

Ден 2 /03 юни, събота/ Лима

След закуска полудневна панорамна обиколка на „Града на кралете”: посещава се главния площад „Пласа Майор”/ЮНЕСКО/, оригинално запазен от създаването му през 1535 г. и се разглеждат отвън сградите на Правителствения дворец; на Кметството; на Катедралата; на къщата Ойдор и на двореца „Торе Тагле”. Посещение на манастира „Сан Франциско”. Специалният акцент по време на обиколката е влизането в Каса Алиага – най-старото и най-добре запазено колониално имение в цяла Америка, притежавано от една и съща фамилия от 1535 г. до днес. Продължение към частния музей „Ларко Херера” и неговата уникална колекция от произведения на изкуството, мумии, перуански тъкани, еротична керамика и др. Турът завършва с панорамна обиколка на Тихоокеанското крайбрежие на Лима със стоп при красивия Parque del Amor и стоп при Larcomar - най-големият шопинг комплекс на крайбрежието, откъдето се разкрива невероятна панорамна гледка към океана и околните планини. Свободно време за обяд и самостоятелна разходка.
Вечерта по желание посещение на традиционен ресторант с включена вечеря с местни деликатеси и фолклорно шоу с музика и танци от различни части на Перу.

Ден 3 /04 юни, неделя/ Лима – Куско

Трансфер до летище и в 11:00 полет до „Златния град” на Инките – Куско, разположен на около 3 250 м н. в. В 12:35 пристигане в Куско, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Есо Inn Hotel 4*. Свободно време за аклиматизация и почивка. Нощувка.

Ден 4 /05 юни, понеделник/ Куско

Закуска. Организирана полудневна екскурзия включваща историческия център на Куско /ЮНЕСКО/ с Храма на Слънцето Кориканча, Катедралата и Плаза де Армас, след което групата се изкачва с автобус по стръмния път над града, за да се запознае с най-внушителния строеж от епохата на Инките – впечатляващата крепост Саксайхуаман. Посещават се още баните Тамбомачай, храма Кенко и червената крепост Пука Пукара. Връщане в хотела, свободно време за обяд и самостоятелно разглеждане на многобройните забележителности и музеи на Куско. Нощувка.

Ден 5 /06 юни, вторник/ Куско – Юкай

Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Свещената долина и главния град в нея – Олантайтамбо, построен при управлението на Пачакутек, най-успешният владетел на Инките. Разглеждат се запазените руини от цял комплекс сгради, които включват Цитаделата, Храма на Слънцето и жилищата на древните Инки, живописно разположени в долината на река Урубамба. По пътя се посещава ферма за отглеждане на лами, както и пъстрия индиански пазар в Писак. Настаняване в хотел Sonesta Posada del Inka 3*+, разположен в малкото градче Юкай. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 6 /07 юни, сряда/ Свещената долина – Мачу Пикчу

Закуска. Ранно заминаване с панорамен влак – Vistadome до Мачу Пикчу, за да се срещнем с една от най-големите загадки в света. Влакът се придвижва по специален релсов път по стръмните склонове на Андите и позволява гледка към каньона, който води през Свещената долина към джунглата и Мачу Пикчу. Трансфер с автобус от Агуас Калиентес до Мачу Пикчу, намиращ се на 2430 м н. в. и състоящ се от 200 постройки, изградени сред невероятен природен декор. Величието на природата тук сякаш е породила и гениалността на древните Инки да сътворят с изключителна прецизност този уникален град. Свободно време за самостоятелна разходка и снимки на Мачу Пикчу. Следобяд настаняване в хотел Еl Mapi 3*+ в Агуас Калиентес. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 7 /08 юни, четвъртък/ Мачу Пикчу – Куско

Закуска. По желание ранно ставане и повторно посещение на Мачу Пикчу с наблюдаване на изгрева на слънцето над сакралното за Инките място. Възможност за кратък едночасов трекинг тур до Уайна Пикчу – в превод „Младия връх”, висок 2720 м, откъдето най-добре се разкрива гениалното творение на древните строители. Следобед връщане с влак до Куско. Настаняване в хотел Есо Inn Hotel 4*. Свободно време за вечеря.

Ден 8 /09 юни, петък/ Куско – Пуно

Закуска и отпътуване за Пуно, пристанище на езерото Титикака – най-високото плавателно езеро в света, разположено на 3 800 м н.в. По пътя посещение на бароковата църква от 17 в. при Андауалияс, често наричана «Американската Сикстинска капела» заради впечатляващите си фрески. Обяд и разглеждане на руините от Храма на Виракоча, разположен край малкото индианско градче Ракчи. Разглеждане и на Музея в Пукара, където ще видим редица каменни стели и зооморфни артефакти, разкриващи живота на хората по тези места преди идването на испанците. Пристигане в Пуно в късния следобяд и настаняване в хотел Jose Antonio 4*, разположен край бреговете на езерото. Тук, от панорамната тераса на хотела, може да се насладите на един от най-красивите залези в Перу. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 9 /10 юни, събота/ Пуно

Закуска. Сутринта екскурзия с лодка до островите Урос, където живеят така наречените “езерни хора”. Те са изградили своите наколни жилища върху платформи от тръстика и изцяло се изхранват и преживяват от езерото. Запознаване с техните обичаи, съхранили в най-истински вид традициите на предците им. Продължение към остров Такиле, населен от „такиленьос” друга индианска народност, говорещи езика кечуа и също запазили древните си обичаи и атрактивни традиционни облекла. Включен обяд в местен ресторант и връщане в хотела. Нощувка.

Ден 10 /11 юни, неделя/ Пуно – Лима – Паракас

Закуска. Трансфер до летището в Хулиака и полет за Лима в 13:15. Кацане в Лима в 14:50, посрещане и трансфер до Паракас – курорт, разположен на Тихоокеанското крайбрежие. Настаняване в хотел Doubletree by Hilton Paracas 5*. Вечеря и нощувка.

Ден 11 /12 юни, понеделник/ Паракас

След закуска за всички желаещи да летят над платото Наска – трансфер до летището в Писко. Полетът над платото Наска продължава час и половина и е единственият начин да се видят мистериозните линии, издълбани в пясъчната скала преди повече от 2000 години и останали непокътнати от ерозията. Желаещите ще имат уникалната възможност да видят над 32 фигури, с огромни размери, наподобяващи маймуна, паяк, пеликан, кондор, риба, влечуги и др., за произхода на които съвременната наука все още не е дала окончателен отговор. Връщане в хотела. Свободно време за вечеря.

Ден 12 /13 юни, вторник/ Паракас – Лима

Сутринта за всички желаещи предстои едно вълнуващо морско пътешествие с моторна лодка до Балестовите острови, част от Националния резерват Паракас, където живеят морски лъвове, тюлени, делфини и много видове птици – една наистина уникална конгломерация от екзотични морски обитатели, защитена от ЮНЕСКО. Закуска в хотела и отпътуване обратно за Лима. Настаняване в хотел Four Points by Sheraton 4*.
Вечерта по желание може да се включите в нощния ни тур, по време на който ще посетим „Магическия кръг на водата”– 13 интерактивни фонтана с много цветове, светлини и музика. Фонтаните са уникални за Латинска Америка и са влезли в рекордите на Гинес. Те са голямо забавление за малки и големи, но ако не внимавате може да се измокрите! Връщане в хотела и нощувка.

Ден 13 /14 юни, сряда/ Лима – Париж

Закуска. Свободно време в Лима за последен шопинг или за самостоятелна разходка в столицата. По желание разглеждане на уникалния археологически комплекс Хуака Пуклана, разположен в квартал Мирафлорес. Освобождаването на стаите става до обяд. Трансфер за летище и полет до Европа в 18:25. Нощувка в самолета.

Ден 14 /15 юни, четвъртък/ Париж

Кацане в Париж в 13:40. Нощувка в хотел 3* на летище Шарл дьо Гол. Свободно време за вечеря и по желание посещение на центъра на Париж.

Ден 15 /16 юни, петък/ Париж – София

Закуска. Придвижване до Терминал 2Е на летище Шарл дьо Гол и полет за София в 12:25. Кацане в София в 16:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ
Jose Antonio – Пуно

Jose Antonio – Пуно

Местоположение:

Jose Antonio Puno е първият четиризвезден хотел на 3800 м надморска височина. Открит е през месец март 2008 г. Разположен е на 5 ...

Eco Inn - Куско

Eco Inn - Куско

Местоположение:

Eco Inn е нов хотел разположен в близост до централният площад на Куско, на входа на най-големият занаятчийски пазар в града. Хотелът ...

Отзиви и мнения за Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките:

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките 12-26.06.16 - Лозинка Петрова, 06.07.2016

Много съм доволна от екскурзията до Перу! От сърце благодаря на Мая Тунева и съм изумена от грижата й за групата. Не съм виждала такава грижа в други екскурзии и агенции. Желая да пътувам отново с Вас!

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките 12-26.06.16 - сем. Михайлови, 06.07.2016

За пръв път ползваме услугите на Профи Травъл. Мая Тунева ни предостави широкообхватна предварителна информация и за екскурзията, и за местата, и за местните нрави, което ни беше много полезно. Много грижовна, организирана, с желание да съдейства на всеки от групата, без да засегне интереса на групата като цяло. Много усмихната и ведра. Ще ни липсва усещането за "компактност":-) ... Определено желаем да пътуваме отново заедно.

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките 12-26.06.2016 - Кина и Лъчезар Чутуркови, 06.07.2016

Много сме доволни от екскурзията до Перу - информативни, увлекателни местни екскурзоводи,отлично представяне на водача - организацията на Мая Тунева беше перфектна! Много благодарим!

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките 12-26.06.16 - Елианна и Радослав Тоневи, 06.07.2016

Редовно ползваме услугите на Профи Травъл. Още един път благодарим на Мая Тунева за прекрасната екскурзия в Перу, неповторимите изживявания и нейното търпение. Желаем Ви чудесно лято. В очакване сме на нови срещи.

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките - Стоилка Пенчева, 10.07.2015

Сърдечни поздрави на целия екип на ПРОФИ ТРАВЪЛ!

Пища Ви от Пловдив.Преди няколко дни се завърнах от екскурзия в Перу с Ващия оператор.С най-голямо удоволствие споделям възхищението си от прекрасната организация и професионализъм на екипа Ви!Най-напред ме впечатли добрата предварителна информация за всички подробности около пътуването-исторически сведения,настаняване,хотели,практически съвети и дори избор на меню!Коректните договорни отношения и контакти-също.Като турист,особено на дълги дестинации,имам съвсем скромен опит.За мен това пътуване беше и мисия,и изпитание,и най-вече-мечта.Имах притеснения,но благодарение на отличната организация пътуването се превърна в незабравимо преживяване!Искам специално да споделя възхищението си от Ани Орозова-нашия водач!Изключително енергична,подготвена,деликатна,позитивна!Умееща да привлече вниманието и деликатно да се отдръпне,да реагира бързо и да е в добро настроение!Удобството при пътуване,перфектната организация с багажите,добрите хотели и храна също допринесоха за усещането за сигурност.Отзивите на мои познати,които са пътували с вашия туроператор,се оказаха реални!Преживяванията в Перу ще останат незабравими за мен и ще ги свързвам винаги с ПРОФИ ТРАВЪЛ! Бъдете здрави и все така сбъдвайте мечти!Благодаря от сърце!

Екскурзия до Перу 26.06 - 09.07.14 - Тодор Бакърджиев, 10.07.2014

Отличен 6+ за представителя на Профи Травъл - Ани Орозова!

Екскурзия до Перу 26.06 - 09.07.14 - Соня Вучкова, 10.07.2014

Доволна съм от проведената екскурзия. Ани е на висота - компетентна, комуникативна и отзивчива!

Екскурзия до Перу 26.06 - 09.07.14 - Маринка Атанасова, 09.07.2014

За пръв път ползвам услугите на Профи Травъл. Много съм доволна от настаняването, изхранването и организацията. Местните водачи бяха интересни, атрактивни и добре информирани, а Ани Орозова беше всеотдайна! Бих пътувала отново с Профи до Тибет и Непал, Индия и Южна Африка с водопадите Виктория.

Екскурзия до Перу 30.05-13.06.14 - Д-р Румен Иванов, 25.06.2014

Не мога да си представя по-добър човек, водач, ерудит от Мая. За кой ли път? Това е гордост за PROFI TRAVEL. Цялата група е във възторг от пчеличката Мая.

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките - Мария и Надя Цветкови, 18.06.2014

Прекрасно пътуване! Мая е перфектен, отдаден и сърдечен човек! Благодаря!

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките - Ваня Андонова, 15.06.2014

Мая Тунева е безупречна! Местните екскурзоводи са на ниво. Особено Ода, която през цялото време даваше изчерпателна информация. Пожелавам да сте винаги така точни и отговорни към своите клиенти.

Екскурзия до Перу - Изгубеният свят на инките - Зоя и Иван Фурнаджиеви, 15.06.2014

Мая е много ерудирана, подготвена, отзивчива, перфектна.

Изгубеният свят на инките 30.05-13.06.14 - Марийка Петрова, 14.06.2014

Всичко предприето от ръководителя на групата е перфектно. Благодаря за голямото търпение и голямото сърце, което имаш Мая!

РЕЗЕРВИРАЙ
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

30.11 - 11.12.2017 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4820 4620лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4400 лв 4200 лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

11.02 – 22.02.2018 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4899лв
Тропическият рай на Коста Рика

Тропическият рай на Коста Рика

05.04 - 15.04.2018 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 5299 4999лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 9490лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

20.11 - 29.11.2017 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4599 лв
Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

24.02 - 08.03.2018 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5275 5075 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

27.02 - 08.03.2018 

Вълнуващо сафари и почивка в луксозен 5* хотел в Занзибар

от 6099лв 5899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

02.03 - 11.03.2018 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Южноафриканско Приключение

Южноафриканско Приключение

12.03 - 22.03.2018 

Кейптаун-Нос Добра Надежда-Sun City-Водопади Виктория!

от 5790 5490лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

06.04 - 17.04.2018 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5440 лв 5140 лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

07.04 – 17.04.2018  

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5505 лв
Група Петербург през юли

Група Петербург през юли

24.05 - 29.05.2018 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 2300 2150лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

Януари и Февруари 2018 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2730 лв 2530 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Януари и Февруари 2018 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5550в 5350лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати!  

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4090лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ! 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2699лв 2499лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

Очаквайте нови дати! 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3999лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

17.10 - 26.10.2017 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

05.12 и 12.12.2017 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 2345 2149лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

04.11- 19.11.2017  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5295лв 5095лв
Банкок и остров Пукет

Банкок и остров Пукет

03.12 и 10.12.2017 

Екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове и азиатско гостоприемств

от 974лв 876лв
Северното сияние

Северното сияние

18.01.18, 14.02.18 и 28.02.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

06-21.11.17 и 13-28.11.17 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 3360 лв 3260 лв
Най-доброто от Кения и Танзания

Най-доброто от Кения и Танзания

Февруари 2018! 

„Отивам на сафари в Африка!” - мечтата на всеки авантюрист!

7355 лв 7155 лв