Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия

Версия за печат

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 8 нощувки
Цена при група от мин. 25 туристи: от 5180 лева
Очаквайте нови дати!

 


Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Резерват Пиланесберг -
– Претория – Йоханесбург – Водопади Виктория - Ливингстън

Нашите предимства:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с най-интересните туристически места в Южна Африка и Замбия – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш, Претория и Йоханесбург, Водопадите Виктория и остров Ливингстън!
✓ Посещение на най-известния винопроизводителен район в Южна Африка и дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна!
Среща с „Голямата петорка” на Африка - лъв, слон, носорог, бивол и леопард - сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесберг с включен обяд!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези в Замбия!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване в подбрани 4* хотели!
✓ Включени 7 вечери по програма!
Опит и традиция при организиране на групови пътувания до Южна Африка!

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /23 ноември 2015, понеделник/ София – Лондон

Събиране на групата на летище София за полет на British Airways в 14:20 за Лондон. Кацане на летище Хитроу в 15:45 (Продължителност на полета София – Лондон: 3 часа и 25 минути). Продължение от Лондон за Кейптаун от същия терминал на летище Хийтроу в 20:10 ч. (Продължителност на дългия полет: 11 часа и 30 минути). Нощувка в самолета.

Ден 2 /24 ноември 2015, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 09:40. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4* или подобен. Панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, страдата на Парламента, заседаващ тук от януари до юни, Градините на бившата Холандска Източноиндийска компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /25 ноември 2015, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда, известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд в ресторант в Simons Town, в близост до Болдърс Бийч или подобен. Посещение на Болдърс Бийч и наблюдение на колонията от „Очилати пингвини“, които гнездят тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в централен ресторант с жива музика. Нощувка.

Ден 4 /26 ноември 2015, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска (в зависимост от метереологичните условия) ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд.
Следва дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна в един от най-известните с производството на вино райони. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /27 ноември 2015, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 09:00. Кацане в Йоханесбург в 11:00, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4* или подобен.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /28 ноември 2015, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в хотел Bakubung Bush Lodge 4* с включен обяд в хотела. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /29 ноември 2015, неделя/ Пиланесбърг – Претория – Йоханесбург

Закуска и отпътуване за Претория (150 км, 2,30 ч.). Панорамна обиколка на Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град.
Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на кметството, както и известния Voortrekker Monument, построен в памет на първите пионери-заселници от Европа. Следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Southern Sun Katherine Street 4* или подобен в квартала Sandton. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /30 ноември 2015, понеделник/ Претория – Йоханесбург – Ливингстън

Закуска. Отпътуване за Йоханесбург с полет в 11:00 до Ливингстън, Замбия. Кацане в Ливингстън в 12:45, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Zambezi Sun 4* или подобен. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /01 декември 2015, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Моси-Оа-Туня, в превод „Гърмящият дим”, както са нарекли местните племена водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите и посещение на автентично африканско село. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /02 декември 2015, сряда/ Ливингстън–Йоханесбург–Лондон

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански маски и сувенири. По желание – сутрешно посещение на остров Ливингстън – уникална възможност за наблюдение на водопадите от страната на острова. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30. Кацане в Йоханесбург в 15:15 и продължение същата вечер за Лондон с полет на British Airways в 20:25. (Продължителност на полета: 11 часа и 5 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /03 декември 2015, четвъртък/ Лондон – София

Кацане в Лондон в 05:30 ч. и продължение от същия терминал на летище Хийтроу за София с полет в 08:20 ч. (Продължителност на полета Лондон – София: 3 часа и 5 минути). Пристигане в България в 13:25 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в ЮАР - водопади Виктория, Кейптаун, Пиланесбърг и Претория

Започваме нашето Южноафриканско приключение от Кейптаун, най-европейският град на Африка и един от най-красивите градове в света. Сгушен в подножието на Тейбъл Маунтийн и нос Добра Надежда, късчето земя, което търсели да зърнат древните мореплаватели в своя тежък път към Индия, Кейптаун очарова с природната си красота, творческа свобода и невероятен дух...
Продължаваме през сърцето на ЮАР – Претория, където ще се докоснем до историята на бурите и Златната треска, а след това ще опитаме даровете на щедрата африканска природа, усещайки яркото присъствие на флората, фауната, етноса и традицията. Нашето приключение завършва с посещение на най-величествения водопад на Черния континент – Виктория.

Дати:

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена:
при група от 15 – 24 туристи: 5180 лв
Доплащане за единична стая 1170 лв

Цената включва:

• Самолетни билети София – Лондон – Кейптаун; Кейптаун – Йоханесбург; Йоханесбург – Ливингстън – Йоханесбург и Йоханесбург – Лондон – София с British Airways;
• 3 нощувки в Protea Hotel Victoria Junction 4* или подобен в Кейптаун;
• 2 нощувки в хотел Bakubung Bush Lodge 4* или подобен в Пиланесберг;
• 1 нощувка в Southern Sun Katherine Street 4* или подобен в Йоханесбург;
• 2 нощувки в хотел Zambezi Sun 4* или подобен в Ливингстън, Замбия;
• Всички закуски в хотелите по програма;
• 7 вечери и 1 обяд по програма;
• Всички трансфери, турове и сафарита, описани в програмата;
• Входни такси за резерватите и за разглежданите обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Южна Африка и Замбия;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Водач - преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;

Цената не включва:

• Летищни такси за международните и вътрешни полети (валидни към 30.04.2015, подлежат на препотвърждение към датата на доплащане): 1540 лева на човек;
• Доплащане за единична стая: 1170 лева;
• Виза за ЮАР - 65 лева на човек, издава се предварително от посолството на ЮАР в София, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят лично в посолството валиден задграничен паспорт, две снимки и набор документи, съгласно изискванията на посолството; Профи Травъл Център оказва съдействие при попълването на формуляра. При записване ще получите подробна информация за всички документи и процедурата за получаване на туристическа виза за ЮАР.
• Виза за Замбия – 50 USD на човек, заплаща се лично на летище Ливингстън в USD;
• Полет с хеликоптер над водопада Виктория: 150 USD на човек;
• Посещение на автентично африканско село в Замбия: 50 USD на човек;
• Посещение на остров Ливингстън, Замбия: 95 USD на човек;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”
за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьори: 50 USD на човек /плащат се предварително заедно с доплащането на пакетната цена/;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 15 човека;
За посещението на Южна Африка и Замбия вече не се изисква ваксинация за жълта треска!!!
• Необходими документи – валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лева;
• Подаването на документите за виза се извършва от Профи Травъл четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, попълнен формуляр с лични данни и набор от документи, за които ще бъдете уведомени при записване;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: Очаквайте нови дати!
• Доплащането става в срок до: Очаквайте нови дати!
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.7709 към 30.04.2015 г. и при промяна на валутния курс към лева Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към момента на доплащане, който е 25.09.2015 г. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /23 ноември 2015, понеделник/ София – Лондон

Събиране на групата на летище София за полет на British Airways в 14:20 за Лондон. Кацане на летище Хитроу в 15:45 (Продължителност на полета София – Лондон: 3 часа и 25 минути). Продължение от Лондон за Кейптаун от същия терминал на летище Хийтроу в 20:10 ч. (Продължителност на дългия полет: 11 часа и 30 минути). Нощувка в самолета.

Ден 2 /24 ноември 2015, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 09:40. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4* или подобен. Панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, страдата на Парламента, заседаващ тук от януари до юни, Градините на бившата Холандска Източноиндийска компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /25 ноември 2015, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда, известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд в ресторант в Simons Town, в близост до Болдърс Бийч или подобен. Посещение на Болдърс Бийч и наблюдение на колонията от „Очилати пингвини“, които гнездят тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в централен ресторант с жива музика. Нощувка.

Ден 4 /26 ноември 2015, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска (в зависимост от метереологичните условия) ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд.
Следва дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна в един от най-известните с производството на вино райони. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /27 ноември 2015, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 09:00. Кацане в Йоханесбург в 11:00, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4* или подобен.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /28 ноември 2015, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в хотел Bakubung Bush Lodge 4* с включен обяд в хотела. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /29 ноември 2015, неделя/ Пиланесбърг – Претория – Йоханесбург

Закуска и отпътуване за Претория (150 км, 2,30 ч.). Панорамна обиколка на Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град.
Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на кметството, както и известния Voortrekker Monument, построен в памет на първите пионери-заселници от Европа. Следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Southern Sun Katherine Street 4* или подобен в квартала Sandton. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /30 ноември 2015, понеделник/ Претория – Йоханесбург – Ливингстън

Закуска. Отпътуване за Йоханесбург с полет в 11:00 до Ливингстън, Замбия. Кацане в Ливингстън в 12:45, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Zambezi Sun 4* или подобен. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /01 декември 2015, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Моси-Оа-Туня, в превод „Гърмящият дим”, както са нарекли местните племена водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите и посещение на автентично африканско село. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /02 декември 2015, сряда/ Ливингстън–Йоханесбург–Лондон

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански маски и сувенири. По желание – сутрешно посещение на остров Ливингстън – уникална възможност за наблюдение на водопадите от страната на острова. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30. Кацане в Йоханесбург в 15:15 и продължение същата вечер за Лондон с полет на British Airways в 20:25. (Продължителност на полета: 11 часа и 5 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /03 декември 2015, четвъртък/ Лондон – София

Кацане в Лондон в 05:30 ч. и продължение от същия терминал на летище Хийтроу за София с полет в 08:20 ч. (Продължителност на полета Лондон – София: 3 часа и 5 минути). Пристигане в България в 13:25 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия:

Южноафриканско Приключение - Ванюша Чолакова, 26.03.2014

За пореден път печелите моите адмирации.
Браво Профи Травъл!
Всичко беше с отлична организация. Много добра подготовка и информираност на водача ви - Виолета.
Поздравления!!!

Южноафриканско Приключение - Росица Лолова, 26.03.2014

Всичко беше чудесно.
Поздрави за водачката на групата - Виолета. Отлично подготвена, информирана, с възможности да се справи с всеки възникнал проблем. Много отговорна, внимателна, стриктна, с отлични умения да работи с хора.
С удоволствие бих пътувала с вас отново!
Поздрави,
Росица Лолова

Южноафриканско Приключение - Лидия Ганева, 26.03.2014

Екскурзията до Южна Африка и Замбия беше невероятна.
Много съм доволна от цялостната организация. Хотелското настанява, трансферите и изхранването бяха без забележка. Местните екскурзоводи бяха компетентни и отзивчиви за всички допълнителни въпроси.
Водачката - Вили, е прекрасно младо момиче със страхотна усмивка и такова сърце. С достатъчно хъс за работа, с изключително търпение, желание и компетентност при обслужването на клиенти.
С удоволствие бих се записала за друга ваша екскурзия.
Продължавайте в същия дух!

Южноафриканско Приключение - Станислава и Александър Мечкови, 26.03.2014

Редовно пътуваме с вас и за пореден път се връщаме от екскурзия изключително доволни.
Водачката на групата - Вили, се представи много добре. Намери подход към много по-възрастните от нея участници в групата, с което спечели симпатиите ни. Притежава необходимите качества за по-нататъшно израстване в професията.
Браво!
Поздрави,
семейство Мечкови

Южноафриканско Приключение - Васка и Николай Лулови, 26.03.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме изключително доволни. Организацията беше отлична.
Вили - водача на групата, беше изключително ерудирана, внесе спокойствие и настроение в групата.
Много благодарности на целия екип.
Планираме да се запишем за други ваши програми.
Благодарим за всичко.
Поздрави,
семейство Лулови

Южноафриканско Приключение - Траяна и Трендафил Недеви, 10.03.2014

С най-голямо удоволствие бихме пътували с вас отново.
Браво Профи Травъл. За пореден път доказахте професионализма си. Всичко беше отлично. Водачката Вили беше изключително старателна, отговорна, спокойна и грижовна, комуникативна и професионално информирана. Продължавайте да поддържате това високо ниво на туристически услуги.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Мария Цветкова, 09.12.2013

Мая е един невероятен професионалист и човек, който раздаде и сърцето си за да изкараме ние незабравимо. Цялото пътуване беше на ниво и отново бих пътувала с вашата агенция. Като приоритет Перу, но бих желала отново да пътувам с Мая като водач на група. Дерзайте и успех.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Златина Манолова, 09.12.2013

Високо ниво на професионализъм в бранша, съчетано с лични ценности за разбиране, толерантност и съпричастност към проблемите на всеки от туристите. С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Румен Иванов, 09.12.2013

Мая е просто едно чудо, с което пътувам втори път и Профи Травъл трябва да се гордее, че има такива всеотдайни, лъчезарни и търпеливи водачи. Браво Мая!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Росица Тричкова и Мариана Добревска, 06.12.2013

Много висока оценка за водача на групата Мая Тунева. Супер организирана, компетентна и добър професионалист. Много добра информираност. Добра комуникация. Загриженост към възрастните туристи. Много точна и акуратна.

Южноафриканско Приключение - Вили и Марина, 07.12.2012

Здравей Мая,

Екскурзията до Южна Африка и Замбия (20-30.11.2012) беше чудесна и много добре организирана. Местните водачи бяха на ниво. Хотелите бяха чудесни. Храната също. Разказваме на близки и приятели, показваме снимки. Всички са много впечатлени.

Желая весели празници и успешна Нова Година на целия ви екип.

Живот и здраве, планирам догодина да се видим в нова дестинация - екскурзия.

Поздрави

Вили и Марина

Южноафриканско Приключение - Пепа & Петър Ламбреви, 04.04.2012

Здравейте, Мая!
Много сме впечатлени от изпълнението на програмата. Сърдечно благодарим за услугите, които ни предложихте и усилията Ви, да дадете всичко от себе си - така че да видим колкото може повече и да опитаме от всичко възможно.

Групата беше невероятна - рядко се събират толкова добронамерени и усмихнати хора на едно място в днешно време...

Каталогът Ви е страхотен - изкушенията са огромни. Има толкова много места, които ни се иска да видим. Надяваме се в близко бъдеще да пътуваме отново заедно.

Пожелаваме много успехи на Профи Травъл и лично на Вас! Считайте ни Ваши верни клиенти занапред!

Поздрави,
Пепа & Петър Ламбреви
Карлово

Южноафриканско Приключение - сем. Димитрови, 04.04.2012

Здравейте,

Бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност както на Вас , така и специално на Мая Тунева за перфектната организация по престоя ни в ЮАР и ЗАМБИЯ, спомогнало да остави във всеки един от нас незабравими спомени и преживявания. Желаем на целия Ви екип да бъдете все така всеотдайни в дейността, която вършите, здраве и много успехи.

Сем.Димитрови
гр.Хисар

Южноафриканско Приключение - Сена и Валентин Радеви , 24.03.2012

Много благодарим за преживените незабравими мигове в Южна Африка!
Местните екскурзоводи бяха добре подбрани - компетентни и отзивчиви.
Даваме и най-висока оценка на водачката Мая. Перфектна организация, балансиращо отношение към всички, много подробна информация, отзивчивост във всеки един момент. Чувствахме се обгрижвани и значими!
Мисля, че вече ще пътуваме само с тази компания - Бразилия, Мексико, Китай...

Южноафриканско Приключение - Атанас Пашкулев, 28.12.2011

Здравейте!
Организацията на екскурзията в Южна Африка и Замбия беше перфектна, хотелите и храната - отлични! Екскурзоводката ни Ани Орозова беше безупречна, истински водач с индивидуален подход към всеки турист, реагираше бързо и адекватно при всяка конфликтна ситуация! Мисля,че изразявам мнението на цялата група! Благодаря ви за прекрасната екскурзия, ще пътувам с Профи Травъл Център и през 2012г.!

РЕЗЕРВИРАЙ
Сафари в Кения

Сафари в Кения

01 - 07.03.2016 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2959 лв 2759 лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

01 – 10.03.2016 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5775 лв 5575 лв
Най-доброто от Кения и Танзания

Най-доброто от Кения и Танзания

Очаквайте нови дати! 

„Отивам на сафари в Африка!” - мечтата на всеки авантюрист!

от 6199 лв  
Диво сафари в Танзания

Диво сафари в Танзания

01 - 09.03.2016 

Африка е и винаги ще си остане мечтата на всеки авантюрист!

от 5329 лв 5129 лв
Килиманджаро

Килиманджаро

Очаквайте нови дати 

Белият покрив над черния континент

от 4360лв
Най-доброто от Мароко в един тур

Най-доброто от Мароко в един тур

Очаквайте нови дати 

Най-посещаваните и интересни места в Мароко и релакс в 5* хотели на плажа

от 2795лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

24.01 - 04.02.2016 

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 6590лв
Мианмар и Северен Тайланд - групова екскурзия

Мианмар и Северен Тайланд - групова екскурзия

22.02 - 04.03.2016 

Най-красивите места на Мианмар и непознатите красоти на Северен Тайланд!

от 5199лв 4999лв
Остров Боракай и Сингапур, Филипини - група

Остров Боракай и Сингапур, Филипини - група

27.02.2016-07.03.2016 

Насладете се на лятна почивка през февруари

от 3190лв 2990лв
Гранд тур на Йордания

Гранд тур на Йордания

01.03 - 08.03.2016 

Йордания - страна, която се намира в самото сърце на Света Земя!

от 3599лв 3399лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

30.03 – 06.04.2016 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

цена от 3559лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

01 - 13.03.2016 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 4999 лв 4799лв
Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

27.04 - 06.05.2016 

Единственият тур на българския пазар, съчетаващ Орландо, Маями и Ню Орлиънс в една екскурзия!

цена от 5509лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

28.04 - 09.05.2016 

Буенос Айрес, Игуасу и Рио!

от 4755лв 4555лв
Армения и Грузия

Армения и Грузия

30.04 - 08.05.2016 

Уникално предложение за незабравимо приключение!

от 3899 3699 лв
Най-доброто от Китай в 12 дни

Най-доброто от Китай в 12 дни

21.05 – 01.06.2016 

Пекин – Сиан – Гуйлин - терасите Лонци – Янгшуо – Шанхай

от 4543 4343лв
Екскурзия в Перу <br/><font color="#ff4040">Промоция до 18.12!</font>

Екскурзия в Перу
Промоция до 18.12!

12 - 26.06.2016 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

от 6452лв 6252лв
Флоренция - живият музей на Ренесанса

Флоренция - живият музей на Ренесанса

02.03, 04.05.2016 

Люлката на Ренесанса смайва своите посетители

цена от 970 лв 890лв
Мадейра и Лисабон

Мадейра и Лисабон

27.02 - 06.03.2016 

Пълноценна почивка съчетана с посещение на Лисабон

от 888лв 771лв
Почивка на остров Бали и Сингапур

Почивка на остров Бали и Сингапур

25.03, 08.04 и 16.04.2016 

Райския остров Бали и Сингапур в една програма

от 1134 лв 1074 лв
Чудесата на Индия и почивка в Гоа

Чудесата на Индия и почивка в Гоа

23.01 - 03.02.2016 

Индия – от Делхи, през Джайпур, Фатехпур Сикри, Агра, Каджурахо, Варанаси до Гоа

цена от 4880лв
Фадо и дворци в Португалия

Фадо и дворци в Португалия

всяка събота  

Страната на великите мореплаватели, портвайна и Фадо!

от 1529лв 1429лв
Амстердам - градът на лалетата

Амстердам - градът на лалетата

всеки четвъртък 

Амстердам е един от най-романтичните градове в Европа

цена от 567лв 509лв
Банкок и остров Пукет или Као Лак

Банкок и остров Пукет или Као Лак

19.01, 16.02 и 22.02.2016 

Екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове и азиатско гостоприемств

от 994лв 896лв
Disneyland®Resort Paris

Disneyland®Resort Paris

всяка седмица 

Страната на приказките – удивително преживяване за малки и големи!!!

от 1172лв
Балтийска приказка

Балтийска приказка

Очаквайте нови дати! 

Естония, Латвия и Литва са приказно място от далечното минало.

от 1193лв
Гранд Тур на Италия

Гранд Тур на Италия

всяка неделя  

От всички страни в света, Италия държи първенството като дестинация на Ренесансовото изкуство

от 1543лв 1443лв
Португалия - Fly & Drive

Португалия - Fly & Drive

02.03 - 08.03.2016 

Полъх на Атлантик, вкус на омайно порто и омагьосващо фадо

цена от 1172лв
Рим и остров Капри

Рим и остров Капри

Очаквайте нови дати! 

Екскурзия до Рим с посещение на Неапол и остров Капри!

от 1362лв
Москва и златният пръстен

Москва и златният пръстен

Очаквайте нови дати! 

Златният пръстен е най-известния туристически маршрут на Русия

цена от 2399лв
САЩ - Източно и Западно крайбрежие

САЩ - Източно и Западно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франсиско

цена от 10560лв