Южноафриканско Приключение

Версия за печат

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 8 нощувки
Цена: от 5580 лева
Дати: 27.03. - 06.04.2017

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
1 ПОСЛЕДНО МЯСТО!


Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Резерват Пиланесберг - Сън Сити - Йоханесбург – Совето - Претория – Водопада Виктория

Нашите предимства:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с най-интересните туристически места в Южна Африка и Зимбабве – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш, Совето, Йоханесбург, Претория и Водопадите Виктория!
✓ Посещение на най-известния винопроизводителен район в Южна Африка и дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна!
Среща с „Голямата петорка” на Африка - сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесберг!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване в подбрани 4* хотели и лоджове!
✓ Включени 7 вечери по програма и 1 допълнителен обяд!
Опит и традиция при организиране на групови пътувания до Южна Африка!


Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /27 март 2017, понеделник /София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски авиолинии в 13:25 за Доха. Кацане на летище Доха в 18:05 (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 40 мин) Следва вечерен тур на Доха, по време на който ще разгледате този динамично развиващ се модерен град, но запазил в същото време арабските си традиции и самобитност. Продължение от Доха за Кейптаун в 02:59 ч. (Продължителност на дългия полет: 9 часа и 45 мин). Нощувка в самолета.

Ден 2 /28 март 2017, вторник / Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:45. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Cape Town Lodge 4 или подобен. Следобедна панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, сградата на Парламента, Градините на бившата Холандска Източноиндийска Компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо африкански диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана – Атлантически и Индийски. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3/29 март 2017, сряда / Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда,
известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд и посещение на Болдърс Бийч, откъдето може да се наблюдава колонията от „Очилати пингвини“, живеещи тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 4 /30 март 2017, четвъртък/Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн /този тур се препотвърждава на място в зависимост от метеорологичните условия/ и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина, а долу се плискат вълните на двата океана! Само тук виреят уникални цветя, типични за тези места и красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към безкрайната морска шир и към града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивото градче с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд. Следва дегустация на известни местни вина в една от най-добрите винарни на Южна Африка. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /31 март 2017, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Сух пакет закуска и ранен трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 05:45. Кацане в Йоханесбург в 07:40, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане в хотел Bakubung Bush Lodge 4* и включен обяд в хотела. Настаняване и свободно време за релакс. Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /01 април 2017, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска. Свободно време за почивка в Bakubung Bush Lodge или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечер под звездите в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /02 април 2017, неделя/ Пиланесбърг – Совето – Йоханесбург – Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитекът - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най-голямото предградие в Южна Африка където по време на апартейда са живели много от революционерите на страната, включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на Кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Premier Hotel Or Tambo 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /03 април 2017, понеделник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 10:50 до Зимбабве. Кацане в 12:30, посрещане, трансфер и настаняване в хотел The Kingdom at Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9/04 април 2017, вторник / Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопади Виктория, описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал. Водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите, езда на слонове и други. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /05 април 2017, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30. Кацане в Йоханесбург в 15:05 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските авиолинии 20:50. (Продължителност на полета: 08часа и 05 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11/06 април 2017, четвъртък/ Доха – София

Кацане в Доха в 05:55 и продължение за София с полет в 07:05.
(Продължителност на полета Доха – София: 5 часа). Пристигане в България в 12:05 същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в ЮАР - водопади Виктория, Кейптаун, Пиланесбърг и Претория

Започваме нашето Южноафриканско приключение от Кейптаун, най-европейският град на Африка и един от най-красивите градове в света. Сгушен в подножието на Тейбъл Маунтийн и нос Добра Надежда, късчето земя, което търсели да зърнат древните мореплаватели в своя тежък път към Индия, Кейптаун очарова с природната си красота, творческа свобода и невероятен дух...
Продължаваме през сърцето на ЮАР – Претория, където ще се докоснем до историята на бурите и Златната треска, а след това ще усетим яркото присъствие на флората, фауната, етноса и традицията в африканския буш. Нашето приключение завършва с посещение на най-величествения водопад на Черния континент – Виктория.

Дати:

27 март 2017 - 6 април 2017

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена:
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 25 туристи 5580 лв
Цена на летищни такси* 850 лв
Виза ЮАР 65 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 90 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6585 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Доха – Кейптаун; Кейптаун – Йоханесбург; Йоханесбург – Водопади Виктория – Йоханесбург и Йоханесбург – Доха – София с с включени летищни такси на Катарски и Южноафрикански Авиолинии;
• 3 нощувки в в хотел Cape Town Lodge 4 или подобен в Кейптаун;
• 2 нощувки в хотел Bakubung Bush Lodge 4* в Пиланесберг;
• 1 нощувка в хотел Premier Hotel Or Tambo 4* в Йоханесбург;
• 2 нощувки в хотел The Kingdom at Victoria Falls 4* на Водопада Виктория в Зимбабве;
• Всички закуски в хотелите по програма;
• 7 вечери по програма;
1 включен обяд в хотел Bakubung Bush Lodge;
• Виза за ЮАР - 65 лв на човек, издава се предварително от посолството на ЮАР в София, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят лично в посолството валиден задграничен паспорт, две снимки и набор документи, съгласно изискванията на посолството; Профи Травъл Център оказва съдействие при попълването на формуляра. При записване ще получите подробна информация за всички документи и процедурата за получаване на туристическа виза за ЮАР.
• Всички трансфери, турове и сафарита, описани в програмата;
• Входни такси за резерватите и за разглежданите обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Южна Африка и Зимбабве;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Водач - преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (01.11.2016) са в размер на 850 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане – 24.02.2017, поради честата им променливост!

Общата цена не включва:

• Доплащане за единична стая: цена при запитване;
• Полет с хеликоптер над водопада Виктория: 150 USD на човек;
• Виза за Зимбабве – 30 USD на човек, кандидатства се предварително електронно и се заплаща и издава на място на летище Victoria Waterfalls;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”
за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 15 човека;
За посещението на Южна Африка и Зимбабве вече не се изисква ваксинация за жълта треска!!!
• Необходими документи – валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лв;
• Подаването на документите за виза за ЮАР се извършва четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, попълнен формуляр с лични данни и набор от документи, за които ще бъдете уведомени при записване;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: 27.01.2017;
• Доплащане на общата цена на пътуването: 10.02.2017;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.78лв към 01.11.2016 г. и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира остатъка от цената на екскурзията към датата на доплащане, която е 10.02.2017 г. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Профи Травъл не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвачите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти. Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /27 март 2017, понеделник /София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски авиолинии в 13:25 за Доха. Кацане на летище Доха в 18:05 (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 40 мин) Следва вечерен тур на Доха, по време на който ще разгледате този динамично развиващ се модерен град, но запазил в същото време арабските си традиции и самобитност. Продължение от Доха за Кейптаун в 02:59 ч. (Продължителност на дългия полет: 9 часа и 45 мин). Нощувка в самолета.

Ден 2 /28 март 2017, вторник / Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:45. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Cape Town Lodge 4 или подобен. Следобедна панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, сградата на Парламента, Градините на бившата Холандска Източноиндийска Компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо африкански диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана – Атлантически и Индийски. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3/29 март 2017, сряда / Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда,
известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд и посещение на Болдърс Бийч, откъдето може да се наблюдава колонията от „Очилати пингвини“, живеещи тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 4 /30 март 2017, четвъртък/Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн /този тур се препотвърждава на място в зависимост от метеорологичните условия/ и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина, а долу се плискат вълните на двата океана! Само тук виреят уникални цветя, типични за тези места и красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към безкрайната морска шир и към града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивото градче с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд. Следва дегустация на известни местни вина в една от най-добрите винарни на Южна Африка. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /31 март 2017, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Сух пакет закуска и ранен трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 05:45. Кацане в Йоханесбург в 07:40, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане в хотел Bakubung Bush Lodge 4* и включен обяд в хотела. Настаняване и свободно време за релакс. Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /01 април 2017, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска. Свободно време за почивка в Bakubung Bush Lodge или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни. При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечер под звездите в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /02 април 2017, неделя/ Пиланесбърг – Совето – Йоханесбург – Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитекът - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най-голямото предградие в Южна Африка където по време на апартейда са живели много от революционерите на страната, включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на Кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Premier Hotel Or Tambo 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /03 април 2017, понеделник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 10:50 до Зимбабве. Кацане в 12:30, посрещане, трансфер и настаняване в хотел The Kingdom at Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9/04 април 2017, вторник / Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопади Виктория, описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал. Водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите, езда на слонове и други. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /05 април 2017, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:30. Кацане в Йоханесбург в 15:05 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските авиолинии 20:50. (Продължителност на полета: 08часа и 05 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11/06 април 2017, четвъртък/ Доха – София

Кацане в Доха в 05:55 и продължение за София с полет в 07:05.
(Продължителност на полета Доха – София: 5 часа). Пристигане в България в 12:05 същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве:

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве - Силвия Данева, 07.12.2016

ЗДРАВЕЙТЕ НА ЕКИПА НА ПРОФИ ТРАВЪЛ. КАЗВАМ СЕ СИЛВИЯ ДАНЕВА И ПЪТУВАХ ЗА ПРЪВ ПЪТ С ВАШАТА АГЕНЦИЯ ДО ЮАР И ЗИМБАБВЕ. СТРАХОТНО ПЪТУВАНЕ, БЕЗ ВСЯКАКВИ ЗАБЕЛЕЖКИ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАВЕЛ ДАМЯНОВ СЕ СЛУЧИХА ВСИЧКИТЕ НИ МЕЧТИ ПО ТОВА ПЪТУВАНЕ - СПОРЕД МЕН Е РОДЕН ДА БЪДЕ ВОДАЧ, ЛИДЕР, ЕКСКУРЗОВОД, СТРАХОТНО ЧУВСВО ЗА ХУМОР, АВАНТЮРИСТ, МНОГО АДЕКВАТНОСТ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ, МНОГО ДОБРЕ ПОДГОТВЕН ЗА ВСЕКИ ОБЕКТ ОТ ПРОГРАМАТА...БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА ПРОФИ ТРАВЪЛ ЗА ПРЕКРАСНОТО ПЪТУВАНЕ. БИХ ИСКАЛА ОТНОВО ДА ПЪТУВАМ С ВАС...

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве - Румяна и Руси Русеви, 07.12.2016

Здравейте Мая и Грета,
Първо искам чрез Вас и на Вас лично да благодаря за перфектната екскурзия в ЮАР и Зимбабве. Доста съм пообиколила, но за първи път имам толкова перфектна екскурзия - и като маршрут, и като хотели, и като организация и като водещ!!! Специални поздравления за Вашия водач Павел Дамянов - млад, всеотдаен, чаровен, информиран, раздаващ се водещ. Не ми стигат думите да изразя възхищението си. Наистина се вълнувам и изпитвам много, много хубави емоции и чувства към Вас! Вече 4 дни откакто сме в България, а спомените от изживяното ме владеят на 100%. Уникално беше, много, много благодарим и ще следим следващите Ви екзотики! Определено много искаме да пътуваме пак с Вас...!

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве - Виолета Търкаланова, 07.12.2016

След това приятно и весело приключение, което получихме благодарение на вашите услуги мога да изкажа нашето огромно БЛАГОДАРЯ!!! за екскурзията до Южна Африка и водопада Виктория. Пътували сме не малко, но това беше най-доброто, което сме получавали като обслужване досега. Организацията на пътуването, настаняването в хотелите и местното обслужване беше на ниво. За нашия комфорт през цялото време се грижеше нашият екскурзовод – Павел, за който не ни стигат думите да изразим нашето възхищение – знаещ, внимателен, предлагащ варианти за по-добро прекарване на времето. Още веднъж благодарим за добрата услуга и Павел - той направи екскурзията още по приятна и вълнуваща.
Отсега нататък винаги ще пътуваме с Вас!

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - Юлия Спасова, 05.12.2015

Отлична предварителна подготовка на водача на Профи Травъл Център - Грета Русева, отлична комуникация с местните екскурзоводи и с групата. Грета е отговорна, внимателна и гъвкава във вземането на решенията. С удоволствие ще пътувам отново с нея.

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - семейство Мардикови, Варна, 04.12.2015

Много сме доволни от пътуването до ЮАР и Замбия с Профи Травъл Център! Водачът на групата Грета Русева е професионалист на високо ниво, отлична комуникация и лек контакт с всички. Качествата, които притежава представителят на Профи Травъл ни кара да сме убедени в просперитета на компанията. Браво!

Южноафриканско Приключение - Ванюша Чолакова, 26.03.2014

За пореден път печелите моите адмирации.
Браво Профи Травъл!
Всичко беше с отлична организация. Много добра подготовка и информираност на водача ви - Виолета.
Поздравления!!!

Южноафриканско Приключение - Росица Лолова, 26.03.2014

Всичко беше чудесно.
Поздрави за водачката на групата - Виолета. Отлично подготвена, информирана, с възможности да се справи с всеки възникнал проблем. Много отговорна, внимателна, стриктна, с отлични умения да работи с хора.
С удоволствие бих пътувала с вас отново!
Поздрави,
Росица Лолова

Южноафриканско Приключение - Лидия Ганева, 26.03.2014

Екскурзията до Южна Африка и Замбия беше невероятна.
Много съм доволна от цялостната организация. Хотелското настанява, трансферите и изхранването бяха без забележка. Местните екскурзоводи бяха компетентни и отзивчиви за всички допълнителни въпроси.
Водачката - Вили, е прекрасно младо момиче със страхотна усмивка и такова сърце. С достатъчно хъс за работа, с изключително търпение, желание и компетентност при обслужването на клиенти.
С удоволствие бих се записала за друга ваша екскурзия.
Продължавайте в същия дух!

Южноафриканско Приключение - Станислава и Александър Мечкови, 26.03.2014

Редовно пътуваме с вас и за пореден път се връщаме от екскурзия изключително доволни.
Водачката на групата - Вили, се представи много добре. Намери подход към много по-възрастните от нея участници в групата, с което спечели симпатиите ни. Притежава необходимите качества за по-нататъшно израстване в професията.
Браво!
Поздрави,
семейство Мечкови

Южноафриканско Приключение - Васка и Николай Лулови, 26.03.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме изключително доволни. Организацията беше отлична.
Вили - водача на групата, беше изключително ерудирана, внесе спокойствие и настроение в групата.
Много благодарности на целия екип.
Планираме да се запишем за други ваши програми.
Благодарим за всичко.
Поздрави,
семейство Лулови

Южноафриканско Приключение - Траяна и Трендафил Недеви, 10.03.2014

С най-голямо удоволствие бихме пътували с вас отново.
Браво Профи Травъл. За пореден път доказахте професионализма си. Всичко беше отлично. Водачката Вили беше изключително старателна, отговорна, спокойна и грижовна, комуникативна и професионално информирана. Продължавайте да поддържате това високо ниво на туристически услуги.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Мария Цветкова, 09.12.2013

Мая е един невероятен професионалист и човек, който раздаде и сърцето си за да изкараме ние незабравимо. Цялото пътуване беше на ниво и отново бих пътувала с вашата агенция. Като приоритет Перу, но бих желала отново да пътувам с Мая като водач на група. Дерзайте и успех.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Златина Манолова, 09.12.2013

Високо ниво на професионализъм в бранша, съчетано с лични ценности за разбиране, толерантност и съпричастност към проблемите на всеки от туристите. С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Румен Иванов, 09.12.2013

Мая е просто едно чудо, с което пътувам втори път и Профи Травъл трябва да се гордее, че има такива всеотдайни, лъчезарни и търпеливи водачи. Браво Мая!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Росица Тричкова и Мариана Добревска, 06.12.2013

Много висока оценка за водача на групата Мая Тунева. Супер организирана, компетентна и добър професионалист. Много добра информираност. Добра комуникация. Загриженост към възрастните туристи. Много точна и акуратна.

Южноафриканско Приключение - Вили и Марина, 07.12.2012

Здравей Мая,

Екскурзията до Южна Африка и Замбия (20-30.11.2012) беше чудесна и много добре организирана. Местните водачи бяха на ниво. Хотелите бяха чудесни. Храната също. Разказваме на близки и приятели, показваме снимки. Всички са много впечатлени.

Желая весели празници и успешна Нова Година на целия ви екип.

Живот и здраве, планирам догодина да се видим в нова дестинация - екскурзия.

Поздрави

Вили и Марина

Южноафриканско Приключение - Пепа & Петър Ламбреви, 04.04.2012

Здравейте, Мая!
Много сме впечатлени от изпълнението на програмата. Сърдечно благодарим за услугите, които ни предложихте и усилията Ви, да дадете всичко от себе си - така че да видим колкото може повече и да опитаме от всичко възможно.

Групата беше невероятна - рядко се събират толкова добронамерени и усмихнати хора на едно място в днешно време...

Каталогът Ви е страхотен - изкушенията са огромни. Има толкова много места, които ни се иска да видим. Надяваме се в близко бъдеще да пътуваме отново заедно.

Пожелаваме много успехи на Профи Травъл и лично на Вас! Считайте ни Ваши верни клиенти занапред!

Поздрави,
Пепа & Петър Ламбреви
Карлово

Южноафриканско Приключение - сем. Димитрови, 04.04.2012

Здравейте,

Бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност както на Вас , така и специално на Мая Тунева за перфектната организация по престоя ни в ЮАР и ЗАМБИЯ, спомогнало да остави във всеки един от нас незабравими спомени и преживявания. Желаем на целия Ви екип да бъдете все така всеотдайни в дейността, която вършите, здраве и много успехи.

Сем.Димитрови
гр.Хисар

Южноафриканско Приключение - Сена и Валентин Радеви , 24.03.2012

Много благодарим за преживените незабравими мигове в Южна Африка!
Местните екскурзоводи бяха добре подбрани - компетентни и отзивчиви.
Даваме и най-висока оценка на водачката Мая. Перфектна организация, балансиращо отношение към всички, много подробна информация, отзивчивост във всеки един момент. Чувствахме се обгрижвани и значими!
Мисля, че вече ще пътуваме само с тази компания - Бразилия, Мексико, Китай...

Южноафриканско Приключение - Силвия Данева, 28.12.2011

Здравейте!
Организацията на екскурзията в Южна Африка и Замбия беше перфектна, хотелите и храната - отлични! Екскурзоводката ни Ани Орозова беше безупречна, истински водач с индивидуален подход към всеки турист, реагираше бързо и адекватно при всяка конфликтна ситуация! Мисля,че изразявам мнението на цялата група! Благодаря ви за прекрасната екскурзия, ще пътувам с Профи Травъл Център и през 2012г.!

РЕЗЕРВИРАЙ
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

30.05 - 09.06.2017 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 5799лв 5599лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

02.06 - 16.06.2017 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

от 6750лв 6550лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

юни 2017 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2975лв 2775лв
Група Петербург през май

Група Петербург през май

22-27.05.2017 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 2199лв 1899лв
Грузия

Грузия

21.05 - 29.05.2017 

Незабравимо приключение с богата туристическа програма в Грузия – страна с красива природа, древни традиции и уникални манастири!

от 2799лв 2599лв
Група Петербург през юни

Група Петербург през юни

09-14.06.2017 

Петербург - един от най-красивите градове в света!

от 2199лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

12.07 - 18.07.2017 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4090лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

19.08 - 26.08.2017 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2699лв 2499лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

16.09 - 24.09.2017 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3899 лв 3699 лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

05.10 - 14.10.2017 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3299лв 3099лв
Чудесата на Индия и Непал

Чудесата на Индия и Непал

06.11 - 14.11.2016 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 3069лв
Мадейра и Лисабон

Мадейра и Лисабон

02.03 - 09.03.2017 

Пълноценна почивка съчетана с посещение на Лисабон

от 1041лв 943лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 8699лв
Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Очаквайте нови дати! 

Куала Лумпур и остров Лангкави - перлите на Малайзия

от 3 099лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

Очаквайте нови дати! 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 5899лв
Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Очаквайте нови дати! 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 4800 лв
Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Очаквайте нови дати! 

Великолепно съчетание на почивка и туризъм

от 2869лв 2669лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Очаквайте нови дати! 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5555лв
САЩ - Източно и Западно крайбрежие

САЩ - Източно и Западно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франсиско

цена от 10560лв
Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина

Очаквайте нови дати! 

Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро!

от 4999лв
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

Юни 2017 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5475лв 5275лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

16.03 - 31.03.2017  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 6255лв 6055лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

от 4399лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хавай

цена от 7799лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Очаквайте нови дати 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4399лв
Най-доброто от Китай в 12 дни

Най-доброто от Китай в 12 дни

Очаквайте нови дати! 

Пекин – Сиан – Гуйлин - терасите Лонци – Янгшуо – Шанхай

от 4699лв
Сингапур и остров Боракай, Филипини - група

Сингапур и остров Боракай, Филипини - група

Очаквайте нови дати! 

Насладете се на лятна почивка през ноември

от 3339лв