Ca`San Polo - Венеция 3 звезди

Версия за печат

Ca`San Polo - Венеция Резервирай за резервация и въпроси:

Местоположение:

Един наистина уникален хотел, разположен в историческия и спокоен квартал San Polo - една от най-живописните части в Стария град на Венеция. Хотелът първоначално е позициониран в античен дворец от 1400 г., реновиран през 2003 г. Централното разположение, спокойната и уютна атмосфера и безупречното обслужване превръщат Ca`San Polo в едно чудесно място за почивка и идеален изходен пункт за разглеждане на Венеция.

Настаняване:

Хотелът се състои от три етажа, разположени един над друг и свързани с асансъор. Стаите (15 на брой) са комфортни и елегантни - някои разполагат с легла с площ 4 кв.м. Обзаведени са с климатик, минибар, сейф, сателитна TV, телефон, баня с душ или вана.

Хранене и развлечения:

Гостите могат да се потопят напълно в една типично венецианска атмосфера и да се насладят на уютното помещение за закуска, светло и просторно, разположено под покрива на сградата с красива "алтана" над него - типична дървена тераса, характерна за стара Венеция.

search
Запишете се за нашия бюлетин Календар с предстоящи групи Обща политика за защита на личните данни и Декларация за поверителност Отзиви и мнения Най-търсени предложения