" /> Великден на Сейшелски острови - празнично предложение в остров Махе, Сейшелски острови

Великден на Сейшелски острови

Версия за печат

Великден на Сейшелски острови Резервирай за резервация и въпроси:

10 дни/ 7 нощувки
Цена: от 3099лв
Дата: Очаквайте нови дати!

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

Посрещнете Великден на Сейшелските острови - едни от най-приказните острови в света!


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ Гарантирани седалки по полетите на авиокомпания Turkish Airlines!
✓ Най-добрият сезон за посещение на Сейшелските острови със средна температура на въздуха 28° и 27° на водата!
✓ Настаняване само в изпитани хотели 4 и 5* звезди предлагащи максимален комфорт на всички пътуващи!
✓ Възможност за включване в допълнителни екскурзии с цел опознаване на трите най популярни и туристически острова – Ла Диг, Праслин и Махе!
✓ Възможност за посещение на Национален парк Vallee de Mai на о-в Праслин включен в списъка на ЮНЕСКО!
✓ Уникална възможност да видите редки видове птици и палми, гигантските сухоземни костенурки и прочутия кокосов орех “Coco de Mar”!
✓ Професионализъм и качество – повече от 40 програми годишно до 6те континента!

Програма:

Ден 1 /06.04.2018, петък/ София – Истанбул

Излитане от София с полет на Turkish Airlines в 21:40 и кацане в 23:05 в Истанбул.

Ден 2 /07.04.2018, събота/ Истанбул – Махе

Продължение за Махе в 01:40 и кацане в 10:55. Трансфер и настаняване в хотел по избор. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка.

Ден 3 - 8 /08.04 - 13.04.2018, неделя - петък/ Махе

6 свободни дни за почивка. По желание можете да прекарвате времето си на плажа или да се включите в спортните активности, които всеки хотел предлага. На място срещу допълнително заплащане можете да се запишете за някоя от следните екскурзии:
Целодневна автобусна обиколка на о-в Махе с включен обяд.
О-в Махе е най-големият остров на архипелага. На него е разположена столицата на Сейшелската република – град Виктория /най-малката столица в света/. Островът има планински релеф, а най-високата точка е на 900 м от морското ниво и потъва в разкошна зеленина. На о-в Махе има 70 плажа, като най-популярен е Бо Валон на северния бряг на острова. Недалеч от о-в Махе е разположена група от 4 малки острова, обявени през 1973 г. за Национален морски парк. Сега във водите на резервата обитават повече от 150 вида риби, срещат се уникални корали и раковини.
По време на екскурзията първо се посещава столицата Виктория с двата
най-интересните обекта - Часовниковата кула и пазара Sir Selwyn-Selwyn
Clark. Кулата е миниатюрно копие на построената часовникова кула в Лондон
през 1897 г., която се намира на кръстовището на Виктория Стрийт и Воксхол
Бридж Роуд. На Сейшелите тя е издигната 6 години по-късно – през 1903 г.
по поръчка на тогавашния управник като мемориал в чест на кралица
Виктория, починала през 1901 г.
Пазарът във Виктория е интересен със своя пъстър дизайн . Тук можете да си закупите от рибни продукти до ръчно изработени сувенири както и различни видове подправки и билки типични за Сейшелските острови.
Предвижването продължава по най-интересния участък на острова, а това e 14 км дългият път Sans Souci. По време на пътуването ще се насладите на великолепните гледки към западното крайбрежие с прекрасни лагуни и прилежащи острови. Следва кратък стоп на историческото място Mission Lodge, откъдето се разкрива прекрасна панорама. Обяд в местен ресторант с креолска кухня. След обяд отпътуване за южното крайбрежие, където ще посетите ботаническата градина и ще видите растения и птици ендемични за Сейшелите.
Последната част от програмата включва посещение на местно занаятчийско селце, където ще можете да видите типичните креолски къщи и да си закупите сувенири.
Целодневна екскурзия до о-в Праслин с посещение на Национален парк Vallee de Mai включен в списъка на ЮНЕСКО и плажа Anse Lazio.
О-в Праслин е вторият по големина в архипелага, както по размери, така и по брой на населението. Неговите планини полегато и плавно се спускат към брега, а в средата на острова се простира естествена джунгла превърната в Национален резерват.
По време на екскурзията ще посетите точно този парк, където вирее палмата Коко де Мер /Coco-de-Mer/. Този рядък вид палма от времето на динозаврите живее до около 400 години. Огромните плодове стигащи до 25 кг са известни като „любовни ядки“, заради формата си наподобяваща част от женското тяло. Тук живее и една от най-редките птици - черният папагал, както и редица други екзотични видове палми и растения. Следва посещение на световноизвестния плаж Anse Lazio. С белите си пясъци и кристално чисти води, ограден с великолепни гранитни скали, той представлява уникална гледка, която си заслужава да бъде видяна. Тук ще имате възможност да плувате, да се гмуркате с шнорхел или да се отпуснете на мекия пясък на един от най-красивите плажове на Сейшелските острови.
Целодневна екскурзия до о-в Ла Диг с включен обяд.
Това е четвъртият по големина остров на Сейшелите. Животът тук не е забързан, почти такива са и традиционните средства за предвижване – велосипед или карети, теглени от животни. Автомобили на острова практически няма. За щастие на това малко парче земя човекът не е успял да покори природата благодарение на което, Сейшелските острови представляват истински музей на дивата природа – гигантски костенурки, уникални кокосови палми, орхидеи и десетки вида редки птици и животни.
След като пристигнете на живописното пристанище на о-в Ла Диг ще посетите селцето La Passe и преминавайки през тесните улички на острова ще стигнето до парка L Union Estate. Тук, ще имате възможност да се разходите из парка и да разгледате типична за Сейшелите къща изградена в креолски стил. Следва посещение на плажа “Anse Source D’Argent”. Той е позлван често като мотив за пощенски картички и многократно е бил избиран за един от най-красивите в света.

Ден 9 /14.04.2018, събота/ Махе - Истанбул

Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер за летище и отпътуване от Махе за Истанбул в 21:00 с полет на Turkish Airlines.

Ден 10 /15.04.2018, неделя/ Истанбул - София

Кацане в 04:10 и продължение за София на същия ден в 07:50. Пристигане в България в 09:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Празнично предложение в остров Махе, Сейшелски острови

Република Сейшели е държава, разположена на 115 острова в Западния Индийски океан, отстояща на около 1600 км източно от континента Африка, североизточно от Мадагаскар. Островите са разпръснати върху площ от 400 000 кв. км. Централно място заемат 41 гранитни острова, които се считат за най-старите гранитни острови на Земята. Сред тях е остров Махе – най-големият остров на Сейшелите, разположен на 4° южно от Екватора. Дълъг е 27 км и е широк 8 км. Тук е разположена столицата Виктория и е съсредоточено 90% от населението на страната. Махе както и другите гранитни острови са хълмисти (най-висока точка за страната 905 м) и покрити с буйна тропична растителност. Останалите 74 острова са ниски рифови и коралови острови, образуващи плитчини и разположени на около 10° южно от Екватора. Те образуват 5 групи, като някой са отдалечени на повече от 1000 км от главния остров Махе. На Сейшелите има две места, част от Природното наследство на ЮНЕСКО: легендарната долина Vallée de Mai на остров Праслин, където расте палмата Coco-de-mer – орехът на тази палма е най-голямото семе в растителния свят (достига 25 кг) и най-големият коралов атол в света Aldabra, известен с големия брой гигантски костенурки.

Население:

Сейшелите по начало са били ненаселени, така че населението им се състои от имигрирали народности. Днес жителите на острова са около 85 хил. души. Най-големите етнически групи са от френски, африкански, индийски и китайски произход. Повечето жители са от смесен произход, главно европейско-африкански. Около 70% от жителите носят фамилии, които звучат френски, докато фамилиите на само около 20% звучат английски, но двете често се смесват: много жители имат английско първо име и френска фамилия, или обратно. Официален език е сейшелски креолски, на основата на френския език, но местното население говори английски и френски. 93.2 % от жителите на островите са християни. Природни условия Климата на островите е субекваториален (морски), характерезиращ се с постоянно топло време без екстремни температури. Температурите рядко падат под 24°C или са над 32°C. Също така островите попадат извън зоната на ураганите. Най-подходящото време за посещение на островите са месеците април/май и октомври/ноември. Температурата на въздуха достига 30°C, тази на водата е около 27-28°C, а видимостта на водата достига до 30 м – идеалните условия за плуване, шнорхелинг или дайвинг. В периода от ноември до март климатът на острова е под влиянието на северозападните пасати – времето е топло и влажно, а морето е спокойно. Най-голямо количество на валежите пада през януари и февруари. В периода от май до септември, времето е по-прохладно, ветровете са югоизточни и по-силни, а морето е по-бурно. Сейшелите са истински музей по естествознание, където можете да срещнете ендемични и редки видове от флората и фауната. Подобно на много други крехки островни екосистеми, тази на Сейшелите е пострадала значително през ранните етапи на заселването на хората. Напълно са изчезнали сейшелският папагал, сейшелското коприварче, соленоводните крокодили, повечето гигантски костенурки от гранитните острови, изсечени са повечето крайбрежни и равнинни гори. Въпреки това днес Сейшелите са един от примерите за успешна защита на флората и фауната – над 50% от територията и е превърната в национални паркове и резервати. Уникални растителни видове за островите са – палмата Коко-де-мер, Медузеното дърво, гарденията на Райтс. Възстановени са и популациите от гигантски костенурки, които населяват не само Алдабра, но и много от другите острови. На гранитните острови се наблюдват някой от най-големи колонии от морски птици в света. Защитен е и морския свят около островите вкл. разнообразни корали, риби, морски костенурки и други.

Полезна туристическа информация:

Часова зона: GMT + 4 часа. Часовниците в Република Сейшели са с 2 часа напред от времето в България. Валута: Паричната единица сейшелска рупия (SCR) = 100 цента. 1 BGN = 7.41 SCR 1 USD = 9.67 SCR 1 EUR = 14.49 SCR 1 GBP = 15.62 SCR Туристите трябва да заплащат сметките си в хотела, екскурзиите, колите под наем и таксите за парковете в чуждестранна валута (за предпочитане евро), в брой или с кредитна карта, а ако заплащат с рупии трябва да покажат бележката за извършената обмяна. В безмитните магазина на летището също се пазари само с чужда валута или кредитни карти. Обменни бюра има на летището. Задължително е да пазите разписките за извършената обмяна и да ги предоставите при напускането на страната. Широко използвани са кредитни карти American Express, MasterCard и Visa. Diners Club има по-ограничено приемане. ATM апаратите има на островите Махе, Праслин и Ла Дюк. Парите които изтеглите ще бъдат в рупии. Можете да пазарите с чуждестранна валута, но често рестото Ви също ще бъде в рупии. Рупии ще са Ви необходима в малките магазинчета, кафенета и ресторантчета извън хотела, както и за такси или автобус, но като цяло това са малки суми и не е препоръчително да обменяте много валута.

Митнически изисквания:

При влизане на Сейшели на лица навършили 18 год. се допуска безмитен внос на следните стоки: до 500 гр. тютюн (вкл. цигари и пури), 2 литра твърд алкохол или 2 литра вино, и не повече от 200 ml парфюм, една видеокамера и един фотоапарат, спортна екипировка и други вещи на стойност не повече от 3000 SCR. Строго се контролира вноса и износа на растения и семена, растителни и животински продукти, лекарства, наркотици и оръжия. Забранен е износа на семена на палмата Coco-de-mer. Виза: За българските граждани пътуващи за Сейшелите не е необходима виза, а само паспорт с валидност минимум 6 месеца след края на пътуването

Здравни рискове:

Не се изискват ваксинации за пътуването до Сейшелите. Няма риск от разболяване с малария. Водата от чешмите е хлорирана и като цяло е безопасна за пиене. Храните приготвяни от местни продукти също се считат за безопасни. Болници има в столицата Виктория и в по-големите населени места на островите Махе и Праслин. Неотложна помощ можете да получите срещу невисока такса. Повечето хотели могат да повикат лекар през цялото денонощие.

Престъпност:

Желателно е да сте бдителни за багажа си на летището и на по-оживените места, тъй като съществува риск от кражба или джебчийство. При разходките си не носете ценности и много пари в брой. Препоръчва се туристите да не посещават безлюдни и тъмни улици и непоснати райони късно вечерта. Не оставяйте вещите си без наблюдение на пусти плажове, а като цяло не се препоръчва да плувате сами на такова място.

Електричество:

Електричестото е 240V AC, 50 HZ. Стандартни са шепселите с три щифта (английски тип).

Национални празници:

Има 12 национални празника. Девет от тях са на определени дати – 1 и 2 януари, 1 май, 5, 18 и 29 юни, 15 август, 1 ноември, 8 и 25 декември. Останалите са религиозни празници и датата им се променя всяка година.


Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

Пакет 7 нощувки на човек : Цена на основен пакет Летищни такси ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО
AVANI Seychelles Barbarons Resort and Spa 4*, BB, Standart room 3099 лв 660 лв 3759 лв
Kempinski Resort Seychelles 5*, BB Hill View Room 3599 лв 660 лв 4259 лв
Constance Ephelia Seychelles 5*, HB,Tropical Garden room 3990 лв 660 лв 4650 лв
Savoy Resort and Spa 5*, BB, Standart room 4130 лв 660 лв 4790 лв

Цената включва:

• Самолетен билет София – Истанбул – Махе – Истанбул - София на Turkish Airlines с включени летищни такси*;
• Трансфер летище – хотел - летище;
• 7 нощувки в избран хотел на съответната база на изхранване;
• Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата 18.10.2017 са в размер на 660 лв и се фиксират към датата на доплащане, която е 16.02.2018!

Общата цена на пътуването не включва:

• • Доплащане за застраховка ''Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв;
• Застраховка „Кражба, загуба, забавяне на личен багаж по време не пътуването по вина на превозвача“ – по желание и сключване към датата на записване;
• Доплащане за вечеря в AVANI Barbarons 4* - 46 евро/90 лв на човек на ден /по желание/
• Доплащане за вечеря в Kempinski Resort Seychelles - 64 евро/125 лв на човек на ден /по желание/
• Доплащане за вечеря в Savoy Resort and Spa 5* - 63 евро/124 лв на човек на ден /по желание/
• Възможно е и настаняване в друг тип стаи във всеки един от хотелите, цена на запитване
• Застраховка „Oтмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини” – по желание и при записване.
.

Важно!

• Седалките по полетите са гарантирани!
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на тръгване; попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 50 % от цената на човек. Доплащането се извършва в срок до 16.02.2018.
• Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път;
"ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД,
РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София
IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• Не се изискват задължителни ваксини и виза за Сейшелски острови
• Цените са изготвени при курс 1 щ. долар = 1.65 лв и при увеличение на валутния курс с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да преизчисли цената на екскурзията към датата на финално доплащане, която е 16.02.2018 г;
• Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на авиокомпаниите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София- тел.: 02/ 951 61 49 и 0879 259 552;
Пловдив- тел.: 032 / 96 44 50 и 0884 36 36 99;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа 2.

Програма:

Ден 1 /06.04.2018, петък/ София – Истанбул

Излитане от София с полет на Turkish Airlines в 21:40 и кацане в 23:05 в Истанбул.

Ден 2 /07.04.2018, събота/ Истанбул – Махе

Продължение за Махе в 01:40 и кацане в 10:55. Трансфер и настаняване в хотел по избор. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка.

Ден 3 - 8 /08.04 - 13.04.2018, неделя - петък/ Махе

6 свободни дни за почивка. По желание можете да прекарвате времето си на плажа или да се включите в спортните активности, които всеки хотел предлага. На място срещу допълнително заплащане можете да се запишете за някоя от следните екскурзии:
Целодневна автобусна обиколка на о-в Махе с включен обяд.
О-в Махе е най-големият остров на архипелага. На него е разположена столицата на Сейшелската република – град Виктория /най-малката столица в света/. Островът има планински релеф, а най-високата точка е на 900 м от морското ниво и потъва в разкошна зеленина. На о-в Махе има 70 плажа, като най-популярен е Бо Валон на северния бряг на острова. Недалеч от о-в Махе е разположена група от 4 малки острова, обявени през 1973 г. за Национален морски парк. Сега във водите на резервата обитават повече от 150 вида риби, срещат се уникални корали и раковини.
По време на екскурзията първо се посещава столицата Виктория с двата
най-интересните обекта - Часовниковата кула и пазара Sir Selwyn-Selwyn
Clark. Кулата е миниатюрно копие на построената часовникова кула в Лондон
през 1897 г., която се намира на кръстовището на Виктория Стрийт и Воксхол
Бридж Роуд. На Сейшелите тя е издигната 6 години по-късно – през 1903 г.
по поръчка на тогавашния управник като мемориал в чест на кралица
Виктория, починала през 1901 г.
Пазарът във Виктория е интересен със своя пъстър дизайн . Тук можете да си закупите от рибни продукти до ръчно изработени сувенири както и различни видове подправки и билки типични за Сейшелските острови.
Предвижването продължава по най-интересния участък на острова, а това e 14 км дългият път Sans Souci. По време на пътуването ще се насладите на великолепните гледки към западното крайбрежие с прекрасни лагуни и прилежащи острови. Следва кратък стоп на историческото място Mission Lodge, откъдето се разкрива прекрасна панорама. Обяд в местен ресторант с креолска кухня. След обяд отпътуване за южното крайбрежие, където ще посетите ботаническата градина и ще видите растения и птици ендемични за Сейшелите.
Последната част от програмата включва посещение на местно занаятчийско селце, където ще можете да видите типичните креолски къщи и да си закупите сувенири.
Целодневна екскурзия до о-в Праслин с посещение на Национален парк Vallee de Mai включен в списъка на ЮНЕСКО и плажа Anse Lazio.
О-в Праслин е вторият по големина в архипелага, както по размери, така и по брой на населението. Неговите планини полегато и плавно се спускат към брега, а в средата на острова се простира естествена джунгла превърната в Национален резерват.
По време на екскурзията ще посетите точно този парк, където вирее палмата Коко де Мер /Coco-de-Mer/. Този рядък вид палма от времето на динозаврите живее до около 400 години. Огромните плодове стигащи до 25 кг са известни като „любовни ядки“, заради формата си наподобяваща част от женското тяло. Тук живее и една от най-редките птици - черният папагал, както и редица други екзотични видове палми и растения. Следва посещение на световноизвестния плаж Anse Lazio. С белите си пясъци и кристално чисти води, ограден с великолепни гранитни скали, той представлява уникална гледка, която си заслужава да бъде видяна. Тук ще имате възможност да плувате, да се гмуркате с шнорхел или да се отпуснете на мекия пясък на един от най-красивите плажове на Сейшелските острови.
Целодневна екскурзия до о-в Ла Диг с включен обяд.
Това е четвъртият по големина остров на Сейшелите. Животът тук не е забързан, почти такива са и традиционните средства за предвижване – велосипед или карети, теглени от животни. Автомобили на острова практически няма. За щастие на това малко парче земя човекът не е успял да покори природата благодарение на което, Сейшелските острови представляват истински музей на дивата природа – гигантски костенурки, уникални кокосови палми, орхидеи и десетки вида редки птици и животни.
След като пристигнете на живописното пристанище на о-в Ла Диг ще посетите селцето La Passe и преминавайки през тесните улички на острова ще стигнето до парка L Union Estate. Тук, ще имате възможност да се разходите из парка и да разгледате типична за Сейшелите къща изградена в креолски стил. Следва посещение на плажа “Anse Source D’Argent”. Той е позлван често като мотив за пощенски картички и многократно е бил избиран за един от най-красивите в света.

Ден 9 /14.04.2018, събота/ Махе - Истанбул

Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер за летище и отпътуване от Махе за Истанбул в 21:00 с полет на Turkish Airlines.

Ден 10 /15.04.2018, неделя/ Истанбул - София

Кацане в 04:10 и продължение за София на същия ден в 07:50. Пристигане в България в 09:05. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ
Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare

Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare

Местоположение:

Хотел с изключителна стилна и изискана атмосфера, богат избор от възможности за хранене и спорт. Изключително подходящ за семейства ...

Savoy Resort and Spa 5*

Savoy Resort and Spa 5*

Местоположение:

Хотелът е разположен директно на 3 км. дългия плаж Beau Vallon, на 5 км. от центъра на Виктория и на около 15 км. от летището в ...

Constance Ephelia Seychelles 5*

Constance Ephelia Seychelles 5*

Местоположение:

Разположен между два от най-красивите плажове на острова и заобиколен от екзотичната растителност на морския национален парк на ...

Почивка на остров Мавриций

Почивка на остров Мавриций

06.10 и 20.10.2019  

Плаж, палми, лукс и интригуваща история

от 1938лв 1744лв
Малдиви - Sun Island Resort and Spa

Малдиви - Sun Island Resort and Spa

25.02 и 17.03.2020  

Рай за любителите на водни спортове: шнорхелинг, сърф, риболов, моторни водни спортове.

от 2384 2189лв
Малдиви - Kuredu Island Resort

Малдиви - Kuredu Island Resort

25.02 и 17.03.2020 

Рай за любителите на водни спортове: шнорхелинг, сърф, риболов, моторни водни спортове.

от 2678 2482лв
Тайланд - Ко Самуи

Тайланд - Ко Самуи

29.02 и 21.03.2020 

Ко Самуи е остров с приказна природна красота и очарование, съчетал великолепни белоснежни пясъчни плажове и недокосната тропическа гора

от 1240лв 1044лв
ПОЧИВКА В КУБА Хавана и Варадеро

ПОЧИВКА В КУБА Хавана и Варадеро

07 януари – 29 март 2020 

Варадеро - кубински ритми и местен колорит

цена от 2554 2454 лв
Малдиви - Atmosphere Kanifushi Maldives

Малдиви - Atmosphere Kanifushi Maldives

25.02 и 17.03.2020 

Atmosphere Kanifushi предлага на своите гости отлични условия за пълноценна почивка.

от 5549 5158 лв
Почивка на остров Пукет

Почивка на остров Пукет

29.02 и 21.03.2020 

Най-големият тайландски остров Пукет Ви кани с традиционното си гостоприемство да преоткриете богатата му история и култура

от 1616 лв 1419 лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

Очаквайте нови дати ! 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Малдиви - Olhuveli Beach and Spa Resort

Малдиви - Olhuveli Beach and Spa Resort

25.02 и 17.03.2020 

Хотелът е прочут със своите красиви плажове и многобройни пясъчни плитчини

от 3660 3366 лв
Малдиви - Kurumba Maldives

Малдиви - Kurumba Maldives

25.02 и 17.03.2020 

Островът предлага отлични условия и за семейства с деца, релакс и спорт.

от 2562 2367 лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4699 лв 4399 лв
Почивка на остров Бали

Почивка на остров Бали

22.10 и 26.10.18 

Остров Бали е истински тропически рай

цена от от 1180лв 984лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

23.04 - 01.05.2019 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3711 лв 3411лв
Малдиви - Royal Island Resort and Spa

Малдиви - Royal Island Resort and Spa

25.02 и 17.03.2020 

Островът, на който е разположен хотела се отличава с екзотичната си буйна растителност и кристално чиста лагуна.

цена от 2551 2355 лв
Великденски Гранд Тур - Китай, Корея и Япония

Великденски Гранд Тур - Китай, Корея и Япония

14.04 - 29.04.2020 

Шанхай - Пекин - Сеул - Осака - Нара - Киото - Хаконе - Камакура - Токио

цена от 8290лв 7990лв
Великден в Сингапур

Великден в Сингапур

Очаквайте нови дати! 

Посрещнете Велкиден в Сингапур - динамичният търговски център на югоизточна Азия, популярен със своя модерен вид и чистота!

от 2890лв
Великден на Сейшелските острови

Великден на Сейшелските острови

 

Посрещнете Великден на Сейшелските острови - едни от най-приказните острови в света!

цена от 4277 4077лв
Гранд тур на Китай

Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Най-добрата оферта на българския пазар - съчетание на цена с качество!

от 5599лв
search
Запишете се за нашия бюлетин Календар с предстоящи групи Обща политика за защита на личните данни и Декларация за поверителност Отзиви и мнения Най-търсени предложения