Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве

Версия за печат

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 8 нощувки
Цена: от 5180 лева
Дати: Очаквайте нови дати!

 


Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Резерват Пиланесберг - Йоханесбург – Совето - Претория - Водопади Виктория

Нашите предимства:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с най-интересните туристически места в Южна Африка и Зимбабве – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш,Совето, Йоханесбург, Претория и Водопадите Виктория!
✓ Посещение на най-известния винопроизводителен район в Южна Африка и дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна!
Среща с „Голямата петорка” на Африка - лъв, слон, носорог, бивол и леопард - сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесберг с включен обяд!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване в подбрани 4* хотели!
✓ Включени 7 вечери по програма!
Опит и традиция при организиране на групови пътувания до Южна Африка!

Бонус изненада по време на пътуването - посещение на Sun City наречен още "Лас Вегас" на черния континент.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /22 ноември 2016, вторник/ София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски Авиолинии в 19:40 за Доха. Кацане на летище Доха в 01:15 (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 35 минути). Продължение от Доха за Кейптаун в 02:55 ч. (Продължителност на дългия полет: 09 часа и 25 минути). Нощувка в самолета.

Ден 2 /23 ноември 2016, сряда/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:20. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4*. Панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, страдата на Парламента, заседаващ тук от януари до юни, Градините на бившата Холандска Източноиндийска компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /24 ноември 2016, четвъртък/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда, известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд в близост до Болдърс Бийч. Посещение на Болдърс Бийч и наблюдение на колонията от „Очилати пингвини“, които гнездят тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в централен ресторант с жива музика. Нощувка.

Ден 4 /25 ноември 2016, петък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска (в зависимост от метереологичните условия) ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд.
Следва дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна в един от най-известните с производството на вино райони. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /26 ноември 2016, събота/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 09:00. Кацане в Йоханесбург в 11:00, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4*.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /27 ноември 2016, неделя/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в хотел Bakubung Bush Lodge 4* или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /28 ноември 2016, понеделник/ Пиланесбърг – Совето - Йоханесбург- Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитек - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най – голямото предградие в Южна Африка, където по време на апартейда са се помещавали много от революционерите на страната включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /29 ноември 2016, вторник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 11:25 Водопади Виктория - Зимбабве. Кацане в 13:05, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Ilala Lodge Hotel Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /30 ноември 2016, сряда/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите или посещение на остров Ливингстън в Замбия.Уникална възможност за наблюдение на водопадите от страната на острова както и плуване на самият ръб на водопада в така наречения Дяволски басейн. . Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /01 декември 2016, четвъртък/ Водопади Виктория –Йоханесбург–Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански маски и сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:55. Кацане в Йоханесбург в 15:35 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските Авиолинии в 21:00. (Продължителност на полета: 07 часа и 50 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /02 декември 2016, петък/ Доха – София

Кацане в Доха в 05:50 ч. и продължение за София с полет в 14:30 ч. (Продължителност на полета Доха – София: 5 часа и 05 минути). Пристигане в България в 18:35 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в ЮАР - водопади Виктория, Кейптаун, Пиланесбърг и Претория

Започваме нашето Южноафриканско приключение от Кейптаун, най-европейският град на Африка и един от най-красивите градове в света. Сгушен в подножието на Тейбъл Маунтийн и нос Добра Надежда, късчето земя, което търсели да зърнат древните мореплаватели в своя тежък път към Индия, Кейптаун очарова с природната си красота, творческа свобода и невероятен дух...
Продължаваме през сърцето на ЮАР – Претория, където ще се докоснем до историята на бурите и Златната треска, а след това ще опитаме даровете на щедрата африканска природа, усещайки яркото присъствие на флората, фауната, етноса и традицията. Нашето приключение завършва с посещение на най-величествения водопад на Черния континент – Виктория.

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена:
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 24 туристи 5180 лв
Цена на летищни такси* 900 лв
Виза ЮАР 65 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 90 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6235 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Доха – Кейптаун; Кейптаун – Йоханесбург; Йоханесбург – Водопади Виктория – Йоханесбург и Йоханесбург – Доха – София с с включени летищни такси на Катарски Авиолинии;
• 3 нощувки в Protea Hotel Victoria Junction 4* в Кейптаун;
• 2 нощувки в хотел Bakubung Bush Lodge 4* в Пиланесберг;
• 1 нощувка в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в Йоханесбург;
• 2 нощувки в хотел Ilala Lodge Hotel 4* на Водопади Виктория в Зимбабве ;
• Всички закуски в хотелите по програма;
• 7 вечери и 1 обяд по програма;
• Виза за ЮАР - 65 лв на човек, издава се предварително от посолството на ЮАР в София, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят лично в посолството валиден задграничен паспорт, две снимки и набор документи, съгласно изискванията на посолството; Профи Травъл Център оказва съдействие при попълването на формуляра. При записване ще получите подробна информация за всички документи и процедурата за получаване на туристическа виза за ЮАР.
• Всички трансфери, турове и сафарита, описани в програмата;
• Входни такси за резерватите и за разглежданите обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Южна Африка и Зимбабве;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Водач - преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (28.01.2016) са в размер на 900 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане – 21.09.2016, поради честата им променливост!

Общата цена не включва:

• Доплащане за единична стая: 960 лева;
• Виза за Зимбабве – 50 USD на човек, кандидатства се предварително електронно и се заплаща и издава на место на летище Victoria Waterfalls;
• Виза за Замбия – 50 USD на човек, заплаща се лично при влизане в страната за тези, които решат да посетят остров Ливингстън, Замбия;
• Полет с хеликоптер над водопада Виктория: 140 USD на човек;
• Посещение на остров Ливингстън, Замбия: 150 USD на човек;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”
за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 15 човека;
За посещението на Южна Африка и Зимбабве вече не се изисква ваксинация за жълта треска!!!
• Необходими документи – валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лв;
• Подаването на документите за виза за ЮАР се извършва от Профи Травъл четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, попълнен формуляр с лични данни и набор от документи, за които ще бъдете уведомени при записване;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: 18.07.2016;
• Доплащане на общата цена на пътуването: 21.09.2016;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.8055 към 28.01.2016 г. и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към момента на доплащане, който е 21.09.2016 г. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /22 ноември 2016, вторник/ София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски Авиолинии в 19:40 за Доха. Кацане на летище Доха в 01:15 (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 35 минути). Продължение от Доха за Кейптаун в 02:55 ч. (Продължителност на дългия полет: 09 часа и 25 минути). Нощувка в самолета.

Ден 2 /23 ноември 2016, сряда/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:20. Посрещане, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4*. Панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, страдата на Парламента, заседаващ тук от януари до юни, Градините на бившата Холандска Източноиндийска компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо негърски диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /24 ноември 2016, четвъртък/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда, известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд в близост до Болдърс Бийч. Посещение на Болдърс Бийч и наблюдение на колонията от „Очилати пингвини“, които гнездят тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в централен ресторант с жива музика. Нощувка.

Ден 4 /25 ноември 2016, петък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска (в зависимост от метереологичните условия) ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина. Горе могат да се видят уникални цветя, типични само за тези места. Красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към атлантическото крайбрежие и града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивия град с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд.
Следва дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна в един от най-известните с производството на вино райони. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /26 ноември 2016, събота/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 09:00. Кацане в Йоханесбург в 11:00, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4*.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /27 ноември 2016, неделя/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в хотел Bakubung Bush Lodge 4* или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечеря в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /28 ноември 2016, понеделник/ Пиланесбърг – Совето - Йоханесбург- Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитек - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най – голямото предградие в Южна Африка, където по време на апартейда са се помещавали много от революционерите на страната включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /29 ноември 2016, вторник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 11:25 Водопади Виктория - Зимбабве. Кацане в 13:05, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Ilala Lodge Hotel Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /30 ноември 2016, сряда/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопадите Виктория. Описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал, водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите или посещение на остров Ливингстън в Замбия.Уникална възможност за наблюдение на водопадите от страната на острова както и плуване на самият ръб на водопада в така наречения Дяволски басейн. . Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /01 декември 2016, четвъртък/ Водопади Виктория –Йоханесбург–Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански маски и сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:55. Кацане в Йоханесбург в 15:35 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските Авиолинии в 21:00. (Продължителност на полета: 07 часа и 50 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /02 декември 2016, петък/ Доха – София

Кацане в Доха в 05:50 ч. и продължение за София с полет в 14:30 ч. (Продължителност на полета Доха – София: 5 часа и 05 минути). Пристигане в България в 18:35 ч. същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве:

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - Юлия Спасова, 05.12.2015

Отлична предварителна подготовка на водача на Профи Травъл Център - Грета Русева, отлична комуникация с местните екскурзоводи и с групата. Грета е отговорна, внимателна и гъвкава във вземането на решенията. С удоволствие ще пътувам отново с нея.

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - семейство Мардикови, Варна, 04.12.2015

Много сме доволни от пътуването до ЮАР и Замбия с Профи Травъл Център! Водачът на групата Грета Русева е професионалист на високо ниво, отлична комуникация и лек контакт с всички. Качествата, които притежава представителят на Профи Травъл ни кара да сме убедени в просперитета на компанията. Браво!

Южноафриканско Приключение - Ванюша Чолакова, 26.03.2014

За пореден път печелите моите адмирации.
Браво Профи Травъл!
Всичко беше с отлична организация. Много добра подготовка и информираност на водача ви - Виолета.
Поздравления!!!

Южноафриканско Приключение - Росица Лолова, 26.03.2014

Всичко беше чудесно.
Поздрави за водачката на групата - Виолета. Отлично подготвена, информирана, с възможности да се справи с всеки възникнал проблем. Много отговорна, внимателна, стриктна, с отлични умения да работи с хора.
С удоволствие бих пътувала с вас отново!
Поздрави,
Росица Лолова

Южноафриканско Приключение - Лидия Ганева, 26.03.2014

Екскурзията до Южна Африка и Замбия беше невероятна.
Много съм доволна от цялостната организация. Хотелското настанява, трансферите и изхранването бяха без забележка. Местните екскурзоводи бяха компетентни и отзивчиви за всички допълнителни въпроси.
Водачката - Вили, е прекрасно младо момиче със страхотна усмивка и такова сърце. С достатъчно хъс за работа, с изключително търпение, желание и компетентност при обслужването на клиенти.
С удоволствие бих се записала за друга ваша екскурзия.
Продължавайте в същия дух!

Южноафриканско Приключение - Станислава и Александър Мечкови, 26.03.2014

Редовно пътуваме с вас и за пореден път се връщаме от екскурзия изключително доволни.
Водачката на групата - Вили, се представи много добре. Намери подход към много по-възрастните от нея участници в групата, с което спечели симпатиите ни. Притежава необходимите качества за по-нататъшно израстване в професията.
Браво!
Поздрави,
семейство Мечкови

Южноафриканско Приключение - Васка и Николай Лулови, 26.03.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме изключително доволни. Организацията беше отлична.
Вили - водача на групата, беше изключително ерудирана, внесе спокойствие и настроение в групата.
Много благодарности на целия екип.
Планираме да се запишем за други ваши програми.
Благодарим за всичко.
Поздрави,
семейство Лулови

Южноафриканско Приключение - Траяна и Трендафил Недеви, 10.03.2014

С най-голямо удоволствие бихме пътували с вас отново.
Браво Профи Травъл. За пореден път доказахте професионализма си. Всичко беше отлично. Водачката Вили беше изключително старателна, отговорна, спокойна и грижовна, комуникативна и професионално информирана. Продължавайте да поддържате това високо ниво на туристически услуги.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Мария Цветкова, 09.12.2013

Мая е един невероятен професионалист и човек, който раздаде и сърцето си за да изкараме ние незабравимо. Цялото пътуване беше на ниво и отново бих пътувала с вашата агенция. Като приоритет Перу, но бих желала отново да пътувам с Мая като водач на група. Дерзайте и успех.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Златина Манолова, 09.12.2013

Високо ниво на професионализъм в бранша, съчетано с лични ценности за разбиране, толерантност и съпричастност към проблемите на всеки от туристите. С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Румен Иванов, 09.12.2013

Мая е просто едно чудо, с което пътувам втори път и Профи Травъл трябва да се гордее, че има такива всеотдайни, лъчезарни и търпеливи водачи. Браво Мая!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Росица Тричкова и Мариана Добревска, 06.12.2013

Много висока оценка за водача на групата Мая Тунева. Супер организирана, компетентна и добър професионалист. Много добра информираност. Добра комуникация. Загриженост към възрастните туристи. Много точна и акуратна.

Южноафриканско Приключение - Вили и Марина, 07.12.2012

Здравей Мая,

Екскурзията до Южна Африка и Замбия (20-30.11.2012) беше чудесна и много добре организирана. Местните водачи бяха на ниво. Хотелите бяха чудесни. Храната също. Разказваме на близки и приятели, показваме снимки. Всички са много впечатлени.

Желая весели празници и успешна Нова Година на целия ви екип.

Живот и здраве, планирам догодина да се видим в нова дестинация - екскурзия.

Поздрави

Вили и Марина

Южноафриканско Приключение - Пепа & Петър Ламбреви, 04.04.2012

Здравейте, Мая!
Много сме впечатлени от изпълнението на програмата. Сърдечно благодарим за услугите, които ни предложихте и усилията Ви, да дадете всичко от себе си - така че да видим колкото може повече и да опитаме от всичко възможно.

Групата беше невероятна - рядко се събират толкова добронамерени и усмихнати хора на едно място в днешно време...

Каталогът Ви е страхотен - изкушенията са огромни. Има толкова много места, които ни се иска да видим. Надяваме се в близко бъдеще да пътуваме отново заедно.

Пожелаваме много успехи на Профи Травъл и лично на Вас! Считайте ни Ваши верни клиенти занапред!

Поздрави,
Пепа & Петър Ламбреви
Карлово

Южноафриканско Приключение - сем. Димитрови, 04.04.2012

Здравейте,

Бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност както на Вас , така и специално на Мая Тунева за перфектната организация по престоя ни в ЮАР и ЗАМБИЯ, спомогнало да остави във всеки един от нас незабравими спомени и преживявания. Желаем на целия Ви екип да бъдете все така всеотдайни в дейността, която вършите, здраве и много успехи.

Сем.Димитрови
гр.Хисар

Южноафриканско Приключение - Сена и Валентин Радеви , 24.03.2012

Много благодарим за преживените незабравими мигове в Южна Африка!
Местните екскурзоводи бяха добре подбрани - компетентни и отзивчиви.
Даваме и най-висока оценка на водачката Мая. Перфектна организация, балансиращо отношение към всички, много подробна информация, отзивчивост във всеки един момент. Чувствахме се обгрижвани и значими!
Мисля, че вече ще пътуваме само с тази компания - Бразилия, Мексико, Китай...

Южноафриканско Приключение - Атанас Пашкулев, 28.12.2011

Здравейте!
Организацията на екскурзията в Южна Африка и Замбия беше перфектна, хотелите и храната - отлични! Екскурзоводката ни Ани Орозова беше безупречна, истински водач с индивидуален подход към всеки турист, реагираше бързо и адекватно при всяка конфликтна ситуация! Мисля,че изразявам мнението на цялата група! Благодаря ви за прекрасната екскурзия, ще пътувам с Профи Травъл Център и през 2012г.!

РЕЗЕРВИРАЙ
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

01.06 – 10.06.2017 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5436лв 5236лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

Очаквайте нови дати! 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2959лв
Диво сафари в Танзания

Диво сафари в Танзания

Очаквайте нови дати! 

Африка е и винаги ще си остане мечтата на всеки авантюрист!

от 6566 лв
Най-доброто от Кения и Танзания

Най-доброто от Кения и Танзания

Очаквайте нови дати! 

„Отивам на сафари в Африка!” - мечтата на всеки авантюрист!

от 6199 лв  
Остров Бали и Сингапур - група

Остров Бали и Сингапур - група

26.11-05.12.2016 

Насладете се на прекрасна почивка в този приказен тропически свят

от 3119лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

22.01 - 03.02.2017 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

цена от 4399лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

22.01 - 03.02.2017 

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

31.01 – 11.02.2017  

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

от 8499лв 8299лв
Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

09.02 - 18.02.2017 

Куала Лумпур и остров Лангкави - перлите на Малайзия

от 3 099лв 2 899лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

24.02 - 08.03.2017 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 5899лв 5699лв
Панамският канал и тропическият рай на Коста Рика

Панамският канал и тропическият рай на Коста Рика

27.02 – 10.03.2017 

Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните места в Панама и Коста Рика;

от 6167лв 5967лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

01.03 – 13.03.2017 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 8179лв 7979лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

04.04 – 16.04.2017 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5555лв 5355лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

12.05 - 22.05.2017 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 6099лв 5799лв
Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Тайланд – Банкок и о-в Пукет

18.01 - 27.01.2017 

Великолепно съчетание на почивка и туризъм

от 2869лв 2669лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

Очаквайте нови дати!  

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3659 лв
Чудесата на Индия и Непал

Чудесата на Индия и Непал

06.11 - 14.11.2016 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 3069лв
Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Виетнам, Камбоджа и Тайланд

 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5199лв
Мадейра и Лисабон

Мадейра и Лисабон

05.12 - 12.12.2016 

Пълноценна почивка съчетана с посещение на Лисабон

от 1041лв 943лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

Очаквайте нови дати! 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2599лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Ню Йорк – Вашингтон – Чикаго – Ниагара – Бостън

цена от 6599лв
САЩ - Източно и Западно крайбрежие

САЩ - Източно и Западно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франсиско

цена от 10560лв
Израел и Йордания - група

Израел и Йордания - група

Очаквайте нови дати! 

Светите места в Израел, уникалния град Петра и почивка на Мъртво море!

от 3599лв
Приказното сияние на Белите нощи

Приказното сияние на Белите нощи

Очаквайте нови дати! 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

цена от 2199лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

19.01 - 03.02.2016  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 6050лв 5850лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

Очаквайте нови дати! 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

цена от 6452лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хавай

цена от 7799лв
Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

Очаквайте нови дати! 

Единственият тур на българския пазар, съчетаващ Орландо, Маями и Ню Орлиънс в една екскурзия!

от 5909лв
Армения и Грузия

Армения и Грузия

Очаквайте нови дати 

Уникално предложение за незабравимо приключение!

цена от 3899лв
Екскурзия в Петербург

Екскурзия в Петербург

Очаквайте нови дати! 

Петербург - един от най-красивите градове в света!

цена от 1999лв