Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия

Версия за печат

Южноафриканско приключение Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 8 нощувки
Цена при група от 15 туристи: от 4879 лева
Очаквайте нови дати!

 

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с четирите най-интересни туристически места в Южна Африка – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш, невероятния Sun City и Водопадите Виктория!
Среща с „Голямата петорка” на Африка - лъв, слон, носорог, бивол и леопард с включени сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесбърг!
✓ Наблюдение на автентично африканско шоу с музика и танци!
✓ Възможност да си опитате късмета в хазартната столица Sun City!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези в Замбия!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване само в подбрани 4* хотели!
✓ Включени всички вечери по програма, сред които вечеря в Кейптаун в ресторант на крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, вечеря в африканския буш на резервата Пиланесбърг, разнообразни африкански специалитети и дивечово месо в Замбия!

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /16 март 2015, понеделник / София – Кейптаун

Събиране на групата на летище София пред гишетата за “check-in” за полет на British Airways за Лондон. Отпътуване в 14:20 ч. Кацане на летище Хитроу в 15:45 ч. (Продължителност на полета София – Лондон: 3 часа и 25 минути). Излитане за Кейптаун с полет на British Airways в 20:10 ч. Нощувка в самолета
(Продължителност на дългия полет: 11 часа и 30 минути).

Ден 2 /17 март 2015, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 09:40 ч. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Town House Hotel 4* или подобен. Кратка почивка. Следобяд панорамна обиколка: пъстрия квартал Бо-Каап, Замъка „Good Hope”, Парламента, Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както невероятни морски деликатеси в десетките рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /18 март 2015, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Преди обед – екскурзия до нос Добра Надежда, наблюдение на колонията от пингвини при Boulders Beach и изкачване с кабинков лифт до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Свободно време за обяд – по желание обяд в ресторант Black Marlyn в близост до Boulders Beach или подобен.
Следобед посещение на ботаническата градина Кирстенбош. Вечеря в ресторант на крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /19 март 2015, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска, (в зависимост от метереологичните условия), ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Свободно време за обяд. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей и дегустация на вино в един от най-известните с производството на вино райони. Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 5 /20 март 2015, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесбърг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет на British Airways в 09:00 ч. до Йоханесбург. Кацане в Йоханесбург в 11:00 ч. Посрещане и трансфер до националния парк Пиланесбърг – третия по големина в страната, където ни чака среща с “Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Настаняване в Bakubung Bush Lodge 4* или подобен. Следобед джип сафари из резервата. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш.

Ден 6 /21 март 2015, събота/ Пиланесбърг - Сън Сити

Рано сутринта - вълнуващ сафари тур и незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска. Посещение на съвсем близо разположения до резервата “Град на Слънцето” – Sun City. Построен като реплика на Лас Вегас, този най-голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. Обяд в местен ресторант и посещение на етнографския център Cultural Village, пресъздаващ обичаите и традициите на южноафриканските племена. Свободно време за забавления. Връщане в Пиланесбърг. Вечеря и нощувка.

Ден 7 /22 март 2015, неделя/ Пиланесбърг – Претория – Йоханесбург

Закуска и отпътуване за Претория. Панорамна обиколка на Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите” /вид акация с виолетови цветове/. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждат се централния площад с великолепно запазените сгради на кметството и Върховния Съд, както и известния Voortrekker Monument, построен в памет на първите пионери-заселници от Европа. Следобед - трансфер и настаняване в Southern Sun Katherine Street, Sandton 4*, Йоханесбург или подобен. Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /23 март 2015, понеделник/ Претория – Йоханесбург - Ливингстън

Закуска. Трансфер до летището в Йоханесбург за полет на British Airways до Ливингстън, Замбия в 11:00 ч. Кацане в Ливингстън в 12:45 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Zambezi Sun 4*. Свободно време. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 9 /24 март 2015, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Моси-Оа-Туня, в превод „Гърмящият дим”, както са нарекли местните племена водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Разпенените, изумрудени води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват.
Свободен следобед с възможност за посещение на автентично африканско село или полет с хеликоптер над водопадите (по желание). Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /25 март 2015, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Лондон

След закуска, свободно време за пазаруване на африкански маски и сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30 ч. Кацане в Йоханесбург в 15:15 ч. и продължение същата вечер за Лондон в 20:25 ч. Дългият полет Йоханесбург – Лондон е с продължителност 11 часа.

Ден 11 /26 март 2015, четвъртък/ Лондон – София

Кацане в Лондон в 05:30 ч. и продължение за София с полет на British Airways в 08:20 ч. Продължителността на полета Лондон – София е 3 часа и 5 минути. Пристигане в България в 13:25 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в ЮАР - водопади Виктория, Кейптаун, Пиланесбърг и Претория

Започваме нашето южноафриканско приключение от Кейптаун, сгушен в подножието на Тейбъл Маунтийн и нос Добра Надежда, късчето земя, което търсели да зърнат древните мореплаватели в своя тежък път към Индия. Кейптаун, един от най-красивите градове в света, ще ви очарова с природната си красота, творческа свобода и невероятен дух. Продължаваме през сърцето на ЮАР – Претория, където ще се докоснем до историята на бурите и Златната треска, а след това ще опитаме даровете на щедрата африканска природа, усещайки яркото присъствие на флората, фауната, етноса и традицията. Нашето приключение завършва с посещение на най-величествения водопад на Черния континент – Виктория.

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена:
при група от 10 туристи 2 699 евро/ 5 279 лева
при група от минимум 15 туристи 2 495 евро/ 4 879 лева
Доплащане за единична стая 560 евро/ 1097 лева

Цената включва:

• Самолетни билети София – Лондон – Кейптаун; Кейптаун – Йоханесбург; Йоханесбург – Ливингстън – Йоханесбург и Йоханесбург – Лондон – София с British Airways;
• 8 нощувки със закуски в хотели по програма;
• 1 обяд и 8 вечери по програма;
• Всички трансфери, турове и сафарита, описани в програмата;
• Входни такси за резерватите и за разглежданите обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Южна Африка и Замбия;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Водач - преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;

Цената не включва:

• Летищни такси за международните и вътрешни полети, (подлежат на препотвърждение към датата на доплащане): 788 евро/ 1 541 лева;
• Доплащане за единична стая - 560 евро / 1097 лева;
• Виза за ЮАР - 84 лева, издава се предварително от посолството на ЮАР в София, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт, две снимки и набор документи, съгласно изискванията на посолството;
• Виза за Замбия – 50 USD, заплаща се лично на летище Ливингстън в USD;
• Полет с хеликоптер над Водопада Виктория: 150 USD;
• Посещение на автентично африканско село в Замбия: 50 USD;
• Ваксинация за жълта треска;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьори – 50 USD на човек /плащат се предварително заедно с доплащането на пакетната цена/;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 10 човека;
Задължителна е ваксинация против жълта треска;
• Необходими документи – валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 1000 евро или 2000 лева;
• Подаването на документите за виза се извършва от Профи Травъл четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, попълнен формуляр с лични данни и набор от документи, за които ще бъдете уведомени при записване;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: 30 януари 2015;
• Доплащането става в срок до: 16 февруари 2015;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Цените са изготвени при следните валутни курсове: 1USD=1,49 лв. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото и на южноафриканския ранд към щ. долар Профи Травъл Център ЕООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане, 13.02.2015.
• Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

Тази програма е продукт на Туроператор ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР, която може да закупите от нас или от нашите агенти при същите условия и цени.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /16 март 2015, понеделник / София – Кейптаун

Събиране на групата на летище София пред гишетата за “check-in” за полет на British Airways за Лондон. Отпътуване в 14:20 ч. Кацане на летище Хитроу в 15:45 ч. (Продължителност на полета София – Лондон: 3 часа и 25 минути). Излитане за Кейптаун с полет на British Airways в 20:10 ч. Нощувка в самолета
(Продължителност на дългия полет: 11 часа и 30 минути).

Ден 2 /17 март 2015, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 09:40 ч. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Town House Hotel 4* или подобен. Кратка почивка. Следобяд панорамна обиколка: пъстрия квартал Бо-Каап, Замъка „Good Hope”, Парламента, Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както невероятни морски деликатеси в десетките рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /18 март 2015, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Преди обед – екскурзия до нос Добра Надежда, наблюдение на колонията от пингвини при Boulders Beach и изкачване с кабинков лифт до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Свободно време за обяд – по желание обяд в ресторант Black Marlyn в близост до Boulders Beach или подобен.
Следобед посещение на ботаническата градина Кирстенбош. Вечеря в ресторант на крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 4 /19 март 2015, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска, (в зависимост от метереологичните условия), ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Свободно време за обяд. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей и дегустация на вино в един от най-известните с производството на вино райони. Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 5 /20 март 2015, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесбърг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет на British Airways в 09:00 ч. до Йоханесбург. Кацане в Йоханесбург в 11:00 ч. Посрещане и трансфер до националния парк Пиланесбърг – третия по големина в страната, където ни чака среща с “Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Настаняване в Bakubung Bush Lodge 4* или подобен. Следобед джип сафари из резервата. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш.

Ден 6 /21 март 2015, събота/ Пиланесбърг - Сън Сити

Рано сутринта - вълнуващ сафари тур и незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска. Посещение на съвсем близо разположения до резервата “Град на Слънцето” – Sun City. Построен като реплика на Лас Вегас, този най-голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. Обяд в местен ресторант и посещение на етнографския център Cultural Village, пресъздаващ обичаите и традициите на южноафриканските племена. Свободно време за забавления. Връщане в Пиланесбърг. Вечеря и нощувка.

Ден 7 /22 март 2015, неделя/ Пиланесбърг – Претория – Йоханесбург

Закуска и отпътуване за Претория. Панорамна обиколка на Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите” /вид акация с виолетови цветове/. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждат се централния площад с великолепно запазените сгради на кметството и Върховния Съд, както и известния Voortrekker Monument, построен в памет на първите пионери-заселници от Европа. Следобед - трансфер и настаняване в Southern Sun Katherine Street, Sandton 4*, Йоханесбург или подобен. Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /23 март 2015, понеделник/ Претория – Йоханесбург - Ливингстън

Закуска. Трансфер до летището в Йоханесбург за полет на British Airways до Ливингстън, Замбия в 11:00 ч. Кацане в Ливингстън в 12:45 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Zambezi Sun 4*. Свободно време. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 9 /24 март 2015, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Моси-Оа-Туня, в превод „Гърмящият дим”, както са нарекли местните племена водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Разпенените, изумрудени води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват.
Свободен следобед с възможност за посещение на автентично африканско село или полет с хеликоптер над водопадите (по желание). Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /25 март 2015, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Лондон

След закуска, свободно време за пазаруване на африкански маски и сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30 ч. Кацане в Йоханесбург в 15:15 ч. и продължение същата вечер за Лондон в 20:25 ч. Дългият полет Йоханесбург – Лондон е с продължителност 11 часа.

Ден 11 /26 март 2015, четвъртък/ Лондон – София

Кацане в Лондон в 05:30 ч. и продължение за София с полет на British Airways в 08:20 ч. Продължителността на полета Лондон – София е 3 часа и 5 минути. Пристигане в България в 13:25 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Южноафриканско приключение:

Южноафриканско Приключение - Ванюша Чолакова, 26.03.2014

За пореден път печелите моите адмирации.
Браво Профи Травъл!
Всичко беше с отлична организация. Много добра подготовка и информираност на водача ви - Виолета.
Поздравления!!!

Южноафриканско Приключение - Росица Лолова, 26.03.2014

Всичко беше чудесно.
Поздрави за водачката на групата - Виолета. Отлично подготвена, информирана, с възможности да се справи с всеки възникнал проблем. Много отговорна, внимателна, стриктна, с отлични умения да работи с хора.
С удоволствие бих пътувала с вас отново!
Поздрави,
Росица Лолова

Южноафриканско Приключение - Лидия Ганева, 26.03.2014

Екскурзията до Южна Африка и Замбия беше невероятна.
Много съм доволна от цялостната организация. Хотелското настанява, трансферите и изхранването бяха без забележка. Местните екскурзоводи бяха компетентни и отзивчиви за всички допълнителни въпроси.
Водачката - Вили, е прекрасно младо момиче със страхотна усмивка и такова сърце. С достатъчно хъс за работа, с изключително търпение, желание и компетентност при обслужването на клиенти.
С удоволствие бих се записала за друга ваша екскурзия.
Продължавайте в същия дух!

Южноафриканско Приключение - Станислава и Александър Мечкови, 26.03.2014

Редовно пътуваме с вас и за пореден път се връщаме от екскурзия изключително доволни.
Водачката на групата - Вили, се представи много добре. Намери подход към много по-възрастните от нея участници в групата, с което спечели симпатиите ни. Притежава необходимите качества за по-нататъшно израстване в професията.
Браво!
Поздрави,
семейство Мечкови

Южноафриканско Приключение - Васка и Николай Лулови, 26.03.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме изключително доволни. Организацията беше отлична.
Вили - водача на групата, беше изключително ерудирана, внесе спокойствие и настроение в групата.
Много благодарности на целия екип.
Планираме да се запишем за други ваши програми.
Благодарим за всичко.
Поздрави,
семейство Лулови

Южноафриканско Приключение - Траяна и Трендафил Недеви, 10.03.2014

С най-голямо удоволствие бихме пътували с вас отново.
Браво Профи Травъл. За пореден път доказахте професионализма си. Всичко беше отлично. Водачката Вили беше изключително старателна, отговорна, спокойна и грижовна, комуникативна и професионално информирана. Продължавайте да поддържате това високо ниво на туристически услуги.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Мария Цветкова, 09.12.2013

Мая е един невероятен професионалист и човек, който раздаде и сърцето си за да изкараме ние незабравимо. Цялото пътуване беше на ниво и отново бих пътувала с вашата агенция. Като приоритет Перу, но бих желала отново да пътувам с Мая като водач на група. Дерзайте и успех.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Златина Манолова, 09.12.2013

Високо ниво на професионализъм в бранша, съчетано с лични ценности за разбиране, толерантност и съпричастност към проблемите на всеки от туристите. С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Румен Иванов, 09.12.2013

Мая е просто едно чудо, с което пътувам втори път и Профи Травъл трябва да се гордее, че има такива всеотдайни, лъчезарни и търпеливи водачи. Браво Мая!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Росица Тричкова и Мариана Добревска, 06.12.2013

Много висока оценка за водача на групата Мая Тунева. Супер организирана, компетентна и добър професионалист. Много добра информираност. Добра комуникация. Загриженост към възрастните туристи. Много точна и акуратна.

Южноафриканско Приключение - Вили и Марина, 07.12.2012

Здравей Мая,

Екскурзията до Южна Африка и Замбия (20-30.11.2012) беше чудесна и много добре организирана. Местните водачи бяха на ниво. Хотелите бяха чудесни. Храната също. Разказваме на близки и приятели, показваме снимки. Всички са много впечатлени.

Желая весели празници и успешна Нова Година на целия ви екип.

Живот и здраве, планирам догодина да се видим в нова дестинация - екскурзия.

Поздрави

Вили и Марина

Южноафриканско Приключение - Пепа & Петър Ламбреви, 04.04.2012

Здравейте, Мая!
Много сме впечатлени от изпълнението на програмата. Сърдечно благодарим за услугите, които ни предложихте и усилията Ви, да дадете всичко от себе си - така че да видим колкото може повече и да опитаме от всичко възможно.

Групата беше невероятна - рядко се събират толкова добронамерени и усмихнати хора на едно място в днешно време...

Каталогът Ви е страхотен - изкушенията са огромни. Има толкова много места, които ни се иска да видим. Надяваме се в близко бъдеще да пътуваме отново заедно.

Пожелаваме много успехи на Профи Травъл и лично на Вас! Считайте ни Ваши верни клиенти занапред!

Поздрави,
Пепа & Петър Ламбреви
Карлово

Южноафриканско Приключение - сем. Димитрови, 04.04.2012

Здравейте,

Бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност както на Вас , така и специално на Мая Тунева за перфектната организация по престоя ни в ЮАР и ЗАМБИЯ, спомогнало да остави във всеки един от нас незабравими спомени и преживявания. Желаем на целия Ви екип да бъдете все така всеотдайни в дейността, която вършите, здраве и много успехи.

Сем.Димитрови
гр.Хисар

Южноафриканско Приключение - Сена и Валентин Радеви , 24.03.2012

Много благодарим за преживените незабравими мигове в Южна Африка!
Местните екскурзоводи бяха добре подбрани - компетентни и отзивчиви.
Даваме и най-висока оценка на водачката Мая. Перфектна организация, балансиращо отношение към всички, много подробна информация, отзивчивост във всеки един момент. Чувствахме се обгрижвани и значими!
Мисля, че вече ще пътуваме само с тази компания - Бразилия, Мексико, Китай...

Южноафриканско Приключение - Атанас Пашкулев, 28.12.2011

Здравейте!
Организацията на екскурзията в Южна Африка и Замбия беше перфектна, хотелите и храната - отлични! Екскурзоводката ни Ани Орозова беше безупречна, истински водач с индивидуален подход към всеки турист, реагираше бързо и адекватно при всяка конфликтна ситуация! Мисля,че изразявам мнението на цялата група! Благодаря ви за прекрасната екскурзия, ще пътувам с Профи Травъл Център и през 2012г.!

РЕЗЕРВИРАЙ
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

1 юли 2015 - 10 юли 2015 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5749лв 5549лв
Диво сафари в Танзания

Диво сафари в Танзания

Всяка събота 

Африка е и винаги ще си остане мечтата на всеки авантюрист!

от 4549лв 4349лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

всеки вторник 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

цена от 2 979лв
Килиманджаро

Килиманджаро

Очаквайте нови дати 

Белият покрив над черния континент

от 4360лв
Най-доброто от Мароко в един тур

Най-доброто от Мароко в един тур

Очаквайте нови дати 

Най-посещаваните и интересни места в Мароко и релакс в 5* хотели на плажа

от 2795лв
Бели нощи в Петербург - група

Бели нощи в Петербург - група

03-09.06.15; 22-28.06.15 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 2299лв 2099лв
Екскурзия в Петербург

Екскурзия в Петербург

09-15.07.15, 17-23.08.15 

Петербург е най-красивият руски град

от 1999лв 1799лв
Москва и златният пръстен

Москва и златният пръстен

01 - 08.08.2015 

Златният пръстен е най-известния туристически маршрут на Русия

от 2399лв 2199лв
Петербург и Москва - група

Петербург и Москва - група

20-27.07.15;15-22.09.15 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2799лв 2599лв
Екскурзия "Китай с Тибет"

Екскурзия "Китай с Тибет"

02.09 - 16.09.2015 

Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Двореца Потала – Шанхай с Градините Ююан – Хонг Конг с връх Виктория

цена от 6499 лв 6299 лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

19.09 - 26.09.2015 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3750лв 3550лв
Армения и Грузия

Армения и Грузия

03.10 - 11.10.15 

Уникално предложение за незабравимо приключение!

от 3699лв 3499лв
САЩ - Източно и Западно крайбрежие

САЩ - Източно и Западно крайбрежие

05.10 - 25.10.2015 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франсиско

цена от 10560лв
Индия, Непал и Бутан

Индия, Непал и Бутан

11.10 - 23.10.2015 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 6190лв 5990лв
Израел и Йордания - група

Израел и Йордания - група

22.10 - 29.10.2015 

Светите места в Израел, уникалния град Петра и почивка на Мъртво море!

от 3099лв 2999лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

26.10 - 05.11.2015 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4299лв 4099лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

17.11 - 10.12.2015 

Маршрут, който ще Ви даде най-пълна представа за природата и хората на Австралия и Нова Зеландия

от 11290лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

21.11 - 04.12.2015 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

8 769 лв 8 569 лв
Норвегия и фиордите

Норвегия и фиордите

Гарантирани дати! 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

цена 2032 1932 лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати! 

Само през лятото може да видите потъналите в тишина и зеленина норвежки фиорди!

от 3499лв 3299лв
Фадо и дворци в Португалия

Фадо и дворци в Португалия

всяка събота 

Страната на великите мореплаватели, портвайна и Фадо!

от 1447лв 1347лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

Очаквайте нови дати! 

Буенос Айрес, Игуасу и Рио!

цена от 4985лв
Два бряга на река Йордан

Два бряга на река Йордан

Всеки понеделник 

Йерусалим-Витлеем-Аман-Мадаба-Петра-Тел Авив

от 1995лв 1895лв
Мадейра и Лисабон

Мадейра и Лисабон

всяка седмица 

Пълноценна почивка съчетана с посещение на Лисабон

от 1507лв
Португалия - Fly & Drive

Португалия - Fly & Drive

22.06 - 28.06.2015 

Полъх на Атлантик, вкус на омайно порто и омагьосващо фадо

от 1172лв 1072лв
Рим и остров Капри

Рим и остров Капри

Всеки ден 

Екскурзия до Рим с посещение на Неапол и остров Капри!

от 1570лв 1470лв
Почивка на остров Бали и Сингапур

Почивка на остров Бали и Сингапур

всяка седмица 

Райския остров Бали и Сингапур в една програма

Промо цена от 1074лв
Швейцарски калейдоскоп

Швейцарски калейдоскоп

всяка събота 

Цюрих-Люцерн-Берн–Грюер-Монтрьо-Лозана-Женева

от 1887лв
Гранд Тур на Италия

Гранд Тур на Италия

всяка неделя  

От всички страни в света, Италия държи първенството като дестинация на Ренесансовото изкуство

от 1524лв 1424лв
Гранд тур на Индокитай<br/><font color="#ff4040"></font>

Гранд тур на Индокитай

Очаквайте нови дати! 

Виетнам, Камбоджа, Мианмар и Тайланд

от 5099лв
Тоскана и Умбрия - Fly & Drive

Тоскана и Умбрия - Fly & Drive

23.06 - 30.06.2015 

Идиличен италиански пейзаж и изобилие от превъзходни деликатеси и вина...

от 1387лв 1289лв