Ранно записване до 25.09.2020
10 280 лв 9 980 лв

Еквадор и круиз из островите Галапагос

  • София
  • Мадрид
  • Кито
  • Миндо
  • Куенка
  • Круиз Галапагос
  • Гуаякил
14 дни / 11 нощувки
звънни ни за резервация пиши ни за резервация
29 . 01 . 202111. 02. 2021
обща информация

Дарена с тропични гори, магични плажове и колоритни градове, Еквадор е може би най-добре пазената тайна на Южна Америка! Дали ще Ви пленят лудите фиести и мистичната история на Кито – харизматичният Еквадор Ви притегля за среща! Не далеч от еквадорската столица е мястото, където се счита, че минава линията на Екватора и разделя Земното кълбо на две равни части - в комплекса Средата на Земята! Вашето приключение ще Ви отведе в мистичните облачни гори на Миндо, ще Ви запознае с местното население Отавало и ще ви разкрие тайните на Инките в Ингапирка.

Приключението продължава към уникалните острови Галапагос – едно от малкото останали места в света, където можете да видите тюлени, пингвини и разбира се, уникалните гигантски костенурки, разхождащи се абсолютно необозпокоени пред изумените очи на посетителите. Тук се намира едно от най-добре запазените кътчета на природата в хармония с постоянното човешко присъствие – така както може би си представяме света в най-оптимистичните ни мечти!
Посещението на архипелага Галапагос, наричан "последното светилище на дивата природа", е лукс само по себе си и дарява всеки пътешественик с изкушението да стане естествен изследовател на дивата природа в нейната уникална първичност. Предлагаме Ви да преживеем това заедно на борда на круизния кораб M/V Calapagos Legend, който придава нов смисъл на съчетанието от природни красоти и луксозно пътуване.
 

ИНФОРМАЦИЯ и цени
Цена на човек в двойна стая/каюта:Стандартен пакетПРОМО ПАКЕТ до 25.09.2020
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при групa от минимум 10 туристи: 10 280 лв 9 980 лв
Летищни такси за вътрешни и международни полети* 1 340 лв 1 340 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 11 620 лв 11 320 лв

Общата цена на пътуването включва:

- Самолетни билети София – Мадрид – София с полети на Rayan Air & Bulgaria air;
- Самолетни билети Мадрид – Кито и Гуаякил – Мадрид с полети на авиокомпания Air Europe и включени летищни такси;
- Самолетни билети Кито – Гуаякил – Галапагос – Гуаякил с полети на авиокомпания Latam и включени летищни такси;
- 2 нощувки със закуски в хотел Mercure Alameda 4* в Кито;
- 1 нощувки със закуски в хотел Coffeе Lodge & Spa 4* в Миндо
- 1 нощувки със закуски в хотел Boutique Hotel Santa Lucia 5* в Куенка;
- 3 нощувки със закуски в хотел Grand Hotel Guayaquil 4* в Гуаякил;;
- 4 нощувки в луксозна каюта Junior Suite на борда на круизен кораб M/V Galapagos Legend на островите Галапагос с включени закуска, обяд и вечеря;
- Всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, съобразен с броя на групата;
- Пешеходен тур из историческия център на Кито;
- Пешеходен тур из историческия център на Куенка;
- Полудневна екскурзия до комплекса „Средата на Земята“ в Кито с включена входна такса;
- Посещение на шоколадова фабрика и плантация за отглеждане на кафе в Mиндо;
- Посещение на пазара в Отавало;
- Посещение на 6 от Галапагоските острови – Москера - Сантияго - Рабида - Изабела – Фернандина - Санта Круз по време на 5-дневното круизно пътуване;
- Включени всички наземни екскурзии по време на круиза със специално подготвен местен водач:
* Посещение на ферма за гигантски костенурки на о-в Санта Круз/Галапагос;
* Целодневна екскурзия до островите Сантияго и Рабида, Галапагос;
* Целодневна екскурзия до островите Изабела и Фернандина/Галапагос;
* Безплатно оборудване за шнорхелинг по време на круиза в Галапагоските острови;
- Сити тур в центъра на Гуаякил;
- Местно екурзоводско обслужване по време на екскурзията;
- Водач-преводач от Профи Травъл Център;
- Застраховка „Защита при пътуване в чужбина” за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове;
- Предварителна подробна туристическа информация за страните и посещаваните градове и забележителности.

* Летищните такси към момента на публикуване на офертата (20.08.2020) са в размер на 1 340 лв и се фиксират към датата на доплащане 20.11.2020, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

- Доплащане за единична стая/каюта: на запитване;
- Такса обслужване на местните екскурзоводи и шофьори: 80 лв;
- Такса при пристигане в Галапагос - 100 USD на човек (заплаща се на място);
- Такса за имиграционна карта в Галапагос - 20 USD (заплаща се на място);
- Целодневна екскурзия до El Cajas National Park – 60 USD
- Такси обслужване от персонала на круизния кораб (заплаща се на място);
- Напитки и лични разходи;
- Допълнителни покрития (по желание) по застраховка „Защита при пътуване в чужбина“ – пакет Класик с покритие 50 000 евро и пакет Премиум с покритие 100 000 евро:

Пакет Класик за лица до 65 год – 42 лв
Пакет Класик за лица над 66 год – 84 лв
Пакет Премиум за лица до 65 год – 82 лв
Пакет Премиум за лица над 66 год – 164 лв

Пакет “Премиум” – всеобхватна защита по време на Вашата почивка – освен включеното в пакет “Класик” покрити са и следните рискове:
* Прекъсване на пътуването, както и отделно връщане до родината поради заболяване или подозрения за COVID-19, при условие че това е в съответствие с инструкциите и разпоредбите на местните власти.
* В случай на заболяване на съпруг/а или близък роднина у дома, който има животозастрашаващо състояние поради COVID-19, застрахователят ще съдейства за връщането до родината и ще възстанови разходите за пътуването. Това включва такси за презаверяване и разходи за неизползвани туристически услуги.
* Застраховката също покрива разходите за закъсняло пристигане в чужбина или отделно връщане в родината, ако на пътуващия е отказан бординг поради съмнение за COVID-19.
- Застраховка “Защита при отмяна на пътуване“ и прекъсване на пътуването по независещи от клиента причини с покрити рискове във връзка с COVID-19. Тази допълнителна застраховка е по желание и може да се сключи до 40 дни преди отпътуване, като застраховката започва да важи 10 дни след датата на сключването. Цената към момента на публикуване на програмата е 765 лв на човек. Препоръчваме на всички да си направят тази допълнителна застраховка!
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има животозастрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:
Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. описани в Общите условия по застраховката.

Важни уточнения:
- Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
- Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.

 

отвори цялата информация
Програма

Ден 1 /29 януари 2021, петък/ София – Мадрид - Кито

Отпътуване от летище София в 16:55 с полет на Раян Еър за Мадрид. Пристигане в 19:45 и продължение за Кито с полет в 01:35 на авиокомпания Европа Еър.

Ден 2 /30 януари 2021, събота / Кито

Кацане в столицата на Еквадор - Кито в 07:30 и трансфер до центъра на града. По възможност ранно настаняване в хотел Mercure Alameda 4*, намиращ се в модерната и оживена част на Кито, на крачка от многобройни ресторанти и барове. Разположен в долината на Андите с височина 2800 м и заобиколен от вулканични върхове, самото местоположение на Кито е достатъчно, за да смае неговите посетители. Атмосферата на града очарова с глъчта на уличните продавачи и музиканти и с непознатите миризми, носещи се от отворените кафенета и ресторантчета. Следобед следва панорамна обиколка на Кито, включваща пешеходен тур из историческия център на града, в списъка на ЮНЕСКО, възстановен през 2006 г. в колониален стил с акценти: Големия Площад, Президентския Дворец, все още ползван от държавния глава; Архиепископския Дворец, сега превърнат в колонада от магазини и ресторанти; реновираната църква La Compañia - блестящо произведение на изкуството, манастира Сан Франсиско, който, със своите варосани стени и кули близнаци на фона на вулкана Пичинча, е една от най-красивите гледки на града и др.
Вечерта – свободно време за самостоятелна разходка или вечеря в типичен местен ресторант. Нощувка.

Ден 3 /31 януари 2021, неделя / Кито - Миндо

След закуска отпътуваме за комплекса „Средата на Земята“. Самото име на страната означава „Република на Екватора”. Построен в името на първата геодезична мисия, водена от Френската Академия на Науките, 30-метровият паметник с огромен глобус отгоре, отбелязва твърдението, че точно на това място преминава екваторът, разделяйки света ни на две. Въпреки че след преизчисления с модерни GPS устройства, точката на пресичане се оказва на около 240 м северно от сегашния комплекс, това не пречи на хилядите посетители да се снимат с по един крак от двете страни на жълтата линия. Следобед се отправяме към облачната гора на Миндо – дом на стотици птици в региона. Със своята рядка флора и фауна, в Миндо могат да се наблюдават диви орхидеи и пеперуди, но най – вече редки птици като колибри, бял уискит, белия гърлен якобин, зеленикаво-лилавият короне. Миндо е известен и с плантациите за какао. Ще имате възможност да посетите шоколадова фабрика и да видите от първа ръка как какаото се превръща от зрънце в шоколад. Настаняване в Coffeе Lodge & Spa 4* и  нощувка.

Ден 4 /1 февруари 2021, понеделник /  Миндо – Отавало - Кито

Закуска в хотела и продължаваме деня с обиколка на кафе плантация, която ще Ви разкрие процеса за отглеждане на най - ароматните, органични кафета в цяла Латинска Америка. След обяд продължаваме към градчето Отавало, което ще ни очарова със своята пъстрота. То е извесно най-вече със занаячийския си пазар - Plaza de Los Ponchos, където местните хора на Отавало, родени в Андите, правят ръчно всички текстилни изделия. В късния следобед връщане в столицата Кито и настаняване отново в хотел Mercure Alameda 4*. Вечерта – свободно време за самостоятелна разходка и вечеря. Нощувка.

Ден 5 /2 февруари 2021, вторник / Кито - Куенка

Закуска в хотела и  трансфер до летище за ранен полет до Куенка. Посрещане и трансфер до историческия център на града. Свободно време за обяд. Градът е разположен във високопланинския район на Еквадор на около 2560 метра надморска височина. Този град, защитен от ЮНЕСКО, ще ви очарова с керамиката, панамените шапки и предметите от злато и сребро. Историческият център с лабиринта си от павирани алеи, цветни фасади, тераси покрити с цветя и огромни църкви, все още носещи духа на колониалната епоха, те пренася в друго време. Следва панорамна обиколка на колоритния град с посещение на главния площад, пазара на цветята и катедралите Сан Франциско и Санто Доминго. Настаняване в Boutique Hotel Santa Lucia 4*. Вечерта ще можете да се насладите на някои от централните малки ресторанчета, които ще радват сетивата ви с вкусна храна и романтична атмосфера. Нощувка.

Ден 6 /3 февруари 2021, сряда / Куенка – Ингапирка – Гуаякил

Закуска в хотела и отпътуване за Ингапирка – древният град на Инките. Това са най-големите известни руини в Еквадор от предиспанската култура. Разположени са на тревист хълм на височина 3100м. Най-значимата сграда е Храмът на Слънцето, елиптично оформена постройка, изградена около голяма скала. Разхождайки се през местата, където някога са живели инките и са извършвали своите обреди, вие ще научите повече за техните вярвания и ритуали. Отпътуване към Гуаякил. Пристигане в късния следобед и настаняване в Grand Hotel Guayaquil 4*. Нощувка и свободно време за вечеря.

Ден 7 /4 февруари 2021, четвъртък / Гуаякил – Балтра – Москера

Трансфер до летището в Гуаякил за сутрешен директен полет до Галапагос. Кацане на остров Балтра /на него се намира летището/ и трансфер до пристанището и лодките на круизния кораб M/V Galapagos Legend, откъдето ще започне вашето 5-дневно приключение на островите Галапагос. Разположени на около 965 км западно от Еквадор и представляващи архипелаг в Тихия океан, те се състоят от 13 вулканични острова и над 100 скални образувания. Само 5 от островите са населени, а уникалната им флора и фауна ги включва в списъците на ЮНЕСКО.
 Настаняване в супериор клас каюти Junior Suite и обяд на борда на кораба.
Следобяд акостиране на остров Москера.В залива ще видите прекрасна тюркоазена лагуна, използвана за пристан на корабите. Време за шнорхелинг във водите на защитения залив /по желание/. Белият пясък на плажа е заобиколен от колония морски лъвове, а навлизайки във вътрешността на острова ще преминете през кактусова гора, дом на най-едрия вид игуана в района. Връщане на кораба, вечеря и нощувка.

Ден 8 /5 февруари 2021, петък / Сантяго и Рабида                   

Този ден ще имате възможността да посетите два от островите на архипелага - Сантяго и Рабида. Преди обяд Сантяго ще ви покаже своите вулканични плажове, обитавани от дебелокожи тюлени и много други ендемични птици. Островът съхранява и стара изоставена солна мина, снабдявала в миналото континенталната част на Еквадор. Връщане на кораба за обяд. Свободно време за почивка или интересни лекции от местните натуралисти. 
Следобед ще посетите Рабида -  малък остров в сърцето на архипелага, характерен с червените си плажове. Освен закачливите морски лъвове, островът е съхранил в най-голяма степен разнообразието на видове в птичия свят – тук може да видите представители на много  ендемични видове в района – кафяви пеликани, синекраки и червенокраки бубита, Наска бубита, птиците-фрегати с техните атрактивни червени гърди и др.

Ден 9/6 февруари 2021, събота/о-в Изабела

Събота е денят посветен на о-в Изабела,  известен с дълбоките и добре прикрити заливи, които често са служели за скривалище на пиратски кораби. Tagus Cove e едно от малкото места посетени от Чалз Дарвин по време на неговата експедиция през 1835 година.

Акостирайки на брега с лодки и след кратко изкачване ще достигнете Дарвиновото езеро, за да се насладите на прекрасния вулканичен пейзаж, със спиращи дъха гледки към северните острови. Обратно на морския бряг ще имате възможност за шнорхелинг, за да се насладите на морските костенурки, игривите пингвини и корморани. Връщане на кораба, обяд и свободно време за почивка или по желание – включване към интересни лекции за историята на островите, откритията на Чарлз Дарвин, животинския свят на Галапагос и други. Урбина Бей ще ви впечатли с  игуаните и  гигантските костенурки – превърнали се в символите на Галапагос. Тук ще видите и различни вулканични формирования, напомнящи за произхода на островите, като тунели, създадени под земята от лавата. Връщане на кораба, вечеря и нощувка

Ден 10 /7 февруари 2021, неделя / о-в Фернандина и о-в Изабела        

След закуска следва още един наситен ден с приключения на най – големия остров от архипелага - шнорхелинг и срещи с много ендемични видове животни и птици от уникалната еко система на Галапагос. Може да се натъкнете на синокраки бубита, невероятно красиви с яркосините си крака и контрастиращи сини човки. В близост може да се види малка колония от тюлени. Обядът ще бъде сервиран отново на кораба, а следобед е време за релакс. Връщане на кораба, вечеря и време за вечерни забавления.

Ден 11 /8 февруари 2021, понеделник / о-в Санта Круз - о-в Балтра -Гуаякил                    

Ранна закуска на кораба и време за последна разходка на най-гъсто населеният от островите - Санта Круз. Там се помещава Изследователската станция Чарлз Дарвин за изучаване на различните земни животни на Галапагос, включително гигантската костенурка. Характерни за острова са различните вулканични формирования, напомнящи за произхода на островите, като тунели, създадени под земята от лавата. От зелените планини до красивите плажове в крайбрежния град Пуерто Авора, Санта Круз предлага някои от най-разнообразните и драматични пейзажи в Галапагос. За разлика от сухите низини, планинските райони на Санта Круз често се обвиват в мъгла, осигурявайки идеално местообитание за много земни животни и растения на Галапагос. Една от най-интересните забележителности на планините е Лос Гемелос - "Близнаците", два вулканични кратера, разположени в гората Скалезия. Акцентът на програмата за деня е посещението на ферма-резерват, в която се отглеждат в естествената им среда един от символите на Галапагос – гигантските костенурки. Видът костенурка, който живее на тези острови, е най-големият в света, като някои екземпляри достигат тегло до 400 кг, дължина 2 м. и повечето от тях доживяват до поне 100 години в дивата природа.

Пътуването до резервата предлага възможност да се видят контрастите на острова. Пътят преминава от брега през селскостопанска зона и води към гъстите влажни гори. При късмет гигантските костенурки могат да се видят още по пътя, преминаващи през пасищата, а мястото е истински рай за орнитолозите, тъй като почти всички представени на острова птици живеят или мигрират тук.
Връщане на кораба. Следва освобождаване на каютите и трансфер с автобус до летището на Балтра за отпътуване за Гуаякил. Кацане в най-големия град на Еквадор, посрещане и трансфер до центъра. След кратко свободно време за обяд, начало на нашата обиколка, включваща разглеждане на основните забележителности на красивия крайморски  град. Посещение на Барио Лас Пеняс - единственият и най – добре запазен колониален квартал в  града, датиращ от преди 400 години и изкачване до известния хълм Санта Ана/по желание/. Разходка по крайбрежната променада, разположена около река Гуаяс. Преминаване покрай Ротондата и Антропологическия Музей за съвременно изкуство. Настаняване  в хотел Grand Hotel Guayaquil 4*, централно разположен. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 12 /9 февруари 2021, вторник / Гуаякил

Свободен ден в Гуаякил. Възможност за допълнителнa екскурзия за посещение на национален парк: El Cajas National Park, намиращ се на 3600 м. над морското равнище. Нощувка.

Ден 13 /10 февруари 2021, сряда / Гуаякил – Мадрид

Закуска в хотела. Трансфер до летището за полет на Еър Европа до Мадрид в 12:10. Нощувка в самолета.

Ден 14 /11 февруари 2021, четвъртък/ Мадрид - София

Кацане в Мадрид в 05:15. Продължение за България с полет в 10:45 на авиокомпания България Еър. Пристигане в София в 15:10.
Край на програмата.

Круизен кораб

Обща информация за круизния кораб M/V GALAPAGOS LEGEND:

M/V Galapagos Legend е експедиционен кораб, предназначен специално за круизи в района на Галапагоските острови. Построен в Германия и проектиран с вкус и стил, той плава първо в Балтийско море, след което е посветен изцяло на крузни пътувания във водите на Галапагоския архипелаг. Новите собственици извършват пълна реновация, за да постигнат високите екологични стандарти на този регион. Всеки детайл е предназначен да вдъхновява автентични преживявания сред дивата природа на островите – просторна панорамна палуба, външен ресторант, плувен басейн на открито, конферентна зала, изследователски център с много материали и наръчници за природата. Луксозният кораб разполага с 5 палуби, каюти за 90 пасажери, басейн, спортна зала, библиотека, 24-часово медицинско обслужване, всички международни комуникации като телефон/факс/интернет, най-съвременна система за сигурност. Професионален екип от 55 човека на борда на Galapagos Legend се грижат за Вашата идеална почивка, съчетавайки комфорт и забавления със страстта към нови знания и откривателство.

Настаняване:

Корабът има 52 каюти, декорирани с картини на типичните представители на местната фауна. Всяка от тях е с външен прозорец, за да се наслаждавате на морската гледка и разполага със специални легла, обновени мебели и сешоар. Предлага се вътрешна, местна и международна сателитна телефонна услуга, като интернет е достъпен при закотвяне на основните острови. На борда на кораба има сателитен интернет, като на място ще бъдете информирани за наличните интернет планове (срещу заплащане).
По програма настаняването е в супериорни каюти тип Junior Suite, разположени на Earth Desk, площ 15 кв.м., с огромни панорамни прозорци, за да се наслаждавате на пейзажа и с разнообразие от аранжировки. Кабините са застлани с мокет, имат самостоятелна баня и тоалетна с топла и студена вода, сешоар, сейф, мини бар и гардероб за дрехи и багаж. За Вашия комфортен престой кабините са оборудвани с климатик, музика, телефон и телевизор. Корабът разполага с 24 такива каюти.

Хранене, спорт и развлечения:

Този 300-футов кораб е оборудван с всички удобства за хранене, спорт и развлечения, характерни за дългите круизи, като в същото време запазва усещането за уют и връзка с природата. На борда на M/V GALAPAGOS LEGEND се предлага закуска, обяд и вечеря с различни кулинарни изкушения.Акцентът се поставя бърху здравословното хранене. Ресторантът Lonesome George предлага разнообразен бюфет салати, основни ястия и десерти. След вечеря имате възможност за включване в предлаганата на кораба специална анимация - караоке, Нептун-парти, наблюдаване на звездите и други изненади. Корабът има 4 палуби, като на разположение на гостите са коктейл-бар (24-часа), плувен басейн с широки слънчеви палуби, шезлонги, спа център, платформи за наблюдение, променада, интернет, библиотека, малко кино, конферентна зала, сувенирен магазин и 24 часово обслужване от медицинско лице на борда. Всички екскурзии на островите се осъществяват под ръководството на специално подготвени мултинационални водачи.
 

Технически данни:

Година на производство – 2001, Германия
Реновация: септември 2007
Категония: Deluxe
Характеристики на кораба:
Дължина: 92 м,
Ширина: 15 м
Капацитет пасажери: 100
Брой кабини: 52
Екипаж: 60
Гидове на кораба: 7 мултинационални професионални водачи
Декове: 5
Скорост: 15-17 възела
Електричество: 10/220 AC – 12/24 DC

Важно
- Посочената пакетна цена е валидна при група от минимум 10 участници!
- Краен срок за събиране на групата: 21.10.2020;
- Необходими документи за записване: копие от валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на връщане, подписан договор с ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит от 3 000 лв на човек;
- Второ плащане от 2 000 лв: 21.10.2020;
- Доплащане на цялата сума с летищни такси и доп.мероприятия: 20.11.2020;
- Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF;
- Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в офиса ни;
- Поради високата надморска височина на някои от посещаваните градове и интезивността на програмата записването на лица над 70 г. не се препоръчва.
- В повечето хотели в Еквадор настаняването е след 16:00 , а освобождаването на стаите до 11:00.
- Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
- Круизната компания си запазва правото на изменения на маршрута според метеорологичните условия.
- За посещение на Еквадор няма визи и задължителни ваксини. Към момента има изискване за представяне на отрицателен PCR тест, направен най-късно 96 часа преди пристигане в Еквадор и островите Галапагос. Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за всички актуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Еквадор и островите Галапагос.
 

Профи Травъл Център ЕООД не носи отговорност при смяна на часовете или анулирането на полетите от страна на авиокомпаниите.
За допълнителни мероприятия, невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД«Лев Инс» с адрес на управление гр. София, Бул. Цар Борис III, 136 B

Резервирай сега тази екскурзия

Новипредложения

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 9:00 - 18:30 бул. "Витоша" 156, ет. 1 02/951 61 49 0882 12 00 22
Офис Пловдив понеделник до петък 9:00 - 18:30 бул."Марица" 91 032/964 44 50 0884 36 36 99

Информацията, публикувана на сайта, е с рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Профи Травъл Център ЕООД или от оторизираните агенти!