На Великден в Южна Африка

Версия за печат

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 8 нощувки
Цена: от 5380 лева
Дати: 10.04. - 20.04.2017

 
Отстъпка ранно записване от 200 лв на човек до 22.12.2016

Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Резерват Пиланесберг - Сън Сити - Йоханесбург – Совето - Претория – Водопада Виктория

Нашите предимства:
✓ Перфектно съчетание на цена с качество и професионално изготвен маршрут с най-интересните туристически места в Южна Африка и Зимбабве – Кейптаун и Нос Добра Надежда, сафари в африканския буш, Совето, Йоханесбург, Претория и Водопадите Виктория!
✓ Посещение на най-известния винопроизводителен район в Южна Африка и дегустация на изискани вина в специално препоръчана винарна!
Среща с „Голямата петорка” на Африка - сутрешно и следобедно сафари в националния парк Пиланесберг!
✓ Включен круиз по залез слънце с корабче по река Замбези!
✓ Гарантиран хотелски комфорт – настаняване в подбрани 4* хотели и лоджове!
Включени 7 вечери по програма!
Опит и традиция при организиране на групови пътувания до Южна Африка!


Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /10 април 2017, понеделник/ София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски авиолинии в 13:00 за Доха. Кацане на летище Доха в 17:40. (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 35 мин.) Следва вечерен тур на Доха, по време на който ще разгледате този динамично развиващ се модерен град, но запазил в същото време арабските си традиции и самобитност. Продължение от Доха за Кейптаун в 02:45 ч. (Продължителност на дългия полет: 9 часа и 25 мин.) Нощувка в самолета.

Ден 2 /11 април 2017, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:45. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4*. Следобедна панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, сградата на Парламента, Градините на бившата Холандска Източноиндийска Компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо африкански диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана – Атлантически и Индийски. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /12 април 2017, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда,
известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд и посещение на Болдърс Бийч, откъдето може да се наблюдава колонията от „Очилати пингвини“, живеещи тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 4 /13 април 2017, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн /този тур се препотвърждава на място в зависимост от метеорологичните условия/ и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина, а долу се плискат вълните на двата океана! Само тук виреят уникални цветя, типични за тези места и красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към безкрайната морска шир и към града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и
техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивото градче с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд. Следва дегустация на известни местни вина в една от най-добрите винарни на Южна Африка. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /14 април 2017, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 08:50. Кацане в Йоханесбург в 10:45, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4*.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /15 април 2017, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в Bakubung Bush Lodge или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни.
При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечер под звездите в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /16 април 2017, неделя/ Пиланесбърг – Совето – Йоханесбург – Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитекът - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най-голямото предградие в Южна Африка където по време на апартейда са живели много от революционерите на страната, включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на Кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /17 април 2017, понеделник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 10:50 до Зимбабве. Кацане в 12:30, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Ilala Lodge Hotel Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /18 април 2017, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопади Виктория, описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал. Водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите, езда на слонове и други. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /19 април 2017, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:10. Кацане в Йоханесбург в 14:45 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските авиолинии 20:45. (Продължителност на полета: 7часа и 50 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /20 април 2017, четвъртък/ Доха – София

Кацане в Доха в 06:05 и продължение за София с полет в 06:50.
(Продължителност на полета Доха – София: 5 часа и 05 минути). Пристигане в България в 12:00 същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в ЮАР - водопади Виктория, Кейптаун, Пиланесбърг и Претория

Започваме нашето Южноафриканско приключение от Кейптаун, най-европейският град на Африка и един от най-красивите градове в света. Сгушен в подножието на Тейбъл Маунтийн и нос Добра Надежда, късчето земя, което търсели да зърнат древните мореплаватели в своя тежък път към Индия, Кейптаун очарова с природната си красота, творческа свобода и невероятен дух...
Продължаваме през сърцето на ЮАР – Претория, където ще се докоснем до историята на бурите и Златната треска, а след това ще усетим яркото присъствие на флората, фауната, етноса и традицията в африканския буш. Нашето приключение завършва с посещение на най-величествения водопад на Черния континент – Виктория.

Дати:

10 април 2017 - 20 април 2017

Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена: Промоционален пакет с отстъпка до 22.12.2016
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 25 туристи 5580 лв 5380 лв
Цена на летищни такси* 850 лв 850 лв
Виза ЮАР 65 лв 65 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 90 лв 90 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6585 лв 6385 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Доха – Кейптаун; Кейптаун – Йоханесбург; Йоханесбург – Водопади Виктория – Йоханесбург и Йоханесбург – Доха – София с с включени летищни такси на Катарски Авиолинии;
• 3 нощувки в Protea Hotel Victoria Junction 4* в Кейптаун;
• 2 нощувки в хотел Bakubung Bush Lodge 4* в Пиланесберг;
• 1 нощувка в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в Йоханесбург;
• 2 нощувки в хотел Ilala Lodge Hotel 4* на Водопади Виктория в Зимбабве ;
• Всички закуски в хотелите по програма;
• 7 вечери по програма;
• Виза за ЮАР - 65 лв на човек, издава се предварително от посолството на ЮАР в София, за получаването на която се попълва визов формуляр и се предоставят лично в посолството валиден задграничен паспорт, две снимки и набор документи, съгласно изискванията на посолството; Профи Травъл Център оказва съдействие при попълването на формуляра. При записване ще получите подробна информация за всички документи и процедурата за получаване на туристическа виза за ЮАР.
• Всички трансфери, турове и сафарита, описани в програмата;
• Входни такси за резерватите и за разглежданите обекти;
• Местно екскурзоводско обслужване;
• Подробна туристическа информация за Южна Африка и Зимбабве;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Водач - преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (01.11.2016) са в размер на 850 лв на човек и се фиксират към датата на доплащане – 24.02.2017, поради честата им променливост!

Общата цена не включва:

• Доплащане за единична стая: цена при запитване;
• Полет с хеликоптер над водопада Виктория: 140 USD на човек;
• Виза за Зимбабве – 30 USD на човек, кандидатства се предварително електронно и се заплаща и издава на място на летище Victoria Waterfalls;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец”
за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 30 лева на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Цената е валидна при група от минимум 15 човека;
За посещението на Южна Африка и Зимбабве вече не се изисква ваксинация за жълта треска!!!
• Необходими документи – валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на заминаване, попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 2000 лв;
• Подаването на документите за виза за ЮАР се извършва четири седмици преди отпътуване. Необходими са 2 актуални снимки, паспорт, попълнен формуляр с лични данни и набор от документи, за които ще бъдете уведомени при записване;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
• Краен срок за събиране на групата: 31.01.2017;
• Доплащане на общата цена на пътуването: 24.02.2017;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета.
• Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1.78лв към 01.11.2016 г. и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да актуализира остатъка от цената на екскурзията към датата на доплащане, която е 24.02.2017 г. Взима се под внимание курс продава на ОББ.
• Профи Травъл не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на превозвачите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти. Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Черна Африка! Дива Африка! Земя, богата на природни феномени, невероятна фауна, екзотични растения и спиращи дъха пейзажи.

Ден 1 /10 април 2017, понеделник/ София – Доха

Събиране на групата на летище София за полет на Катарски авиолинии в 13:00 за Доха. Кацане на летище Доха в 17:40. (Продължителност на полета София – Доха: 4 часа и 35 мин.) Следва вечерен тур на Доха, по време на който ще разгледате този динамично развиващ се модерен град, но запазил в същото време арабските си традиции и самобитност. Продължение от Доха за Кейптаун в 02:45 ч. (Продължителност на дългия полет: 9 часа и 25 мин.) Нощувка в самолета.

Ден 2 /11 април 2017, вторник/ Кейптаун

Пристигане в Кейптаун в 11:45. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Protea Hotel Victoria Junction 4*. Следобедна панорамна обиколка на Кейптаун, включваща пъстрия квартал Бо-Каап, сградата на Парламента, Градините на бившата Холандска Източноиндийска Компания и Пазарния площад. Пешеходна разходка по крайбрежната променада Victoria & Alfred Waterfront, предлагаща както вкусни морски деликатеси в множеството рибни ресторанти, така и възможност да се чуе на живо африкански диксиленд или да се посети аквариума, събрал морски видове и от двата океана – Атлантически и Индийски. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 3 /12 април 2017, сряда/ Кейптаун - Нос Добра Надежда

Закуска. Целодневна екскурзия до полуостров Кейп (на около 65 км от Кейптаун), където се намират нос Добра Надежда и нос Кейп Пойнт. Изкачване с атрактивна железница до Кейп Пойнт. Усещането, че сте на края на света и безбрежната морска шир дават онова чувство за свобода на духа, което прави мястото незабравимо. Посещение на нос Добра Надежда,
известен като най-югозападната точка на Африканския континент.
Свободно време за обяд и посещение на Болдърс Бийч, откъдето може да се наблюдава колонията от „Очилати пингвини“, живеещи тук.
На връщане към Кейптаун - посещение на ботаническата градина Кирстенбош, разположена на площ от 528 хектара, от които около 40 хектара са култивирани и съхраняват около 9 000 вида от общо 22 000 растителни вида южноафрикански растения. Връщане в Кейптаун.
Вечерта – по желание вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 4 /13 април 2017, четвъртък/ Тейбъл Маунтийн – Стеленбош

След закуска ни предстои да се качим с кабинковия лифт до Тейбъл Маунтийн /този тур се препотвърждава на място в зависимост от метеорологичните условия/ и да видим една от най-хубавите гледки в света – планината ту се скрива в облаци, ту се облива в ярка светлина, а долу се плискат вълните на двата океана! Само тук виреят уникални цветя, типични за тези места и красиви пътеки отвеждат до козирки, сякаш нарочно изваяни от природата, откъдето се откриват невероятни гледки към безкрайната морска шир и към града.
Програмата ни продължава с пътуване до Стеленбош, най-известния винопроизводителен район в Южна Африка. Заселен през ХVІІ в. от хугеноти, търсещи спасение от преследването им в Европа, Стеленбош е съхранил не само архитектурния стил на първите френски заселници, но и
техните традиции в отглеждането на лозя. Пешеходна разходка из красивото градче с посещение на местния етнографски музей. Свободно време за обяд. Следва дегустация на известни местни вина в една от най-добрите винарни на Южна Африка. Връщане в Кейптаун, вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /14 април 2017, петък/ Кейптаун – Йоханесбург – Пиланесберг

Закуска и трансфер до летище Кейптаун за полет до Йоханесбург в 08:50. Кацане в Йоханесбург в 10:45, посрещане и трансфер до националния парк Пиланесберг – третия по големина в страната (230 км, 3 ч. от Йоханесбург). Пристигане и настаняване в хотел Bakubung Bush Lodge 4*.
Следобяд джип сафари из резервата с местен водач - незабравими срещи с представителите на „Голямата петорка” на Африка – лъв, слон, носорог, леопард и бивол. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 6 /15 април 2017, събота/ Пиланесбърг

Рано сутринта – вълнуващо джип сафари с местен водач и нови срещи с представителите на „Голямата петорка”. Връщане в резервата за късна закуска.
Свободно време за почивка в Bakubung Bush Lodge или по желание посещение на бляскавия „Sun City“ в близост до резервата. Построен като реплика на Лас Вегас, този голям център на хазарта и удоволствията в Южна Африка, поразява с фантазията и замисъла на своите архитекти. Комплексът от 4 хотела е разположен в кратера на отдавна угаснал вулкан, превърнат в красив тропически парк с плавателно езеро, огромни басейни, водни каскади и дори пясъчен плаж край залив с изкуствени вълни.
При подходящи метереологични условия денят приключва с романтична вечер под звездите в африканския буш. Нощувка.

Ден 7 /16 април 2017, неделя/ Пиланесбърг – Совето – Йоханесбург – Претория

Закуска и отпътуване за пещерите Стеркфонтейн (132 км, 2,00 ч.) - едни от най-известните палеонтологични обекти в света, неслучайно наричани „Люлката на човечеството“. В тях са намерени следи от австралопитекът - първият човек. Следва панорамна обиколка на Совето и централната част на Йоханесбург. Совето е най-голямото предградие в Южна Африка където по време на апартейда са живели много от революционерите на страната, включително и Нелсън Мандела. Продължаваме към Претория – административната столица на ЮАР, наричана още “Градът на джакарандите”. Обиколката ни започва с фото стоп при Парламента и Президентството – Union Buildings, откъдето се разкрива великолепен изглед към целия град. Разглеждане на централния площад с великолепно запазените сгради на Кметството. Късния следобяд - трансфер до Йоханесбург (45 км, 40 мин.) и настаняване в хотел Peermont Mondior Emperors Palace 4* в близост до летището. Включена вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8 /17 април 2017, понеделник/ Йоханесбург – Водопади Виктория

Закуска. Отпътуване от Йоханесбург с полет в 10:50 до Зимбабве. Кацане в 12:30, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Ilala Lodge Hotel Victoria Falls 4*. Свободно време за обяд и кратка почивка. По залез слънце включен круиз по река Замбези. Едно прекрасно изживяване, изпълнено с романтика и красота. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 9 /18 април 2017, вторник/ Водопади Виктория

Закуска. Днес е нашата панорамна обиколка на Водопади Виктория, описани за първи път през 1855 г. от великия пътешественик и изследовател Дейвид Ливингстън като най-божествената гледка, която някога е виждал. Водопадите поразяват и до днес със страховитата си мощ и красота. Изумрудените води на река Замбези се спускат в 130-метрова пропаст и се разбиват на хиляди водни пръски в отсрещната скала. Долу, на десетки метри дълбочина, бушуващата вода е притисната от двете високи стени на пролома и продължава пътя си под множество дъги, които ту се появяват, ту изчезват. Свободен следобяд с възможност за допълнителни мероприятия по желание - полет с хеликоптер над водопадите, езда на слонове и други. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 10 /19 април 2017, сряда/ Водопади Виктория – Йоханесбург – Доха

След закуска, свободно време за почивка и пазаруване на африкански сувенири. Трансфер до летището за полет до Йоханесбург в 13:10. Кацане в Йоханесбург в 14:45 и продължение същата вечер за Доха с полет на Катарските авиолинии 20:45. (Продължителност на полета: 7часа и 50 минути). Нощувка в самолета.

Ден 11 /20 април 2017, четвъртък/ Доха – София

Кацане в Доха в 06:05 и продължение за София с полет в 06:50.
(Продължителност на полета Доха – София: 5 часа и 05 минути). Пристигане в България в 12:00 същия ден. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Зимбабве:

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - Юлия Спасова, 05.12.2015

Отлична предварителна подготовка на водача на Профи Травъл Център - Грета Русева, отлична комуникация с местните екскурзоводи и с групата. Грета е отговорна, внимателна и гъвкава във вземането на решенията. С удоволствие ще пътувам отново с нея.

Южноафриканско Приключение - Екскурзия в ЮАР и Замбия - семейство Мардикови, Варна, 04.12.2015

Много сме доволни от пътуването до ЮАР и Замбия с Профи Травъл Център! Водачът на групата Грета Русева е професионалист на високо ниво, отлична комуникация и лек контакт с всички. Качествата, които притежава представителят на Профи Травъл ни кара да сме убедени в просперитета на компанията. Браво!

Южноафриканско Приключение - Ванюша Чолакова, 26.03.2014

За пореден път печелите моите адмирации.
Браво Профи Травъл!
Всичко беше с отлична организация. Много добра подготовка и информираност на водача ви - Виолета.
Поздравления!!!

Южноафриканско Приключение - Росица Лолова, 26.03.2014

Всичко беше чудесно.
Поздрави за водачката на групата - Виолета. Отлично подготвена, информирана, с възможности да се справи с всеки възникнал проблем. Много отговорна, внимателна, стриктна, с отлични умения да работи с хора.
С удоволствие бих пътувала с вас отново!
Поздрави,
Росица Лолова

Южноафриканско Приключение - Лидия Ганева, 26.03.2014

Екскурзията до Южна Африка и Замбия беше невероятна.
Много съм доволна от цялостната организация. Хотелското настанява, трансферите и изхранването бяха без забележка. Местните екскурзоводи бяха компетентни и отзивчиви за всички допълнителни въпроси.
Водачката - Вили, е прекрасно младо момиче със страхотна усмивка и такова сърце. С достатъчно хъс за работа, с изключително търпение, желание и компетентност при обслужването на клиенти.
С удоволствие бих се записала за друга ваша екскурзия.
Продължавайте в същия дух!

Южноафриканско Приключение - Станислава и Александър Мечкови, 26.03.2014

Редовно пътуваме с вас и за пореден път се връщаме от екскурзия изключително доволни.
Водачката на групата - Вили, се представи много добре. Намери подход към много по-възрастните от нея участници в групата, с което спечели симпатиите ни. Притежава необходимите качества за по-нататъшно израстване в професията.
Браво!
Поздрави,
семейство Мечкови

Южноафриканско Приключение - Васка и Николай Лулови, 26.03.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме изключително доволни. Организацията беше отлична.
Вили - водача на групата, беше изключително ерудирана, внесе спокойствие и настроение в групата.
Много благодарности на целия екип.
Планираме да се запишем за други ваши програми.
Благодарим за всичко.
Поздрави,
семейство Лулови

Южноафриканско Приключение - Траяна и Трендафил Недеви, 10.03.2014

С най-голямо удоволствие бихме пътували с вас отново.
Браво Профи Травъл. За пореден път доказахте професионализма си. Всичко беше отлично. Водачката Вили беше изключително старателна, отговорна, спокойна и грижовна, комуникативна и професионално информирана. Продължавайте да поддържате това високо ниво на туристически услуги.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Мария Цветкова, 09.12.2013

Мая е един невероятен професионалист и човек, който раздаде и сърцето си за да изкараме ние незабравимо. Цялото пътуване беше на ниво и отново бих пътувала с вашата агенция. Като приоритет Перу, но бих желала отново да пътувам с Мая като водач на група. Дерзайте и успех.

Южноафриканско Приключение 25.11.13 - Златина Манолова, 09.12.2013

Високо ниво на професионализъм в бранша, съчетано с лични ценности за разбиране, толерантност и съпричастност към проблемите на всеки от туристите. С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Румен Иванов, 09.12.2013

Мая е просто едно чудо, с което пътувам втори път и Профи Травъл трябва да се гордее, че има такива всеотдайни, лъчезарни и търпеливи водачи. Браво Мая!

Южноафриканско Приключение 25.11-05.12.13 - Росица Тричкова и Мариана Добревска, 06.12.2013

Много висока оценка за водача на групата Мая Тунева. Супер организирана, компетентна и добър професионалист. Много добра информираност. Добра комуникация. Загриженост към възрастните туристи. Много точна и акуратна.

Южноафриканско Приключение - Вили и Марина, 07.12.2012

Здравей Мая,

Екскурзията до Южна Африка и Замбия (20-30.11.2012) беше чудесна и много добре организирана. Местните водачи бяха на ниво. Хотелите бяха чудесни. Храната също. Разказваме на близки и приятели, показваме снимки. Всички са много впечатлени.

Желая весели празници и успешна Нова Година на целия ви екип.

Живот и здраве, планирам догодина да се видим в нова дестинация - екскурзия.

Поздрави

Вили и Марина

Южноафриканско Приключение - Пепа & Петър Ламбреви, 04.04.2012

Здравейте, Мая!
Много сме впечатлени от изпълнението на програмата. Сърдечно благодарим за услугите, които ни предложихте и усилията Ви, да дадете всичко от себе си - така че да видим колкото може повече и да опитаме от всичко възможно.

Групата беше невероятна - рядко се събират толкова добронамерени и усмихнати хора на едно място в днешно време...

Каталогът Ви е страхотен - изкушенията са огромни. Има толкова много места, които ни се иска да видим. Надяваме се в близко бъдеще да пътуваме отново заедно.

Пожелаваме много успехи на Профи Травъл и лично на Вас! Считайте ни Ваши верни клиенти занапред!

Поздрави,
Пепа & Петър Ламбреви
Карлово

Южноафриканско Приключение - сем. Димитрови, 04.04.2012

Здравейте,

Бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност както на Вас , така и специално на Мая Тунева за перфектната организация по престоя ни в ЮАР и ЗАМБИЯ, спомогнало да остави във всеки един от нас незабравими спомени и преживявания. Желаем на целия Ви екип да бъдете все така всеотдайни в дейността, която вършите, здраве и много успехи.

Сем.Димитрови
гр.Хисар

Южноафриканско Приключение - Сена и Валентин Радеви , 24.03.2012

Много благодарим за преживените незабравими мигове в Южна Африка!
Местните екскурзоводи бяха добре подбрани - компетентни и отзивчиви.
Даваме и най-висока оценка на водачката Мая. Перфектна организация, балансиращо отношение към всички, много подробна информация, отзивчивост във всеки един момент. Чувствахме се обгрижвани и значими!
Мисля, че вече ще пътуваме само с тази компания - Бразилия, Мексико, Китай...

Южноафриканско Приключение - Атанас Пашкулев, 28.12.2011

Здравейте!
Организацията на екскурзията в Южна Африка и Замбия беше перфектна, хотелите и храната - отлични! Екскурзоводката ни Ани Орозова беше безупречна, истински водач с индивидуален подход към всеки турист, реагираше бързо и адекватно при всяка конфликтна ситуация! Мисля,че изразявам мнението на цялата група! Благодаря ви за прекрасната екскурзия, ще пътувам с Профи Травъл Център и през 2012г.!

РЕЗЕРВИРАЙ
Танзания и Занзибар

Танзания и Занзибар

01.06 – 10.06.2017 

Незабравимо сафари и луксозна почивка на остров Занзибар!

от 5436лв 5236лв
Сафари в Кения

Сафари в Кения

Очаквайте нови дати! 

Открийте красотата на обширните савани, езера и планини на Кения!

от 2959лв
Диво сафари в Танзания

Диво сафари в Танзания

Очаквайте нови дати! 

Африка е и винаги ще си остане мечтата на всеки авантюрист!

от 6566 лв
Най-доброто от Кения и Танзания

Най-доброто от Кения и Танзания

Очаквайте нови дати! 

„Отивам на сафари в Африка!” - мечтата на всеки авантюрист!

от 6199 лв  
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

24.02 - 08.03.2017 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 5899лв 5699лв
Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Виетнам, Камбоджа и Тайланд

 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 4700 лв 4500 лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

04.04 – 16.04.2017 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5555лв 5355лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

14.04 - 23.04.2017 

Лятна почивка още през април в този приказен тропически свят

от 3299лв 3099лв
Япония - пътуване във времето

Япония - пътуване във времето

12.05 - 22.05.2017 

Прекрасна комбинация от природни и исторически забележителности

от 6099лв 5799лв
Грузия

Грузия

21.05 - 28.05.2017 

Незабравимо приключение с богата туристическа програма в Грузия – страна с красива природа, древни традиции и уникални манастири!

от 2799лв 2599лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

21.05. - 02.06.2017 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв 6299лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

Очаквайте нови дати!  

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3659 лв
Чудесата на Индия и Непал

Чудесата на Индия и Непал

06.11 - 14.11.2016 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

цена от 3069лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Очаквайте нови дати! 

Хавана – Сиенфуегос – Тринидад – Кайо Санта Мария - Санта Клара – Хавана Промоция!

цена от 4399лв
Мадейра и Лисабон

Мадейра и Лисабон

02.03 - 09.03.2017 

Пълноценна почивка съчетана с посещение на Лисабон

от 1041лв 943лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Екскурзия до Патагония с Чили

Екскурзия до Патагония с Чили

Очаквайте нови дати!  

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 7190лв
Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Колумбия, Еквадор и островите Галапагос

Очаквайте нови дати! 

Сбъднете мечтите си с този невероятен тур!

цена от 8699лв
Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

Малайзия - Куала Лумпур и остров Лангкави

09.02 - 18.02.2017 

Куала Лумпур и остров Лангкави - перлите на Малайзия

от 3 099лв 2 899лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

Очаквайте нови дати! 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2599лв
Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Тайланд – Банкок и о-в Пукет

Очаквайте нови дати! 

Великолепно съчетание на почивка и туризъм

от 2869лв 2669лв
САЩ - Източно и Западно крайбрежие

САЩ - Източно и Западно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

От Града на Ангелите до Голден Гейт на Сан Франсиско

цена от 10560лв
Израел и Йордания - група

Израел и Йордания - група

Очаквайте нови дати! 

Светите места в Израел, уникалния град Петра и почивка на Мъртво море!

от 3599лв
Приказното сияние на Белите нощи

Приказното сияние на Белите нощи

Очаквайте нови дати! 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

цена от 2199лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

16.03 - 31.03.2017  

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 6255лв 6055лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

Очаквайте нови дати! 

Лима-Куско–Свещената долина–Мачу Пикчу–Куско– Пуно–ез. Титикака–Паракас

цена от 6452лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хавай

цена от 7799лв
Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

Екскурзия в САЩ - Орландо, Маями и Ню Орлиънс

Очаквайте нови дати! 

Единственият тур на българския пазар, съчетаващ Орландо, Маями и Ню Орлиънс в една екскурзия!

от 5909лв
Армения и Грузия

Армения и Грузия

Очаквайте нови дати 

Уникално предложение за незабравимо приключение!

цена от 3899лв
Екскурзия в Петербург

Екскурзия в Петербург

Очаквайте нови дати! 

Петербург - един от най-красивите градове в света!

цена от 1999лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Очаквайте нови дати 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

от 4399лв