" /> За Профи Травъл Център ЕООД

За нас

Фирма ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е туроператор с лиценз No РК-01-6668.
Профи Травъл Център е лидер на българския пазар за групови екскурзии до шестте континента: всяка година изпращаме групи с професионални водачи до Бразилия и Аржентина, Перу, Чили и Великденските острови, Куба, Мексико и САЩ, Индия и Непал, Китай и Япония, Индокитай - Тайланд, Камбоджа, Лаос и Виетнам, Непал и Тибет, Австралия и Нова Зеландия, ЮАР, Зимбабве и Замбия, Kолумбия, Еквадор и островите Галапагос, Мароко и Кения, Португалия и Испания, Швейцария, Прибалтика и Скандинавия и още.

  • екскурзии до над 30 дестинации
  • над 40 групи годишно
  • опитни собствени водачи
  • над 90% реализация на групите

Екипите ни са професионално подготвени и с дългогодишен опит в туризма, което е и гаранция за качеството на нашите продукти.


Можете да ни намерите в новия ни централен офис в София – на бул. "Витоша" 156, ет. 1 (близо до първия светофар по бул. "Витоша" след бул. "България" по посока към Южен Парк), както и във Варна - на ул. "Братя Миладинови" 24 и Пловдив - бул."Марица" 91.
» Вижте централния ни офис в София на картата


Широкият спектър от услуги, които можем да Ви предложим на професионално ниво, включва още:


- самолетни билети на най-изгодни на българския пазар цени, включително и с онлайн резервация;
- хотелски резервации, трансфери и коли под наем в цял свят;
- балнеология, ски ваканции, круизи и почивки на море в цял свят;
- чартърни програми;
- застраховки при пътуване в чужбина.
ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР има сертификат за сключена от Туроператора застраховка „Отговорност на туроператора” при ЗАД „Армеец” с адрес на управление гр. София, ул. „Стефан Караджа” 2.

За информация и резервации:
Телефон: 0700 17 387, (02) 951 61 49
Мобилен: 0882 34 55 55, 0882 12 00 22


Приемаме плащания с:

EPay.BG Национални дебитни карти БОРИКА Местни и международни дебитни карти Maestro Международни дебитни карти MasterCard Eurocard-MasterCard Местни и международни дебитни карти Visa Electron Международни дебитни карти Visa

запитване