Великден в Япония - когато пролетта цъфти!

Версия за печат

Великден в Япония - когато пролетта цъфти! Резервирай за резервация и въпроси:

11 дни/ 9 нощувки
Цена: от 5735 лв
Дата: 23.04 – 03.05.2019

 
Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи –
Киото – Нара – Осака

ГАРАНТИРАНА ГРУПА! ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

С НАС ВИНАГИ ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ!
✓ Професионално изготвен маршрут – тази програма се провежда за 13-та поредна година!!
✓ Включено посещение на 10-те най-известни и почитани храма в Япония!
✓ Включен сукияки обяд в Киото!
✓ Включена традиционна японска вечеря с кимона в Хаконе!
✓ Нощувка в Риокан /СПА/ хотел в Хаконе , където имате възможност да се насладите на естествените топли геотермални басейни!


Програма:

Ден 1 /23 април 2019, вторник/ София – Мюнхен – Токио

Отпътуване от летище София с полет на Lufthansa в 13:00 за Мюнхен. Кацане в Мюнхен в 13:55 и продължение за Токио в 16:15. Нощувка в самолета.

Ден 2 /24 април 2019, сряда/ Токио

Пристигане в Токио в 10:50 местно време. Посрещане на летище и трансфер до хотел Tokyo Prince Hotel 4*, централно разположен. Настаняване, свободно време за адаптация и първа самостоятелна разходка. По желание круиз в Токийския залив, покрай футуристичното предградие Одайба с включени кафе и сладкиш на борда на кораба. Този район е построен върху изкуствено създаден остров и поставя началото на поредица подобни проекти по света.

Ден 3 /25 април 2019, четвъртък /Токио

Закуска. Програмата започва с панорамна обиколка на Токио - посещение на емблематичното Кметство, от чиято наблюдателна площадка на височина 202 м ще разгледате космополитния град от птичи поглед; продължаваме през площада и градините пред Императорския дворец – оазис на спокойствие и тишина сред динамиката на многомилионния град; фотостоп при сградата на Парламента; посещение на шопинг аркадата Накамисе и най-стария токийски храм – Асакуса Каннон, посветен на будистката Богиня на милосърдието. Връщане в хотела и свободно време с възможност за вечеря в едно от многобройните уютни ресторантчета в района.

Ден 4 /26 април 2019, петък / Токио - Никко - Токио

Закуска. Отпътуване с автобус за храмовия комплекс Никко (ЮНЕСКО), разположен сред вековна кедрова гора. Древна японска поговорка гласи: “Никога не казвай кикко (красиво), преди да си видял Никко!”. Разглеждането започва от светилището Футарасан и продължава с шинтоисткия храм Тошогу – шедьовър на японската храмова архитектура и мавзолей на император Токугава – първият шогун на Япония. Най-интересни са пететажната Пагода, портите Карамон и Йомейон и централната зала на светилището. Всички те са богато орнаментирани с цветни фигури от дърворезба. Върху фриза на конюшнята със свещените коне на Тошогу са изобразени прочутите маймунки “Не чувам думите на злото”, “Не виждам делата на злото” и “Не изричам зло”, изразяващи основни постулати на будистката философия. Връщане в Токио следобяд и посещение на най-скъпия квартал в Токио – Гинза, където се намират шопинг центровете на прочутите световни и японски марки Микимото, Шисейдо, Сони, Диор, Шанел и др.
Вечерта свободно време или по желание можете да посетите с метрото най-оживените нощно време квартали на столицата - Хараджуку и булевард Омотесандо с известните сгради на „Прада” и „Омотесандо хилс”, където ще се слеете с местните жители, излезли на разходка, шопинг или забавление.

Ден 5 /27 април 2019, събота / Токио - Йокохама

Закуска в хотела. Свободен предиобед за самостоятелно разглеждане на Токио. Предлагаме Ви да се разходите из парка Уено, където е разположен Националния Музей – най-големият и най-старият музей в Япония с богати колекции от автентични кимона, самурайски мечове, калиграфия, керамика, дърворезба и други произведения на японското изкуство.
В ранния следобяд трансфер с автобус до Йокохама, панорамна обиколка на крайбрежния космополитен град и фото стоп в парк Ямашита, откъдето се виждат модерните сгради на «пристанището от бъдещето» - Минато Мирай. Настаняване в хотел Monterey Yokohama 4*. Вечеря в местен ресторант и нощувка.

Ден 6 /28 април 2019, неделя/ Йокохама – Камакура - Хаконе

Закуска и отпътуване с автобус към Камакура – пъстър град, столица на Япония през XII век, по време на управлението на Минамото Йоритомо. Посещава се храма Хазе Каннон, посветен на будистката Богиня на милосърдието, чиято позлатена дървена статуя с 11 глави се смята за най-голямата дървена статуя в Япония. До храма води прекрасна градина с цветя през всички сезони, а в малка пещера наблизо са скрити многобройните статуи на богинята Бензайтен, покровителка на женската красота и богатството. Свободно време за обяд в района на централната улица Комачи-дори, след което се посещава храма Котокуин с 13-метровата бронзова статуя на Амида Буда – втората по големина в Япония.
Отпътуване с автобус за Националния парк Фуджи – Хаконе – Ицу, известен с многобройните си минерални извори и риокани – типични японски балнеохотели, където може да се потопите във водите на естествените геотермални извори. Програмата започва с разходка с корабче по езерото Аши, образувано в кратера на вулкана Хаконе по време на последното му изригване преди 3 000 г. Кристалните води на езерото и иглолистните гори по бреговете му на фона на извисяващия се заснежен връх на Фуджи са символът на Хаконе. При ясно време ще имаме възможност да се изкачите с лифт до долината Овакудани – активна вулканична зона, където може да видите бълбукащите горещи езера, покрити с облаци водна пара, примесена със сяра. Тук голяма атракция са черните яйца, сварени в естествените горещи извори, за които казват, че удължават със седем години живота на всеки, който ги е опитал. Настаняване в риокан хотел Resorpia Hakone Hotel 4* или подобен. Риокан хотелите в Япония задължително се построяват върху геотермални извори, около които се изграждат естествени басейни за разлика от СПА хотелите в Европа, които в повечето случаи само частично използват минерална вода за басейните си. Следва емоционална традиционна вечеря с кимона и японска кухня.

Ден 7 /29 април 2019, понеделник / Хаконе – Киото

Закуска. Изкачване с автобус Пета станция на планината Фуджи – най-високата планина в Япония (3 776 м), считана за свещено място от дълбока древност, заради своята идеална форма и загадъчност. Почти през повечето време планината е скрита в облаци и мъгла – късметлии са тези, които са уловили красотата й в ясните и слънчеви дни. От Петата станция при ясно време ще видим петте свещени езера Фуджигоко; ще посетим шинтоисткото светилище Комитаке, посветено на Фуджи, ще опитаме местните сладкиши, а от пощенската станция, намираща се на 2300 м н.в., може да изпратите картичка до България. Трансфер до гарата и отпътуване с влака-стрела за Киото. Пристигане в Киото и настаняване в хотел Vessel Campana Kyoto Gojo 3* .Свободно време за вечеря и нощувка в най-японския град с над 1500 храма и светилища!

Ден 8 /30 април 2019, вторник / Киото

Закуска. Денят ни започва с ухание на цъфналите вишни, които украсяват този град повече от всякъде другаде в Япония, заради многото си паркове и градини. Посещение на Замъка Ниджо (ЮНЕСКО) – резиденция на първия шогун на династията Токугава, завършена в началото на ХVІІ век.
Следва отпътуване към западния район на Киото – Арашияма, за да посетим известната бамбукова гора Сагано, снимана в много световноизвестни филмови продукции. Посещение на храма Тенруиджи – където за първи път ще имате удоволствието да посетите типична будистка Дзен градина.
Връщане в Киото и традиционен сукияки обяд в местен ресторант.
Следобяд посещение на квартал Гийон. Пешеходна разходка из този исторически квартал, запазил архитектурата и атмосферата си, където можете да зърнете красиво облечените и гримирани гейши. Вечерта, за записалите се по желание, посещение на традиционен спектакъл, показващ част от културните традиции на японците като чаена церемония, икебана, танц на гейши, куклен театър, старинна дворцова музика и класическа комедия. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /01 май 2019, сряда/ Киото – Нара – Осака

Закуска и посещение на Златния храм Кинкакуджи, построен първоначално като богата екстравагантна вила на шогуна Ашикага Йошимицу и превърнат в дзен храм след смъртта му през 1408 г. Кинкакуджи е заобиколен от красива японска градина с интересни извори, свещени статуи и вековни дървета. Отпътуване за Нара – първата столица на Япония през VІІІ в. По пътя посещение на легендарното светилище Фушими Инари Тайша, където са снимани сцени от филма „Мемоарите на една гейша”. В Нара следва посещение на Храма Тодайджи – символът на Нара, съхранил най-голямата в света дървена храмова постройка и една от най-масивните в света бронзови статуи на Буда Вайрочана, висока 15 м. Кратка разходка в Парка на елените, където може да нахраните и да се снимате с красивите животни. Продължение за Осака и настаняване в хотел Monterey Grasmere Osaka 4*. Нощувка.

Ден 10 /02 май 2019, четвъртък / Осака

Закуска и полудневна панорамна обиколка на града с посещение на Замъка Осака – гордостта на всеки жител, който впечатлява с типичната си японска архитектура. Замъкът е построен през 1586 г. от Тойотоми Хидейоши, а днес е превърнат в исторически музей. На великолепната сграда са посветени много поеми, в своите стихове Хидейоши казва: „Всичко съществено е сън. Амбициите на хората са сън от сънищата. С мисъл за Осака, аз изчезвам като роса.” Продължение към Umeda Sky Building и изкачване до невероятната открита панорамна площадка, разположена на височина 173 м, откъдето се открива 360o гледка към красивия град с многобройните небостъргачи и мостове във всички посоки. Денят ни завършва със самостоятелно разглеждане на Осака по интереси. Възможност за посещение на аквариума в Осака, един от най-големите в света, където може да видите китова акула, пингвини, делфини, морски лъвове, интересни обитатели от океанските дълбините и може да погалите тигров скат или бебе тюлен. По желание разходка с лодка по многобройните канали на града или посещение на красивата Розова градина. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 11 /03 май 2019, петък / Осака – Мюнхен – София

Ранна закуска, трансфер до летище Кансай и отпътуване за Франкфурт в 09:30. Кацане на летището в Мюнхен в 14:20 местно време и продължение за София в 15:50. Кацане на летище София в 18:40. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Групова екскурзия в Япония

Япония е страна на контрасти, традиции и уникални природни пейзажи. Големите мегаполиси, древните храмове и светилища, красивата природа с високи планини, вековни гори и минерални извори пораждат у японците чувството на възторг и преклонение. Тази разнообразна палитра от природни и културни забележителности всяка година привлича над 10 милиона туристи.
Пътуването ни в далечната страна започва от космополитно Токио – центърът на „японското икономическо чудо”. За период от 400 години малкото рибарско селище Едо се превръща в милионен град с много лица. Ще разгледаме още древните храмове в Никко/ ЮНЕСКО/ и в Камакура/ЮНЕСКО/ и част от националния парк Фуджи–Хаконе–Ицу. Ще се изкачим до 5-та станция на свещената планина Фуджи и ще плаваме с корабче по езерото Аши. Експресният Шинкансен (влакът-стрела) ще ни отведе до старата имперска столица Киото, съхранила богатото си историческо и културно наследство – повече от 1500 храма и светилища! Градът останал столица на Япония в продължение на 1100 години, през които страната процъфтявала. За финал ще посетим многоликата Осака, която смайва с високите си небостъргачи и същевременно с толкова традиционния изглед на главната си улица – Дотонбори!
Насладете се на едно пътуване във времето между модерния свят и многовековната японска история и култура!

Дати:

23 април 2019 - 3 май 2019

Цени:

Цена на човек в двойна стая Стандартен пакет
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15 – 20 туристи 5 975 лв
Цена на летищни такси* 970 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 50 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6 995 лв
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 21 и повече туристи 5 735 лв
Цена на летищни такси* 970 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 50 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6 755 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетен билет София–Мюнхен–Токио/Осака–Мюнхен–София с Lufthansa с включени летищни такси, багажи и онлайн чекиране;
• 9 нощувки в 4* хотели – 3 в Токио, 1 в Йокохама, 1 в Хаконе, 2 в Киото и 2 в Осака;
• 9 закуски на бюфет в хотелите по програма;
• вечеря в местен ресторант в Йокохама;
• традиционна вечеря с кимона в риокан-хотел в Хаконе;
• традиционен сукияки обяд в местен ресторант в Киото;
• всички трансфери и турове с автобус, съобразен с броя на групата;
• целодневна панорамна обиколка на Токио с автобус;
• полудневна екскурзия до Никко с автобус;
• полудневна екскурзия с автобус на Йокохама;
• полудневна екскурзия с автобус на Камакура;
• круиз по езерото Аши;
• изкачване с лифт до долината Овакудани в Хаконе (зависи от метеорологичните условия);
• изкачване на планината Фуджи до Пета станция (зависи от метеорологичните условия);
• билет с резервирано място за влака-стрела от Хаконе до Киото;
• целодневна панорамна обиколка на Киото с автобус;
• полудневна екскурзия до Нара с автобус;
• панорамна обиколка на Осака с автобус;
• местно екскурзоводско обслужване;
• входни такси на посещаваните обекти;
• застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• предварителна туристическа информация за Япония;
• представител-преводач от Профи Травъл Център.
* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (19.10.18) са в размер на 970 лв и се фиксират към датата на доплащане – 09.02.2018, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Доплащане за единична стая: при запитване;
• Круиз в Токийския залив с включени кафе и сладкиш на борда на кораба: 120 лв на човек при група от минимум 10 туристи;
• Посещение на традиционен спектакъл в квартал Гийон с местен екскурзовод и включен трансфер от/до хотела: 67 лв на човек при група от минимум 10 туристи;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв на човек;
• Застраховка Отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и сключване към датата на записване;
• Застраховка Кражба, загуба, забавяне на личен багаж по време на пътуването по вина на превозвача – по желание и сключване към датата на записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;

Важно!

• Общата цена на пътуването е валидна при група от минимум 15 туристи;
• Краен срок за записване и събиране на група над 21 туристи: 30.11.2018;
• Краен срок за записване и събиране на група 15-20 туристи: 21.12.2018;
• Доплащането на общата цена на пътуването става в срок до: 15.02.2019;
• Необходими документи за записване – копие или данни от международен паспорт (валиден минимум 6 месеца от датата на връщане в България), подписан договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 2000 лв.
• Плащането се извършва в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД: РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• За посещението на Япония не се изискват визи и няма задължителни ваксини;
• При желание от страна на клиента ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР може да предложи пътуване в бизнес класа на Lufthansa и по-комфортен тип стаи в съответните хотели по програма при наличност на места към момента на запитването.
• Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 11:00 ч.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.
• Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в офиса ни при доплащането на екскурзията;
• Цените са изготвени при валутен курс на ОББ към 19.10.2018г. - 100 JPY=1,51. При увеличение на валутния курс на японската йена към българския лев с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената на останалата сума по договора към датата на доплащане, която е 15.02.2019.
• Профи Травъл Център не носи отговорност при анулиране или смяна на часовете на полетите от страна на авиокомпаниите.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператора» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. Стефан Караджа 2.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Програма:

Ден 1 /23 април 2019, вторник/ София – Мюнхен – Токио

Отпътуване от летище София с полет на Lufthansa в 13:00 за Мюнхен. Кацане в Мюнхен в 13:55 и продължение за Токио в 16:15. Нощувка в самолета.

Ден 2 /24 април 2019, сряда/ Токио

Пристигане в Токио в 10:50 местно време. Посрещане на летище и трансфер до хотел Tokyo Prince Hotel 4*, централно разположен. Настаняване, свободно време за адаптация и първа самостоятелна разходка. По желание круиз в Токийския залив, покрай футуристичното предградие Одайба с включени кафе и сладкиш на борда на кораба. Този район е построен върху изкуствено създаден остров и поставя началото на поредица подобни проекти по света.

Ден 3 /25 април 2019, четвъртък /Токио

Закуска. Програмата започва с панорамна обиколка на Токио - посещение на емблематичното Кметство, от чиято наблюдателна площадка на височина 202 м ще разгледате космополитния град от птичи поглед; продължаваме през площада и градините пред Императорския дворец – оазис на спокойствие и тишина сред динамиката на многомилионния град; фотостоп при сградата на Парламента; посещение на шопинг аркадата Накамисе и най-стария токийски храм – Асакуса Каннон, посветен на будистката Богиня на милосърдието. Връщане в хотела и свободно време с възможност за вечеря в едно от многобройните уютни ресторантчета в района.

Ден 4 /26 април 2019, петък / Токио - Никко - Токио

Закуска. Отпътуване с автобус за храмовия комплекс Никко (ЮНЕСКО), разположен сред вековна кедрова гора. Древна японска поговорка гласи: “Никога не казвай кикко (красиво), преди да си видял Никко!”. Разглеждането започва от светилището Футарасан и продължава с шинтоисткия храм Тошогу – шедьовър на японската храмова архитектура и мавзолей на император Токугава – първият шогун на Япония. Най-интересни са пететажната Пагода, портите Карамон и Йомейон и централната зала на светилището. Всички те са богато орнаментирани с цветни фигури от дърворезба. Върху фриза на конюшнята със свещените коне на Тошогу са изобразени прочутите маймунки “Не чувам думите на злото”, “Не виждам делата на злото” и “Не изричам зло”, изразяващи основни постулати на будистката философия. Връщане в Токио следобяд и посещение на най-скъпия квартал в Токио – Гинза, където се намират шопинг центровете на прочутите световни и японски марки Микимото, Шисейдо, Сони, Диор, Шанел и др.
Вечерта свободно време или по желание можете да посетите с метрото най-оживените нощно време квартали на столицата - Хараджуку и булевард Омотесандо с известните сгради на „Прада” и „Омотесандо хилс”, където ще се слеете с местните жители, излезли на разходка, шопинг или забавление.

Ден 5 /27 април 2019, събота / Токио - Йокохама

Закуска в хотела. Свободен предиобед за самостоятелно разглеждане на Токио. Предлагаме Ви да се разходите из парка Уено, където е разположен Националния Музей – най-големият и най-старият музей в Япония с богати колекции от автентични кимона, самурайски мечове, калиграфия, керамика, дърворезба и други произведения на японското изкуство.
В ранния следобяд трансфер с автобус до Йокохама, панорамна обиколка на крайбрежния космополитен град и фото стоп в парк Ямашита, откъдето се виждат модерните сгради на «пристанището от бъдещето» - Минато Мирай. Настаняване в хотел Monterey Yokohama 4*. Вечеря в местен ресторант и нощувка.

Ден 6 /28 април 2019, неделя/ Йокохама – Камакура - Хаконе

Закуска и отпътуване с автобус към Камакура – пъстър град, столица на Япония през XII век, по време на управлението на Минамото Йоритомо. Посещава се храма Хазе Каннон, посветен на будистката Богиня на милосърдието, чиято позлатена дървена статуя с 11 глави се смята за най-голямата дървена статуя в Япония. До храма води прекрасна градина с цветя през всички сезони, а в малка пещера наблизо са скрити многобройните статуи на богинята Бензайтен, покровителка на женската красота и богатството. Свободно време за обяд в района на централната улица Комачи-дори, след което се посещава храма Котокуин с 13-метровата бронзова статуя на Амида Буда – втората по големина в Япония.
Отпътуване с автобус за Националния парк Фуджи – Хаконе – Ицу, известен с многобройните си минерални извори и риокани – типични японски балнеохотели, където може да се потопите във водите на естествените геотермални извори. Програмата започва с разходка с корабче по езерото Аши, образувано в кратера на вулкана Хаконе по време на последното му изригване преди 3 000 г. Кристалните води на езерото и иглолистните гори по бреговете му на фона на извисяващия се заснежен връх на Фуджи са символът на Хаконе. При ясно време ще имаме възможност да се изкачите с лифт до долината Овакудани – активна вулканична зона, където може да видите бълбукащите горещи езера, покрити с облаци водна пара, примесена със сяра. Тук голяма атракция са черните яйца, сварени в естествените горещи извори, за които казват, че удължават със седем години живота на всеки, който ги е опитал. Настаняване в риокан хотел Resorpia Hakone Hotel 4* или подобен. Риокан хотелите в Япония задължително се построяват върху геотермални извори, около които се изграждат естествени басейни за разлика от СПА хотелите в Европа, които в повечето случаи само частично използват минерална вода за басейните си. Следва емоционална традиционна вечеря с кимона и японска кухня.

Ден 7 /29 април 2019, понеделник / Хаконе – Киото

Закуска. Изкачване с автобус Пета станция на планината Фуджи – най-високата планина в Япония (3 776 м), считана за свещено място от дълбока древност, заради своята идеална форма и загадъчност. Почти през повечето време планината е скрита в облаци и мъгла – късметлии са тези, които са уловили красотата й в ясните и слънчеви дни. От Петата станция при ясно време ще видим петте свещени езера Фуджигоко; ще посетим шинтоисткото светилище Комитаке, посветено на Фуджи, ще опитаме местните сладкиши, а от пощенската станция, намираща се на 2300 м н.в., може да изпратите картичка до България. Трансфер до гарата и отпътуване с влака-стрела за Киото. Пристигане в Киото и настаняване в хотел Vessel Campana Kyoto Gojo 3* .Свободно време за вечеря и нощувка в най-японския град с над 1500 храма и светилища!

Ден 8 /30 април 2019, вторник / Киото

Закуска. Денят ни започва с ухание на цъфналите вишни, които украсяват този град повече от всякъде другаде в Япония, заради многото си паркове и градини. Посещение на Замъка Ниджо (ЮНЕСКО) – резиденция на първия шогун на династията Токугава, завършена в началото на ХVІІ век.
Следва отпътуване към западния район на Киото – Арашияма, за да посетим известната бамбукова гора Сагано, снимана в много световноизвестни филмови продукции. Посещение на храма Тенруиджи – където за първи път ще имате удоволствието да посетите типична будистка Дзен градина.
Връщане в Киото и традиционен сукияки обяд в местен ресторант.
Следобяд посещение на квартал Гийон. Пешеходна разходка из този исторически квартал, запазил архитектурата и атмосферата си, където можете да зърнете красиво облечените и гримирани гейши. Вечерта, за записалите се по желание, посещение на традиционен спектакъл, показващ част от културните традиции на японците като чаена церемония, икебана, танц на гейши, куклен театър, старинна дворцова музика и класическа комедия. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 9 /01 май 2019, сряда/ Киото – Нара – Осака

Закуска и посещение на Златния храм Кинкакуджи, построен първоначално като богата екстравагантна вила на шогуна Ашикага Йошимицу и превърнат в дзен храм след смъртта му през 1408 г. Кинкакуджи е заобиколен от красива японска градина с интересни извори, свещени статуи и вековни дървета. Отпътуване за Нара – първата столица на Япония през VІІІ в. По пътя посещение на легендарното светилище Фушими Инари Тайша, където са снимани сцени от филма „Мемоарите на една гейша”. В Нара следва посещение на Храма Тодайджи – символът на Нара, съхранил най-голямата в света дървена храмова постройка и една от най-масивните в света бронзови статуи на Буда Вайрочана, висока 15 м. Кратка разходка в Парка на елените, където може да нахраните и да се снимате с красивите животни. Продължение за Осака и настаняване в хотел Monterey Grasmere Osaka 4*. Нощувка.

Ден 10 /02 май 2019, четвъртък / Осака

Закуска и полудневна панорамна обиколка на града с посещение на Замъка Осака – гордостта на всеки жител, който впечатлява с типичната си японска архитектура. Замъкът е построен през 1586 г. от Тойотоми Хидейоши, а днес е превърнат в исторически музей. На великолепната сграда са посветени много поеми, в своите стихове Хидейоши казва: „Всичко съществено е сън. Амбициите на хората са сън от сънищата. С мисъл за Осака, аз изчезвам като роса.” Продължение към Umeda Sky Building и изкачване до невероятната открита панорамна площадка, разположена на височина 173 м, откъдето се открива 360o гледка към красивия град с многобройните небостъргачи и мостове във всички посоки. Денят ни завършва със самостоятелно разглеждане на Осака по интереси. Възможност за посещение на аквариума в Осака, един от най-големите в света, където може да видите китова акула, пингвини, делфини, морски лъвове, интересни обитатели от океанските дълбините и може да погалите тигров скат или бебе тюлен. По желание разходка с лодка по многобройните канали на града или посещение на красивата Розова градина. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 11 /03 май 2019, петък / Осака – Мюнхен – София

Ранна закуска, трансфер до летище Кансай и отпътуване за Франкфурт в 09:30. Кацане на летището в Мюнхен в 14:20 местно време и продължение за София в 15:50. Кацане на летище София в 18:40. Край на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ

Отзиви и мнения за Великден в Япония - когато пролетта цъфти!:

Япония - пътуване във времето - Екатерина и Наско Георгиеви, 23.06.2017

Вили се справи отлично по време на цялото пътуване и помогна да се потопим в атмосферата на Япония, макар и за кратко. Иши, местната екскурзоводка, също бе винаги усмихната и ни запознаваше подробно с нравите и обичаите на своята страна. Ще се възползваме и друг път от услугите на Профи Травъл!

Япония - пътуване във времето - Росица Митова и Йордан Мишев, 23.06.2017

Вие сте №1 на българския пазар. Екскурзията ни до Япония беше организирана отлично. Вили е перфектен професионалист и страхотен човек.

Япония - пътуване във времето - Веска Йорданова Алексиева, 23.06.2017

За първи път пътувах с Профи Травъл и давам отлична оценка! Останах доволна от всичко - полетите с Луфтханза, хотелите, храната и цялата туристическа програма. Водачката Виолета е много отговорна и чаровна. Обгрижваше ни непрестанно и отговаряше компетентно на всички въпроси ( а те не бяха малко). С удоволствие бих пътувала отново с вас!

Япония - пътуване във времето - Анелия Стоянова, 23.06.2017

Водачът на групата, Виолета Лазарова, е прекрасен човек и екскурзовод. Много професионално и беше на наше разположение 24 часа в денонощието, обгрижваше ни постоянно. Супер сте, най-хубавата агенция!

Япония - пътуване във времето - Анастасия Пейчева Хитова, 08.06.2017

Отлично представяне! Организацията и представените материали от страна на местните екскурзоводи са без аналог. Представителят на Профи Травъл - Лили беше много подготвена и отзивчива. С готовност отговаряше на всички въпроси, включително и най-нелепите. Отлично владеене на английски.

Япония - пътуване във времето - Желязка Янева, 08.06.2017

Отлична оценка. Водачът на Профи Травъл е изключително надежден. Възхитена съм от възможностите и възрастта на Лили. Обичам тези хора, освободени като нея!

Япония - пътуване във времето - Мирена Пенчева, 06.06.2017

Водачът на групата, Лили, беше чудесна - внимателна, добре подготвена, социална, обединяваща, професионалист организатор, умение да води групи, професионален превод, винаги усмихната и жизнерадостна

Япония - пътуване във времето - Румяна Русева, 02.06.2017

Здравейте момичета от Профи травел!
Безкрайно, безкрайно благодаря на всички ви за перфектно организираната екскурзия в Япония! Всичко беше отлично- и хотелите, и транферите, и организираните мероприя, и обгрижването ни дори в свободното време! Благодаря и на Лили, която най-мъничка по възраст беше като майка за всички нас! Вечно усмихната, грижовна, внимателна, тя ни предавеше непрекъснато положителното си настроение! За пореден път съм възхитена от ваш водач и вече не се съмнявам, че всичките ви водачи са уникални!

Япония - пътуване във времето - Венета Димова, 21.07.2016

Здравейте на всички от Профи Травъл!

Бих искала да изразя, колко доволна останах от екскурзията до Япония. Всичко беше на много високо ниво.
Петя е прекрасен човек и екскурзовод.
Комплимент за Профи Травъл.

Япония - пътуване във времето - Алина Алдинова - Митрева, 21.07.2016

Здравейте на всички от екипа на Профи Травъл,
бих искала да изразя благодарността си за цялостаната организация на екскурзията до Япония.
Много добро впечатление ми направиха както местните екскурзоводи, така и нашата водачка Петя, която беше много добре подготвена, с много познания, отзивчива и винаги готова да отговори на възникнали въпроси.
С удоволствие ще пътувам отново с Профи Травъл на някоя от далечните им дестинации.

Пожелавам на целия екип да бъдат все такива добри професионалисти!

Поздрави, Алина

Япония - пътуване във времето - Таня Карагьозова, 25.06.2016

За първи път пътувам с Вашата агенция и съм много доволна от всичко! Цялостната организация, трансферите, хотелите, изхранването и местните екскурзоводи бяха на много високо ниво.
Водачът ни Петя има просто отлична организация. Прави всичко необходимо, за да удовлетвори изискванията на групата - точност и перфектна организация.
Благодаря за чудесната организация1

Япония - пътуване във времето - Емилия Николова, 27.05.2016

Здравейте, Профи Травъл!
Бих искала да изкажа колко доволна останах от екскурзията до Япония. Всичко беше просто чудесно!
Петя Иванова е изключително добър и подготвен водач.

Пак ще пътуваме заедно!
Поздрави, Емилия

Япония - пътуване във времето - Петя Иванова, 26.05.2016

Здравейте,
редовно използвам услугите Ви и за пореден път оставам изключително доволна от Ваша екскурзия.
Всичко беше просто чудесно.

Благодаря!

Япония - пътуване във времето - Иванка Илчева, 26.05.2016

Редовно пътувам с Профи Травъл Център и за пореден път се убеждавам, че са страхотни професионалисти.
Нашия водач Петя беше изключително всеотдайна, изчерпателна в информацията, която ни даваше и много внимателна към всички.
Благодаря за положителните емоции!
До нови срещи!

Япония - пътуване във времето - Огнян и Господинка Пехливанови, 26.05.2016

Здравейте, Профи Травъл!

За пореден път сме много доволни от екскурзия проведена от Вас!
Всичко беше просто чудесно. Нашият водач - Петя, беше прекрасен ръководител на групата. Получихме много информация от нея, беше много позитивна и усмихната.

С удоволствие ще пътуваме пак с ВАС!

Япония - пътуване във времето - Елена Хаджипетрова-Наскова, 25.05.2016

Обиколила съм половината свят и Япония беше 60-тата държава от моя списък. За мен като дестинация беше много специална и съм много доволна, че я посетих именно с Вас.
Всичко беше чудесно - предварителната информация, която изпратихте, автобусите по време на трансферите, хотели, изхранване - всичко беше на много високо ниво!
Оценката ми за водача на групата е 6***************. Петя е чудесна!

До нови срещи!
Поздрави, Елена

Япония - пътуване във времето - Станка Борисова, 25.05.2016

За първи път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от цялостното провеждане на екскурзията до Япония. Всичко беше просто чудесно!
Оценката ми за нашия водач Петя е отлична! Петя полага огромни усилия да задоволи всеки член на групата.

Отново ще пътувам с Вас!
Поздрави, Станка

Япония - пътуване във времето - Димитринка Кисьова, 25.05.2016

Здравейте Профи Травъл,
за втори път пътувам с Вас и отново съм много доволна от екскурзията. Всичко беше просто отлично.
Нашата водачка - Петя Иванова беше изключително добра, подготвена, с добри организаторски умения и знания!

Поздрави,
Дима

Япония - пътуване във времето - Данка и Янчо Момчилови, 25.05.2016

Редовно пътуваме с Профи Травъл и за пореден път сме много доволни от екскурзията. Оценката ни за цялостаната организация е отлична.
Петя Иванова е отличен водач!

Ще пътуваме пак с Профи Травъл!

Япония - пътуване във времето - Наталия и Витан Влахови, 25.05.2016

От познати разбрахме за Вашата агенция, тъй като техните отзиви бяха много положителни и сега разбрахме защо са били такива.
Цялото пътуване до Япония беше просто чудесно. Екскурзоводката Петя Иванова заслужава най-високата оценка за работата си по време на пътуване.
С удоволствие бихме пътували отново с вас!

Поздрави, сем. Влахови

Япония - пътуване във времето - Живка Русенова, 25.05.2016

Редовно ползвам услугите на Профи и отново съм много доволна от организацията на екскурзията до Япония. Водачът на групата Петя Иванова е прекрасна, всеотдайна, отговорна, точна и просто чудесна.

Благодаря Ви!

Япония - пътуване във времето - Станислав и Нина Константинови, 25.05.2016

За пръв път пътуваме с Профи Травъл Център и сме изключително доволни от цялостната организация на екскурзията до Япония - предварителната информация, трансферите, хотелското настаняване, изхранването и отличното представяне на местните екскурзоводи.
Нашия водач - Петя Иванова, се представи отлично, изключително! Благодарим й за високия професионализъм и всеотдайност!

С удоволствие бихме пътували отново с Вас!
Поздрави, сем. Константинови

Япония - пътуване във времето - Камелия Попова и Величка Георгиева, 26.10.2015

За пръв път пътуваме с Профи Травъл Център и искаме да изразим благодарността си за невероятно организираната екскурзия до Япония. Тази екскурзия ни обогати, впечатли и то благодарение на добрата организация, изпълнението на програма и нашия водач - Марта Кочева! Марта е най-перфектната! Много знае и е много усмихната и позитивна. Дори в свободното ни време Марта ни организира - посещение а зоопарка/Токио/, кръстовището Шибуя, квартал Омотесандо и Сребърният павилион/Киото/. Много мила, чаровна, внимателна и спокойна. Благодарим ти!
Спечелихте ни като бъдещи клиенти на Профи Травъл!

Япония - пътуване във времето - Соня Игнатова, Катя Карпарова, Люба Танчева и Снежана Жежева, 26.10.2015

Здравейте,
за първи път използваме услугите на Профи Травъл и сме много доволни от цялостното протичане на екскурзията до Япония. Всичко беше много добре организирано, а за доброто настроение допринасяше и нашия водач Марта. Марта беше винаги усмихната, слънчева, притежаваща отлични организационни умения.
Бихме използвали услугите Ви отново!
Следва Бразилия! :)

Япония - пътуване във времето - Теодорина и Нели Иванови, 26.10.2015

За пръв път ползваме услугите на Профи Травъл и сме много доволни от цялостното провеждане на екскурзията. Всичко беше много точно. Маршрутите бяха добре подбрани, настаняването в хотелите беше предварително подготвено, трансферите от място, на място не бяха изморителни. За спокойната обстановка допринесе много и нашия водач - Марта Кочева, винаги точна, усмихната и подготвена за въпросите на всички . Допълнителните мероприятия ( по желание на групата ) организирани от нея бяха много интересни. Благодарим за създадената добра организация.
С удоволствие ще ползваме услугите на фирмата отново.
Поздрави,
Теди и Нели Иванови

Япония - пътуване във времето - Надежда и Георги Желязкови, 26.10.2015

Цялото пътуване до Япония беше страхотно. Много сме доволни от предварителната информация представена ни от Профи Травъл, избраната авиокомпания, трансферите и автобусите, хотелите, изхранването и местните екскурзоводи. Програмата на екскурзията е много хубава, а за доброто ни прекарване допринесе и нашата водачка - Марта Кочева. Марта е прекрасна. Абсолютен професионалист!
С удоволствие бихме пътували отново с Профи Травъл Център!

Япония - пътуване във времето - Юлия и Иван Иванови, 23.10.2015

Това беше първото ни пътуване с Профи Травъл Център и сме много доволни от екскурзията. Местните водачи бяха добре подготвени и организирани. Получавахме подробна информация за историята, културата и бита на нази модерна и уникална страна. Водачът на групата - Марта, беше приятно и чаровно момиче. Владееше много добре групата и в същото време създаваше приятно настроение.
Бихме искали отново да пътуваме с Профи Травъл.
Продължавайте все така!
Поздрави,
сем. Иванови

Япония - пътуване във времето - Дочка и Валентин Иванови, 23.10.2015

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме много доволни от цялостната организация на екскурзията - предваритена информация, хотелското настаняване, изхранването и тн.
Местнте водачи бяха много компетентни, организирани и винаги готови да помагат. Водачът ни - Марта Кочева, беше страхотна. Притежава лидерски качества и много умело управляваше групата. Млада, чаровна, много организирана - изискваща, но и много даваща на групата. С удоволствие бихме пътували отново с Профи Травъл.

Япония - модерна и древна - Соня и Кольо Колеви, 01.07.2015

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме много доволни от екскурзията.
Водачът на групата - Марта, беше на много високо ниво. Особено ни се понрави нейната всеотдайност и професионална подготвеност. Пожелаваме й успех.
Със сигурност бихме пътували отново с вас.

Япония - модерна и древна - Димитринка Цочева, 01.07.2015

Много съм доволна от цялостното провеждане на екскурзията до Япония. Авиокомпанията, автобусите, хотелското настаняване, храната и всичко друго беше чудесно. Водачката Марта се представи повече от отлично.
Бих пътувала отново с Вас.

Япония - модерна и древна - Радост Хариту, 01.07.2015

Много съм доволна от цялостното провеждане на екскурзията до Япония.
Водачката Марта е голяма сладурана и съм много доволна от нейното представяне.
Бих ползвала Профи Травъл отново.

Япония - модерна и древна - Диана и Андреан Петкови, 27.05.2015

Здравейте,
за пръв път пътуваме с Профи Травъл Център и сме много доволни от екскурзията. Предварителната информация, която ни беше дадена, авиокомпанията, хотелите, трансферите и изхранването беше много добро. Представителят на Профи Травъл - Марта, е чудесен водач и екскурзовод.
С удоводлствие бихме ползвали отново услугите ви.
Поздрави,
сем. Петкови

Япония - модерна и древна - Димитър и Веселина Шавови, 27.05.2015

Много сме доволни от екскурзията до Япония. Водачът на групата - Марта, се представи отлично. Марта е човек, на който може да се има доверие и да се пътува навсякъде. Отговорна, внимателна, настоятелна, не оставя местните представители да не си вършат работата.

Япония - модерна и древна - Лиляна Купенова и Петър Кочев, 16.05.2015

За трети път пътуваме с Профи Травъл и сме много доволни от програмата на екскурзията до Япония. Водачът на групата - Марта, беше отлично подготвена.
С удоводлствие бихме пътували отново с Профи Травъл.

Япония - модерна и древна - Силвия Съботинова, 04.05.2015

Привет!

Искам да споделя, че сме очаровани от екскурзията 11.04.2015-22.04.2015 - в Япония. Пътувахме аз Силвия Съботинова и сестра ми Николина Венкова! Екскурзоводката Петя беше много добре подготвена и обръщаше внимание на всички, обясняваше и даваше информация за всичко, изобщо страхотно си прекарахме - ако имаше оценка превъзходен 7 - давам я за тази екскурзия!
Искам да ви благодаря от мен и от името на сестра ми за превъзходно свършената работа!

Приятен ден!

Япония - модерна и древна - Елена Ангелова Венкова, 29.04.2015

За пръв път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от програмата на пътуването. Местните екскурзоводи бяха много позитивни и добре подготвени, а представителя на Профи - Петя Иванова се представи повече от отлично!

Япония - модерна и древна - Михаил Кисьов, 25.04.2015

Всичко по време на екскурзията протече отлично. Водачът ни Петя се справи просто отлично.
С удоволствие бих пътувал по всички ваши екскурзии.

Япония - модерна и древна - Цветана и Боян Яневи, 24.04.2015

Редовни клиенти сме на Профи Травъл и за пореден път се връщаме много доволни от тяхна екскурзия.Всичко беше на много високо ниво. Водачът ни Петя е отличен професионалист и й благодарим отново.

Япония - модерна и древна - Елена Венкова, 22.04.2015

Много съм доволна от цялостната организация и програма на екскурзията до Япония. Всичко беше на много високо ниво - трансферите и автобусите, хотелите, изхранването, местните водачи и допълнителните екскурзии.
Водачът ни Петя се справи повече от отлично.
С удоволствие бих пътувала отново с Профи Травъл.

Япония - модерна и древна - Женева и Иван Стайкови, 22.04.2015

За пръв път пътуване с Профи Травъл и сме много доволни от провеждането на екскурзията до Япония. Водачът ни Петя беше отлично подготвена.
Отново бихме пътували с вас на далечни дестинации.

Япония - модерна и древна - Цветелина и Стоян Иванови, 28.05.2014

За пръв път пътуваме с Профи Травъл и сме много доволни от програмата на екскурзията в Япония.
Местните екскурзоводи бяха много любезни, коректни и точни.
Водачът ни - Ани беше страхотна.
Бихме пътували отново с Вас!

Япония - модерна и древна - Камелия и Веселин Ралчеви, 28.04.2014

Здравейте,
За втори път пътуваме с Профи Травъл и сме отново много доволни от цялостната организация на екскурзията.
Местната екскурзоводка беше много добра. Описателна, с много интересна информация.
Водачът на групата - Ани Орозова, както винаги беше отлична. С много информация, изключително отзивчива и любезна. С предложенията си да ни организира и съпровожда в свободното време се отличава от всички други, с които сме пътували с други фирми.

Япония - модерна и древна - Десислава и Петко Иванови, 28.04.2014

За пореден път се връщаме от екскурзия с Профи Травъл Център и сме много доволни.
Водачът на групата - Ани Орозова, се справи страхотно с всичко. Преводът й през цялото време беше не само точен, н и много интелигентен. За това се изисква човек не само да владее езика, но и да е много ерудиран и с висока обща и езикова култура. Браво Ани!
Японската екскурзоводка също беше страхотна. Много любезна, много отзивчива, изпълни всички наши допълнителни желания. Всички обикнаме Ико.
Бихме се записали и за други ваши екскурзии, така че ни очаквайте отново!
Единствено бихме препоръчали да удължите престоя в Токио, Киото и Осака с по още една нощувка.

Поздрави,
семейство Иванови

Япония - модерна и древна - Мирослава Дерменджиева, 28.04.2014

За пръв път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от програмата на екскурзията.
Водачът на групата - Ани Орозова е много компетентна, много организирзна и изчерпателна. Отлично изпълнява програмата, като същевременно успява да отговори на изискванията на всички.
Щеше ми се да има повече време за Киото,а също така не ми допадаше и събуждането в 6:30 ч. всяка сутрин.

Поздражи,
Мирослава Дерменджиева

Япония - модерна и древна - Гергана Станева, 28.04.2014

За втори път пътувам с Профи Травъл и съм много доволна от цялостната организация на екскурзията. Водачът на групата - Ани, беше изключително добре запозната с маршрута, организирана, лъчезарна. Тя беше човекът, който създаваше приятната атмосфера, караше ни да се чувстваме спокойни, че всичко е под контрол и върви по план.
Местната екскурзоводка - Ико, беше невероятна и направи престоя ни в Япония незабравим. Посредством редица кратки разказчета и демонстрации ни помогна да се докоснем до същността на страната и народа. Освен това беше и много забавна, организирана и грижовна.
Благодаря много на целия екип на Профи Травъл за високия професионализъм и високото качество на услугите, които предпагате. Благодаря Ви, че правите нашите пътешествия приятни и незабравими!
Поздрави,
Гергана Станева

Япония - модерна и древна - Нели и Емил Георгиеви, 28.04.2014

Здравейте,

Прибрахме се от екскурзията в Япония и сме много доволни от програмата на екскурзията.
Бихме пътували по всяка една Ваша екскурзия.
Вие сте абсолютни професионалисти!

Поздрави,
Семейство Георгиеви

Япония - модерна и древна - Лидия и Жельо Койчеви, 28.04.2014

Върнахме се от Япония и искаме да благодарим на Профи Травъл за незабравимото пътуване!!!
Нямаме никакви забележки към организацията. Бяхме изключително доволни от всично - изхранването, допълнителните екскурзии, предварителната туристическа информация и хотелското настаняване.
Благодарим Ви!!!

Япония - модерна и древна - Атанас Пашкулев, 28.04.2014

Редовно пътувам с Профи Травъл и този път отново се връщам много доволен.
Водачът на групата - Ани Орозова, е отличен професионалист и прекрасен човек!
Местната екскурзоводка - Ико, се справи много добре и стриктно изпълни програмата ни!

Поздрави,
Атанас Пашкулев

Япония - модерна и древна - Николай Николов и Милена Йоцова, 28.04.2014

Здравейте, Профи Травъл!
От цялата екскурзия най-добро впечатление ни направи Ани, която беше изключително организирана, телерантна и мила!!! Тя е човек, който си изпълнява задълженията с удоволствие.
Отново бихме пътували с Профи Травъл.
Престоят в Осака и Киото би могъл да се удължи с 1-2 дни.
Благодарим ти, Ани!!!
Благодарим, Профи Травъл!!!
Поздрави,
Ники и Милена

Япония - модерна и древна - Йорданка Ганева Иванова, 28.04.2014

Здравейте,

За втори път пътувам с Профи Травъл и съм изключително доволна от цялостната организация на екскурзията. Настаняването, изхранването, местните екскурзоводи и водачът на групата - Ани Орозова, бяха просто чудесни.
Без да се замисля, бих пътувала отново с Профи Травъл Център!

Поздрави,
Йорданка Иванова

Япония - модерна и древна - Даринка Мавродиева - Илиева, 26.04.2014

За пръв път пътувам с Профи Травъл и съм доволна от програмата на екскурзията в Япония.
Предварителната туристическа информация, която ни бе дадена, беше изключително изчерпателна. Много съм доволна от хотелското настаняване и местните екскурзоводи. Хората бяха много добронамерени и любезни. Бих желала да бяха поднесли още повече информация: туристическа, социална, историческа.
Водачът на групата - Ани Орозова, беше много организирана и всеотдайна.
Може би, ще бъде по-добре да правите по-малки групи до 20 души.
Обмислям възможността отново да пътувам с Профи Травъл.

Поздрави,
Даринка Илиева

Япония - модерна и древна - Иван и Зоя Фурнаджиеви, 14.10.2013

Здравейте,

За пореден път пътуваме с Профи Травъл и отново останахме изключително доволни от цялостната организация на екскурзията до Япония. Всичко беше отлично - хотелското настаняване, трансферите, изхранването, допълнителните екскурзии и местните екскурзоводи.
На водача на групата - Ани Орозова, искаме да благодарим специално. Тя е много любезна, ерудирана, отзивчива и винаги на разположение. С една дума - ОТЛИЧНА!!!
С удоволствие бихме пътували отново с вас.
Благодарим.

Поздрави,
сем. Фурнаджиеви

Япония - модерна и древна - Ася Криндова, Георги Генчев, 23.05.2013

Много точни, ерудирани и добре организирани екскурзоводи, дори организацията им беше прекалена на моменти. Отглеждаха ни като малки деца за пръв път тръгнали на екскурзия. Ани Орозова беше отличен гид с много добра предварителна подготовка, отлично владеене на езика, плътно ни съпровождаше и даваше своевремеменна и изпреварваща информация по въпроси както познавателни, така и от битов характер. Грижеше се непрекъснато за групата. Много комуникативна, създаваше добър баланс, което е важно в случаите на много и различни хора в непозната обстановка. Нито веднъж не допусна нарушаване на баланса във взаимоотношенията както между членовете на групата, така и между себе си и останалите. Не фаворизираше едни за сметка на други. Защитаваше интересите на групата като клиенти пред местните. Общото впечатление бе грижа за всеки по всяко време и създаване на спокойна атмосфера.

Япония - модерна и древна - проф. Иван Топузов, 04.05.2013

Много добри екскурзоводи! Ани Орозова беше отлична! Тя е родена за тази професия!!! Поздравления за фирмата като цяло. Продължавайте все така!!!

Япония - модерна и древна - Венелин Малинов, 04.05.2013

Нямаме забележки към екскурзоводите. Бяха добре подготвени! Водачът от фирмата Ани се справи много професионално. Освен това беше много отзивчива и ни помогна и за неща, които не и влизаха в задълженията! Вероятно ще се възползваме пак от вашите услуги.

Япония - модерна и древна - Силвия Христозова-Малинова, 04.05.2013

Отлична организация, много добри професионалисти. Местните екскурзоводи са много добре подбрани и много добре представят информацията за Япония, изключително любезни и мили. Представителят на Профи Травъл Ани е много добър професионалист с персонално отношение към хората, с принос за добрата организация и за доброто настроение, също така и много чаровна. Програмата на екскурзията е много сгъстена, което разбира се, има и положителни страни, но стига да има възможност е добре да се предвиди повече свободно време.

Япония - модерна и древна - Виолета Грозева, 04.05.2013

Отлична оценка за местните екскурзоводи и за водача от Профи Травъл. Екскурзията до Япония е една от най-добре организираните и с максимално добра програма за 7-те дни в Япония!

РЕЗЕРВИРАЙ
Чудесата на Индия, Непал и Бутан

Чудесата на Индия, Непал и Бутан

15 - 27 март 2019 

Земи древни и мистични, с невероятна история и богатства.

от 6215лв 5975лв
Сингапур и остров Бали

Сингапур и остров Бали

23.04 - 01.05.2019 

Подарете си незабравимо изживяване в този приказен тропически свят

от 3711 лв 3411лв
Аюрведа в Индия

Аюрведа в Индия

Март и Април 2019 

Една възможност да възстановите здравето си или да го запазите

от 4340 лв 4240 лв
Мистичният Тибет

Мистичният Тибет

Очаквайте нови дати 

Пекин с Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Тибет с Будистките манастири – Шанхай с грандиозния Пудонг

от 5549лв
Япония и Южна Корея

Япония и Южна Корея

19.09 - 02.10.2018 

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

от 6855 6555лв
Тайланд - Краби

Тайланд - Краби

11.02, 26.02 и 02.03.2019 

Краби е курортен град разположен на западното крайбрежие на Южен Тайланд в залива Фанг Нга.

от 2388лв 2193лв
Южна Корея и Гранд тур на Китай

Южна Корея и Гранд тур на Китай

Очаквайте нови дати! 

Главозамайващи небостъргачи, пъстри градски улички, стари дворци и древни храмове изпълват Сеул с живот и го правят привлекателен за съвременния турист.

цена от 4774 лв
Узбекистан - група

Узбекистан - група

22.09 - 29.09.2018 

Ще бъдете очаровани от уникалните градове на Узбекистан!

от 3190лв
Аюрведа в Шри Ланка

Аюрведа в Шри Ланка

01 март – 15 март 2019; 27 март – 10 април 2019 

Една възможност да възстановите здравето си... или да го запазите

от 5528лв 5428лв
Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

Екскурзия до Шри Ланка и Малдиви

18.11 - 28.11.2018 

Многообразие от култура, природа и тюркюазено синьо море

цена от 4699 лв 4399 лв
Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Мианмар, Виетнам, Камбоджа и Тайланд

Очаквайте нови дати! 

Усмивките на Тайланд, древните храмове в Камбоджа и слънцето на Виетнам Ви очакват!

от 5 790лв
Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

18 февруари–10 март 2019 

Най-доброто от Австралия и Нова Зеландия в 21 дни.

от 12200 11 950лв
Карнавалът в Рио

Карнавалът в Рио

03 март – 14 март 2019 

Феерия от цветове и костюми, луди самба ритми и много фойерверки ще озарят тази най-красива нощ в Рио!

от 4915 4 715 лв
Патагония с Чили и Великденски о-в

Патагония с Чили и Великденски о-в

27.02-13.03.2019 

Незабравимото усещане да пътуваш до Края на Света...

от 8499 8249лв
Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

Екскурзия ¡ВИВА МЕКСИКО!

24 март – 05 април 2019 

Мексико е цветно, контрастно и пълно с живот

от 5630 лв 5330 лв
Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

Екскурзия "Слънце и салса в Куба"

01 май - 09 май 2019 

Хавана – Сиенфуегос - Тринидад - Варадеро – Хавана

от 4 725 лв 4 525 лв
Петербург и Москва

Петербург и Москва

23.05 – 30.05.2019 

Петербург и Москва - две столици на Руска империя!

от 2840лв 2640лв
Екскурзия в Перу

Екскурзия в Перу

01 юни - 15 юни  

Лима – Свещената долина – Мачу Пикчу – Куско – Пуно – ез. Титикака – Ика – линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

от 6 465 лв 6 315 лв
Индивидуално сафари в Танзания

Индивидуално сафари в Танзания

21.11 - 30.11. 2018 

Незабравимо сафари и почивка на остров Занзибар!

цена от 5028 лв
САЩ – Източно крайбрежие

САЩ – Източно крайбрежие

Очаквайте нови дати! 

Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

от 6499лв
САЩ с полъх на Хаваи!

САЩ с полъх на Хаваи!

Очаквайте нови дати! 

Сан Франциско Лас Вегас–Гранд Каньон–Сан Диего–Лос Анджелис–Хаваи

от 7799лв
Чили и Великденският остров

Чили и Великденският остров

Очаквайте нови дати! 

„О те аха но!” – „Добре дошли” на Великденския остров!

от 9299 лв
Северното сияние

Северното сияние

22.03.2018 

В очакване на Северното сияние

от 1999 1899лв
Трети март на Занзибар

Трети март на Занзибар

Очаквайте нови дати ! 

Една незабравима почивка сред райските плажове на остров Занзибар!

от 3522 3322лв
Бели нощи в Петербург

Бели нощи в Петербург

Очаквайте нови дати! 

Петербург - град на фонтаните и белите нощи!

от 2300лв
Норвегия и фиордите - група

Норвегия и фиордите - група

Очаквайте нови дати 

Най-посещаваната природна забележителност в света!

от 4190лв
Балтийска приказка

Балтийска приказка

Очаквайте нови дати! 

Естония, Латвия и Литва са приказно място от далечното минало.

от 3095лв
КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

КАНАДА - от Квебек до Ванкувър

Очаквайте нови дати! 

Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

цена от 8088лв
Мароко, пустинята Сахара

Мароко, пустинята Сахара

21.09 - 29.09.2018 

Земя на безкрайните хоризонти и на многото пътища. Земя, където се срещат два свята и две култури

от 3799лв