" /> Disney's Hotel Santa Fe хотел - Disneyland Resort Paris - Disneyland Resort Paris , Франция

Disney's Hotel Santa Fe - Disneyland Resort Paris 2 звезди

Версия за печат

Disney's Hotel Santa Fe - Disneyland Resort Paris Резервирай за резервация и въпроси:

Местоположение:

Хотелът е разположен на около 20 мин. пеша от двата Disney Parks (1.5 км), на около 8 мин. с безплатния шатъл бус до тях. Хотелът е декориран в жизнерадостен стил, комбинация от мексикански и индиански елементи и цветове.

Настаняване:

Хотелът разполага с 1000 светли и аранжирани в свежи тонове стаи, които разполагат с две френски двойни легла, вентилатор на тавана, телефон, сателитна телевизия, радио, самостоятелна баня със сешоар и тоалетни принадлежности.

Хранене и развлечения:

Всеки ден континентална закуска. Ресторантът La Cantina напомня за пазарния площад на Santa Fe. Можете да съставите менюто си от вкусни европейски и мексикански специалитети или богати салати от „Jose`s Salad Truck”. Вечер – музикална програма и караоки в бар Rio Grande (в определени дни).
За децата: За малките "мексиканчета" са осигурени: посрещане от Disney – фигури, фотоъгъл; детско меню в ресторанта; детски кътове за игра със забавления в определени дни; детска площадка като индианско селище, зала с видео игри (срещу заплащане); в стаята: телевизионен Disney канал, както и приказките на Disney по радиото (на немски език).

Други:

Безплатен паркинг към хотела, безплатен шатъл бус до Disney Parks и Disney Village.